Co sa vam snivalo?
dnes som mal celkom pekný sen. už si ho presne nepamätám, ale viem že som musel ísť niekde, kde by som mal problémy. najlepšia časť snu začala vtedy, keď som zrazu v tom sne precitol a prišiel na to, že tam predsa vôbec nemusím ísť a nič sa nestane. najprv som sa strašne rozosmial a potom som uvažoval, čo tam teda budem robiť. potom som sa zobudil, ale už tá chvíľa bola super 
-
casualties
Medium Expert
Mne sa už párkrát snívali také alkoholické sny
Napr., že som pil hrušku a hodil som potom do trávy tyčku
Alebo bola nejaká párty a tuším som mal v ruke pivo a spieval som si pesničku od skupiny DIMENZIA X pesničku ALKOHOLICKÁ a v tej pesničke sa spieva: JA VôBEC NIE SOM ALKOHOLIK, PIJEM DENNE IBA 10 PÍV
Alebo proste sme išli po vonku a ja s pivom v ruke
Takéto sny sú celkom OK
Alebo dávnejšie v lete cez prázdniny sa mi snívalo, že som mal frajerku a potom o rok sa mi to snívalo znova, ale zas tam bola iná akože frajerka.
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
moze to byt tym, ze mozog v spanku lepsie spracuvava informacie(alebo tak nejak-Dr. house to niekolko krat skusal...Geogomeogo napísal:Mne sa casto stava, ze sen ktory som mal sa stane skutocnostou. (A casto sa mi stane, ze vsetko je na tom istom mieste ako vo sne)
Napr. Snivalo sa mi, ze som si vysiel s kamosmi na zmrzlinu do mesta a potom do kina. A co sa nestalo? O 3 dni sme isli do Aidy. Objednali sme si presne tie iste zmrzliny ako vo sne. Isli sme na ten isty film ako vo sne a stalo sa presne to iste ako vo sne. (Rozsypali sa mi totalne cele pukance)
Takze sa pytam... Ma tu este niekto taketo sny?
pre K- darcu: Ak mi neveris, tak sa nestaraj. A ano predstav si, boli to ti isty ludia...
-
Drdek
Expert
Mne sa snívali také sny že som bol tak napol bezvládny uplne som ledva hybal telom nemohol som sa brániť a pri mne niekto stal a bil ma
a chcel som kričať
ale ani to neslo (proste som otvaral usta ze kričim ale nič sa neozývalo) take sny som nenavidel
Alebo som sa v sne zobudil pozrel sa a asi 2 metre odomna stal nejaký klaun (podobný ako z L4D2 len bez krvi
) mal v ruke nôž a pomaly sa približoval..... potom si uz nepametam 
a chcel som kričať
Alebo som sa v sne zobudil pozrel sa a asi 2 metre odomna stal nejaký klaun (podobný ako z L4D2 len bez krvi
dnes rano sa mi snivalo ze sme isli s priatelkou na aute, dostal som smyk vyletel z cesty a kotulali sme sa dole strmym svahom. auto bolo rozbite no nam sa nic nestalo. a co ma najviac sokuje priatelke sa tiez dnes snivalo s havariou akurat ze jej zobrali vodicak(ktory nema) lebo sposobila nehodu troch aut. neviete co to moze znamenat? nieze by som bol povercivy ale...
-
adr0z
Zablokovaný
mne sa minule snívalo ako hrám nejaku konzolu a ležím pritom na poseli bruchom nadol ... tak hram hram a zrazu tam prišla nejaká baba a začali namna sypať sol a tak namne ležala solila ma , potom ma okorenila atd a stále to iste do kola ako keby to bolo spomalené a ja so mv duchu dufal že k niečomu dojde 
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
Iron-Eddie
Light Professional
K Andresovmu výkladu: a z ktorého snára si čerpal? Lebo ja som našiel samé rozličné výklady. Tu ich uvádzam.
Vlak
Voda
Vlak
Kód: Vybrať všetko
CestaKód: Vybrať všetko
Veľká zmenaKód: Vybrať všetko
Sklamané nádejeKód: Vybrať všetko
Prekonanie prekážokKód: Vybrať všetko
Uniknúť podozreniuKód: Vybrať všetko
Dokážeš, že aj zdanlivo slabší môže zvíťaziťKód: Vybrať všetko
Máš sklon preceňovať svoje silyKód: Vybrať všetko
ujdeš veľkému nebezpečenstvuako nič tým nemyslím ale presne tieto isté sny mám ja tak že pozriem na útok nick kukam nižšie a tvoj účet bol založený presne v deň mojich 18 narodenínnestik napísal:Mne sa toho väčšinou sníva dosť ale všetko neskôr zabudnem ale viem že dosť často sa mi sníva nwm ako to povedať proste ako dáka slabosť. Napr idem proti vetru a neviem sa takmer ani pohnúť, neviem naplno bežať, udrieť atď...
prispejem aj ja nieco
sny mavam casto, ale pametam si z nich teraz velmi malo. no mal som plno snov kde som utekal a nemohol sa hybat, alebo krical a nebolo ma pocut.
