Faktura za pouzivanie stranky
-
Peter_Retep
VIP
Re: Faktura za pouzivanie stranky
veritel moze hocikedy posunut splatnost...nakoniec jeho je pohladavka voci tebe. a kopiu trestneho oznamenia by som urcite nikdy nikomu neposuval - nie je to zakonom ulozena povinnost
prosim vas dosla mi pokuta +5 eur za to z meskam so splatnostou su taky co to zaplatili????
Nevedomi zaplatili....vyser sa na to.
//autoeditácia príspevku (06 Okt 2010, 14:10)
Upps som sa odhalil
http://aktualne.centrum.sk/domov/kauzy/ ... id=1217335
//autoeditácia príspevku (06 Okt 2010, 14:10)
Upps som sa odhalil
http://aktualne.centrum.sk/domov/kauzy/ ... id=1217335
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Lub0$: Dal si neplatny link.
predpokladam ze preto su na Seyschelles, lebo Seyschelles nemaju medzistatnu zmluvu s SR o vydani zlocincov... 
-
hojko
Site Admin
ephramko: Skor by som povedal, ze je to preto, lebo sa tam neplatia dane, je to danovy raj, nepotrebujes tam mat trvaly pobyt ako v pripade Monaka a pod.
Mojmu kamosovy to tiez prislo a zaplatil im. Ma teraz nejaku sancu dostat peniaze spat?
Dosť o tom pochybujem.
-
BookEditor
Light Professional
Počúvajte, môžu odo mňa vymáhať peniaze (konkr. 133,91 €), keď som neplnoletý? Pravdepodobne som pri registrácii (na ktorú sa ani nepamätám) nejako označil, že mám 18 rokov? Nedá sa tá zmluva zrušiť? K+
-
hojko
Site Admin
BookEditor: Precitaj si tuto temu a aj odkazy, ktore tu padli. Najdes tam odpovede na tvoje otazky.
Táto známa firma už narobila toľko paseky, že by si zaslúžila pozornosť polície a nejaké to oficiálne vyjadrenie, aby sa viac nič podobné neopakovalo.
Zhrniem to len v skratke.
Táto spoločnosť vlastní niekoľko portálov, kde figujure ako poskytovateľ akýchsi služieb. Či už sa jedná o poskytovanie freeware softwaru alebo nejakých citátov, básničiek atď. Tŕň v zadku nastáva v registrácii, kde je drobným sivým písmom napísané, že je služba spoplatnená. Na váš email vám po uplynutí doby splatnosti dorazí prvá faktúra o tom, že by ste mali zaplatiť 60 evry. Väčšina ľudí v tejto chvíli urobí to, že na email odpovie a vyjadrí sa štýlom "ja o ničom neviem, ja muzikant". Druhá časť si email nevšíma a hrá mŕtveho chrobáka. Tak či onak, časom sa dostaví ďalší a ďalší email o tom, ako vás udajú k súdu atď, atď.
Poďme radšej na fakty, omáčky prenechajme iným. Udajme si dôvody, prečo nezaplatiť:
Určite sa vyplatí viac čítať, čo sa na stránke nachádza. Neplatiť hneď všetko, čo sa vám dostane do ruky. Máte rozum, zistujte, porovnávajte, pýtajte sa a buďte vždy čerstvo informovaný! V každom prípade, chyba je definitívne aj na strane zákona, ktorý by mal toto riešiť a zabrániť profitu týchto spoločností! Dovtedy však musíme byť ostražití a pripravení čeliť týmto nástrahám.
Táto spoločnosť vlastní niekoľko portálov, kde figujure ako poskytovateľ akýchsi služieb. Či už sa jedná o poskytovanie freeware softwaru alebo nejakých citátov, básničiek atď. Tŕň v zadku nastáva v registrácii, kde je drobným sivým písmom napísané, že je služba spoplatnená. Na váš email vám po uplynutí doby splatnosti dorazí prvá faktúra o tom, že by ste mali zaplatiť 60 evry. Väčšina ľudí v tejto chvíli urobí to, že na email odpovie a vyjadrí sa štýlom "ja o ničom neviem, ja muzikant". Druhá časť si email nevšíma a hrá mŕtveho chrobáka. Tak či onak, časom sa dostaví ďalší a ďalší email o tom, ako vás udajú k súdu atď, atď.
Poďme radšej na fakty, omáčky prenechajme iným. Udajme si dôvody, prečo nezaplatiť:
- Nedošlo k uzavretiu zmluvy. Pre uzavretie zmluvy nestačí klik (pozor, nepočíta sa internet banking - tam si môžete vziať aj úver)! Tým myslím, že ste nič nepodpísali a ani neuhradili. Úhradou totiž potvrdzujete zmluvu (bežne sa to deje pri nákupe atď). Čiže ak nič neuhradíte, nič sa nestane a život ide ďalej.
- Spoločnosť má síce pevné sídlo, ale nikto sa v ňom nenachádza, stránka je písaná na akúsi nemeckú spoločnosť. Zaoberala sa týmto prípadom aj TV Markíza, JOJ a výsledok je NEPLATIŤ.
- Spoločnosť predáva software, ktorý sa NESMIE predávať, takže porušuje zákon.
- Nie je presne definované, čo spoločnosť poskytuje a takisto to nie je ani možné predávať.
- Celé jednanie spoločnosti je netransparentné.
- Dôkazy, ktorými sa oháňa spoločnosť sú extrémne ľahko vyvrátiteľné - nikdy by vďaka ich dôkazom nevznikol súd.
