Windows 7
-
vladenko007
VIP
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Omg...preinstaloval som W7 Z Enterprise na Ultimate a bolo napisane ze uz netreba aktivovat...ale chcelo to odomna serial..nedal som a mam 30 dni..prosim este raz dajte mi daky legalizator ktory ide a daky navod...lebo mam legalizator ale tam mam dake znacky a nwm ako to aktivovat.
//audiotrack: warez nepraktizujeme, legalizátor ti nedáme
//uplink: máme, ale nedáme :D [len vtip]
//audiotrack: warez nepraktizujeme, legalizátor ti nedáme
//uplink: máme, ale nedáme :D [len vtip]
hm, mam aktivator, ktory je asi ten co tu popisujes, kamosovy funguje bez problemov....mne nie, po jeho nahodeni sa mi uz windows nezapne....Plasmon napísal:Pravdepodobne mas ten co treba vybrat vyrobcu maticnej dosky a potom stlacit activate, pockat a restart. Windows je aktivovany.
najprv sa mi zacne zapinat instalacia win vista, ktoru mam na recovery disku uz od kupi notasu....napokon to aj tak skonci velkym cervenym napisom EROR cez celu obrazovku....neviete co to moze byt?
pripadne hodte sem nejaky link na nejaky aktivator ktory vam 100% funguje, ja to poskusam....
najlepsie by bolo ak mate niekto notas asus Z53U seriu...ten mam totiz ja, diki...
Niečo podobné mi robil jDownloader.. vďaka svojej hnusnej jave.. ale update na jDownloadera pomohol.. odvtedy kľud.kotlas666 napísal:stalo sa niekomu ze napr.pri stahovani(cca 4hod) sa sama odseba zacne pohlcovat kapacita RAM.Potom je moj NB o polovicu pomalsi...je neaka zaplata nato?
Sa pozri, že ktorý program/proces sa začne rozťahovať v ramke..
konecne dobry OS
konecne dobry OS od microsoftu je to super pc sa mi nastartuje z 38s skrátka suuuuper microsoft

po nabehnutie plochy je malo merat, musis merat do doby ked sa dostanes na disk....kludne mozes mat plochu ale este dobrych 5-10sekund nic nespravis....hojko napísal:lukyno96: Pod 30-35 sekund sa na trojrocnom PC zmestim na novoinstalovanom XPcku - to je cas od stlacenia vypinaca po nabehnutie plochy.
inak mne ta 7micka luby zamrznut cca minutu po zobudeni zo spanku....
neska sa mi to stalo uz aj normalka po zapnuti PC....proste len tak stuhne, ani sa nehne.....pomaha len tvrdy reset....
Hentym posuvnikom sa vypina UAC. Nie varovanie pred spustanim nepodpisanych EXE suborov.
Otazne je - instalujes tak strasne casto, ze ta mimoriadne zdrzuje tabulka, ktorej nejde o nic ine ako o informaciu, ci dany krok skutocne chces ty, alebo nejaky script? Nepovazujem sa za uplneho nooba, napriek tomu mam UAC zapnute, pretoze v nom vidim zmysel. Ale takych nas asi nebude vacsina.
Otazne je - instalujes tak strasne casto, ze ta mimoriadne zdrzuje tabulka, ktorej nejde o nic ine ako o informaciu, ci dany krok skutocne chces ty, alebo nejaky script? Nepovazujem sa za uplneho nooba, napriek tomu mam UAC zapnute, pretoze v nom vidim zmysel. Ale takych nas asi nebude vacsina.
mam s tymto systemom mensi problem. Mam RTM verziu Build7229, pokial viem je jedna z prvych... Vsetko bezi normalne, no pripadny problem nastane ked sa snazim upravit nejaky subor vo win32,pripadne vykonat nieco na co potrebujem administratoske opravnenie. Mam ho, lebo som jediny user na PC, no napr editovat subor hosts proste nejde.
Ma s tym niekto skusenost a ides tymnieco spravit ?
dik
Ma s tym niekto skusenost a ides tymnieco spravit ?
dik