Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Tak som sa tu pokusil bodovite zhrnut Mysteryho Metodu. Nie je to sice cele, ale co som stihol spravit je dole. Mozme sa vadit :D co je dobre pouzit a co nie (a preco) :D.

Mystery Method

Openner
• niekoľko naučených fráz (Aká si vysoká?, Potrebujem ženskú radu na...)
• všeobecné princípy otvárania
o pri použití openeru nestáť telom k setu
- navodzuje stav, že hneď odchádzame a nikoho nebudeme zdržovať
- postoj face to face je vyhľadávanie raportu čo znižuje sociálnu hodnotu

o set otvárať hneď alebo nikdy (v prípade nerozhodnosti klesá sociálna hodnota)
o pravidlo 3 sekúnd (otvoriť set skôr ako sa prejavia emócie možného neúspechu a auto analýza)
o po cca 30 sek sa otočiť do setu (face to face), nevyhľadávať raport s objektom záujmu...vyhľadávanie raportu znižuje sociálnu hodnotu
o postoj na šírku ramien (nemať pocit, že zaberám miesto)
o netancovať a pod.
o nenakláňať sa do setu

Attraction

A2 – Záujem ženy o muža (Získavanie indikátorov záujmu)
Ukázanie sociálnej hodnoty a získavanie IZ od objektu
• vytváranie dojmu zaujímavosti
• sebadôvera
• rozprávanie príbehu (rutina)
• v inom ako single sete sa snažiť rozprávať rutinu ostatným, nie objektu
o začlenenie DHV do rutiny (demostration of higher value)
- preselected (iná žena v minulosti)
- vodcovské správanie
- vykreslenie seba samého ako príťažlivého
- kecanie bullshitov

• vytváranie časovej tiesne
• nadviazadnie raportu s objektom pomocou NEGov
o NEG
- nepodarený kompliment
- zakrývanie svojho záujmu o objekt (falošné diskvalifikovanie sa – „Ja o teba nemám záujem“), čo spôsobí neaktivovane sa "obranného štítu" nášho objeku a prípadných ostatných záujemcov
- neg nahadzovať počas rozprávania príbehu (iného rozhovoru) a nedopustiť prípadnú reakciu objektu na neho
- príklady („Pekné nechty, tie nie sú pravé...Nie?...aj tak su pekné“ „Keby som nebol gay, tak by si bola určite môj typ.“ atp)

Pointa falošnej diskvalifikácie je vystupovať z davu chlapov, ktorí sa snažia ženu baliť otrepaným spôsobom, ktorý je pre ňu podvedome známy a proti ktorému aktivuje „obranný štít“.

alebo

rozprávanie rutin objektu
- hádanie čísel
- význam farieb
- kocka

• odstrkovanie objektu
o mačací efekt
- Nedať objektu pozornosť, pretože ak ho dostane stratí záujem

A3 (zrkadlová A2)
Záujem muža o ženu (po dostatočnom IZ) (Žena dáva DHV mužovi a on jej IZ)

Mimo single set začínať otázkou („Odkiaľ sa vy vlastne poznáte?“)
- vyhnutie sa žiarlivému priateľovi

Stratégia
Nalákať – Chytiť – Pritiahnuť – Pustiť (zopakovať niekoľkokrát)
Mystery-ho príklad
Mystery: Odkiaľ si? (Nalákať)
G: Z Nemecka
M: Vážne? Poznal som jedno dievča, strašne sa mi páčila a ta bola tiež z Nemecka.
M: Teraz už s tebou nemôžem ani rozprávať (odvrátenie sa chrbtom)
A3 je falošná kvalifikácia. Ak žerie Brtiney Spears a vy nie, tak sa tvárim, že ju milujem. Čo počúvam jej môžem vysvetliť neskôr (všetko ostatné ekvivalentne).

