diki tak toto som si nevsimol heh mas K+
Chodite na pokec? Aky mate nick?
-
lekoklatik
VIP
Ten clanok sa mi pacil a hovoril cistu pravdu o dnesnom svete. Tie okuliare na pol hlavy su dneska in, lebo ich zacali nosit zahranicne hviezdy, ale ja im to neberem, ked sa im to paci tak budis, dajte si aj na celu hlavu. 
A este som alergicky na fotky spred zrkadla ked vidno fotak, neviem co to je za trend, ale isiel by som vrazdit.
A este som alergicky na fotky spred zrkadla ked vidno fotak, neviem co to je za trend, ale isiel by som vrazdit.
Uplne suhlasimlekoklatik napísal:Soviet čítal som to už dávnejšie. Príde mi to trápne. Zo začiatku to znie seriózne ale potom je to to samé bratislavské pi*i sem a pi*i tam na každého kto ide okolo. Jednosmerné neobjektívne zhadzovanie nudiacich sa ľudí...
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
asi tak ,celkovo hento ale nieje len na pokeci ale aj na booomePlasmon napísal:Ten clanok sa mi pacil a hovoril cistu pravdu o dnesnom svete. Tie okuliare na pol hlavy su dneska in, lebo ich zacali nosit zahranicne hviezdy, ale ja im to neberem, ked sa im to paci tak budis, dajte si aj na celu hlavu.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nieco isto natom bude..Ma tam viac clankov na tom webe, kde trosku prehana..Ale tak ci tak, je to zamerane hlavne na dnesnu mladez, ktora tam travi viac casu ako vonku a pod..Jasne, ze je ine ist z nudy na pokec a vazne tam stravit poldna..Vo vacsine mal umna pravdu ten chlapik, ale sem tam prehana..to je vec nazoru, kto ako vnima sam ten kec..2Pacaveli napísal:v niektorich veciach ma pravdu ten, co to pisal, ale aj tak mi pride len tak, ze on je ten zakomplexovany.. holt, nech si najde dievca. takych prave nemusim...
-
lekoklatik
VIP
Soviet. Ono v meste ťažko niekam von. keď máš penáze tak ok. Inak jedine "k nám" na dedinu. A ak sa von aj dostane tak len po nociach a ak nemá prachy tak si nejak na lakohol naškrabú, v horšom prípade na trávu atď... Nechcem to prirovnávať k "Bratislvava film" ale ja osobne neviem čo iné v meste robiť. Tak nech śu na tom pokeci. A čo už keď majú inšpiráciu vo hviezdach? Veď chalani sa idú posrať napr. z fotbalu. Avatary, sigy, nicky a neviem čo všetko podľa futbalových alebo nvm akých idolov. V horších prípadoch sa niektorí aj ostrihajú či oblečú ako Ronaldo či Beckham...
Prečítal by som si od neho názor na EMO. Dám ruku do ohňa za to že by to bolo "drsnejšie" než "pokec baby". A ako tam sám správne chalan poznamenal, "chalośi" to majú radi. Keď sa "ludry" pretŕčajú. Veď sú krásne, tak prečo nie? A kto mu kázal sa na ne pozerať?
článok je z časti pravdivý ako aj sami hovoríte, pobaví. Ale škoda ho. Podľa mňa mu to kazí serióznosť, ktorá je podľa mňa v tvorení webových stránok vyžadovaná už len kvôli tomu, že musí o niečom s niekým jednať.
Dúfam že je to napísané zrozumiteľne.
Prečítal by som si od neho názor na EMO. Dám ruku do ohňa za to že by to bolo "drsnejšie" než "pokec baby". A ako tam sám správne chalan poznamenal, "chalośi" to majú radi. Keď sa "ludry" pretŕčajú. Veď sú krásne, tak prečo nie? A kto mu kázal sa na ne pozerať?
článok je z časti pravdivý ako aj sami hovoríte, pobaví. Ale škoda ho. Podľa mňa mu to kazí serióznosť, ktorá je podľa mňa v tvorení webových stránok vyžadovaná už len kvôli tomu, že musí o niečom s niekým jednať.
Dúfam že je to napísané zrozumiteľne.
No niekedy ani realne meno nepomoze. Ci si da niekto realne alebo nerealne a je raz debilom tak bude vzdy debilom ci to bude pokec, ci facebook, ci jaka pi*a.Innocence napísal:Súčastné..Bože, zbytočnosť takéhoto obrázku, to ešte Pokec propaguje.. Vykašľať sa na to, zaregistrovať sa na Facebook (pod reálnym menom!) a hotovo.