StopNezodpovednym majitelom nebezpecnych psov! Zbrojny pas!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ste za prísnejšiu kontrolu majitelov tzv bojových plemien ?

Áno súhlasím, treba s tým už niečo rkonečne robiť. !!!
59
43%
Mne neprekážajú.
13
9%
Nie, nemám psa.
1
1%
Nezodpovednú majiteľku okamžite ju potrestať a agresívneho psa dať nadobro uspať.
22
16%
Záleží na majiteľlovi, ten pes za to akého ma debilného pána nemôže.
42
31%

Celkom hlasov: 137

pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: StopNezodpovednym majitelom nebezpecnych psov! Zbrojny pas!

Príspevok od používateľa pryja »

Waldo napísal:Ano v "politike" je to dost podobne ako v tejto teme. Proste jednostranne nazory od Vas dvoch a odstrasujuce priklady, skatulkovanie, zaujatost, ale ziadne konkretne rozumne riesenia alebo aspon pokus o to navrhnut nieco konstruktivne. Isteze ma v tejto teme tiez kazdy vlastny nazor, ale zaujate nazory, fotky, clanky atd objektivnej diskusii nijak nepomozu.

Vela ludi (aj zo strany privrzencov tychto psov) sa tu snazi davat normalne realne riesenia, pripadne sa aspon snazia diskutovat na urovni. Ci uz zvysenie zodpovednosti za tychto psov, pripadne moznosti beztrestnej obrany proti tymto psom atd. Len potom pride niekto ako ty alebo jjj trepne sem strasne objektivny (citaj fantasmagoricky) clanok ktory samozrejme pasuje na vsetkych ludi a psov a posle celu diskusiu do kanala mierne povedane.

Keby si chapala a akceptovala nazor ostatnych tak by si vedela ze tu nejde o to aby kazdy s kazdym suhlasil, ale o to aby sa tu k niecomu dospelo a nie len aby si kazdy tlachal to svoje. Presne o tom su podla mna diskusne fora.
Neprezivas to ty nejako moc? V tom linku, co som uviedla v jednom poste je dost konkretnych "konstruktivnych" a myslim aj dost realnych navrhov, ako tento problem riesit a snazia sa o to mnohe europske krajiny, co sa o Slovensku povedat neda. Tak ma tu nemaj za debila, co tu dokola vypisuje nejake bludy, ktore sa rodia v jeho chorej hlave. Ja som tuto temu nezalozila, akurat ma zaujala. Videla som kvanta dokumentov, kde museli byt tieto psi utratene, lebo sa ich agresivita nedala zvladnut a to nemuseli ani nikoho napadnut. A tak isto netvrdim, ze kazdy jeden pes=bestia. Tiez mam kamarata, ktory ma 2 rotwajlerov, ktori spavaju s nim v posteli a nikdy ma ani na sekundu nenapadlo, ze by som si mala dat pozor alebo sa ich bat.
Nazor ostatnych je vacsinou, ze pes za to nemoze, na vine je vzdy majitel. S tym plne suhlasim, ale na veci to nic nemeni. A v dalsej odpovedi skus napisat aj nieco k teme. Lebo zatial si sa vyjadroval len ku mne :wink:
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Waldo napísal:pryja a jjj vy ste snad najlepsi exemplar ludi akych som kedy videl, co si absolutne nevedia vypocut a pochopit aj nazor druhej strany a stale si melu to iste dookola a nevedia konstruktivne riesit ani prd.
Ja som to zažil na vlastnej koži !!!
Kdežto ty tu iba moralizuješ a snažíš sa ma tu tými tvojimi " argumentmi " presvedčiť že sa vlastne vôbec nič nestalo, že tzv bojové psy su úplne rovnaké ako každé iné plemeno. A to je ten problém. Zaútočiť vďaka nezodpovednému majiteľovi môže akékoľvek plemeno psa, no rozdiel je aké budú následky.
Keď sa ti do nohy zakusne taký ratlík jazvečík alebo maltezák či bišonik vec tomu že ta noha ti ostane celá a maximálne ti tam ostanú odtlačky zubov.
Lenže keď také niečo urobí prepnutý pitbul nemecký ovčiak rotvailer alebo doberman teda psy ktoré majú už od prírody dané do vienka určité schopnosti a danosti ktoré ich robia pre okolie nebezpečnými...
Teda inak povedané je možné že ten pes ti tu nohu kľudne aj odkusne ...

