Faktura za pouzivanie stranky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Faktura za pouzivanie stranky

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

veritel moze hocikedy posunut splatnost...nakoniec jeho je pohladavka voci tebe. a kopiu trestneho oznamenia by som urcite nikdy nikomu neposuval - nie je to zakonom ulozena povinnost
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

prosim vas dosla mi pokuta +5 eur za to z meskam so splatnostou su taky co to zaplatili????
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nevedomi zaplatili....vyser sa na to.

//autoeditácia príspevku (06 Okt 2010, 14:10)
Upps som sa odhalil :D
http://aktualne.centrum.sk/domov/kauzy/ ... id=1217335
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Lub0$: Dal si neplatny link.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

predpokladam ze preto su na Seyschelles, lebo Seyschelles nemaju medzistatnu zmluvu s SR o vydani zlocincov... :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

ephramko: Skor by som povedal, ze je to preto, lebo sa tam neplatia dane, je to danovy raj, nepotrebujes tam mat trvaly pobyt ako v pripade Monaka a pod.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Mojmu kamosovy to tiez prislo a zaplatil im. Ma teraz nejaku sancu dostat peniaze spat?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Dosť o tom pochybujem.
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa BookEditor »

Počúvajte, môžu odo mňa vymáhať peniaze (konkr. 133,91 €), keď som neplnoletý? Pravdepodobne som pri registrácii (na ktorú sa ani nepamätám) nejako označil, že mám 18 rokov? Nedá sa tá zmluva zrušiť? K+
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

BookEditor: Precitaj si tuto temu a aj odkazy, ktore tu padli. Najdes tam odpovede na tvoje otazky.
M[a]nny
Novice
Novice

Príspevok od používateľa M[a]nny »

Táto známa firma už narobila toľko paseky, že by si zaslúžila pozornosť polície a nejaké to oficiálne vyjadrenie, aby sa viac nič podobné neopakovalo.
Zhrniem to len v skratke.

Táto spoločnosť vlastní niekoľko portálov, kde figujure ako poskytovateľ akýchsi služieb. Či už sa jedná o poskytovanie freeware softwaru alebo nejakých citátov, básničiek atď. Tŕň v zadku nastáva v registrácii, kde je drobným sivým písmom napísané, že je služba spoplatnená. Na váš email vám po uplynutí doby splatnosti dorazí prvá faktúra o tom, že by ste mali zaplatiť 60 evry. Väčšina ľudí v tejto chvíli urobí to, že na email odpovie a vyjadrí sa štýlom "ja o ničom neviem, ja muzikant". Druhá časť si email nevšíma a hrá mŕtveho chrobáka. Tak či onak, časom sa dostaví ďalší a ďalší email o tom, ako vás udajú k súdu atď, atď.

Poďme radšej na fakty, omáčky prenechajme iným. Udajme si dôvody, prečo nezaplatiť:
  • Nedošlo k uzavretiu zmluvy. Pre uzavretie zmluvy nestačí klik (pozor, nepočíta sa internet banking - tam si môžete vziať aj úver)! Tým myslím, že ste nič nepodpísali a ani neuhradili. Úhradou totiž potvrdzujete zmluvu (bežne sa to deje pri nákupe atď). Čiže ak nič neuhradíte, nič sa nestane a život ide ďalej.
  • Spoločnosť má síce pevné sídlo, ale nikto sa v ňom nenachádza, stránka je písaná na akúsi nemeckú spoločnosť. Zaoberala sa týmto prípadom aj TV Markíza, JOJ a výsledok je NEPLATIŤ.
  • Spoločnosť predáva software, ktorý sa NESMIE predávať, takže porušuje zákon.
  • Nie je presne definované, čo spoločnosť poskytuje a takisto to nie je ani možné predávať.
  • Celé jednanie spoločnosti je netransparentné.
  • Dôkazy, ktorými sa oháňa spoločnosť sú extrémne ľahko vyvrátiteľné - nikdy by vďaka ich dôkazom nevznikol súd.
Poučenie:
Určite sa vyplatí viac čítať, čo sa na stránke nachádza. Neplatiť hneď všetko, čo sa vám dostane do ruky. Máte rozum, zistujte, porovnávajte, pýtajte sa a buďte vždy čerstvo informovaný! V každom prípade, chyba je definitívne aj na strane zákona, ktorý by mal toto riešiť a zabrániť profitu týchto spoločností! Dovtedy však musíme byť ostražití a pripravení čeliť týmto nástrahám.
whatyouwant
Novice
Novice

basnici

Príspevok od používateľa whatyouwant »

Ahojte vsetci - otvaram opat tuto temu. Kedysi som bola jednou z tych co sa na stranke www.basnici.sk registrovali bez precitania podmienok. A proste sa to riesilo, ze ani nahodou nemame platit ( ved preco by aj, ked nemaju ziadnu mnou podpisanu zmluvu, vsak ? ), tak som ani ja neplatila a momentalne mi prichadzaju maily ze ma postupili exekucnej firme - proste stale mi posielaju pomienku - uz to nie je 60 eur ale cosi vyse 133. Viete mi niekto poradit, co mam robit ?
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

M[a]nny napísal:Táto známa firma už narobila toľko paseky, že by si zaslúžila pozornosť polície a nejaké to oficiálne vyjadrenie, aby sa viac nič podobné neopakovalo.
Zhrniem to len v skratke.

