Faktura za pouzivanie stranky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

to bude asi jediny plateny web na celom internete, kde zaplatis az PO registracii ...
vzdy je to riesene sposobom zaplat najprv a potom mozes vstupit. lacny odrb ...
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

kamosovi tiez prisiel mail z basne-portal, riadne socky :)

btw je to aj tu http://www.markiza.sk/relacia/lamparen/varujte-inych/

Planuje niekto pisat do telky? alebo SOIke?

+ este mu prislo toto ked im pisal
Váš písomný podnet nám bol dnes doručený formou emailu.

Na zodpovedanie Vašich otázok Vás chceme upozorniť na nasledujúce body.

Naše záznamy dokladajú prihlásenie prostredníctvom Vašej emailovej adresy.

Pri prihlásení ste potvrdili, že ste sa so Všeobecnými obchodnými a užívateľskými podmienkami, všeobecnými užívateľskými informáciami oboznámili, akceptujete ich a na základe tejto akceptácie ste získali prístup na kompletnú databázu. Popri tom ste boli pri uzavretí zmluvy informovaný o možnosti odstúpenia od zmluvy. Ďalej chceme zdôrazniť, že uzatvorenie takejto zmluvy cez internet je možné podľa platných predpisov zmysle § 262 slovenského Obch. zákonníka. Taktiež ste boli jasne a zrozumiteľne informovaný o cene za poskytnutú službu, tak ako pred prihlásením na našom portáli, tak aj po prečítaní si Všeobecných obchodných podmienok.

Skutočnosť, že ste našu službu využili iba čiastočne, nemení nič na platnosti tejto zmluvy. Možnosť odstúpenia od zmluvy ste nevyužili, alebo bolo odstúpenie od zmluvy pri použití našej služby neplatné. Kedy a v akom intervale našu ponuku využijete ostáva na Vás, s Vašimi prístupovými údajmi sa môžete kedykoľvek prihlásiť na náš portál a využívať jeho služby.

Predčasné odstúpenie od zmluvy nie je v danom čase možné, nakoľko Pro Content s.r.o. začala s poskytovaním služby, ktorá bola aktivovaná daným užívateľom. Presný čas aktivácie konta, ako aj IP adresa, z ktorej bola aktivácia uskutočnená je presne protokolovaná.

Nezávisle od poplatku za prístup do našej databázy, ste naďalej oprávnený k bezplatnej účasti na našej výhernej súťaži, pokiaľ ste sa už nezapísali do súťaže pri prihlásení.

Prajeme Vám veľa zábavy na našom portáli.

Andrea Tichá z Pro Content s.r.o.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Toy M@ch!n3 napísal:kamosovi tiez prisiel mail z basne-portal, riadne socky :)
Chceme zdôrazniť, že uzatvorenie takejto zmluvy cez internet je možné podľa platných predpisov zmysle § 262 slovenského Obch. zákonníka.
Aha :D Je to mozne? Tak sa pozrime na ten paragraf:
(...)§ 262

(2) Dohoda podľa odseku 1 vyžaduje písomnú formu.(...)

Je pisomna forma? Nie je. Iba elektronicky checkbox :D Trapaci, a ten vyhrazny ton. Ja by som si toto lubit nenechal.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

Toy M@ch!n3 napísal:
Akoze toto nemyslia vazne. Takze si opravneny k bezplatnej ucasti na hre, lenze ucast na hre je podmienena registraciou na portali kde musis zaplatit?

Kks ako hovoril Terazky - Ňahal by som ich zavrieť, až zčernajú
Marklar
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Marklar »

No takze aj mne prisiel taky email z basni ci co :D zazracne ze nikdy som na ich stranke enbol akurat vcera aby som zistil o co ide :D toto je nieco tak namakane az je to smiesne ...... s tym teda pojdem na sud ....
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

tusim si tam urobim ucet aj ja naschval a budem im ja potom spamovat maily az ma racej zablokuju :lol:
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

toto cele je blbost ziadna stranka ti neposle reg kod alebo daco take kym nezaplatis a to myslim napr booom lamky rapidko... A oni nemozu dokazat ze ked si to cital tak to tam nebolo napisane a ze to tam dopisali potom. Proste ak ti spustili ucet tak v pokoji stahuj a nic neplat