A to je to o čo v tejto téme ide...
Ide o to aby sa vďaka nezodpovedným ľahostajným a inak zvráteným majiteľom takéto incidenty nestávali.
Človek čo si takéhoto psa kúpi jednoducho musí rátať s tým ťa takýto pes potrebuje poriadny výcvik pevnú ruku a veľa veľa času.
Pravidelný pohyb, láska a pozornosť majiteľa sú pre takéhoto psa nutnosť.
Keď ten pes niečo z toho nemá nemusí to skončiť dobre..
A z5 k tomu môjmu incidentu...
TY si asi ani nevieš čo i len prestaviť ako by si sa cítil keby tvoju psovi ten pitbul ktorý takmer prizabil môjho psa chytil tvojho psa úplne bezdôvodne pod krk a zametal s ním takým spôsobom že som bol až prekvapený že ten môj pes ostal v jednom kuse a že ho veterinár nemusel skaldať po kúskoch ako lego !!!
Tak už kur..(ník) nedrístaj a pozri sa na to aj z druhej strany...
Z mojej strany ako normálneho chalana ktorému jeden nezodpovedný kkt ktorý sa vozí na BMW X6-ke pracuje v Blave a má svojho psa absolútne na saláme ... nechal ho matke nech sa stará... spôsobil psychickú ujmu...
A takmer som kebyže nezasiahnem o toho psa prišiel.
Odvtedy u seba nosím kasera a vyskakovací nožík.
Ak sa to nebodaj zopakuje tak toho psa naozaj zapichnem....

Písal som to plný emócií a naozaj nemám chuť to prepisovať...
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

k teme som pisal na zaciatku celeho topicu (a myslim ze celkom dost) kym ma neomrzelo to ze hocico som napisal dosiel jjj postol obrazky, alebo bulvarne clanky z Blesku (cesky novy cas), urobil bu bu bu a nikam to neviedlo. Rovnako aj ty pryja. Prides povies ze vo Viedni sa zabavaju turci neviem akym zvratenym sposobom a uz to tak samozrejme musi byt vsade. Pripadne dalsi vsevypovedajuci clanok na tejto strane. Krista co ja mozem za nejakeho dementa co krmi mackami svojho psa? Takze kym povies ze nepisem k teme skus si pozriet vsetky moje minule prispevky. A jjj ja som cital celu temu, pisal som ze chapem ze to co sa ti stalo je tazke a ja by som to bral rovnako, ale ty proste emotivne kvoli tvojmu zazitku hadzes vsetkych do jedneho vreca a nic ale absolutne nic tym neriesis.

Islo mi len o to ze ma neskutocne irituje ked sa v teme zavadza, skatulkuje a kazi to celkovu snahu nieco vyriesit. Su tu ludia co sa snazia bavit o tychto veciach na urovni (napr Frikso, Stoporko, Pinhead, Hughito a vela dalsich co neprispeli v takom mnozstve) a nie stylom senzacia ala JOJ
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Ano priznávam...

Niesom úplne nestranný.

Mám na to sakra dobrý dôvod...

Situácia je taká že kvoli pár idiotom ktorí sa nevedia o svojho psa posratať je v očiach radového slováka bežný slušný majiteľ, ktorý má psa tzv bojového plemena, zaškatulkovaný a zaradený medzi tých zlých a nezodpovedných... :sly:
Ak to dokážeš zmeniť tak to zmeň....
Ludia sa boja...
Strach je silnejší...