raz na zakladke som mal sen o byvalom spoluziakovi( kt. s nami chodil od 5-teho do 8-rocnika a po skonceni 8.triedy sa odstahovali na stredne slovensko). proste sa mi snivalo ze pridem rano do skoly, a tam je ten spoluziak a hovori sa prisli naspat. po zobudeni som mal cudny pocit, idem rano do skoly, pozeram ze kto prisiel do triedy - byvaly spoluziak sa vratil.
mavam aj vela super snov, niektore maju super dej take adventure, ale niektore su samozrejme aj eroticke
raz sa mi snivalo ze som hral futbal za tatran
a som proste naskocil na center, a uz ked sa blizila lopta k mojej hlave tak som ju chcel co najlepsie zasiahnut, ze som sa poriadne napriahol s hlavou, no potom som sa zobudil uplne paralyzovany, jedine co sa mi hybalo tak hlava, ktora sa neuveritelnou rychlostou blizila k stene, ze som to nestihol zachranit a BUCH !
minuly tyzden som mal cisto psycho sen: ze som von s kamaratom a po cyklistickom chodniku ide Miro Šatan na kolieskovych, ja pozeram ze ty vole, a som rychlo utekal za nim a som mu hned podaval ruku ze servus, ze jak zijes a som sa ho opytal ze kde bude hrat (vtedy som to este nevedel), a on mi kludne odpovedal ze bude hrat za bardejov
ja najprv šok ze za bardejov, ale potom som mu povedal ze lepšie jak nič a poprial som mu vsetko naj
ked som sa zobudil tak som sa z toho nenormalne zacal smiat
(boston - bardejov, sak to nie velky rozdiel
)
sny mavam casto, ale pametam si z nich teraz velmi malo. no mal som plno snov kde som utekal a nemohol sa hybat, alebo krical a nebolo ma pocut.
raz na zakladke som mal sen o byvalom spoluziakovi( kt. s nami chodil od 5-teho do 8-rocnika a po skonceni 8.triedy sa odstahovali na stredne slovensko). proste sa mi snivalo ze pridem rano do skoly, a tam je ten spoluziak a hovori sa prisli naspat. po zobudeni som mal cudny pocit, idem rano do skoly, pozeram ze kto prisiel do triedy - byvaly spoluziak sa vratil.
mavam aj vela super snov, niektore maju super dej take adventure, ale niektore su samozrejme aj eroticke
raz sa mi snivalo ze som hral futbal za tatran
minuly tyzden som mal cisto psycho sen: ze som von s kamaratom a po cyklistickom chodniku ide Miro Šatan na kolieskovych, ja pozeram ze ty vole, a som rychlo utekal za nim a som mu hned podaval ruku ze servus, ze jak zijes a som sa ho opytal ze kde bude hrat (vtedy som to este nevedel), a on mi kludne odpovedal ze bude hrat za bardejov
-
kj37
Light Star
Naposledy sa mi snival taky haluzny sen
Ani neviem ako, ale spolu s kamaratmi som sa ocitol na nejakom ostrove niekde v Azii a okolo toho ostrova plavali dva draky (samec a samicka). My sme sa tam s nimi fotili, aj rozpravali a co bolo ale najzvlastnejsie, tak vsetci - vratane drakov - mali oblecene na sebe kosele, aj ked sme boli vo vode. A ten sen pokracoval dalej tak, ze s jednym z tych kamaratov som sedel vo vlaku. Divne 
No konecne po strasne dlhej dobe som si zapamtal co sa mi snivalo, cize zil som v centre Londyna v jednej vyskovej budove, z okna som mohol pluvat do Temzi a pozerat sa pri tom na London Eye
Cize luxusne drahe apartmany, vo vyske s vyhladom na cely Londyn...a nepoznal som to tam este, no ked som vysiel na terasu, vyvalit sa na lehatko, lezal tam vedla jeden cernoch, ktory tam cital knizku, tak sme sa dali do reci, a on mi vravel, ze no...tu zijeme vsetci Slovaci
v tejto budove...no a vravim, ze islo o luxusne niekolko milionove apartmany v centre Londyna, a dokonca tam na terase mal jeden typek (tiez Slovak) zparkovane auto...mal tam Rolls Royce
Tak ako mam pocitat s tym, ze sa budem v najblizsej dobe stahovat do Londyna?
Tak ako mam pocitat s tym, ze sa budem v najblizsej dobe stahovat do Londyna?
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Ahoj,
po dlhej dobe sa mi snívalo toto:
Keď som spal zrazu ma zobudila moja posledná láska (doteraz sme sa nezmierili a na ulici sa ani nezdravíme
) a drgla aby som sa jej posunul a lahla si ku mne. Potom keď sa šla napiť tak som si uvedomil prečo sme sa rozišli a tak som sa otočil na druhú stranu a ignoroval ju. No ale ona ma pohlatkala po hlave a mne sa to zapačilo tak som sa otočil a celú noc sme sa k sebe túlily.
Myslíte ,že by to mohlo znamenať aj to ,že sa k sebe vrátime ?
po dlhej dobe sa mi snívalo toto:
Myslíte ,že by to mohlo znamenať aj to ,že sa k sebe vrátime ?