Motorka 125ccm
-
Francek
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Motorka 125ccm
Chcel si napisat korejske smejdy ?
-
Hannibal
Medium Star
asi tak...myslim ze sa pomylil 
//autoeditácia príspevku (18 Sep 2010, 22:29)
//autoeditácia príspevku (18 Sep 2010, 22:29)
XT125 je dost slaba...je uplne zatvorena...za tie peniaze by som si kupil bud Yamaha DT-125 alebo ak by bola tak WR-250R...Gepid napísal:Čaute, rád by som kúpil nejakú 125ku, asi enduro...
Aký je váš názor na yamahu XT125? Použitá sa dá zohnať za prijatelnú cenu.
A akú cestnú by ste odporučili? Pozeral som yamahu YZF 125, vyzerá fakt pekne, ale cena je dosť vysoká a niekde som čítal, že nie je až taká výkonná...Takže čo iné cestné tak do 2000-2300€ za použitú?
-
lacijawa
Star
Francek napísal:Chcel si napisat korejske smejdy ?
To je jedno akeho statu smejdy ale znacky ako adamoto a podobne su fakt smiesne
No určite nie je jedno, odkiaľ sú tie značky. Si zober, že takmer všetky prestížne značky motoriek sú japonské, čo asi o niečom svedčí...
-
lacijawa
Star
Šak ok ale je ine Yamaha vyrobena v japonsku alebo Yuki vyrobene v japonsku
-
Gepid
Medium Professional
Hannibal, Nie je DT stará? Aj tak pôsobí..
A na 250ku nemám vodičák..Takže aké iné enduro alebo cestná? Cestá jednoznačne aprilia?
A ako je to s TP a ŠPZ? Keď k motorke nie sú, nemôžem s ňou oficiálne výjsť na cestu?
A na 250ku nemám vodičák..Takže aké iné enduro alebo cestná? Cestá jednoznačne aprilia?
A ako je to s TP a ŠPZ? Keď k motorke nie sú, nemôžem s ňou oficiálne výjsť na cestu?
Gepid: Keby som mal ja osobne našetrených 2000€ tak na 99% kúpimHondu CBR 125
.
A ak chceš nejaké enduro tak aj ja odporúčam Dt-ečko
,len sa mi nepáči že je 2-takt a je trochu stará.Dt-ečko zohnáš do max 1500€ s TP a ŠPZ.
A ak nemáš TP a ŠPZ tak na ceste nemáš čo robiť.
A ak chceš nejaké enduro tak aj ja odporúčam Dt-ečko
A ak nemáš TP a ŠPZ tak na ceste nemáš čo robiť.
-
Hannibal
Medium Star
DT-cka su aj novsie ..neviem kedy presne ale myslim ze okolo roku 2000 +-2 sa prestali vyrabat...myslim ze je to super motorka za tu cenu - spolahliva, obratna a hlavne je to YAMAHAGepid napísal:Hannibal, Nie je DT stará? Aj tak pôsobí..
Ale tie novšie sa mi zdá že sú supermoto, nie?
-
D4vid
Medium Star
Aký postih hrozí ak mám vodičák iba na AM a náhodou ma skontrolujú niekde v meste na 125ccm skútri?
-
Hannibal
Medium Star
co som ja sledoval tak tie najnovisie sa podobali (plastami) na WRku ale SM to neboli urcite...Jokky napísal:Ale tie novšie sa mi zdá že sú supermoto, nie?
//autoeditácia príspevku (29 Sep 2010, 20:38)
zalezi od policajta ...pocul som viacere prihody ze niekt. to tolerovali ale ked trafis zle tak rataj s pokutou (nie malou) alebo odobratim VP na urcitu dobu ...D4vid napísal:Aký postih hrozí ak mám vodičák iba na AM a náhodou ma skontrolujú niekde v meste na 125ccm skútri?
-
Gepid
Medium Professional
Jokky, CBR som šoféroval..Celkom dobre sa mi na tom išlo..Dá sa aj CBRka nejak odškrtiť? Lebo čo som počul, najlepšia na rýchlosť, obratnosť a vlastne všetko je Aprilia RS 125
Tá DT vyzrá naozaj staro, to by som radšej išiel na slabšom XTčku, ktoré aspoň vyzerá celkom novo
Ako mladý človek si nemôžem dovoliť nebyť IN 
A kedy je najlepší čas kupovať jazednú motorku? Teraz v zime? Budú nižšie ceny ako cez sezónu?
Tá DT vyzrá naozaj staro, to by som radšej išiel na slabšom XTčku, ktoré aspoň vyzerá celkom novo
A kedy je najlepší čas kupovať jazednú motorku? Teraz v zime? Budú nižšie ceny ako cez sezónu?
-
Hannibal
Medium Star
Podla mna to XTcko by si casom utrapil je to slaba motorka ale ked si zoberies DT okolo roku 2000-2004 tak tie boli pekne a vykon je fakt rozdielny...co sa tyka cien motoriek treba stale pozerat bazare a vychytat nejaku super ponuku ...a urcite ako si pisal ceny v zime su nizsie ako na cez sezonnu...hlavne treba mat nasporene na tu motorku to je asi zakladGepid napísal:Jokky, CBR som šoféroval..Celkom dobre sa mi na tom išlo..Dá sa aj CBRka nejak odškrtiť? Lebo čo som počul, najlepšia na rýchlosť, obratnosť a vlastne všetko je Aprilia RS 125
Tá DT vyzrá naozaj staro, to by som radšej išiel na slabšom XTčku, ktoré aspoň vyzerá celkom novoAko mladý človek si nemôžem dovoliť nebyť IN
-
lacijawa
Star
Neviem chlapci co je stare na DTcku ? Vyzera staro ? To robi dojem len to svetlo ktore sa da vymenit 
-
Hannibal
Medium Star
presne ako pises ..mne sa ta motorka paci ...a ten kto chce nejaku nablizkanu imidzovku tak nech si kupi pochromovany chopperlacijawa napísal:Neviem chlapci co je stare na DTcku ? Vyzera staro ? To robi dojem len to svetlo ktore sa da vymenit
-
lacijawa
Star
Alebo nech si kupia nejaku Cinu za 1500€ nove enduro nablyskane co vydrzi dva roky 
-
Martinko32
Novice
Zravím všetkých motorkárov.Poradte mi prosím Vás ako je to s týmy KW?Ja mám vodičák na 125ku a 11kw.A od kolkých rokov možem mať na 22kw.dakujem 
-
Hannibal
Medium Star
na motorku do 25 KW je potrebny vek 18 rokov.