PS:
A vypadá to tak že skutočne ten upravený zákon prejde. :smt059

Jeden človek z SDKU sa do toho zahrizol a zákon teda návrh zákona je defacto hotový, už sa iba doľaďujú podrobnosti.. :wink:

Dúfam, že po voľbách sa nájde dostatok slušných poslancov ktorí ten zákon schvália a konečne a začne tento nekontrolovaný chov nebezpečných posv konečne regulovať. Ideálne by bolo keby sa zaviedli aj vyššie sanckie za priestupky ako sa to roibí priavidelne pri autách a testných činoch a priestupkoch.
Nech si ten potencionálny majiteľ,
((ktorý sa rozhoduje aké plemeno psa si kúpi.. ))
Konečne uvedomí či takéhoto psa pustí alebo nie,
Či bude riskovať 400 eurovú pokutu za napadnutie človeka alebo jeho psa.
O toto sa snažím a nepustím sa toh lebo kurnik sa nechcem dožiť toho že sa to nebodaj zopakuje.
A svet bude možno o trošku bezpečnejší... :-)

Tieto zákony sa dotknú iba ľudí ktorí ich buú porušovať.
Ak ten zákon neporušíš , nemusí ťa vôbec trápiť že takýto zákon existuje... ;-)
MrMarosko14
Novice
Novice

Príspevok od používateľa MrMarosko14 »

inak ked by ste na taku vec chceli strenlu zbran normalnu taak to je somarina lebo na sidlisku nemozete strielat len tak po nicom ved sa moze gulka odrazit a moze trafit od auta az okno aa dnu dakoho zabit a este mozete pri takejte bitke pssov trafit svojho. ja by som poradil Teleskop jedna rana a pitbul bude tahat sa prec...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

A ze pittbul je zly :lol:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

kali520 napísal:

A ze pittbul je zly :lol:
hm, rozpisanie sa na viacero tem naraz. Zbrane by mali byt povolene, preco? LEBO. pokial bude mat zlodej posobisko ako teraz, jeeeeeej stara babka podme ze to jej zobrat kabelku, ved mi nic nespravi a policia ma nedostihne tak preco by som ju neokradol. Ale pokial bude hrozit ze babka vytiahne 357 magnum a napali mu styri do chrbta ked bude utekat tak si to prooste chlapec rozmysli. to je proste dany fakt. Tak isto aj niektori "spoluobcania" ktori s oblubou kradnu na poliach a zahradkach, to co si dedusko s babickou poctivo vypestuju, alebo ina rodina, a policia im vzhladom nato ze sa nic cenneho neukradlo im moze fukat do riti akurat, tak to budu robit dalej (nehovoriac o kradnuti inych veci, ako naradia, alebo kralikov atd atd atd). Ale pokial vyjde dedulo s poloautomatickou gulovnicou a troch zastreli, tak uz proste znova nepridu. pridu? tak si dedko zastriela znova. . .

Ku psom? ved je to PES!!! co sa seriete? ja by som neobvinoval ani majitela ani psa, kto ma problem,nech si chodi vonku s teleskopom, "kudlou" (rozmer RAMBO nozik---NIE rybka, ako ked sme mali 10 rokov) alebo sprejom na psy, napadne nas zly psik? druhu ruku predsa mame volnu, ci vlciak, alebo pitbul ranu po chrbte s teleskopom nevydrzi, popripade poriadnu po hlave. Sprej? novyamid do nufaka? to musi zlozit kazdeho psa, odporucam ho potom naramne agresivne dokopat na mieste. (on zautocil, tak co .... a je to PES!!..... ) Alebo rambo nozik, kusne vas tak hop do nho, pichnut, a poriadne a samozrejme nie raz, a to aj vlciacik velky pochopi ked mu pojde cepel 18 cm pod rebra na piaty krat ze uz nema v papuli tolko sily a ze je nieco blbě . . .
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