Určite sa vyplatí viac čítať, čo sa na stránke nachádza. Neplatiť hneď všetko, čo sa vám dostane do ruky. Máte rozum, zistujte, porovnávajte, pýtajte sa a buďte vždy čerstvo informovaný! V každom prípade, chyba je definitívne aj na strane zákona, ktorý by mal toto riešiť a zabrániť profitu týchto spoločností! Dovtedy však musíme byť ostražití a pripravení čeliť týmto nástrahám.
-
whatyouwant
Novice
basnici
Ahojte vsetci - otvaram opat tuto temu. Kedysi som bola jednou z tych co sa na stranke www.basnici.sk registrovali bez precitania podmienok. A proste sa to riesilo, ze ani nahodou nemame platit ( ved preco by aj, ked nemaju ziadnu mnou podpisanu zmluvu, vsak ? ), tak som ani ja neplatila a momentalne mi prichadzaju maily ze ma postupili exekucnej firme - proste stale mi posielaju pomienku - uz to nie je 60 eur ale cosi vyse 133. Viete mi niekto poradit, co mam robit ?
-
Thommas
Addict
Aj mňa už bombardovali takýmito sračkami. Vôbec by som im neplatil, a takto už ani nervy nemám. K+M[a]nny napísal:Táto známa firma už narobila toľko paseky, že by si zaslúžila pozornosť polície a nejaké to oficiálne vyjadrenie, aby sa viac nič podobné neopakovalo.
Poďme radšej na fakty, omáčky prenechajme iným. Udajme si dôvody, prečo nezaplatiť:Poučenie:
- Nedošlo k uzavretiu zmluvy. Pre uzavretie zmluvy nestačí klik (pozor, nepočíta sa internet banking - tam si môžete vziať aj úver)! Tým myslím, že ste nič nepodpísali a ani neuhradili. Úhradou totiž potvrdzujete zmluvu (bežne sa to deje pri nákupe atď). Čiže ak nič neuhradíte, nič sa nestane a život ide ďalej.
- Spoločnosť má síce pevné sídlo, ale nikto sa v ňom nenachádza, stránka je písaná na akúsi nemeckú spoločnosť. Zaoberala sa týmto prípadom aj TV Markíza, JOJ a výsledok je NEPLATIŤ.
- Spoločnosť predáva software, ktorý sa NESMIE predávať, takže porušuje zákon.
- Nie je presne definované, čo spoločnosť poskytuje a takisto to nie je ani možné predávať.
- Celé jednanie spoločnosti je netransparentné.
- Dôkazy, ktorými sa oháňa spoločnosť sú extrémne ľahko vyvrátiteľné - nikdy by vďaka ich dôkazom nevznikol súd.
-
Soviet
Darca
Re: basnici
Nic? Vsak rob to co doteraz. Popripade oznacuj ich mail ako spam.whatyouwant napísal:Ahojte vsetci - otvaram opat tuto temu. Kedysi som bola jednou z tych co sa na stranke http://www.basnici.sk registrovali bez precitania podmienok. A proste sa to riesilo, ze ani nahodou nemame platit ( ved preco by aj, ked nemaju ziadnu mnou podpisanu zmluvu, vsak ? ), tak som ani ja neplatila a momentalne mi prichadzaju maily ze ma postupili exekucnej firme - proste stale mi posielaju pomienku - uz to nie je 60 eur ale cosi vyse 133. Viete mi niekto poradit, co mam robit ?
je to oblb. ti podvodnici vyuzivaju diery v zakone. znamy bol na sudnom pojednavani s tou "firmou" a jej zastupcovia sa nedostavili, cize sa to odlozilo. bude sa to tahat dlho, kto podlahne a zaplati, jeho problem. ale tie peniaze uz neuvidi.
-
Soviet
Darca
Len tak pre info. Eset to vraj blokuje.
http://www.zive.sk/dalsi-drahy-web-zneu ... fault.aspx
http://www.zive.sk/dalsi-drahy-web-zneu ... fault.aspx
-
Baly
Novice
sampionat.sk BIB Services s.r.o. potrebujem radu
dobry den chcel by som sa spytat ze co mam spravit ked mi prisiel vymahaci email aj s fakturou na zaplatenie 50eur od stranky samiopnat.sk (firma : Online Investment Group Ltd. ) blizsie informacie najdete na
http://kauza.antonak.eu/bib-services-s- ... z1Lz2SojbL
http://kauza.antonak.eu/sudne-pojednava ... z1M3Go32eN
mam zaplatit alebo nemam zaplatit? prosim o radu
sem alebo na moj email : [email protected] za skoru odpoved vopred dakujem
http://kauza.antonak.eu/bib-services-s- ... z1Lz2SojbL
http://kauza.antonak.eu/sudne-pojednava ... z1M3Go32eN
mam zaplatit alebo nemam zaplatit? prosim o radu
-
seth82
Darca
Meh, to sa ti nechce ani prečítať túto diskusiu? Ak by si si ju prešiel, zistil by si, že odpoveď jednoznačne znie: NEPLATIŤ.
-
Baly
Novice
ja som vytvoril topic, toto mi sem niekto len presunul,
a uz som precital prvych par stran a stacilo mi,
odpoved : nic mi nemozu, (aspon dufam)
odpoved : nic mi nemozu, (aspon dufam)
Peniaze
Ahojte mam taky problem zaregistrovala som sa na stranke sampionat.sk kde je poplatok 45.95eur
za toto pouzivanie ,samozrejme ze som si to nevsimla a tak som sa tam zaregistrovala vcera mi prisla faktura na 45.95
eur vraj to mam zaplatit... v com je ale problem nie som neplnoleta a momemtalne nezijem na slovensku neviete ako neplnoleta som povinna zaplatit tych 45,95 eur? A mam dost velky strach povedat to rodicom pretoze s je velka pravdepodobnost ze ma zabiju
alebo to mam len ignorovat pisala som im tam ale len ma ignoruju prosim poradte mi dakujem