Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
M142
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa M142 »

dnes som mal celkom pekný sen. už si ho presne nepamätám, ale viem že som musel ísť niekde, kde by som mal problémy. najlepšia časť snu začala vtedy, keď som zrazu v tom sne precitol a prišiel na to, že tam predsa vôbec nemusím ísť a nič sa nestane. najprv som sa strašne rozosmial a potom som uvažoval, čo tam teda budem robiť. potom som sa zobudil, ale už tá chvíľa bola super :)
casualties
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa casualties »

Mne sa už párkrát snívali také alkoholické sny :D Napr., že som pil hrušku a hodil som potom do trávy tyčku :D Alebo bola nejaká párty a tuším som mal v ruke pivo a spieval som si pesničku od skupiny DIMENZIA X pesničku ALKOHOLICKÁ a v tej pesničke sa spieva: JA VôBEC NIE SOM ALKOHOLIK, PIJEM DENNE IBA 10 PÍV :D Alebo proste sme išli po vonku a ja s pivom v ruke :D Takéto sny sú celkom OK :D Alebo dávnejšie v lete cez prázdniny sa mi snívalo, že som mal frajerku a potom o rok sa mi to snívalo znova, ale zas tam bola iná akože frajerka.
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Geogomeogo napísal:Mne sa casto stava, ze sen ktory som mal sa stane skutocnostou. (A casto sa mi stane, ze vsetko je na tom istom mieste ako vo sne :shock: )
Napr. Snivalo sa mi, ze som si vysiel s kamosmi na zmrzlinu do mesta a potom do kina. A co sa nestalo? O 3 dni sme isli do Aidy. Objednali sme si presne tie iste zmrzliny ako vo sne. Isli sme na ten isty film ako vo sne a stalo sa presne to iste ako vo sne. (Rozsypali sa mi totalne cele pukance :D )

Takze sa pytam... Ma tu este niekto taketo sny?

pre K- darcu: Ak mi neveris, tak sa nestaraj :) . A ano predstav si, boli to ti isty ludia...
moze to byt tym, ze mozog v spanku lepsie spracuvava informacie(alebo tak nejak-Dr. house to niekolko krat skusal...:D) a proste vies aj take veci, ktore su pre teba nepodstatne a v spanku si si ich dal nejak dokopy. Urcite ste uz niekedy boli na zmrzlinu, s tymi kamaratmi a to nie raz a vies ake maju oblubene, ale ani otom nevies :D a nedavno ste sa rozpravali, ze by ste mohli niekde zajst a tak ...ma to podla mna urcity suvis s minulostou...
Drdek
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Drdek »

Mne sa snívali také sny že som bol tak napol bezvládny uplne som ledva hybal telom nemohol som sa brániť a pri mne niekto stal a bil ma
a chcel som kričať :shock: ale ani to neslo (proste som otvaral usta ze kričim ale nič sa neozývalo) take sny som nenavidel :cry:

Alebo som sa v sne zobudil pozrel sa a asi 2 metre odomna stal nejaký klaun (podobný ako z L4D2 len bez krvi :D :D :D ) mal v ruke nôž a pomaly sa približoval..... potom si uz nepametam :lol:
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

dnes rano sa mi snivalo ze sme isli s priatelkou na aute, dostal som smyk vyletel z cesty a kotulali sme sa dole strmym svahom. auto bolo rozbite no nam sa nic nestalo. a co ma najviac sokuje priatelke sa tiez dnes snivalo s havariou akurat ze jej zobrali vodicak(ktory nema) lebo sposobila nehodu troch aut. neviete co to moze znamenat? nieze by som bol povercivy ale...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Moze to znamenat to, ze ste vcera spolocne pozerali film, kde bola autonehoda, videli ste reportaz o autonehode,...
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Ja mám zaujímavé sny- vždy iné mesto(naposledy Košice :shock: ) a často je tam nejaká pekná baba :)
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

mne sa minule snívalo ako hrám nejaku konzolu a ležím pritom na poseli bruchom nadol ... tak hram hram a zrazu tam prišla nejaká baba a začali namna sypať sol a tak namne ležala solila ma , potom ma okorenila atd a stále to iste do kola ako keby to bolo spomalené a ja so mv duchu dufal že k niečomu dojde :D
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Mne sa minule snívalo, že som cestoval vlakom (rýchlikom) a nevedel nájsť prázdne kupé, kde by som si mohol sadnúť. A potom bol celý vlak zatopený od začiatku až po koniec. Voda siahala asi do pol lýtka.
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

adr0z- soľ znamená : Niečo budeš veľmi ľutovať
iron- čaká ťa zlé obdobie
(vylovené zo Snára)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Snár je zdrojom zaručených informácií. :lol:

Už dlho sa mi nesníval nejaký poriadny kompaktný sen, sú to len samé sprostosti, ktoré sa neustále menia a po ráne na ne aj tak zabudnem.

:)
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

K Andresovmu výkladu: a z ktorého snára si čerpal? Lebo ja som našiel samé rozličné výklady. Tu ich uvádzam.