qwerty - výnimočne píšeš relatívne múdro :D v princípe s tebou súhlasím - pokiaľ bude voľné nosenie zbraní a obranných prostriedkov plus bude nastolené niečo ako farmársky zákon, tak budú mať zlodeji a "sýkorky" po ptákoch, o akčných psoch ani nevravím. No v prvom rade treba uľahčiť získanie oprávnenia nosiť zbraň (nie len držať) a upraviť legislatívu ohľadom jej používania viac na stranu obrancu (teda toho, čo strieľa). Len tak na margo - ty si fakt myslíš, že babička by udržala v ruke 4 výstrely z 357m? :D :smt006 Tak .22 možno...
qwerty-xyz

Stoporko napísal:qwerty - výnimočne píšeš relatívne múdro :D v princípe s tebou súhlasím - pokiaľ bude voľné nosenie zbraní a obranných prostriedkov plus bude nastolené niečo ako farmársky zákon, tak budú mať zlodeji a "sýkorky" po ptákoch, o akčných psoch ani nevravím. No v prvom rade treba uľahčiť získanie oprávnenia nosiť zbraň (nie len držať) a upraviť legislatívu ohľadom jej používania viac na stranu obrancu (teda toho, čo strieľa). Len tak na margo - ty si fakt myslíš, že babička by udržala v ruke 4 výstrely z 357m? :D :smt006 Tak .22 možno...
:D tak to neviem co by udrzala ta babicka ale ide o princip zeby si to mozno zlodej myslel, jednoducho by vedel ze nemusi skoncit dobre ... aaaleeee aspon ze sa rozumieme, ... a ohladom kriminality, kto chce niekoho zabit nepotrebuje na to pistol, ludia sa bezne vrazdia sekacikmi, kuchynskymi nozmi, topia sa, dusia sa,vyhadzuju sa do luftu, davaju sa im jedy, kto ma kumšt tak druheho dobije palicou, kamenom, panvicou na pecenie, kladivom, tehlou,lopatou, dokope ho, ..... Ludia su fajnsmejkri, zabiju sa hocicim ked chytia nervy.... a niektori si to dokonca aj patricne uzivaju no nie ? 65 bodnych ran, 48 bodnych ran, .... ved to mate cas od casu v spravach, ....
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Takto, k tým zbrojným pasom je to vážne hlúposť, že bežný človek si môže vybaviť max to Céčko (opravte ma ak sa mýlim). Na také Ačko, ktoré vás oprávnuje na nosenie zbrane a munície asi bežný smrteľník nedosiahne, nehovorím tu teraz o polícii, ZVJS, Armáde atď kde má každý samozrejme Ačko, a prečo my občania nemôžeme mať Ačko, keď podmienky sú tie isté ???
Pri chladných zbraniach by som zaviedol, že fajn môžete ich nosiť, ale žiadny alkohol ani omamné látky, a keď je dakto pod vplyvom týchto látok tak nech ide kľudne do basy ako za nedovolené ozbrojovanie, lebo skrátka človek sa chová inak.
PS: qwerty, tá tvoja babička nemôže streliť do chrbta toho zlodeja, bohužiaľ ani keby ju znásilní, lebo keď dokončí pohlavný styk tak môže pokojne oddísť, lebo v tejto chvíli už nie je priamo hrozbou a bla bla bla a jeho zabitie by sa nerovnalo sebaobrane ale vražde. Hold taký je zákon.

Ale toto je už OT.

