Oblečenie Ben Lee,Lonsdale,Pit Bull,Thor Steinar..Problemy ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jackoff8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackoff8 »

M142 napísal:a čo ti pripadá ako oblečenie pre nacistov?kanady po ocovy, o dve čísla vačší bombér a maskáče z army shopu? :roll: také časy sa už dávno skončili..a nejde vobec o to, či sú tam nejaké nazi znaky, ale o to, že vyrábajú aktívni neonacisti.osobne nie som žiadny presvedčený antifašista ani nejaký kvázi antifa bojovník, ale nepodporovať takéto značky je podĺa mňa vec zdravého rozumu.
Presne tak, nemám nič proti značkám ako Lonsdale, Everlast, ale také značky ako Thor Steinar napríklad nemusia vyzerať ako neonacistické, ale "Thor-severský boh vojny a Steinar-to bol nejaký vodca Hitlerovej armády",takže považujem tiež za zdravý rozum túto značku nenávidieť a bojkotovať.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Lukáš Kumančík napísal:považujem tiež za zdravý rozum túto značku nenávidieť
Zdravý rozum sa s nenávisťou nezhoduje...... skôr je to znakom nejakej poruchy.....
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

nechápem niektoré príspevky, pripadajú mi bez pointy, načo sa tu stále hádate ? každý si zastáva to svoje pravé orechové, niekto ma rád DC niekto zasa TS alebo Lonsdale, poznám veľa chalanov či už príslušníkov hip-hopu alebo nacionalistov, každý si kupuje to čo sa mu páči alebo dobre nosí ...o Lonsdale som počul veľa vecí a tiež si ju kupujú či už ľavičiari alebo pravičiari a každý z nich si túto značku zastáva ...čítal som o tom že kolekcia "Lonsdale love all colours" bola krycia pretože niektorý si všimli že v názve LONSDALE je niečo zašifrováne (viď. farebným) a niekto to popiera že to tak není ...a užívateľ menom 88 robí hanbu svojmu národu, zazerať po niekom čo má oblečené a akú značku nosí je stupídne a dementné, mal by si sa hanbiť a ísť robiť nejaké VPP s rómskymi spoluobčanmi aby si potom vedel kto koho bije za to čo má oblečené a je tiež pravda a na vlastné oči som videl ako mal AFÁk oblečenú Lonsdale mikinu/bundu a dobili ho rómovia ...aj keď sa zamyslíte nad touto témou tak to všetko smeruje len k veľkej hádke a výmene názorov ako takých a teraz len čakám na K- :wink:
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Pinhead napísal:Zdravý rozum sa s nenávisťou nezhoduje...... skôr je to znakom nejakej poruchy.....
OK OK za slovíčka ma nemusíš chytať, mohol som to povedať aj ináč ale snáď každý pochopí.
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

hehe

Príspevok od používateľa Fondo »

nerieš či to nosia náckovia alebo nie.Ak sa ti to páči tak si to kúp:P kamaráta zbili cigáni lebo mal tričko ludia proti rasizmu :D
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: hehe

Príspevok od používateľa Masaker »

Fondo napísal:nerieš či to nosia náckovia alebo nie.Ak sa ti to páči tak si to kúp:P kamaráta zbili cigáni lebo mal tričko ludia proti rasizmu :D
looool tak toto ma dostalo:D:D:D
inak nosim vacsinu tychto znaciek.. mam dost pravicovy nazor... ale pohodicka... nebol problem s nikym.. to iba ludia maju predsudky...
a ked niekto boxuje a nosi benlee a everlast .. tak to neznamena ze ide len tak za nic vybit hocikoho... aj ten co vie boxovat ma rozum:D ( az na niektore vynimky)
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

blitzkrieg napísal:nechápem niektoré príspevky, pripadajú mi bez pointy, načo sa tu stále hádate ? každý si zastáva to svoje pravé orechové, niekto ma rád DC niekto zasa TS alebo Lonsdale, poznám veľa chalanov či už príslušníkov hip-hopu alebo nacionalistov, každý si kupuje to čo sa mu páči alebo dobre nosí ...o Lonsdale som počul veľa vecí a tiež si ju kupujú či už ľavičiari alebo pravičiari a každý z nich si túto značku zastáva ...čítal som o tom že kolekcia "Lonsdale love all colours" bola krycia pretože niektorý si všimli že v názve LONSDALE je niečo zašifrováne (viď. farebným) a niekto to popiera že to tak není ...a užívateľ menom 88 robí hanbu svojmu národu, zazerať po niekom čo má oblečené a akú značku nosí je stupídne a dementné, mal by si sa hanbiť a ísť robiť nejaké VPP s rómskymi spoluobčanmi aby si potom vedel kto koho bije za to čo má oblečené a je tiež pravda a na vlastné oči som videl ako mal AFÁk oblečenú Lonsdale mikinu/bundu a dobili ho rómovia ...aj keď sa zamyslíte nad touto témou tak to všetko smeruje len k veľkej hádke a výmene názorov ako takých a teraz len čakám na K- :wink:
Hmm podla mna vsade kde len chces si mozes najst nieco zasifrovane, podla mna je to len mindfuck.
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

