Bolestivý rozchod po 3 rokoch
Bolestivý rozchod po 3 rokoch
Nikdy som neveril, že tu raz napíšem. Doteraz šiel život fajn, až do dneska. Rozchod... Popíšem vám, čo tomu predchádzalo. Priateľka má 18 rokov, ja 23. Posledný čas som na nej pozoroval, že nechce byť so mnou. Vždy keď bola so mnou mi vravela ako sa pri mne nudí, že ju nič nevie potešiť. Keď šla von s kamarátkami, všetko bolo okej, sršala dobrou náladou. Náš vzťah tiež podkopával jeden chalan. Zoznámila sa s ním na kurze ochrany prírody. Vraj trávili celé dni spolu, avšak nič viac, žiadna pusa, dotyk, nič (aj keď overiť si to nemám ako). Na tom kurze taktiež oslávila svoje 18tiny, čiže bolo v tom aj kúsok alkoholu. S alkoholom mala vždy problémy, stačilo málinko. Problém bol v tom, že si po požití nikdy nič nepamätala. Tak sa to tiahlo ďalej, s chalanom písala ozlomkrky každý deň. Keď som sa jej raz dostal na FB, ostal som zarazený o akých veciach sa bavili. Celý večer som nespal. Na druhý deň som si to šiel vysvetliť, rozplakala sa mi, že to vážne preháňala, že to nespraví. Tak som ju prosil, nech obmedzí s ním kontakt. Bohužiaľ, nestalo sa. Už som rezignoval, prestal som riešiť. Posledné dni mávam dosť ťažké a každá drobnosť ma vie vyviesť z rovnováhy. Preto aj včera keď prišla za mnou a vravela ako bolo super s babami, tak ja som len nervózne odpovedal. Hnevalo ma to, kedže som tam chcel ísť s ňou. Poviem vám, posledné akcie boli vždy výlučne "iba pre ňu" ja som nemohol (tak mi to bolo povedané). Je to pravda, že som to niekedy preháňal, bol som chorobne žiarlivý, ale nikdy to nezašlo až tak ďaleko, aby to bol dôvod na rozchod. Je pravda, že posledné dni ako som spomínal mám aj psychické problémy (ale to všetko z toho, že priateľka mi dáva dôvod na nich), včera to dokonca skončilo s plačom a búchaním si svojej hlavy o stenu. Priateľke som bol schopný priniesť aj modré z neba, mala všetko čo chcela, vo všetkom som ju podporoval, bol som jej opora, super kamarát, spriaznená duša a vášnivý milenec. Chýba mi tá baba, ale čo už...Asi si budem musieť na to zvykať že som sám. Čo vy na to? Ak ma niečo ešte napadne tak dopíšem.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bolestivý rozchod po 3 rokoch
...taká baba ti nestojí za to, aby ti chýbala...teraz si free a môžeš si nájsť lepšiu...z vlastnej skúsenosti ti ale môžem povedať, že normálnych dievčat je strašne málo, takže veľa šťastia pri hľadaní...
Nechcem, aby to vyznelo klišé, ale asi jej vadilo, že si príliš dobrý na ňu. lebo inak fakt neviem.
Ok, zabaviť sa môže ísť von aj bez teba, AK jej môžeš veriť. Čo ale v tomto prípade asi nebolo možné, keďže NEVIE piť. lebo keby vie, dá si len trochu a nie, že nič si nepamätá. ach bože.
Ak sa pri tebe nudila, mala niečo vymyslieť spoločné, čo by ju bavilo.
Ok, zabaviť sa môže ísť von aj bez teba, AK jej môžeš veriť. Čo ale v tomto prípade asi nebolo možné, keďže NEVIE piť. lebo keby vie, dá si len trochu a nie, že nič si nepamätá. ach bože.
Ak sa pri tebe nudila, mala niečo vymyslieť spoločné, čo by ju bavilo.
ako dlho ste boli spolu? nemali ste spoločných kamošov, že akcie boli výhradne iba pre ňu? 
chezter: ako názov témy napovedá, tak boli spolu 3 roky...
jimmy_xp: holt, na svete to občas tak chodí... niektorí ľudia si nevedia vážiť to čo majú... ak si bol pre ňu tým, čo si napísal, tak si ťa zrejme nezaslúžila, inak by od teba neodišla... hlavu hore - ešte máš málo rokov na to aby si sa uviazal jedinej na celý život...
jimmy_xp: holt, na svete to občas tak chodí... niektorí ľudia si nevedia vážiť to čo majú... ak si bol pre ňu tým, čo si napísal, tak si ťa zrejme nezaslúžila, inak by od teba neodišla... hlavu hore - ešte máš málo rokov na to aby si sa uviazal jedinej na celý život...
