Vodicak
az tak by som to nevidel, aj na konstrukcii uz vela ludi vyletelo
zaklad je nebyt ticho a ked sa ta opyta napr. na zavady stieracov, tak hovor aj totalne primitivizmy, ktore ta napadnu (slovicko "neviem" nepoznas)... pokial si aspon priemerne technicky zdatny s IQ nad 90, tak mas spravne predpoklady
zvladnes to
//
(poucil som sa na vlastnych chybach, odteraz budem pri policajtovy vzdy debil ja, aj ked povie neviem aku 3.14covinu.. je to sice vseobecne zname, no casto sa ucime na vlastnych chybach)
zaklad je nebyt ticho a ked sa ta opyta napr. na zavady stieracov, tak hovor aj totalne primitivizmy, ktore ta napadnu (slovicko "neviem" nepoznas)... pokial si aspon priemerne technicky zdatny s IQ nad 90, tak mas spravne predpoklady
//
no na druhej strane mna si na konstrukcii podal - sice som si za to mohol scasti sam, ale ajtak to bol dement.. a vybavil si ma vdaka tomu aj na jazduaughostino napísal:neboj sa, ked som robil vodicak ja tak sa nam policajt priznal ze o konstrukcii vela nevie tak nas tym velmi nepotrapil, zalezi od toho na akeho natrafis
-
aughostino
Medium Professional
Konstrukciu sa nabiflis za chvilu, tak sa neboj, je to to najlahsie zo skusok, aj ked poznam ludi co vyleteli prave na nej 
Z tohto som sa ucil ja, minuly rok, mozno sa ti to zide
img229.imageshack.us/img229/821/img015j.jpg
img142.imageshack.us/img142/6290/img016ccd.jpg
//sry, ale nefunguje mi akurat vkladanie priloh
Z tohto som sa ucil ja, minuly rok, mozno sa ti to zide
img229.imageshack.us/img229/821/img015j.jpg
img142.imageshack.us/img142/6290/img016ccd.jpg
//sry, ale nefunguje mi akurat vkladanie priloh
PekneAdozv napísal:čavte tak len píšem že som prešiel
Test: 100%
Jazda: prakticky bez chybičky, ešte aj policajt pochvalil![]()
Okrem otázok na teste sa ma nikto nikdy nepýtal žiadnu otázkuLen test, kuželky a jazda
okolo tej "konstrukcii po novom" sa nic nepytal? ziadne take ako sa meni koleso?Adozv napísal:tak dúfam že to zmákneš teiž
ja som spravil všetkých 35 testov + vypísal chyby ktoré som narobil
a na jazde hlavne ist opatrne a všímať si každú značkuja som pred autoškolou nikdy s autom nejazdil