podla mna znacka thor steinar ma zlu minulost ale s tym novym logom nie su ziadne problemy aj znami to nosia a nemaju ziadne problemy
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Re: Oblečenie Ben Lee,Lonsdale,Pit Bull,Thor Steinar..Problemy ?

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Chcel by som sa opýtať ak by niekto vedel, čo značka Bulldog? Mám od nich jedny boty, Bulldog BadFighter, tie botky sú inak perfektné ale čosi som započul a pochybil som, nerád by som nosil nazi veci z nevedomosti..
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Bulldog sa mi spája z HOOLS. Určite ich nezahoď keď sa ti páčia len kvôli tomu, že Bože je tam toto a toto, nevidím v tom logiku.

K tým ostatným značkám len toľko, že je tu sloboda a môže si kto chce kúpiť, čo chce. Je to vec štýlu, nebudem sa hádam obmedzovať za dakoho koho ani nepoznám a jeho názor mi môže byť ukradnutý.
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Je to každého osobná vec, ale TS by som na seba určite neobliekol radšej by som chodil holý.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

jonatan83 napísal:Chcel by som sa opýtať ak by niekto vedel, čo značka Bulldog? Mám od nich jedny boty, Bulldog BadFighter, tie botky sú inak perfektné ale čosi som započul a pochybil som, nerád by som nosil nazi veci z nevedomosti..
Vsak su to klasicke tazke boty, skinheadi ich bezne nosia, sice teraz ti NS uz pomenej.

Inak tieto boty mam aj ja uz asi 5 rokov a furt drzia pokope ziadna diera nic roztrhane, kvaltia tam rozhodne je.
PA3Ck
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PA3Ck »

Su to klasické značky športové ktoré si nackovia privlastinili.
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

jonatan83 napísal:Je to každého osobná vec, ale TS by som na seba určite neobliekol radšej by som chodil holý.
Prečo ? Aj TS má pekné veci, ktoré ani zďaleka nenesú žiadny podtón. Treba len hľadať.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

COTHW napísal:
Prečo ? Aj TS má pekné veci, ktoré ani zďaleka nenesú žiadny podtón. Treba len hľadať.
Ale niesli podtón vlastníka tej značky, čo už dnes síce nie je pravda, ale ten tieň zostal.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

bohuzial, tie tam ostane este na velmi dlho a pritom niektore kusky od TS sa velmi pekne vyhrali s motivmi severskej mytologie a o obleceni znacky nibelung ani nehovoriac...
antiagrar
Novice
Novice

Príspevok od používateľa antiagrar »

ahojte odstal som od švagrinej darček toto triko criminal squad http://www.thorshop.sk/kategoria/doberm ... l-squad-2/ čo si o tom myslíte??
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Osobne si o tom myslim, ze ti svagrina dala triko criminal squad ako darcek.
Co viac si o tom mysliet?
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

ze v cechach som ho videl za cca 12 eura :D debilne slovensko

//autoeditácia príspevku (06 Máj 2010, 21:36)
hughito napísal:Pitbull ani Lonsdale nie sú nazi značky.
Teoreticky už ani Thor Steinar nie je, ale má pokrivenú minulosť.
Pretorian je pochybný, videl som rôzne zaujímavé motívy ( či už s južanskou vlajkou, alebo s heslami ako white powe ).

Medzi nazi značky patrí slovenská eighty eight, nibelung, grassel atď...
http://www.vagabund.cz/index.php?main_p ... cts_id=734 njn je tam ta juzanska ale white powe som presiel vsetky veci a nikde..daj link
antiagrar
Novice
Novice

Príspevok od používateľa antiagrar »

antiagrar napísal:ahojte odstal som od švagrinej darček toto triko criminal squad http://www.thorshop.sk/kategoria/doberm ... l-squad-2/ čo si o tom myslíte??
ale chcel som vedieť či má to triko a tá značka spoločné niečo s propagovaním fašizmu nacizmu a iných sračiek, lebo ak ano budem ho použivať ako handru na utieranie dlážky to je všetko čo chcem vedieť
Napísať odpoveď