zuzanuska napísal:jémine, ten buď je taký nedovtípavý, alebo aj jemu sa tá baba páči. inak ste sa ho mohli nejak slušne zbaviť, že sorry, ale my teda ideme tam a tam
On ju chce tiez .. ale akurat mi poslala toto cez skype :
Musím ti to konečne napísať
Iste mi to nebudeš veriť
Ležím a myslím len na teba
Učím sa a myslím len na teba
Jem a myslím len na teba
Ešte aj počúvam hudbu a myslím na teba
Moje srdce silno bije
Ťažko mi je bez teba
A teraz prečítaj začiatočné písmena ... Podla mna pekne !!
West12 napísal:
On ju chce tiez .. ale akurat mi poslala toto cez skype :
Musím ti to konečne napísať
Iste mi to nebudeš veriť
Ležím a myslím len na teba
Učím sa a myslím len na teba
Jem a myslím len na teba
Ešte aj počúvam hudbu a myslím na teba
Moje srdce silno bije
Ťažko mi je bez teba
A teraz prečítaj začiatočné písmena ... Podla mna pekne !!
FFFFUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!
Myslím, že teraz nepotrebuješ už iný signál! Pri najbližšom fyzickom kontakte, bez ohľadu na to, či bude nablízku niekto iný - Pusu jej daj! Ja byť Tebou teraz vstávam zo stoličky a idem jej zvoniť pod bránu!
majoOr: Ty si ten chalan odvedľa čo po nej tiež ide?
Ozaj sa k nej nepripojíš na ten jarmok? (a čo ťa po tom, či ťa niekto v LM má rád alebo nie, mesto je to veľké, tak sa neplaš)
Lebo teraz by to chcelo, aby si šiel von a dačo pekné jej na jarmoku kúpil, či už medovníkové srdce alebo prívesok alebo len zmrzlinu, proste nejaký ten skutok by teraz mal prísť z tvojej strany
Frikso davam si bacha ale pisala mi ze na jarmok sice nejde ale ide s kamoskou do mesta, ale budem sa snazit ju pozvat na pizzu ked pride na skype/facebook , profinqo ako by si to vyriesil ty stym "skodcom"
West podla mňa si mal ísť hneď ako ti hento poslala za ňou a dať jej pusu, alebo jej povedať, že cítiš to isté bla bla bla (to ti už ja písať nebudem)
teraz keďže si nešiel hneď za ňou tak ju aspoň čím skôr dakam pozvi najlepšie ísť za ňou hneď ako príde domov z mesta
Edit: 3. možnosť je vyriešiť to ručne stručne ale to len ak by ste sa s kamarátkou dali dokopy a stále by ju otravoval, lebo keby ti ju teraz preberie je to len tvoja chyba (moj skromny nazor )
Profinqo dik , major rozmyslam nadtym ale este neprisla mam ju dost rad a chcem byt snou co najskor cize cakam na Skype/facebooku kedy mi bude online, ostava iba cakat
Presne tak si na dobrej ceste, čiže ak si to nepokazíš je tvoja
A ak náhodou bude na skype online nepíš jej ani, ale choď rovno za ňou. Uvidíš poteší sa a nebude to čakať.
A vypýtaj si jej číslo
Ano nejak vsetky rady skompletizujem a dam to do kopy , dakujem vsetkym za rady Frikso, Jin, Major, profinq, atd.. okrem uzivatela Janio ste mi vsetci pomohli, ja ju skusim pozvat niekde, kazdopadne dakujem vsetkym za rady Zajtra, mozno este dnes dam vediet co a ako. Kazdopadne kazdemu dakujem za vas cas !! DAKUJEM!
No číslo rýchlo od niekoho zožeň a tá sms by bola najlepšie, a stretnutie ešte dnes večer by tiež bol ideál.
TAkto sa môže stať, že sa dostane na skype či fb neskoro a už von nepôjde.
zuzanuska napísal:No číslo rýchlo od niekoho zožeň a tá sms by bola najlepšie, a stretnutie ešte dnes večer by tiež bol ideál.
TAkto sa môže stať, že sa dostane na skype či fb neskoro a už von nepôjde.
To cislo zhanam Kamoska mi ho zohna idem zatial do sprchy a bezim
Hlavne jej opätuj to, čo ti napísala na skype, ak si tak ešte neurobil. Napíš jej aj ty niečo v štýle, že si na ňu myslel, nevieš sa dočkať až ju zasa uvidíš a ruka v ruke s tým nech ide aj pozvanie. Fantáziu hádam máš.
Aby sa nahodou nesklamala v tom, že ti tu krásnu správu napísala a ty si ako ľad, potom sa bude cítiť trápne, bude si myslieť, že spravila chybu, že ti to napísala, lebo ty ju nechceš či niečo podobné.
Kamaráta teraz nerieš, ten je mimo hry.