Pomoc s bitkou...prosim rychlo....

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Majro
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

Začiatok Konca napísal:Tak to sme na tú opekačku už traja? :lol:
ak bude aj palenka, tak styria :))
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Viko6 »

Viko6 napísal://autoeditácia príspevku ( 26 Sep 2009, 23:29 )
no taketo situacie su dost neprijemne ten stress a tak ale neni to nic hrozne si aj ovela horsie veci toto je nic :) si musis verit dostanes a co nic sa nestane ... uz som to zazil jedine ze sa vytrenujes ty sam 10 x ta dobyju a na 11x krat vyhras ty a uz ta nechaju ale nieco nechapem ze odkedy punkeri biju metalakov ? nic nepoviem keby si bol hip hoper alebo skinhead ze ta dobyju ale metalistu ? coo to 16 rocny smrad napadne 13 rocneho ??? to su potom riadny uboziaci ti punkeri skoda ze ja nechodim natu skolu
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Majro napísal:ak bude aj palenka, tak styria :))
piati :twisted: a možno príde aj santa klaus...

k téme - všetky reálne možnosti a rady už boli povedané, autor nech si vyberie. Ja by som v jeho prípade zvolil útek - nemá význam nechať sa zmlátiť a prísť k nejakému úrazu. Oni z toho vyrastú. Keď ťa dostihnú, vyhrážať sa trestným oznámením a tým, že "máš známych na polícii"
male pivo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa male pivo »

Jak tu radia kolegovia kup si kaser niekde v polovnickom obchode alebo v army shope. Z kasera mozes striekat aj na 2 metre z tymto ho zlozis a ked ta zas napadne tak ho zas stym postriekaj. Minule som tak nechtiac schytal od kamarata z kaserom rovno do ksichtu. Cela tvar ma zacala stipat a ani poriadne som dychat nemohol. S tymto ho zlozis a viac ta uz nebude napadat. Ked nevies co to je tak tu mas obrazok: Ked si z okolia Presova tak to mozes zohnat v polovnickom

Obrázok

Takichto sviniarov tiez nemam rad co biju mladsich len tak zo zabavy alebo aby pred druhymi robili frajerov. Je to banda chudakov
Prílohy
spray.jpg
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

kaser je dobrá vec, ale za predpokladu, že útočníka už viac nestretneš. Ak by mne niekto nastriekal do očí slzák, tak ešte v ten deň ho nájdem, strčím mu kaser do prdele a striekam až kým nebude prázdny.

Takáto forma obrany je podľa mňa len jednorázová a neodstraší útočníka natrvalo, skôr by som povedal, že vyvolá väčšiu vlnu agresie.
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

mas pravdu, ale preco si myslis, ze sa ta obrana neda zopakovat aj pri druhom utoku ? zas pojde, zas sa mu pustia slzy z oci a preluftuje sa mu nos..
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

druhýkrát už bude vedieť, že má kaser pri sebe a bude si dávať pozor. Buď ho prekvapí alebo preventívne začne po ňom niečo hádzať. Predsalen slzák nemá ďaleký dosah a len také striekanie do vzduchu je neúčinné a takýto zásah z diaľky sa dá predýchať aspoň do tej miery, kým mu kaser nevytrhne z ruky, prípadne si zoberie na pomoc teleskop alebo obyčajnú palicu a chlapec je bezmocný.

Osobne mám skúsenosť, že slzák nie je až tak hrozný a aspoň u mňa začne účinkovať až po nejakej dobe, teda kým sa dostane do hrdla, do nosa pri nadýchnutí, začnú slziť oči, kašeľ, atď. Nedostal som zásah priamo do očí zblízka, ale obyčajné zakrytie tváre tomu predíde.
male pivo
Medium Star
Medium Star

No neviem potom nech si kupi teleskop alebo elektricky paralyzer alebo nech sa da fajne dobit a nech hned bezi z cerstvimi nodrinami na policiu...ale sak ked su tam viaceri tak preco sa nevzburia a nenapadnu oni zas jeho alebo popripade ich
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

kas
male pivo
Medium Star
Medium Star

Alebo sak nemas v rodine dajakeho starsieho bratranca? Okolo 20-25-30 rocneho? Ked hej ta sak to povedz jemu a urcite on uz snimi narobi poriadky :!: jak sa hovori oko za oko zub za zub. Nech pocitia jake to je ked ich napadne niekdo ovela starsi a silnejsi. Teraz oni budu tymi bezzbranymi ci jak sa to pise :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

masch1na dako dlho neodpisuje, ci mu ruky nepolamali :D
male pivo
Medium Star
Medium Star

Kibo napísal:masch1na dako dlho neodpisuje, ci mu ruky nepolamali :D
Lol ta to si zabil :lol: abo ci nelezi niekde cely zasadrovany v nemocnici :D
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

dal na vas na niektoru radu z vas pouzil niaku zbran a teraz ho zato dobre dolamali :) no hej zavola si kamarata starsieho zbiju ich a potom oni si zavolaju kamosov a vrati sa mu to a tak to bude do nekonecna pokracovat musi sa sam na seba spoliehat
male pivo
Medium Star
Medium Star

Asi mu uz napravili fasadu :D jak vidno uz dlho chlapec nenapisal

A jak pisal Kibo z polamanymi rukami tu asi tazko nieco napise
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

anonym1234 napísal:No neviem potom nech si kupi teleskop alebo elektricky paralyzer alebo nech sa da fajne dobit a nech hned bezi z cerstvimi nodrinami na policiu...ale sak ked su tam viaceri tak preco sa nevzburia a nenapadnu oni zas jeho alebo popripade ich
ked si kupi teleskop 13 rocny chalan, tak velmi lahko mu ho zoberu a este mu aj predvedu, ako funguje.. na nom ale..
_www_
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa _www_ »

daky fajny druk do ruky a chytro by som mu nim prsty dolamal
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

no myslel som to ínac. staci ak na niekoho pozriem krivo alebo ho obehnem na bycikly no ked som v niecom lepsi a uz to bere za provokaciu ze ako to je mozne ze niekto taky normalny je lepsi jak frajer. potom idem na bycikly skoci mi do cesty tak sa frajeruje ze co dokaze ale podme na horsie ked idem zo skoly tak ma stretne a zacne strkat ze co provokujem a tak. a ja sa v tedy posere* lebo si myslim ze sa vie lepsie byt nez ja alebo je silnejsi poradte co mam robit aby som sa nebal. myslite si ze aj on sa boji? alebo moze to byt to ze ja sa bojim a on si dovoluje? no a niekedy ´je z celou bandou a ked je sam tak zacne hovorit ze koho zavola, akych ma bratov, a kto je jeho rodina v meste ze riaditel na skole je jeho rodina a tie blbosti. inac je odomna mladsi tak neviem.
male pivo
Medium Star
Medium Star

A to kolko ma ten "frajer" rokov? :D a kolko ty? Ta sak ked je to pred celou tou jeho bandou tak ho nejak strapni :D urcite len chce uputat pozornost pred kamaratmi. A ked do teba drga TAK SA NEDAJ! Aj keby si mal dostat bitku tak to aspon skus. Je lepsie sa branit ako cakat kym ta on zmlati. Neboj sa aj ked su tam jeho kamarati
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

no a co ked sa vie lepsie bit alebo zautocia vsetci ja sa nerad bijem a ani neprovokujem. inac nema ani 13 a ta banda to je banda malich deti co sa frajeruju.
male pivo
Medium Star
Medium Star

A to kolko mas ty rokov?
Napísať odpoveď