Takže ale nezabúdajme, že aj pes sa dá použiť ako nátroj sebaobrany. A hlavne, čo sa týka bojových plemien psov.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

COTHW,
všetko sa dá vybaviť...... aj ZP sk. A..... a na to netreba byť ani poloboh, mafián či príslušník štátnych orgánov...... Je to trochu komplikovanejšie, ale v zásade to možné je, len si treba ísť za svojim a nedať sa odradiť......
COTHW
Medium Star
Medium Star

Pinhead napísal:COTHW,
všetko sa dá vybaviť...... aj ZP sk. A..... a na to netreba byť ani poloboh, mafián či príslušník štátnych orgánov...... Je to trochu komplikovanejšie, ale v zásade to možné je, len si treba ísť za svojim a nedať sa odradiť......
No neurazil by som sa keby mi pošleš cez SS dáky návod ako na to, aby som nemusel byť príslušník ozbrojených síl, SBS alebo podobnej organizácie, poprípade s vynechaním dákej živnosti na prevoz peňazí alebo dačo podobné.
qwerty-xyz

Pinhead napísal:COTHW,
u nas musis byt pan Boh, alebo mafian, alebo novy nazov pan podnikatel, uz som ti to vysvetloval pinhead, u nas ani keby si sa na hlavu postavil . . . :D a ako pisal chlapec mozno u nich v okrese je to tiez taketo, ... jednoducho nevydaju a konec...
COTHW
Medium Star
Medium Star

qwerty: však taký názor zdieľam aj ja, a preto chcem vedieť akoby sa to dalo obísť. Ale k Polícii alebo Armáde aby som vstúpil čisto len kvôli Ačku, tak to ma ani nehne. No neviem ... Možno si ešte vybaviť miesto u dakej SBS na pár mesiacov (aspoň fiktívne) a spraviť si zbrojný a oddísť odtiaľ. Zbrojný bude ešte cca 10 rokov platný.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

cothw a qwerty: myslím, že nikto rozumný vám nedá na toto fórum návod, ako prísť k Ačku zbrojáku :) Keď si prezrieš niektoré špecifické fóra a popýtaš sa ľudí, čo sa v danej problematike pohybujú (tým nemyslím kamošov z krčmy, čo sú zaručení experti na všetko možné) a zabudneš na povery ako "to dávajú len vojakom a SBS" a pôjdeš za svojím cieľom, Ačko nie je problém ani v Ba (osobne overené).
qwerty-xyz

Stoporko napísal:cothw a qwerty: myslím, že nikto rozumný vám nedá na toto fórum návod, ako prísť k Ačku zbrojáku :) Keď si prezrieš niektoré špecifické fóra a popýtaš sa ľudí, čo sa v danej problematike pohybujú (tým nemyslím kamošov z krčmy, čo sú zaručení experti na všetko možné) a zabudneš na povery ako "to dávajú len vojakom a SBS" a pôjdeš za svojím cieľom, Ačko nie je problém ani v Ba (osobne overené).
ta neviem odkial si prisiel nato ze v krcme, lebo ja som bol na oddeleni zbrani a streliva a stal som asi tak meter od toho co to vydava, nepisem hodnost ani nic ine, a poviem ti nedostal by som ho, kecal som tam s nim o tom dooooost dlho, proste ne ne ne a ne .... ako som pisal, pinheadovi som uz povysvetloval co a ako u nas chodi, proste nedostanes a nedostanes, A cko ani keby neviem co sa dialo a B cko po znamostiach a kadecom moznom aj to by si sa z neho velmi dlho netesil, by som ti vysvetlil cez ss-ky co a ako, ale to je na dlho pisania. A na specifickych forach som regnuty, a vyzera to asi tak ze pokial ta niekto poriadne nezmlati, nie si podnikatel, (lebo do smernice nieco napisat musis a u nas by ti vyskocila zila na cele a na krku od toho ako sa u nas toto debilne berie) reprezentant SR a tak podobne, tak proste nemas sancu, fakt ze nie ... Ako vravim, na veeeeeeeelmi dlhe vysvetlovanie, a este jedna vec, mam rad ludi z inych okresov alebo krajov, lebo mam par kamaratov co maju zbrojne pasy, a K100vecky za opaskom a 58cka pod postelou a ti nechapu ako je to mozne nedostat zbrojny pas, je to mozne uplne normalne, niekde daju inde nie, ja viem ze sa to ostatnym zda divne ale tak mozem ti povedat.
Ja.--Pan XX ale tak v inych okresoch s vydanim A cka problem nemaju.
ON--Ale tak pan YY to je iny okres vsak? My sme XXXXX a my nevydavame, rozumieme sa ?

