SHIFT 2 : UNLEASHED

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Filipito
Darca
Darca

Re: SHIFT 2 : UNLEASHED

Príspevok od používateľa Filipito »

skvelé autíčka, keď to niekto skúša na klavesnici, to už radšej sa obesiť
DAMON88
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

asi tak :D kamarat to hra na klavesnici a zadrel že je to podľa neho najlepšie hratelne NFS :D plakal som z neho :D na volante sa to celkom da akurat strašne auto plava po ceste a je ťažke ho udržať v klude hlavne zadny nahon. a na klavesnici to ani videť nechcem :D
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Mne sa to hrá na gamepade úplne super, ale chcel by som si to vyskúšať na G25/G27 a pekne zo spojkou. To musí byť zážitok. :(
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

dneska som si to trošku zahral pekne po tme so zvukom hlasno s volantom a na poriadnom aute a musim poveda´t že ma to celkom očarilo :) tak som zatial milo prekvapený drifty ma nesklamali kedže som bol pripravený na to že budu stať za h*vno ...
_hOOk!_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa _hOOk!_ »

Eru napísal:vyskusal som. je to hrozne. tie efekty mi lezu na nervy, ovladat klavesnicou sa to neda, grafika nie je az taka dobra a ma to taky blby interface ze som nechtiac stlacil enter vtedy ked som nemal a musel som hru zacat z dakou sprostou A3 :D no chapete to?.... po polhodine uninstall. viem si predstavit ako by som si buchal hlavu o stenu keby som si to kupil

Ja si teraz hlavu búcham, jedine čo som rád, že som to nekúpil z EA store ale z g2play :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Podla mna je to na volante uplne v pohode hra. Grafika je tiez prijemna, len to ovladanie v menu je nestastne, ale predpokladam, ze vychadza z konzoly, takze ... Urcite si to este zahram. Ked sa mi to zapaci po dohrani, mozno si to kupim a zacnem aj online hrat. Uvidime.
BEGGAR

Príspevok od používateľa BEGGAR »

dnes som to skusal hrat na klavesnici presiel som jedno uvodne kolo a uz je to aj cele prec... zlate NFS 5 :P
Sapo
Addict
Addict

Na klávesnici :roll: To sa vôbec dá?
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

...da ked vies ako na to....
_hOOk!_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa _hOOk!_ »

BEGGAR napísal:dnes som to skusal hrat na klavesnici presiel som jedno uvodne kolo a uz je to aj cele prec... zlate NFS 5 :P
Dá sa to, ja som všetky NFS hrával na klávesnici. Raz som skúšal volant ale hneď som ho išiel radšej vrátiť späť do obchodu Logitech G27 . Niekomu to jednoducho nesadne no :D Najlepšie je obyčajný gamepad podľa mňa . A k tomu novému titulu NFS sa ani nevyjadrujem. Zbytočne vyhodené peniaze a tá hrateľnosť :/
Sapo
Addict
Addict

Je rozdiel keď hráš na volante NFS MW a napr. taký Shift alebo Shift 2. Neviem, čo máte všetci proti ovládateľnosti. Ovláda sa to náhodou dosť dobre, či niekto chce ísť 200km/h do zákruty? Toto nie je Underground.
Stačí si len správne nastaviť hru (ABS, Trakčná Kontrola atď.) a hneď je to iné. A dôležitá vec, nehrať to na klávesnici.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak ako zvyknuť si na volant po jednom hrani je nemožne... ja osm hraval LFS asi 2 roky potom som si kupil volant a proste začinaš od začiatku.
vŠetko sa na novo učiť :D a v NFS je to s volantom take trochu divne najprv ale tiež si zvykneš...
Sapo
Addict
Addict

Nehovorím zrovna o volante, stačí aj poriadný gamepad.
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

mne sa to zo zaciatku nepacilo lebo sa blbo ovladalo, ale v nastaveniach som zmenil ovladanie na ovladanie pomocou klavesnice a ide to celkom fajn + som si dal pohlad z vonku a nemam problem len tych driftov tam je na moj vkus trochu vela a uz ma zacali nudit...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Trošku som to zahral a som dosť sklamaný.
Pribudli niektoré nové autá ale plno starých zmizlo. Jazdný model nieje nič moc.Pohľad z helmy absolútna zbytočnosť. Ovládanie menu katastrofa. Veľmi málo noviniek oproti 1. Za tú cenu by som to nekúpil.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

MichalkoOo napísal:Trošku som to zahral a som dosť sklamaný.
Pribudli niektoré nové autá ale plno starých zmizlo. Jazdný model nieje nič moc.Pohľad z helmy absolútna zbytočnosť. Ovládanie menu katastrofa. Veľmi málo noviniek oproti 1. Za tú cenu by som to nekúpil.
ja si myslim naopak pohlad z helmy mi pride ako velmi dobrý nápad (hoci ho sám nepoužívam) a hra ma milo prekvapila co sa týka aj tuningu vykonnostneho kedže pribudla možnosť ako engine swap :)
bartimeus
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bartimeus »

neskusali ste dakto trainer na peniaze? ja som skusal tie s chceaty.com a ani jeden mi nefunguje. poradte mi prosim. dik
Sapo
Addict
Addict

Chalani dúfam že mi poradíte.
V sérii modern hrám trať Nurburgring, je to najdlhšia trať v celej hre (ku*va ťažká trať) a jazdím tam s autom McLaren MP4-12C. Problém je taký, že mi po nejakej dobe zhorí motor a mňa diskvalifikuje zo závodu. Najprv som si myslel, že zaraďujem na vysokých otáčkach (mám nastavenú manuálnu prevodovku), v podstate zaraďujem až úplne hore. Prepol som si automatickú prevodovku a motor mi po čase vyhorel tiež. Čo s tým? Ešte by som mohol skúsiť zaraďovať pri nižších otáčkach, no to by bol dosť problém udržať za mnou Bugatti Veyron. Tearz s tým mám problém a nie keď budem preraďovať ešte nižšie.

Any ideas?
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Velmi rychlo podradujes, tj. ked podradis tak ti otacky vyskocia az na limiter. Skus podradovat pri nizsich otackach...
Sapo
Addict
Addict

Skúsim, no je veľmi zaujímavé, že vyhorí aj pri automatickej prevodovke. A tá podraďuje a zaraďuje nižšie ako ja. Nuž dlhá trať, neskôr to vyskúšam, zatiaľ dik. Dám vedieť.

//autoeditácia príspevku (05 Aug 2011, 7:27)
Pomohlo to. Síce to bugatti sa obehnúť nedá, ale aspoň do cieľa som sa dostal. To bugatti ide po rovinkách jednoducho aj o 50-70kmh rýchlejšie ako ja.
Napísať odpoveď