Vďaka za povzbudivé vety. Je pravda, že niekedy som bol možno neznesiteľný, ale na to odpoviem takto : "ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva". Neznesiteľný som bol preto, že ma vyprovokovala. Napríklad, často sa mi stávalo, keď som do nej prišiel, musel som čakať kým dopíše s vyššie spomenutým chalanom. Čo je najhoršie na tom všetkom, nemám bútľavú vrbu, ktorej by som sa mohol vyplakať, vyrozprávať. Stále mám pred očami tie krásne chvíle, keď som ju učil šoférovať, keď sme len tak sedeli a pozerali na hviezdy, na tie krásne intímne chvíle, na......nie, už nemôžem na to myslieť. Len ma to ničí. Mám dosť blbú povahu, keď som vystresovaný a smutný nemôžem jesť, pretože ma bolí žalúdok, a keď niečo zjem nasilu, potom viete čo nasleduje...
Ako dlho si musel čakať, kým s ním dopíše? Lebo ak to bolo len "ahoj, idem, prišiel mi drahý", tak to sa snáď dalo prekusnúť.
Ale to už je vlastne jedno.
No, asi dievča zistilo, že si chce ešte užívať- tie babské akcie (ak teda je otázne, či jej kamošky tam svojich chalanov nemali). A ak si ju nudil, prečo s tebou bola 3 roky?
Nejedz, ak ti je zle, ale aspoň pohár vody si zober. To ti žiadna za to nestojí, aby si sa kvôli nej zničil.
Dnes sa poľutuj, zajtra začni spratávať všetko, čo ti ju pripomína. Áno, asi si pri tom poplačeš, ale aspoň "ju" nebudeš mať na očiach. A najlepšie by bolo prerušiť aj kontakt, aby ťa to nebolelo ešte viac.
Neboj, na rozchod sa nezomiera (ja som ho zažila po 4 rokoch a tu som
).
Ale to už je vlastne jedno.
No, asi dievča zistilo, že si chce ešte užívať- tie babské akcie (ak teda je otázne, či jej kamošky tam svojich chalanov nemali). A ak si ju nudil, prečo s tebou bola 3 roky?
Nejedz, ak ti je zle, ale aspoň pohár vody si zober. To ti žiadna za to nestojí, aby si sa kvôli nej zničil.
Dnes sa poľutuj, zajtra začni spratávať všetko, čo ti ju pripomína. Áno, asi si pri tom poplačeš, ale aspoň "ju" nebudeš mať na očiach. A najlepšie by bolo prerušiť aj kontakt, aby ťa to nebolelo ešte viac.
Neboj, na rozchod sa nezomiera (ja som ho zažila po 4 rokoch a tu som
ano, ano toto možem potvrdiť, veľmi pomoze ak uplne prerušiš kontakt, čiže žiadny fb, nič ... teda, ak sa nechceš trapiť, ale chceš zabudnuť...veľmi ti nepomože ak si budeš čitať jej prispevky na fb každy deň 
V tej súvislosti s fb mi napadlo, že ak ste tam mali, že ste vo vzťahu a teraz to zrušíš odtiaľ, a nechceš byť zasypaný otázkami, tak si zo svojej nástenky potom zmaž, že si si zmenil "stav", to vymaž odtiaľ úplne 
Lebo moje spolužiačky si takto zmenili často "stav" a potom tam mali k tomu veľa komentárov, že či je to naozaj tak alebo jedna si menila stav pravidelne. Ja viem, niektorí ľudia žijú facebookom
Dúfam, že ľudia okolo teba vedia, že sa ťa nemajú na nič vypytovať, lebo to je to posledné, čo by človeku pomáhalo. Hlavne, ak človek nedokáže zo seba dostať nič.