Vlak

Kód: Vybrať všetko

Cesta

Veľká zmena

Sklamané nádeje
Voda

Prekonanie prekážok

Uniknúť podozreniu

Dokážeš, že aj zdanlivo slabší môže zvíťaziť

Máš sklon preceňovať svoje sily

ujdeš veľkému nebezpečenstvu
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To len dokazuje hodnovernosť takýchto hovadín ako snár. Smutné je, že plno ľudí tomu verí.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Mne sa toho väčšinou sníva dosť ale všetko neskôr zabudnem ale viem že dosť často sa mi sníva nwm ako to povedať proste ako dáka slabosť. Napr idem proti vetru a neviem sa takmer ani pohnúť, neviem naplno bežať, udrieť atď...
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hughito: Verí/neverí, aspoň sa pobavíme.
Snár mám knižnú verziu, nejaký starší. 8)
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

nestik napísal:Mne sa toho väčšinou sníva dosť ale všetko neskôr zabudnem ale viem že dosť často sa mi sníva nwm ako to povedať proste ako dáka slabosť. Napr idem proti vetru a neviem sa takmer ani pohnúť, neviem naplno bežať, udrieť atď...
ako nič tým nemyslím ale presne tieto isté sny mám ja tak že pozriem na útok nick kukam nižšie a tvoj účet bol založený presne v deň mojich 18 narodenín :D
mikaelo24
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mikaelo24 »

prispejem aj ja nieco

sny mavam casto, ale pametam si z nich teraz velmi malo. no mal som plno snov kde som utekal a nemohol sa hybat, alebo krical a nebolo ma pocut.
raz na zakladke som mal sen o byvalom spoluziakovi( kt. s nami chodil od 5-teho do 8-rocnika a po skonceni 8.triedy sa odstahovali na stredne slovensko). proste sa mi snivalo ze pridem rano do skoly, a tam je ten spoluziak a hovori sa prisli naspat. po zobudeni som mal cudny pocit, idem rano do skoly, pozeram ze kto prisiel do triedy - byvaly spoluziak sa vratil. :o
mavam aj vela super snov, niektore maju super dej take adventure, ale niektore su samozrejme aj eroticke :D
raz sa mi snivalo ze som hral futbal za tatran :) a som proste naskocil na center, a uz ked sa blizila lopta k mojej hlave tak som ju chcel co najlepsie zasiahnut, ze som sa poriadne napriahol s hlavou, no potom som sa zobudil uplne paralyzovany, jedine co sa mi hybalo tak hlava, ktora sa neuveritelnou rychlostou blizila k stene, ze som to nestihol zachranit a BUCH ! :? :D
minuly tyzden som mal cisto psycho sen: ze som von s kamaratom a po cyklistickom chodniku ide Miro Šatan na kolieskovych, ja pozeram ze ty vole, a som rychlo utekal za nim a som mu hned podaval ruku ze servus, ze jak zijes a som sa ho opytal ze kde bude hrat (vtedy som to este nevedel), a on mi kludne odpovedal ze bude hrat za bardejov :!: :D ja najprv šok ze za bardejov, ale potom som mu povedal ze lepšie jak nič a poprial som mu vsetko naj :wink: ked som sa zobudil tak som sa z toho nenormalne zacal smiat :D (boston - bardejov, sak to nie velky rozdiel :D )
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

Naposledy sa mi snival taky haluzny sen :) Ani neviem ako, ale spolu s kamaratmi som sa ocitol na nejakom ostrove niekde v Azii a okolo toho ostrova plavali dva draky (samec a samicka). My sme sa tam s nimi fotili, aj rozpravali a co bolo ale najzvlastnejsie, tak vsetci - vratane drakov - mali oblecene na sebe kosele, aj ked sme boli vo vode. A ten sen pokracoval dalej tak, ze s jednym z tych kamaratov som sedel vo vlaku. Divne :wink:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No konecne po strasne dlhej dobe som si zapamtal co sa mi snivalo, cize zil som v centre Londyna v jednej vyskovej budove, z okna som mohol pluvat do Temzi a pozerat sa pri tom na London Eye :P Cize luxusne drahe apartmany, vo vyske s vyhladom na cely Londyn...a nepoznal som to tam este, no ked som vysiel na terasu, vyvalit sa na lehatko, lezal tam vedla jeden cernoch, ktory tam cital knizku, tak sme sa dali do reci, a on mi vravel, ze no...tu zijeme vsetci Slovaci :D v tejto budove...no a vravim, ze islo o luxusne niekolko milionove apartmany v centre Londyna, a dokonca tam na terase mal jeden typek (tiez Slovak) zparkovane auto...mal tam Rolls Royce :)

Tak ako mam pocitat s tym, ze sa budem v najblizsej dobe stahovat do Londyna? :D
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Ahoj,
po dlhej dobe sa mi snívalo toto: :arrow: Keď som spal zrazu ma zobudila moja posledná láska (doteraz sme sa nezmierili a na ulici sa ani nezdravíme :smt017 ) a drgla aby som sa jej posunul a lahla si ku mne. Potom keď sa šla napiť tak som si uvedomil prečo sme sa rozišli a tak som sa otočil na druhú stranu a ignoroval ju. No ale ona ma pohlatkala po hlave a mne sa to zapačilo tak som sa otočil a celú noc sme sa k sebe túlily.

Myslíte ,že by to mohlo znamenať aj to ,že sa k sebe vrátime ? :)
Napísať odpoveď