Chodite na pokec? Aky mate nick?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

Royalflush //
diki tak toto som si nevsimol heh mas K+ 8)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Už sa dá prepat i na starý pokec . Viem že sa to dalo i pred tým , ale teraz to máte hneď vo výbere meistnosti...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Vcera ma pobavil tento clanok o pokeci:
http://www.breadfan.sk/blog/2009/07/31/ ... dem-grcat/

:))
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Soviet čítal som to už dávnejšie. Príde mi to trápne. Zo začiatku to znie seriózne ale potom je to to samé bratislavské pi*i sem a pi*i tam na každého kto ide okolo. Jednosmerné neobjektívne zhadzovanie nudiacich sa ľudí...
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ten clanok sa mi pacil a hovoril cistu pravdu o dnesnom svete. Tie okuliare na pol hlavy su dneska in, lebo ich zacali nosit zahranicne hviezdy, ale ja im to neberem, ked sa im to paci tak budis, dajte si aj na celu hlavu. :)
A este som alergicky na fotky spred zrkadla ked vidno fotak, neviem co to je za trend, ale isiel by som vrazdit.
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

lekoklatik napísal:Soviet čítal som to už dávnejšie. Príde mi to trápne. Zo začiatku to znie seriózne ale potom je to to samé bratislavské pi*i sem a pi*i tam na každého kto ide okolo. Jednosmerné neobjektívne zhadzovanie nudiacich sa ľudí...
Uplne suhlasim :!: Na konci clanku mi to prislo ze autor sa nudi asi ovela viac ako tie babenky ktore maju 100 fotiek takych istych v kupelni alebo v izbe.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Plasmon napísal:Ten clanok sa mi pacil a hovoril cistu pravdu o dnesnom svete. Tie okuliare na pol hlavy su dneska in, lebo ich zacali nosit zahranicne hviezdy, ale ja im to neberem, ked sa im to paci tak budis, dajte si aj na celu hlavu. :)
A este som alergicky na fotky spred zrkadla ked vidno fotak, neviem co to je za trend, ale isiel by som vrazdit.
asi tak ,celkovo hento ale nieje len na pokeci ale aj na booome :D ,ja tym velkym okulairom vravim muchy :D
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

v niektorich veciach ma pravdu ten, co to pisal, ale aj tak mi pride len tak, ze on je ten zakomplexovany.. holt, nech si najde dievca. takych prave nemusim...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

2Pacaveli napísal:v niektorich veciach ma pravdu ten, co to pisal, ale aj tak mi pride len tak, ze on je ten zakomplexovany.. holt, nech si najde dievca. takych prave nemusim...
Nieco isto natom bude..Ma tam viac clankov na tom webe, kde trosku prehana..Ale tak ci tak, je to zamerane hlavne na dnesnu mladez, ktora tam travi viac casu ako vonku a pod..Jasne, ze je ine ist z nudy na pokec a vazne tam stravit poldna..Vo vacsine mal umna pravdu ten chlapik, ale sem tam prehana..to je vec nazoru, kto ako vnima sam ten kec..
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Soviet. Ono v meste ťažko niekam von. keď máš penáze tak ok. Inak jedine "k nám" na dedinu. A ak sa von aj dostane tak len po nociach a ak nemá prachy tak si nejak na lakohol naškrabú, v horšom prípade na trávu atď... Nechcem to prirovnávať k "Bratislvava film" ale ja osobne neviem čo iné v meste robiť. Tak nech śu na tom pokeci. A čo už keď majú inšpiráciu vo hviezdach? Veď chalani sa idú posrať napr. z fotbalu. Avatary, sigy, nicky a neviem čo všetko podľa futbalových alebo nvm akých idolov. V horších prípadoch sa niektorí aj ostrihajú či oblečú ako Ronaldo či Beckham...
Prečítal by som si od neho názor na EMO. Dám ruku do ohňa za to že by to bolo "drsnejšie" než "pokec baby". A ako tam sám správne chalan poznamenal, "chalośi" to majú radi. Keď sa "ludry" pretŕčajú. Veď sú krásne, tak prečo nie? A kto mu kázal sa na ne pozerať?
článok je z časti pravdivý ako aj sami hovoríte, pobaví. Ale škoda ho. Podľa mňa mu to kazí serióznosť, ktorá je podľa mňa v tvorení webových stránok vyžadovaná už len kvôli tomu, že musí o niečom s niekým jednať. :-P
Dúfam že je to napísané zrozumiteľne.
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

:smt023
Prílohy
ANTIPOKEC.jpg
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Súčastné.. :D Bože, zbytočnosť takéhoto obrázku, to ešte Pokec propaguje.. Vykašľať sa na to, zaregistrovať sa na Facebook (pod reálnym menom!) a hotovo. ;)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Innocence napísal:Súčastné.. :D Bože, zbytočnosť takéhoto obrázku, to ešte Pokec propaguje.. Vykašľať sa na to, zaregistrovať sa na Facebook (pod reálnym menom!) a hotovo. ;)
No niekedy ani realne meno nepomoze. Ci si da niekto realne alebo nerealne a je raz debilom tak bude vzdy debilom ci to bude pokec, ci facebook, ci jaka pi*a. :wink:
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

sano_ad4min
Napísať odpoveď