Dragon Age: Origins
ono je to asi aj jedno - nakolko tu si vyskusas hru za kazdu profesiu nehladiac na to, za co zacnes hrat. Odlisny tak bude iba zaciatok. Ja napriklad preferujem povolanie maga, kedze ma to bavi viacej ako nudne sekanie, ale v tejto hre sa bez sekania nezaobides (aj ked slusne vypracovany mag vie zvladnut velku cast roboty sam)
Tak dnes som to prešiel za človeka-chlapa-mága a má to docela zaujímavý koniec -nepovieeem-
Zajtra spravim dalsiu postavu elf-žena-znova mage
Teraz uz neurobim take chyby ako ked som este nepoznal spelly a tato elfka bude imba mage 
Inak taká rada pre všetkých čo hrajú Dragon age, ked sa dostanete do bodu hry, kde je na vas, kam sa skôr vyberiete, ci denerim, breciliansky les, rudoskalie, orzammar alebo vež kruhu, radím vám vež kruhu, nepoviem vám čo sa v nej odohrá ale hned pri začiatku po vstupe sa vám do partie pridá healerka Wynne a je to sakra dobré hranie ked viete ze vás niekto v partii nenechá zdechnút. Hlavne hromadný heal "skupinová terapie" je super vec
Inak taká rada pre všetkých čo hrajú Dragon age, ked sa dostanete do bodu hry, kde je na vas, kam sa skôr vyberiete, ci denerim, breciliansky les, rudoskalie, orzammar alebo vež kruhu, radím vám vež kruhu, nepoviem vám čo sa v nej odohrá ale hned pri začiatku po vstupe sa vám do partie pridá healerka Wynne a je to sakra dobré hranie ked viete ze vás niekto v partii nenechá zdechnút. Hlavne hromadný heal "skupinová terapie" je super vec
hej majstri....lukas1991 napísal:je to addon je jich 19 neboli DCL ale pulka asi nejde ale koukej jak to brneni vypada , http://dragonage.bioware.com/addon/ , nejvic nádherný xD
tiez som to zacal dusit a nemam originalku.... Kde si mozem sosnut tiedo ADDONiky ???
vdaka za kazdu radu...
Jarin
na tiscali vysla recenzia, http://games.tiscali.cz/reviews/dragon- ... a-recenze/
co na to hovorite? ja musim suhlasit s "druhou stranou mince"... ale hra je to vyborna
co na to hovorite? ja musim suhlasit s "druhou stranou mince"... ale hra je to vyborna
piton - presne, aj ked zo zaciatku som celkom bral recenziu tak ako bola pisana, tak to skutocne nadsenie z recenzie prislo prave s precitanim druhej strany mince - ktora +/- zhrnula vsetko to, co mne, silne naviazaneho na BG/PT, u DA:O chybalo/vadilo. Na spominanej recenzii mi este vadili spoilery, ked aj neboli nejako zasadne, ale boli.
Stale vsak plati, ze na poli RPG tu davno nebolo nic podobneho, preto si DA:O cenim. Velmi ospevovany je nemecky Drakensang, o ktorom som sa dopocul len prednedavnom. Ked sa postasti, mozno zahram.
Stale vsak plati, ze na poli RPG tu davno nebolo nic podobneho, preto si DA:O cenim. Velmi ospevovany je nemecky Drakensang, o ktorom som sa dopocul len prednedavnom. Ked sa postasti, mozno zahram.
-SPOILER-
Musíš ich zabíjať dovtedy dokial všetkým tváram na stĺpe neprestanú žiariť oči krvou, elektrikou, a možno ešte niečím, nepamätám si už koľko vĺn tam bolo, ale vždy sa ti po určitom čase/zabitých trpaslíkoch rozžiari jedna zo štyroch kovadlín naokolo toho stĺpu, treba na ňu kliknúť. Z nej vystrelí prúd do tváre na stĺpe a tým zničíš tie žiarivé oči. Potom keď zabiješ všetkých trpaslíkov čo sú nažive, stĺp sa otočí a takto musíš zničiť všetky tváre.

Musíš ich zabíjať dovtedy dokial všetkým tváram na stĺpe neprestanú žiariť oči krvou, elektrikou, a možno ešte niečím, nepamätám si už koľko vĺn tam bolo, ale vždy sa ti po určitom čase/zabitých trpaslíkoch rozžiari jedna zo štyroch kovadlín naokolo toho stĺpu, treba na ňu kliknúť. Z nej vystrelí prúd do tváre na stĺpe a tým zničíš tie žiarivé oči. Potom keď zabiješ všetkých trpaslíkov čo sú nažive, stĺp sa otočí a takto musíš zničiť všetky tváre.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nauc sa to hrat... so zombiami problem nikdy nebol... podla classy... skus si zlozit partu aby si mal Morigan (dotek zimy, aspon zakladny heal nutnost) Nejakeho tanka najlepsie Alistair, seba (neviem co si, podla mna je mag najsilnejsi
) a jedno random dps vyber si ci na blizko alebo nadialku podla toho ako si na tom ty... a tahaj tie zombie ku templarom/ku dedincanom, pockaj kym oni pridu ku tebe a spolu s ostatnymi ich strasne date... ani na harde to nebol problem... a ked nepomaha tak si nakup elf koren a flasky od obchodnika - to tiez neni moc drahe a sprav si 100 bandazi a vyhral si 
Dragon age origines- problem pri spustení
Nazdar, potreboval by som poradiť. Po úspešnej inštalácií hry mi zakaždým vypýše Dragon Age: Origins has encountered a problem and needs to close.
Čo mám s tým robiť? please :
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dragon age origines- problem pri spustení
nemas nahodou ATi kartu a nepouzivas zaroven Ati tray tools?chameleon napísal:Nazdar, potreboval by som poradiť. Po úspešnej inštalácií hry mi zakaždým vypýše Dragon Age: Origins has encountered a problem and needs to close.
pretoze prave tie ati tray tools robili takyto problem, ze zhadzovali hru, treba v nich vypnut alebo zapnut OSD
Po prvej misii hra padá
Zdravím,
Mohol by mi niekto poradiť, čo urobsť, ked pri bitke s demonom na začiatku hry pri utoku na mesto mi padá hra. inač celý čas ide bez problémov.
Dík moc
Mohol by mi niekto poradiť, čo urobsť, ked pri bitke s demonom na začiatku hry pri utoku na mesto mi padá hra. inač celý čas ide bez problémov.
Dík moc