chapes? ci nechapes, proste NE.... a to keby som ti pisal vsetko ako bolo, tak mas zilu na cele od nervov ako je to mozne uz teraz za PC . . .
U nas na osobnu ochranu mozes nosit jednu jedinu vec (ostatne sa osobitne posudzuju, to osobitne posudzovanie je u nas take zeee, pokial si policajne decko, alebo podnikatelove, tak je to jasne ze mas teleskop isto iste na osobnu ochranu---pokial samozrejme nemas pistol vybavenu tatikom .... pokial si normalny clovek tak isto iste mas daco nekaleho za lubom, hoci by si isiel len s frajerkou na prechadzku po luke, ver mi, to je vzdy na policajtovi ako veci posudzuje, ked mas pri sebe slzak, nozik, teleskop, boxer ... este aj gate ked mas ine )
a tou jedinou vecou je pistalka, mozes si tak akurat piskat ked sa nieco stane . . . .
jedine riesienie fakt, bud ked si policajt, alebo vojak, alebo pan Boh, alebo ked si podnikatel, prevazas velke mnozstva penazi, mas to cim dolozit, v minulosti ta niekto napadol a tak tralalalalala ...... no a este ked si nebodaj fanusik do zbrani a streliva ako ja, a vies rozoznat MP5 od AK47 (ku prikladu) a tesis sa z toho ked mas v ruke gulovnicu a naboje za take a take love, a nikoho z tvojho okolia to netankuje lebo kazdy je zabraty do toho ako v paradnom fáre vymrdat priatelku tak ze tyzden nohy spolu neda, tak si este aj za divneho . . . a divny v dnesnej dobe je potencionalne nebezpecny, ... co sa moze prejavit napr vylevmi susedov policii (ktora ma PRAVO) zistit v tvojom okoli ci nevykazujes znamky agresie(o tom ze mam fotra a problemy doma ake mam nehovoriac . . . ), zvlast sa mozes tesit ze ti urcite pomozu ked sa ti ich syn vylizal s holkou ktoru si chcel tristrvte roka a posle ti mailom fotky, no maj ho rad potom a tak podobne . . . PROSTE PERLICKY . . . !!!! ti vravim, kebyze sa ti rozpisem ZASNES . . . u nas vchod cisto susedia policajti samozrejme kazdy ma toho najslusnejsieho synacika nie ? ved co sa neda dokazat to sa nestalo, . . .

ja viem ze som od temy, len som ti chcel tak pomimo napisat ze NE NE NE A NE.... lebo dakto proste tie styri nie ne a ne pochopit. . . . a PRIZNAM SA VAM, ZAVIDIM VAM OSTATNYM, ZE PRIDETE, NAUCITE SA NA TESTY, VYPISETE ZIADOST, ZAPLATITE, DOSTANETE ZBROJAK A PODME HO NA STRELNICU ROBIT PIF - PAF A SPOZNAVAT NOVYCH LUDI KTORI SA S VAMI BUDU ROZPRAVAT AJ O NIECOM INOM (ZE NAPR JEEEEJ TY MAS k100 ?? JA MAM HK-CKO, DOBRE TI TO STRIELA? ZA KOLKO SI KUPIL.... A TAK DAAAAALE.....)AKO O DIEVCATACH (AUTACH, ATD.)NA KTORE VY NEBUDETE MAT ANI KEBY STE PO HLAVACH SKAKALI DEN A NOC. . . . a ze na takej strelnici bude mozno aj dievca, ktore bude mat brokovnicu, bude z nej vediet strielat a jej momentalnou starostou bude ci si ma dat taky alebo taky naboj a nie ci je dobre namalovana alebo ci sa dobre usmieva na toho noveho co si kupil teraz tu novu audinu . . . a este ze pocula ze uz sa so svojou rozisiel a ze je volny. CHAPETE MA NIEKTO? snad ano, ....
a ked ma napadne pes, (a ja mam pri sebe vela veci ale na obranu nic(nic zo sebou nenosim, momentalne rambo nozik pouzivak na majku pasteku . . . ), tak sa bud poseriem, uteciem, alebo zacnem kricat, alebo ho kusnem ja!!! .... ubijem ho kamenom tehlou, odradim ho tym smradom ked sa poseriem, .....) alebo po nom budem hadzat to neskutocne velke mnozstvo centov ktore mam v penazenke a ako poslednu moznost volim umlatit ho ISIC preukazom, alebo mu poviem ze ho zderivujem a zintegrujem a jeho to polozi, ....