//autoeditácia príspevku ( 04 Nov 2009, 16:13 )
a este ak dobre chapem oni predavaju freeware...
Marklar
Zablokovaný
Zablokovaný

co ak ti spustili ucet ale ja ani neviem oco ide v zivote som na ich stranke nebol :D podla mna to mi spravil nieaky hajzlik v praci kedze mam na email ZAPAMATOVANE HESLO takze mi tam hockto moze :D ved nic dolezite v tej schranke nemam az na ten 60 eurov smiesny pokus :D
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

Marklar
Zablokovaný
Zablokovaný

no a nakoniec skoncia na sude Konatelia a majitelia tejto bajecnej firmy :D proste toto je moc co to za kur*y sa medzi nami najdu .. a to si robia ludia navzajom ... nemam slov
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Práve o tomto bola reportáž na Markíze.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

prave to bolo v spravach na markize :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

som nepozeral, co tam o tom bolo?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Aj na jojke...
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

jj aj na jojke to teraz islo proste nemate zaplatit lebo jednak nemaju opravnenie na ´´predavanie freewaru´´ a jednaku je to cele nejaky podvod
Marklar
Zablokovaný
Zablokovaný

ja som tu mal nedavno kamratku plakala ze nema peniaze a nechce mat problemy koli tomu ze si stiahla jednu basnicku ... proste toto je kur*a moc .......... dufam ze ju tie spravy na jojke ukludnia ...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

vraveli otom ale nevraveli že nemáte zaplatiť práveže ta reportaž bola nezmyselna iba vás upozornili na tu stranku ale pravda je taka ako vravel ten typek že je to svojím spôsobom legálna činnosť o ktorej je zákaznik informovaný v obchodných podmienkach a dá sa právne napadnut len tak že by na te diela nemali autorske práva alebo ako to vravel a tým padom by to všetko bolo nelegálne ........ale inač to že za registraciu požaduju peniaze je legalne a to že si si ty neprečital podmienky pri registracii je len a len tvoja chyba ...........tu plati ...jedna veta podobna tomuto prípadu a to : neznalosť zákona neomlúva alias neznalosť obchodných podmienok neomluva kedže tam boli napísane ......jedine sa vyhovoriť že sa pod vašimi údajmi niekto iny regol abo tak ale právne to neni napadnutelne
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ja by som to urcite neplatil.

A inak, dival som tu stranku a tam je uvedene: ,,Všetok obsah a obrázky su majetkom Pro Content s.r.o. a nesmú..." - okrem toho, ze tam chyba dlzen v slove su, tak si nemyslim, ze je to spravne formulovane. Kedze sa tam momentalne neda registrovat, tak predpokladam, ze to bude bezat mozno sa sposob tahaj.sk ci slunecnice.cz, kam spravcovia stiahnu freeware/shareware programy a odtial ich je mozne stiahnut, cize si ulozene na ich PC. A to si myslim, ze urcite nie je ich obsah.
Marklar
Zablokovaný
Zablokovaný

Presne aj to pise dennik sme citujem :

Web stránka basne-portal.sk je navyše v podozrení, že minimálne časť svojho obsahu prevzala zo Zlatého fondu denníka SME. V jej textoch sa totiž opakujú aj digitalizačné preklepy, ktoré sa pôvodne objavili v textoch z dobrovoľníckeho projektu. Stránka tak prevzala tak a spoplatnila obsah, ktorý je v bezplatnej online knižnici ponúkaný zadarmo.
Renovacio
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Renovacio »

bohužiaľ som jeden s tých čo tento mailik dostal ale na tej stránke som nikdy nebol ... zaplatiť sa to nechystám ale chcem sa opýtať nemôžem podať trestné oznámenie alebo niečo? na základe zneužitia mojích údajov, falošnej registrácie ... alebo čo vlastne robiť ? :)
Ďakujem :oops:
Napísať odpoveď