Prvý den na strednej škole
Re: :)
na aku skolu chodis, ked tam mate 2 vyucujucich s profesorskym titulom?tomasito13 napísal:Profesorsky titul mozu amt a nemusia ucit an vysokej skole. ja takych mam na gymku dvoch, avsak kazdeho ucitela volame profesor kedze takto je to uz dlho zauzivane a znie to uz aj dospelejsie, co vlastne aj stredna skola je.
no hovirš že si tam mal 3či 4 ludi čo boli v pohode ale tiež neboli v tvoje intelektovej skupine .........a ja tým chcem povedať že či si nemysliš že si nejaky moc mudrý a ostatny su sprosty ??žeby? napísal:Hmm nechapem vobec co si tymto chcel povedat... v com by vo mne mala byt chyba ako?
totiž tiež sme mali v triede 3 takých čo všade boli všetko videli všetko vedia a su nainteligentnejši
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nie nemyslim si ze som moc mudry a ostatni sprosti a som vsade bol atd... este nieco?Zaxman napísal:no hovirš že si tam mal 3či 4 ludi čo boli v pohode ale tiež neboli v tvoje intelektovej skupine .........a ja tým chcem povedať že či si nemysliš že si nejaky moc mudrý a ostatny su sprosty ??
totiž tiež sme mali v triede 3 takých čo všade boli všetko videli všetko vedia a su nainteligentnejši
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja si radšej počkám, ako to budú robiť iní, aby som nebol hneď ja za toho debila. Potom podľa reakcií učiteľa uvidím, že ako ho treba oslovovať.nestik napísal:Preboha taku dramu z toho nerobte ako budete oslovovat ucitelov... Budem to robit ako na zakladke kazdy je pre mna p.ucitel/ka okrem riaditela!
konyk87 má pravdu - titul profesor má maloktorý učiteľ na strednej škole. Avšak je to zaužívané oslovenie a zvyknete si na to rýchlo. Ako som si v príme nevedel zvyknúť na oslovenie pani profesorka, tak teraz na VŠ si budem musieť znova zvyknúť na oslovenia ako "Pane doktore!" a "Pane inženýre!"
Aspoň tak je to písané v brožúre. Údajne nie je oslovenie pán profesor na akademickej pôde príliš vhodné 
Uff , no zajtra ma to čaká a popravde sa dosť bojím . Idem do cudzieho mesta , nikoho tam nepoznám , s triedy ide iba jeden spolužiak , ale ten bude chodiť na iným busom a aj do inej triedy , takže som na to sám .
Skôr ma na 1.deň zaujímajú také malichernosti ako - Mám si brať prezúvky ? Mám si zobrať tašku na učebnice , že by Nám ich 1.deň dali ? Mám zobrať niaky kvet , kávu učiteľke ?
Potom ako mám postupovať , ked pridem na chodbu školy ? Mám si hned nájsť svoju triedu , a ísť do nej ? Počul som , ale že budeme vonku a tam Nám budú učitelia a riaditeľ niečo hovoriť a tak .
Prosím poradte .
Skôr ma na 1.deň zaujímajú také malichernosti ako - Mám si brať prezúvky ? Mám si zobrať tašku na učebnice , že by Nám ich 1.deň dali ? Mám zobrať niaky kvet , kávu učiteľke ?
Potom ako mám postupovať , ked pridem na chodbu školy ? Mám si hned nájsť svoju triedu , a ísť do nej ? Počul som , ale že budeme vonku a tam Nám budú učitelia a riaditeľ niečo hovoriť a tak .
Prosím poradte .
prezuvky si neber, pre istotu maj nejaku igelitku vo vrecku na knihy, kvet mozes/nemusis (ja by som nebral, ani sa nepamatam, ci niekto doniesol alebo nie), instrukcie vam tam daju, toho sa neboj (budete niekde v aule/na dvore, pridu vsetci triedni a postupne budete odchadzat a profesori si vas odvedu do tried)
Talian : Prvý deň myslím prezuvky nebudú potrebné. Pokiaľ tiež nevieš, či budete dostávať nejaké knihy, tak si možno zober nejakú tašku...Pokiaľ by si ju ale nemal, tak by sa Ti nejaká igelitka určite našla - akurát by si sa s ňou potom musel trepať v autobusi domov. No a kvety tiež nie sú potrebné, ale pokiaľ si chceš urobiť u triednej očko, tak je to ideálna možnosť
Ja tiež idem na VŠ do skoro neznámeho mesta - pár ľudí poznám, ale skôr sa na to teším. Stačí to zobrať trochu pozitívnejšie a nemáš sa čoho báť
Ja tiež idem na VŠ do skoro neznámeho mesta - pár ľudí poznám, ale skôr sa na to teším. Stačí to zobrať trochu pozitívnejšie a nemáš sa čoho báť