Prvý den na strednej škole

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

žeby ? a nenapadlo ta že chyba môže byt aj vtebe
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Andrej-KO »

Zaxman napísal:žeby ? a nenapadlo ta že chyba môže byt aj vtebe
chyba nieje v ňom a ani v ostatných, každý má inú povahu a niektorému sadnú iný ľudia a niektorým iný :)
Dasiel
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dasiel »

Rad spoznavam novych ludi a nerobi mi problem ist niekam, kde nikoho nepoznam. Ved ked mi nesadnu, tak sa s nimi proste nebudem bavit :D
konyk87
King
King

Re: :)

Príspevok od používateľa konyk87 »

tomasito13 napísal:Profesorsky titul mozu amt a nemusia ucit an vysokej skole. ja takych mam na gymku dvoch, avsak kazdeho ucitela volame profesor kedze takto je to uz dlho zauzivane a znie to uz aj dospelejsie, co vlastne aj stredna skola je.
na aku skolu chodis, ked tam mate 2 vyucujucich s profesorskym titulom? :shock:
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

konyk87 napísal:na aku skolu chodis, ked tam mate 2 vyucujucich s profesorskym titulom? :shock:
profesor = najvyššia vedecko-pedagogická a umelecko -pedagogická hodnosť učiteľa na vysokej škole
učiteľ na strednej škole -" profesor" je iba pracovné označenie
figo009
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

:)

Príspevok od používateľa figo009 »

:D :D Nejde niekto z vás náhodou na strednú odbornú školu technickú odbor pracovník marketingu v Humennom??? :D :D
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Zaxman napísal:žeby ? a nenapadlo ta že chyba môže byt aj vtebe
Hmm nechapem vobec co si tymto chcel povedat... v com by vo mne mala byt chyba ako?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

žeby? napísal:Hmm nechapem vobec co si tymto chcel povedat... v com by vo mne mala byt chyba ako?
no hovirš že si tam mal 3či 4 ludi čo boli v pohode ale tiež neboli v tvoje intelektovej skupine .........a ja tým chcem povedať že či si nemysliš že si nejaky moc mudrý a ostatny su sprosty ??

totiž tiež sme mali v triede 3 takých čo všade boli všetko videli všetko vedia a su nainteligentnejši
konyk87
King
King

Andrej-KO napísal:profesor = najvyššia vedecko-pedagogická a umelecko -pedagogická hodnosť učiteľa na vysokej škole
učiteľ na strednej škole -" profesor" je iba pracovné označenie
precitaj si, na co som reagoval a necituj mi tu wikipediu :roll:
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

konyk87 napísal:precitaj si, na co som reagoval a necituj mi tu wikipediu :roll:
ja viem co si pisal a toto je moja reakcia, ak tomu nechapes to je tvoj problem :lol:
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

konyk87 napísal:na aku skolu chodis, ked tam mate 2 vyucujucich s profesorskym titulom? :shock:
GK2 Prešov
konyk87
King
King

no nech pozeram ako chcem, tak ziadny profesorsky titul tam nevidim..skus mi poradit..
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Preboha taku dramu z toho nerobte ako budete oslovovat ucitelov... Budem to robit ako na zakladke kazdy je pre mna p.ucitel/ka okrem riaditela!
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Zaxman napísal:no hovirš že si tam mal 3či 4 ludi čo boli v pohode ale tiež neboli v tvoje intelektovej skupine .........a ja tým chcem povedať že či si nemysliš že si nejaky moc mudrý a ostatny su sprosty ??

totiž tiež sme mali v triede 3 takých čo všade boli všetko videli všetko vedia a su nainteligentnejši
Nie nemyslim si ze som moc mudry a ostatni sprosti a som vsade bol atd... este nieco?
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

nestik napísal:Preboha taku dramu z toho nerobte ako budete oslovovat ucitelov... Budem to robit ako na zakladke kazdy je pre mna p.ucitel/ka okrem riaditela!
Ja si radšej počkám, ako to budú robiť iní, aby som nebol hneď ja za toho debila. Potom podľa reakcií učiteľa uvidím, že ako ho treba oslovovať. :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

konyk87 má pravdu - titul profesor má maloktorý učiteľ na strednej škole. Avšak je to zaužívané oslovenie a zvyknete si na to rýchlo. Ako som si v príme nevedel zvyknúť na oslovenie pani profesorka, tak teraz na VŠ si budem musieť znova zvyknúť na oslovenia ako "Pane doktore!" a "Pane inženýre!" :D Aspoň tak je to písané v brožúre. Údajne nie je oslovenie pán profesor na akademickej pôde príliš vhodné :psssst:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tak pravda, na jednej prednaske polku prednasky docentka stravila tym ako su niektori vyucujuci haklivi na oslovene....vacsina tych co mna ucia su docenti a kto neni toho ani neoslovujem :lol:
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Uff , no zajtra ma to čaká a popravde sa dosť bojím . Idem do cudzieho mesta , nikoho tam nepoznám , s triedy ide iba jeden spolužiak , ale ten bude chodiť na iným busom a aj do inej triedy , takže som na to sám .

Skôr ma na 1.deň zaujímajú také malichernosti ako - Mám si brať prezúvky ? Mám si zobrať tašku na učebnice , že by Nám ich 1.deň dali ? Mám zobrať niaky kvet , kávu učiteľke ?

Potom ako mám postupovať , ked pridem na chodbu školy ? Mám si hned nájsť svoju triedu , a ísť do nej ? Počul som , ale že budeme vonku a tam Nám budú učitelia a riaditeľ niečo hovoriť a tak .

Prosím poradte .
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

prezuvky si neber, pre istotu maj nejaku igelitku vo vrecku na knihy, kvet mozes/nemusis (ja by som nebral, ani sa nepamatam, ci niekto doniesol alebo nie), instrukcie vam tam daju, toho sa neboj (budete niekde v aule/na dvore, pridu vsetci triedni a postupne budete odchadzat a profesori si vas odvedu do tried)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Talian : Prvý deň myslím prezuvky nebudú potrebné. Pokiaľ tiež nevieš, či budete dostávať nejaké knihy, tak si možno zober nejakú tašku...Pokiaľ by si ju ale nemal, tak by sa Ti nejaká igelitka určite našla - akurát by si sa s ňou potom musel trepať v autobusi domov. No a kvety tiež nie sú potrebné, ale pokiaľ si chceš urobiť u triednej očko, tak je to ideálna možnosť :wink:

Ja tiež idem na VŠ do skoro neznámeho mesta - pár ľudí poznám, ale skôr sa na to teším. Stačí to zobrať trochu pozitívnejšie a nemáš sa čoho báť :)
Napísať odpoveď