Táto spoločnosť vlastní niekoľko portálov, kde figujure ako poskytovateľ akýchsi služieb. Či už sa jedná o poskytovanie freeware softwaru alebo nejakých citátov, básničiek atď. Tŕň v zadku nastáva v registrácii, kde je drobným sivým písmom napísané, že je služba spoplatnená. Na váš email vám po uplynutí doby splatnosti dorazí prvá faktúra o tom, že by ste mali zaplatiť 60 evry. Väčšina ľudí v tejto chvíli urobí to, že na email odpovie a vyjadrí sa štýlom "ja o ničom neviem, ja muzikant". Druhá časť si email nevšíma a hrá mŕtveho chrobáka. Tak či onak, časom sa dostaví ďalší a ďalší email o tom, ako vás udajú k súdu atď, atď.

Poďme radšej na fakty, omáčky prenechajme iným. Udajme si dôvody, prečo nezaplatiť:
  • Nedošlo k uzavretiu zmluvy. Pre uzavretie zmluvy nestačí klik (pozor, nepočíta sa internet banking - tam si môžete vziať aj úver)! Tým myslím, že ste nič nepodpísali a ani neuhradili. Úhradou totiž potvrdzujete zmluvu (bežne sa to deje pri nákupe atď). Čiže ak nič neuhradíte, nič sa nestane a život ide ďalej.
  • Spoločnosť má síce pevné sídlo, ale nikto sa v ňom nenachádza, stránka je písaná na akúsi nemeckú spoločnosť. Zaoberala sa týmto prípadom aj TV Markíza, JOJ a výsledok je NEPLATIŤ.
  • Spoločnosť predáva software, ktorý sa NESMIE predávať, takže porušuje zákon.
  • Nie je presne definované, čo spoločnosť poskytuje a takisto to nie je ani možné predávať.
  • Celé jednanie spoločnosti je netransparentné.
  • Dôkazy, ktorými sa oháňa spoločnosť sú extrémne ľahko vyvrátiteľné - nikdy by vďaka ich dôkazom nevznikol súd.
Poučenie:
Určite sa vyplatí viac čítať, čo sa na stránke nachádza. Neplatiť hneď všetko, čo sa vám dostane do ruky. Máte rozum, zistujte, porovnávajte, pýtajte sa a buďte vždy čerstvo informovaný! V každom prípade, chyba je definitívne aj na strane zákona, ktorý by mal toto riešiť a zabrániť profitu týchto spoločností! Dovtedy však musíme byť ostražití a pripravení čeliť týmto nástrahám.
Aj mňa už bombardovali takýmito sračkami. Vôbec by som im neplatil, a takto už ani nervy nemám. K+
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: basnici

Príspevok od používateľa Soviet »

whatyouwant napísal:Ahojte vsetci - otvaram opat tuto temu. Kedysi som bola jednou z tych co sa na stranke http://www.basnici.sk registrovali bez precitania podmienok. A proste sa to riesilo, ze ani nahodou nemame platit ( ved preco by aj, ked nemaju ziadnu mnou podpisanu zmluvu, vsak ? ), tak som ani ja neplatila a momentalne mi prichadzaju maily ze ma postupili exekucnej firme - proste stale mi posielaju pomienku - uz to nie je 60 eur ale cosi vyse 133. Viete mi niekto poradit, co mam robit ?
Nic? Vsak rob to co doteraz. Popripade oznacuj ich mail ako spam.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

je to oblb. ti podvodnici vyuzivaju diery v zakone. znamy bol na sudnom pojednavani s tou "firmou" a jej zastupcovia sa nedostavili, cize sa to odlozilo. bude sa to tahat dlho, kto podlahne a zaplati, jeho problem. ale tie peniaze uz neuvidi.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Len tak pre info. Eset to vraj blokuje.
http://www.zive.sk/dalsi-drahy-web-zneu ... fault.aspx
Baly
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

sampionat.sk BIB Services s.r.o. potrebujem radu

Príspevok od používateľa Baly »

dobry den chcel by som sa spytat ze co mam spravit ked mi prisiel vymahaci email aj s fakturou na zaplatenie 50eur od stranky samiopnat.sk (firma : Online Investment Group Ltd. ) blizsie informacie najdete na

http://kauza.antonak.eu/bib-services-s- ... z1Lz2SojbL
http://kauza.antonak.eu/sudne-pojednava ... z1M3Go32eN

mam zaplatit alebo nemam zaplatit? prosim o radu :( sem alebo na moj email : [email protected] za skoru odpoved vopred dakujem
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Meh, to sa ti nechce ani prečítať túto diskusiu? Ak by si si ju prešiel, zistil by si, že odpoveď jednoznačne znie: NEPLATIŤ.
Baly
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baly »

ja som vytvoril topic, toto mi sem niekto len presunul, :D a uz som precital prvych par stran a stacilo mi,

odpoved : nic mi nemozu, (aspon dufam)
THsasenka
Novice
Novice

Peniaze

Príspevok od používateľa THsasenka »

Ahojte mam taky problem zaregistrovala som sa na stranke sampionat.sk kde je poplatok 45.95eur :smt098 za toto pouzivanie ,samozrejme ze som si to nevsimla a tak som sa tam zaregistrovala vcera mi prisla faktura na 45.95 :shock: eur vraj to mam zaplatit... v com je ale problem nie som neplnoleta a momemtalne nezijem na slovensku neviete ako neplnoleta som povinna zaplatit tych 45,95 eur? A mam dost velky strach povedat to rodicom pretoze s je velka pravdepodobnost ze ma zabiju :smt017 alebo to mam len ignorovat pisala som im tam ale len ma ignoruju prosim poradte mi dakujem :)
Napísať odpoveď