Stoporko napísal:cothw a qwerty: myslím, že nikto rozumný vám nedá na toto fórum návod, ako prísť k Ačku zbrojáku

Keď si prezrieš niektoré špecifické fóra a popýtaš sa ľudí, čo sa v danej problematike pohybujú (tým nemyslím kamošov z krčmy, čo sú zaručení experti na všetko možné) a zabudneš na povery ako "to dávajú len vojakom a SBS" a pôjdeš za svojím cieľom, Ačko nie je problém ani v Ba (osobne overené).
ta neviem odkial si prisiel nato ze v krcme, lebo ja som bol na oddeleni zbrani a streliva a stal som asi tak meter od toho co to vydava, nepisem hodnost ani nic ine, a poviem ti nedostal by som ho, kecal som tam s nim o tom dooooost dlho, proste ne ne ne a ne .... ako som pisal, pinheadovi som uz povysvetloval co a ako u nas chodi, proste nedostanes a nedostanes, A cko ani keby neviem co sa dialo a B cko po znamostiach a kadecom moznom aj to by si sa z neho velmi dlho netesil, by som ti vysvetlil cez ss-ky co a ako, ale to je na dlho pisania. A na specifickych forach som regnuty, a vyzera to asi tak ze pokial ta niekto poriadne nezmlati, nie si podnikatel, (lebo do smernice nieco napisat musis a u nas by ti vyskocila zila na cele a na krku od toho ako sa u nas toto debilne berie) reprezentant SR a tak podobne, tak proste nemas sancu, fakt ze nie ... Ako vravim, na veeeeeeeelmi dlhe vysvetlovanie, a este jedna vec, mam rad ludi z inych okresov alebo krajov, lebo mam par kamaratov co maju zbrojne pasy, a K100vecky za opaskom a 58cka pod postelou a
ti nechapu ako je to mozne nedostat zbrojny pas, je to mozne uplne normalne, niekde daju inde nie, ja viem ze sa to ostatnym zda divne ale tak mozem ti povedat.
Ja.--Pan XX ale tak v inych okresoch s vydanim A cka problem nemaju.
ON--Ale tak pan YY to je iny okres vsak? My sme XXXXX a my nevydavame, rozumieme sa ?
chapes? ci nechapes, proste NE.... a to keby som ti pisal vsetko ako bolo, tak mas zilu na cele od nervov ako je to mozne uz teraz za PC . . .
U nas na osobnu ochranu mozes nosit jednu jedinu vec (ostatne sa osobitne posudzuju, to osobitne posudzovanie je u nas take zeee, pokial si policajne decko, alebo podnikatelove, tak je to jasne ze mas teleskop isto iste na osobnu ochranu---pokial samozrejme nemas pistol vybavenu tatikom .... pokial si normalny clovek tak isto iste mas daco nekaleho za lubom, hoci by si isiel len s frajerkou na prechadzku po luke, ver mi, to je vzdy na policajtovi ako veci posudzuje, ked mas pri sebe slzak, nozik, teleskop, boxer ... este aj gate ked mas ine )
a tou jedinou vecou je pistalka, mozes si tak akurat piskat ked sa nieco stane . . . .
jedine riesienie fakt, bud ked si policajt, alebo vojak, alebo pan Boh, alebo ked si podnikatel, prevazas velke mnozstva penazi, mas to cim dolozit, v minulosti ta niekto napadol a tak tralalalalala ...... no a este ked si nebodaj fanusik do zbrani a streliva ako ja, a vies rozoznat MP5 od AK47 (ku prikladu) a tesis sa z toho ked mas v ruke gulovnicu a naboje za take a take love, a nikoho z tvojho okolia to netankuje lebo kazdy je zabraty do toho ako v paradnom fáre vymrdat priatelku tak ze tyzden nohy spolu neda, tak si este aj za divneho . . . a divny v dnesnej dobe je potencionalne nebezpecny, ... co sa moze prejavit napr vylevmi susedov policii (ktora ma PRAVO) zistit v tvojom okoli ci nevykazujes znamky agresie(o tom ze mam fotra a problemy doma ake mam nehovoriac . . . ), zvlast sa mozes tesit ze ti urcite pomozu ked sa ti ich syn vylizal s holkou ktoru si chcel tristrvte roka a posle ti mailom fotky, no maj ho rad potom a tak podobne . . . PROSTE PERLICKY . . . !!!! ti vravim, kebyze sa ti rozpisem ZASNES . . . u nas vchod cisto susedia policajti samozrejme kazdy ma toho najslusnejsieho synacika nie ? ved co sa neda dokazat to sa nestalo, . . .