P.S. kto by chcel povedat ze zbrojak nedaju tohoto typu len mne, nie je tomu tak proste ani ostatnym, ma ich par deti podnikatelov, a par policajnych decak by sa mozno naslo, ale to by sa dalo na dvoch rukach vsetko poratat, inak sa u nas robia zbrojne pasy len na lovecke zbrane lebo kazdy chce byt hrdy po tatikovi a podme ho vsetci nahanat srnku (nepoviem komu) lebo tak to bohuzial je, sem tam si niekto aj sam nieco zastreli a je makac ze ma gulovnicu po tatovi, alebo dedovi, thats all, a SBS ka zbrane nema(my si v tescu nasich spoluobcanov ked sa nieco slohne nahaname, my ich nestrielame, take kondicne sporty . . . raz my ich, potom oni nas, ... sem tam rosambo na diskoteke, dakedy---skoro furt--- pridu aj kuklaci, sak co by ineho robili, treba 100 policajtov na jednej diskoteke, bin ladin u nas s celym svojim "stabom" kazdu sobotu no ne ? ... jedine co vidia je zo strachu docikane 13,14,15,16 tky ... a znudene starsie, a vysmiati chlapci . . . ale sak tvarme sa ze sme tam kvoli drogam, ... neviem kto by drogoval u nas sa kazdy spije jak svina .... naco nam drogy, zvlast ked este akcia vodka za fifty CENT), iba ta co pride doplnit peniaze a uz aj ti sa spravaju normalne nerobia z toho take halo ako dakedy ked povyskakovali s brokovnicami ako keby ich chcel kazdy okradnut.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

qwerty-xyz,

no, ako to povedať..... Ako si pamätáš, do SS som Ti jasne písal, že ak chceš ZP, tak musíš ísť tvrdo na to, nevzdávať sa, v prípade zamietnutí sa odvolávať na vyššie inštancie, poznať zákon aj o polnoci...... Ty si mi písal, že u Vás to tak nie je, a že sa to proste nedá, lebo každý tam pozná každého..... To môže byť pravda, sme predsa na Slovensku, ale určité zákony a subordinácia (postupnosť inštitúcii) platia stále.....
Ako som teraz čítal ten príspevok, tak mi prichádzalo na rozum iba jedno jediné..... a zatrpknutosť a sebaľútosť...... skúsil si aspoň to, čo som Ti odporučil, alebo proste a jednoducho si ani nezabojoval, iba si skonštatoval, že to nejde a jebeš na to????? Pretože niekedy sú veci ťažšie, to uznávam, ale na strane druhej, každý problém má riešenie, len to chce vôľu a nezlomnosť..... Keby každý vždy konštatoval, "to sa nedá", tak by sme dnes tieto problémy nemali, ale v kľude by sme sa ohadzovali kokosovými orechmi kdesi v džungli..... lebo ten prvý opičí predchodca človeka by nikdy nezišiel zo stromu na zem ("lebo sa to nedá")...... A niekedy si výhody (v tomto prípade ZP sk.A) treba vybojovať, a pokiaľ človek o ne bojovať a investovať do nich (predsa len, pár EUR to na kolkoch stojí) nechce ("lebo sa to nedá").... tak si ich nezaslúži........
Takže tak.... radšej preinvestovať svoju energiu zo sebaľútosti a zatrpknutosti do riešenia konkrétnych problémov...... lebo ľutovať a vyplakávať o nespravodlivosti sveta a o tom ako mi všetci ubližujú vie každý šašo........ Niekedy treba určitú tvrdohlavosť, byť ako pitbull, zakusnúť sa a už nepustiť..... až do chvíle úspešného vyriešenia.....