Pointa je v komplimentoch (až v tejto fáze sa udeľujú komplimenty, nie na začiatku)

Prípad nezáujmu (dievčati sa nepáčim, t.j. som stále v A2 ale skúšam do A3)
Mystery: Povedz mi tri zaujímavé veci o sebe, ale neklam, tvoja kamoška mi to povie.
G: Nechcem o tom hovoriť. (nezáujem)
Mystery: Chcel som byť len zdvorilý, nič osobného. (musím hru viesť a nenechať sa „zničiť“)

Presun v A3
Presun objektu (alebo skupiny) prebieha v A3, pretože objekt sa chce kvalifikovať
Príklad: „Poď predstavím ti kamošov (aj keď som tam sám). „Vyhýbam sa jednému dievčaťu čo ma prenasleduje...“

Podám objektu ruku (kino test), chytí ma alebo nie. Nechytí, odhodím jej ruku a pokračujem v pohybe. Odvediem inde, sadnem 1m ďalej, aby jej to bolo príjemnejšie a čakám na obnovenie konverzácie.
Musíme docieliť aby baba "balila" mňa a nie ja babu.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

OMG :shock: este ze som schopny zbalit babu aj prirodzene, toto sa ucit a kontrolovat sa pri tom no :samovrazda:
ale budis, ak niekto venuje svoj zivot baleniu zien, nech sa paci... pre mna to rozhodne nie je
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Za ten čas čo si toto tu písal, si mohol spoznať jedno dievča. A nechcem vedieť koľko si ich mohol spoznať kým si prečítal tú knihu.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...na balenie neexistuje návod...a tí, čo si myslia, že áno, tak to sú pre mňa tragédi, ktorí si myslia, že keď prevedú isté rituály (presne odrapkané vety, pozvania na drink a podobne) tak žena je ich...
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

To co napisal vysie by som nepodcenoval , tragicke je skor , ze to moze zabrat ....
Keby si cital tu knihu zistis , ze vela veci je pravda , a zeny su velmi lahko zmanipulovatelne ....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Grim napísal:...na balenie neexistuje návod...a tí, čo si myslia, že áno, tak to sú pre mňa tragédi, ktorí si myslia, že keď prevedú isté rituály (presne odrapkané vety, pozvania na drink a podobne) tak žena je ich...
vela veci bolo o tom popisanych a vela veci aj funguje (samozrejme nie tak zjednodusene ako si napisal), kto vsak nie je traged alebo nema potrebu vrznut si vzdy s inou tak to jednoducho nepotrebuje
VireX
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa VireX »

Priklanam sa ku Frankiemu a javatarovy
Neexistuje nato navod :) Na toto sa mozu spoliehat len zufalci. Co keby ste boli prirodzeni a nanic sa nehrali?
Minule som bol s kamaratkou a mi vravela ako uz X krat prisiel za nimi v klube nejaky spoteny tremista a snazil sa :D Ono to proste vidno.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Problem , je v tom , ze ked si spoteny tremista a pouzijes nejaku tu maniplacnu techniku nikto ti to neuveri resp. nebudes uspesny.
Ak vsak mas vsetko do detajlu zmaknute resp. vsetko robis prirodzene mozes docielit co chces.
A to chce trening ... , alebo sa s tym narodis ...
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

Balenie nie je "hra" a teda neexistujú žiadne "pravidlá". Možno sú triky ako zlepšiť prvotný záujem, ale chceš potom podľa tých pravidiel hrať celý život? Treba byť sám sebou, a určite nejakú babu raz zbalíš
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

a co ak sa mi to slovo "RAZ" nepaci...co ak chcem mat kazdy mesiac inu babu, kym sa rozhodnem usadit...

Toto proste nieje urcene pre vsetkych ludi...napriklad ja by som na tomto fore takuto temu nezalozil, pretoze som cakal taketo ohlasy, presne ake som mal ohlasy u niektorych kamaratov (ktory sami ani nemali babu) tak som si povedal, ze to viac na verejnosti nejdem rozoberat

Je to kazdeho slobodna vola ktoroj cestou sa ubere: cakat, ze mozno RAZ si najdes babu, alebo zapracujes na sebe a oslovis take baby, na ktore by si predtym len z dialky slintal

Napriklad aj v mamazmente su rozne teorie, ze vodcovia sa rodia, ale su aj take, ze sa to da naucit. Preco by som sa mal s niecim uspokojit co mi nebolo dane od narodenia, velkou snahou sa da vela dosiahnut, nie vzdy a hned sa uspech dostavi, ale tak to v zivote chodi.