Lebo moje spolužiačky si takto zmenili často "stav" a potom tam mali k tomu veľa komentárov, že či je to naozaj tak alebo jedna si menila stav pravidelne. Ja viem, niektorí ľudia žijú facebookom
Dúfam, že ľudia okolo teba vedia, že sa ťa nemajú na nič vypytovať, lebo to je to posledné, čo by človeku pomáhalo. Hlavne, ak človek nedokáže zo seba dostať nič.
Niečo veľmi poobné som zažil aj ja. Nalepšie teraz bude sa s tým nejako vyporiadať, vzťah uzavreť ako minulosť a následne do minulosti už nevŕtať.
..tvoj prvy vztah? to by mozno ospravedlnilo tie prejavy (buchanie hlavy o stenu?!)
.
.
podla mojho nazoru malo mladych dievcat (a tam patri aj tvoja 18-tka) dokaze brat vztah vazne, dodrziavat iste pravidla.. Chcu sa proste bavit, mat svoje trofeje (a tou si bol - starsi chalan, mozno VS student?).
Problem je, ze u nas vladne zvlastna predstava o psychickej vyspelosti dievcat (ze su cca 3 roky pred chlapcami). uverili tomu mlade baby.. a co je najhorsie, uverili tomu aj chlapci. a preto vkladaju prilis velke nadeje do tychto deti, ktore sa hraju na zeny:)
.
PS: urcite si pocas tych troch rokov nazbieral kopu skusenosti, ktore neskor zuzitkujes a urobis nejaku zensku stastnou. len sa snaz kontrolovat tie cholericke prejavy.
.
.
podla mojho nazoru malo mladych dievcat (a tam patri aj tvoja 18-tka) dokaze brat vztah vazne, dodrziavat iste pravidla.. Chcu sa proste bavit, mat svoje trofeje (a tou si bol - starsi chalan, mozno VS student?).
Problem je, ze u nas vladne zvlastna predstava o psychickej vyspelosti dievcat (ze su cca 3 roky pred chlapcami). uverili tomu mlade baby.. a co je najhorsie, uverili tomu aj chlapci. a preto vkladaju prilis velke nadeje do tychto deti, ktore sa hraju na zeny:)
.
PS: urcite si pocas tych troch rokov nazbieral kopu skusenosti, ktore neskor zuzitkujes a urobis nejaku zensku stastnou. len sa snaz kontrolovat tie cholericke prejavy.
Velmi sa mi to podoba na moj pripad. Vid: http://www.hojko.com/rozchod-po-2-5-rok ... 61545.html
Tak isto este stale poriadne nejem. Schudol som 11kg za tyzden. V noci ma nicia tvrde nocne mory a spavam tak 2-4 hodiny, viac sa proste neda. Nech robim co robim takisto spominam na to co som s priatelkou zazil a akymi s prepacenim srackami som s nou presiel a co som s nou vybudoval a zrazu bum a je koniec. Ja som prvy krok urobil ze som ju zmazal odkial som vedel. Troska to pomohlo ale nic moc, stale si pozeram jej profil kde sa da. Prvy krok je priznat si ze je koniec, avsak nie koniec sveta. Jedna odide, druha pride. Rada od cloveka ktory si to sam nedokaze este priznat je zvlastna, ale uz si priznam ze to tak je a musim si to aspon autosugesciou vpalit do hlavy. Najhorsie ze aj ja som troska ziarlivy, tiez mi prekaza aj len myslienka ze co robi s kym je a preco to skoncilo. Je to velmi tazke, presne viem co citis, tlak na hrudi, zovrete hrdlo, zaludok totalne rozhaseny.
Buchanie hlavou o stenu, ja na tom nevidim nic zvlastne. Kazdy sa s bolestou vyrovnava inak. Casto krat pomoze prave ta fyzicka bolest prekonat tu psychicku ktora je skutocne neunosna.