Sorry za ťažký OT, ale tie posledné príspevky mi nedali inú možnosť, ako túto reakciu.....
qwerty-xyz

Pinhead napísal:qwerty-xyz,

no, ako to povedať..... Ako si pamätáš, do SS som Ti jasne písal, že ak chceš ZP, tak musíš ísť tvrdo na to, nevzdávať sa, v prípade zamietnutí sa odvolávať na vyššie inštancie, poznať zákon aj o polnoci...... Ty si mi písal, že u Vás to tak nie je, a že sa to proste nedá, lebo každý tam pozná každého..... To môže byť pravda, sme predsa na Slovensku, ale určité zákony a subordinácia (postupnosť inštitúcii) platia stále.....
Ako som teraz čítal ten príspevok, tak mi prichádzalo na rozum iba jedno jediné..... a zatrpknutosť a sebaľútosť...... skúsil si aspoň to, čo som Ti odporučil, alebo proste a jednoducho si ani nezabojoval, iba si skonštatoval, že to nejde a jebeš na to????? Pretože niekedy sú veci ťažšie, to uznávam, ale na strane druhej, každý problém má riešenie, len to chce vôľu a nezlomnosť..... Keby každý vždy konštatoval, "to sa nedá", tak by sme dnes tieto problémy nemali, ale v kľude by sme sa ohadzovali kokosovými orechmi kdesi v džungli..... lebo ten prvý opičí predchodca človeka by nikdy nezišiel zo stromu na zem ("lebo sa to nedá")...... A niekedy si výhody (v tomto prípade ZP sk.A) treba vybojovať, a pokiaľ človek o ne bojovať a investovať do nich (predsa len, pár EUR to na kolkoch stojí) nechce ("lebo sa to nedá").... tak si ich nezaslúži........
Takže tak.... radšej preinvestovať svoju energiu zo sebaľútosti a zatrpknutosti do riešenia konkrétnych problémov...... lebo ľutovať a vyplakávať o nespravodlivosti sveta a o tom ako mi všetci ubližujú vie každý šašo........ Niekedy treba určitú tvrdohlavosť, byť ako pitbull, zakusnúť sa a už nepustiť..... až do chvíle úspešného vyriešenia.....

Sorry za ťažký OT, ale tie posledné príspevky mi nedali inú možnosť, ako túto reakciu.....
ja by som sa, ALE, co spravis, ked ti povedia ZE... maju pravo si zistit stav tvojich uctov a financii, s tym ze uz dopredu vedia, ze ciastka ktoru mas na ucte (ved sak skade by som bol milionar) neprevysuje sumu na ktoru by si potreboval strelnu zbran, dalej ked .... a vies co poslem ti to do SS ... lebo toto je uz aj mimo temy o psoch, aj uz treba trocha konkretnejsie ....
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Stoporko napísal:Len tak na margo - ty si fakt myslíš, že babička by udržala v ruke 4 výstrely z 357m? :D :smt006 Tak .22 možno...
Obrázok
qwerty-xyz

stoporkovi .... :D :D :D :D :D

takych videi je vsade milion, cize az tak by som moc o starych ludoch a strelnych zbraniach nepochyboval . . .
Napísať odpoveď