ja viem ze som od temy, len som ti chcel tak pomimo napisat ze NE NE NE A NE.... lebo dakto proste tie styri nie ne a ne pochopit. . . . a PRIZNAM SA VAM, ZAVIDIM VAM OSTATNYM, ZE PRIDETE, NAUCITE SA NA TESTY, VYPISETE ZIADOST, ZAPLATITE, DOSTANETE ZBROJAK A PODME HO NA STRELNICU ROBIT PIF - PAF A SPOZNAVAT NOVYCH LUDI KTORI SA S VAMI BUDU ROZPRAVAT AJ O NIECOM INOM (ZE NAPR JEEEEJ TY MAS k100 ?? JA MAM HK-CKO, DOBRE TI TO STRIELA? ZA KOLKO SI KUPIL.... A TAK DAAAAALE.....)AKO O DIEVCATACH (AUTACH, ATD.)NA KTORE VY NEBUDETE MAT ANI KEBY STE PO HLAVACH SKAKALI DEN A NOC. . . . a ze na takej strelnici bude mozno aj dievca, ktore bude mat brokovnicu, bude z nej vediet strielat a jej momentalnou starostou bude ci si ma dat taky alebo taky naboj a nie ci je dobre namalovana alebo ci sa dobre usmieva na toho noveho co si kupil teraz tu novu audinu . . . a este ze pocula ze uz sa so svojou rozisiel a ze je volny. CHAPETE MA NIEKTO? snad ano, ....
a ked ma napadne pes, (a ja mam pri sebe vela veci ale na obranu nic(nic zo sebou nenosim, momentalne rambo nozik pouzivak na majku pasteku . . . ), tak sa bud poseriem, uteciem, alebo zacnem kricat, alebo ho kusnem ja!!! .... ubijem ho kamenom tehlou, odradim ho tym smradom ked sa poseriem, .....) alebo po nom budem hadzat to neskutocne velke mnozstvo centov ktore mam v penazenke a ako poslednu moznost volim umlatit ho ISIC preukazom, alebo mu poviem ze ho zderivujem a zintegrujem a jeho to polozi, ....
P.S. kto by chcel povedat ze zbrojak nedaju tohoto typu len mne, nie je tomu tak proste ani ostatnym, ma ich par deti podnikatelov, a par policajnych decak by sa mozno naslo, ale to by sa dalo na dvoch rukach vsetko poratat, inak sa u nas robia zbrojne pasy len na lovecke zbrane lebo kazdy chce byt hrdy po tatikovi a podme ho vsetci nahanat srnku (nepoviem komu) lebo tak to bohuzial je, sem tam si niekto aj sam nieco zastreli a je makac ze ma gulovnicu po tatovi, alebo dedovi, thats all, a SBS ka zbrane nema(my si v tescu nasich spoluobcanov ked sa nieco slohne nahaname, my ich nestrielame, take kondicne sporty . . . raz my ich, potom oni nas, ... sem tam rosambo na diskoteke, dakedy---skoro furt--- pridu aj kuklaci, sak co by ineho robili, treba 100 policajtov na jednej diskoteke, bin ladin u nas s celym svojim "stabom" kazdu sobotu no ne ? ... jedine co vidia je zo strachu docikane 13,14,15,16 tky ... a znudene starsie, a vysmiati chlapci . . . ale sak tvarme sa ze sme tam kvoli drogam, ... neviem kto by drogoval u nas sa kazdy spije jak svina .... naco nam drogy, zvlast ked este akcia vodka za fifty CENT), iba ta co pride doplnit peniaze a uz aj ti sa spravaju normalne nerobia z toho take halo ako dakedy ked povyskakovali s brokovnicami ako keby ich chcel kazdy okradnut.