Ked som uvidel tuto temu hned som mal chut si to precitat a jeden fakt mi pomohol, ze v tom niesom sam a ty tiez nie
sme v tom uz dvaja 
Tak isto este stale poriadne nejem. Schudol som 11kg za tyzden. V noci ma nicia tvrde nocne mory a spavam tak 2-4 hodiny, viac sa proste neda. Nech robim co robim takisto spominam na to co som s priatelkou zazil a akymi s prepacenim srackami som s nou presiel a co som s nou vybudoval a zrazu bum a je koniec. Ja som prvy krok urobil ze som ju zmazal odkial som vedel. Troska to pomohlo ale nic moc, stale si pozeram jej profil kde sa da. Prvy krok je priznat si ze je koniec, avsak nie koniec sveta. Jedna odide, druha pride. Rada od cloveka ktory si to sam nedokaze este priznat je zvlastna, ale uz si priznam ze to tak je a musim si to aspon autosugesciou vpalit do hlavy. Najhorsie ze aj ja som troska ziarlivy, tiez mi prekaza aj len myslienka ze co robi s kym je a preco to skoncilo. Je to velmi tazke, presne viem co citis, tlak na hrudi, zovrete hrdlo, zaludok totalne rozhaseny.
Buchanie hlavou o stenu, ja na tom nevidim nic zvlastne. Kazdy sa s bolestou vyrovnava inak. Casto krat pomoze prave ta fyzicka bolest prekonat tu psychicku ktora je skutocne neunosna.
Ked som uvidel tuto temu hned som mal chut si to precitat a jeden fakt mi pomohol, ze v tom niesom sam a ty tiez nie
Tak dnes večer som zostal nemilo prekvapený. Videl som ju už s iným chalanom, usmievajúca, akoby sa nič neudialo. Vidím, že tento rozchod bolí len jednu osobu...
tá osoba mohl byť len tzv. "vyprošťovák". nemusí to mať dlhú životnosť...
štve ťa to?
sprav to isté čo ona.
štve ťa to?
-
Betarik
Professional
Ako keby to bolo take jednoduche si niekoho najst ... a ak najst tak nieco poriadne nie nejaku pipku na par dni ...ublizis si este viac ... a o tom dievcati ani nehovorim ... podla mna sprostostsilmarill napísal:tá osoba mohl byť len tzv. "vyprošťovák". nemusí to mať dlhú životnosť...
štve ťa to?sprav to isté čo ona.
k teme
prezil som si to iste ... "zide z oci zide z mysle" jedina vec co mi pomohla ... viem nic moc ale realita je kruta
-
Fabo
Hardcore addict
Re: Re: Bolestivý rozchod po 3 rokoch
Imho, wishfull thinking.silmarill napísal:tá osoba mohl byť len tzv. "vyprošťovák". nemusí to mať dlhú životnosť...
štve ťa to?sprav to isté čo ona.
Ona ocividne Jimmyho odpajala uz dlhodobo
Podobne som na to aj ja. V mojej situacii "třetí do hry vstoupil mezi nas".Dievca sa rozhodovalo a ja som ako somarik cakal a tak som dopadol. Urobil som razny krok vymazal vsetky veci co nas spajali - FB, ICQ, mobil. Proste musime urobit raznu ciaru za minulostou. Viem ze to bude trapit ale urcite mam pass ved raz dievca pochopi ale mna to uz zaujmat nebude. A myslim ze sa neznizim na taku hranicu ubohosti ze si zacnem hladat hned babu ako si vlastne ona den po rozchode skoncila v naruci a v posteli ineho podla mna to je len ubohost . Mslim ze clovek by mal po vaznejsom vztahu ostat chvilu aj dlhsiu sam aby si dal myslienky do poriadku a isiel na to pivo s kamosmi
Ďakujem za pomoc ale nepomáha. Je to horšie a horšie. Keď som ju ešte včera videl s iným tak sa to všetko ešte viac zhoršilo. Za 24hod som zatiaľ zjedol len jeden rožok, nič mi nechutí, je mi nevoľno, búši mi srdce, mám teploty. Som už na pokraji kolapsu. Pri mojom zdravotnom stave to vidím, že do dvoch dní skončím v nemocnici...Neviem čo mám robiť. Zbavil som sa všetkého,aby mi ju nepripomínalo, avšak každá myšlienka je o nej. Je mi samému zo seba zle. Hambím sa, všetci ma poznali ako silného zdravého chalana, dnes vyzerám ako prehnitá troska...

Bez do obchodu kde to predavaju a kup si nejake sacharidy a bielkoviny v prasku, shekjer a pi aspon to, lebo zda sa skoncis na infuzke.
Zivot ide dalej nezabudni, je leto ffs !
Zivot ide dalej nezabudni, je leto ffs !