Ja sa na to nedivam ako ucenie niecoho naspamat, nikdy mi to neslo ani to robit nebudem. Vidim to ako premenu v lepsie JA.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

VireX napísal:Priklanam sa ku Frankiemu a javatarovy
Neexistuje nato navod :) Na toto sa mozu spoliehat len zufalci. Co keby ste boli prirodzeni a nanic sa nehrali?
Minule som bol s kamaratkou a mi vravela ako uz X krat prisiel za nimi v klube nejaky spoteny tremista a snazil sa :D Ono to proste vidno.
Keby sme sa na nic nehrali, tak to som tu uz spominal...len treba precitat celu temu :)
RomanB napísal:Problem , je v tom , ze ked si spoteny tremista a pouzijes nejaku tu maniplacnu techniku nikto ti to neuveri resp. nebudes uspesny.
Ak vsak mas vsetko do detajlu zmaknute resp. vsetko robis prirodzene mozes docielit co chces.
A to chce trening ... , alebo sa s tym narodis ...
Jasne, suhlasim...ako vravi Mystery "Nehcem aby ste approachovali 6 krat za tyzden, budete to robit tucetkrat za den 4 dni v tyzdni"...proste chec to cvik a zzit sa s tym. Alebo ako bolo spomenute, narodis sa s tym. Je to ako hra na klavir, bud sa s tym narodis alebo sa s to naucis.
rainbow napísal:Balenie nie je "hra" a teda neexistujú žiadne "pravidlá". Možno sú triky ako zlepšiť prvotný záujem, ale chceš potom podľa tých pravidiel hrať celý život? Treba byť sám sebou, a určite nejakú babu raz zbalíš
Dievca nebudem pocuvat v tomto, pretoze viem a uz vobec nie teba, videl som vyjadrenie k jednej veci v jednej teme :), nic osobne hej.
Btw, sama priznavas, ako zlepsit prvotny zaujem...o to sa tam hra...o to, aby som nebol ja ten, kto ma zaujem, ale ten o koho bude zaujem.

Pre vsetkych, ktori su k tomu strasne skepticki.

Tie pravidla nie su o uceni sa naspamat (mozno tie rutiny a podobne, ale ked to zvladnes vymysliet na mieste, pohoda...niekto vie dristat viac, niekto menej). Ide o postup, ktory sa netreba ucit, lebo je uplne logicky, len to niekomu (ako mne tak neprislo niekedy). Ked si to pozrie ten, koho to zaujima a naozaj sa nad tym zamysli, tak pochopi, ak to ale precita taky, ktory to ma na haku a nebodaj dievca, samozrejme...co ine si pomysli ako dristy, kazdy je iny, zovseobecnit sa neda, ale ono sa da. Preco?
Klasicky "nice guy" prikluse k dievcatu a zatrusi..ahoj ako sa mas, alebo super vyzeras...alebo iny kompliment, cim sa zaradi do radu loserov (moja osoba). On proste ukazuje zaujem a dostane palku. Uloha nie je ukazat zaujem, uloha je, aby som ja vzbudil zaujem, o tom je HRA...kto nechape. To nie je o tom, odmemorovat basnicku a jupi, zenska je moja...kto pod tym vidi toto, tak ho lutujem ja. Niektori toto robia ale od prirody a inym to je treba ukazat. Hold je to tak.
kvoco napísal:a co ak sa mi to slovo "RAZ" nepaci...co ak chcem mat kazdy mesiac inu babu, kym sa rozhodnem usadit...

Toto proste nieje urcene pre vsetkych ludi...napriklad ja by som na tomto fore takuto temu nezalozil, pretoze som cakal taketo ohlasy, presne ake som mal ohlasy u niektorych kamaratov (ktory sami ani nemali babu) tak som si povedal, ze to viac na verejnosti nejdem rozoberat

Je to kazdeho slobodna vola ktoroj cestou sa ubere: cakat, ze mozno RAZ si najdes babu, alebo zapracujes na sebe a oslovis take baby, na ktore by si predtym len z dialky slintal

Napriklad aj v mamazmente su rozne teorie, ze vodcovia sa rodia, ale su aj take, ze sa to da naucit. Preco by som sa mal s niecim uspokojit co mi nebolo dane od narodenia, velkou snahou sa da vela dosiahnut, nie vzdy a hned sa uspech dostavi, ale tak to v zivote chodi.

Ja sa na to nedivam ako ucenie niecoho naspamat, nikdy mi to neslo ani to robit nebudem. Vidim to ako premenu v lepsie JA.
A nejde tam o to, hrat to cely zivot (pre rainbow aj inych), toto je urcene na kratkodobe vztahy a ine veci (viac zien v zivote, zabudnut na rozchod atd atd, vid mystery method video seminar, nebudem sa uz vyjadrovat, furt dokola to iste).

Uplne suhlasim s kvocom, preco cakat, ked sa mozem k niecomu pricinit? Klasicka otazka v kazdom smere zivota.

Tato tema ale nemala byt o moralizovani a o tom, ze to nefunguje, no...ked niekto nevie citat...

PROSIM LOCK
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

chlapci vy ste nepochopili o co kraca. medti chlapmi su aj taki co maju problemy v nadvazovani vztahov a socialnej interakcii. ja som pickup isty cas praktizoval a bol som vskutku dobry. to ma dokopalo k tomu ze som si nasiel babu a zlepsil som sa aj v konverzacii s inymi ludmi. proste pickup mi dal vela hlavne vyssie sebavedomie a zlepsenie vystupovania. pickup nie je len o baleni ale je to hlavne o vas a o zlepseni vasej osobnosti. ale to autor temy pochopi az casom :)
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

Peter_Retep - presne tak isto to berem...zlepsenie v komunikacii, v prezentovanii, zvysenie sebavedomia atd.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Ak to nevyzera, ze to takto beriem...tak potom to budem musiet napisat slovne...ano...sebadovera, komunikacia a tak podobne :) Ale zmysel temy nebol o tomto, to je kazdeho osobna vec co v tom hlada (moj nazor).

BTW...moj hlavny dovod nie je ani tak toto (je aj to), hlavny je zabudnut na byvaly vztah (v com mi ta kniha a pick up do urcitej miery uz pomohol) ale to som spominal v inom poste :)
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

ja napr dneska sedim v autobuse, a zrazu si ku mne prisadla riadna kočka, tak vravim si ze ju oslovim, prve co ma napadlo ze 2 tyzdne som sa neholil ty teda musis vyzerat :D no a proste nic nenapadalo danu chvilu tak som rozhovor zacal tym ze kde cestujes, aj ked to bolo jasne lebo autobus mal par zastavok :D a na tuto blbinu sme zacali rozhovor, predtym ako som sa jej spytal kde cestuje som si rovno premyslel druhu taku zachytnu otazku alebo temu ktoru zacnem hned prezentovat aby to neskoncilo ze mi odpovie kde ide a koncime, a zabralo to mam jej facebook :) toto bol len priklad strategie, nesuhlasim ze strategia neexistuje, urcite existuje a aj laikovi moze vyrazne pomoct !
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Ja vam fakt neviem, tiedo know how teorie su mozno do istej miery funkcne ale ja som sa vzdy snazil babu dostat humorom a to vzdy zabera, len to netreba prehanat :-P
TenDruhy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa TenDruhy »

Konečne tu niekto niečo napisal aj o pick upe.. lebo z tych všetkych ubohych tem v tej teme laska,vztahy,priatelstvo mi je uz fakt.. ako si niekto nevie najst babu a tak dalej.. prečitajte si niečo o tom pick-upe a prekonajte sa.. zdokonalte sa.. a budete "sundavat" kazdy večer inu.. vela stastia prajem :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

existuju pickup finty ako niekoho zbalit cez internet ??? :D (z vlastnych skusenosti viem, ze urcite ano...existuju...rovnako ako aj "finty", ktore maju zvysit vasu atraktivitu na nete = viac ludi si pozrie vas profil, viac ludi vam napise = vacsia moznost uspesneho realneho zoznamenia)
TenDruhy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa TenDruhy »

ephramko napísal:existuju pickup finty ako niekoho zbalit cez internet ??? :D (z vlastnych skusenosti viem, ze urcite ano...existuju...rovnako ako aj "finty", ktore maju zvysit vasu atraktivitu na nete = viac ludi si pozrie vas profil, viac ludi vam napise = vacsia moznost uspesneho realneho zoznamenia)
Cez internet si maximalne dohovor schôdzku.. cez internet nezbalíš nikoho.. všetko to je o dojme z človeka, o jeho energii, vystupovani, očnom kontakte, tone hlasu, sposobu podania vety.. to cez internet nevynahradiiiš ničiim
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

nemusis so mnou hovorit ako s niekym, koho prave pustili k pocitacu a zapli mu chat :D ...pod pojmom "zbalit niekoho na nete" rozumej, vzbudit v niekom na nete o teba zaujem a to tak velky, ze by ta chcel spoznat aj nazivo...
Napísať odpoveď