SAMSUNG Galaxy S II
SAMSUNG Galaxy S II
http://www.geekword.net/wp-content/uplo ... k-spot.jpg
Uvazoval som dlhsi cas nad galaxy s II ale vela uzivatelov sa stazuje na problem s ruzovou skvrnou pri kamerovani, tato skvrna zostane aj na uz hotovych fotkach
maju vsetky tieto telefony podobny problem? samsung uz vydal nejaku aktualizaciu ale udajne nepomohla a nerad by som si kupoval telefon s takymto problemom
dajte vediet hlavne ti ktori ho vlastnite, skuste odfotit napr bielu stenu ci sa flak objavuje aj na vasom tel, ak ano bol by som velmi rad keby sem hodite fotku ako to vyzera u vas
Uvazoval som dlhsi cas nad galaxy s II ale vela uzivatelov sa stazuje na problem s ruzovou skvrnou pri kamerovani, tato skvrna zostane aj na uz hotovych fotkach
maju vsetky tieto telefony podobny problem? samsung uz vydal nejaku aktualizaciu ale udajne nepomohla a nerad by som si kupoval telefon s takymto problemom
dajte vediet hlavne ti ktori ho vlastnite, skuste odfotit napr bielu stenu ci sa flak objavuje aj na vasom tel, ak ano bol by som velmi rad keby sem hodite fotku ako to vyzera u vas
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Galaxy s II ruzova skvrna pri kamerovani
Zdá sa, že máš pravdu (ja som si to doteraz nikdy nevšimol
)...A to mám Galaxy S prvej generácie, takže to bude chyba softvéru...
Podobny problem bol aj na HTC telefonoch ale casom sa to spravilo.. lenze SAMSUNG to zda sa nevie opravit 
hodte sem este niekto fotku
hodte sem este niekto fotku
-
Mateq
Medium Professional
Robil to aj Galaxy S II ktorý som používal ja. Podľa mňa je to HW problém. SW a patchmi len výrobca nastaví, aby sa to photoshopovalo cez farebné korekcie fotoaparátu.
Vidno to ale len pri fotení A4 textu, alebo bielej stene, podľa mňa sa s tým dá žiť a keď fotíš iné tak to nevidno.
Vidno to ale len pri fotení A4 textu, alebo bielej stene, podľa mňa sa s tým dá žiť a keď fotíš iné tak to nevidno.
Nakoniec som zobral galaxy s II a moj model ma tiez tento problem. Takze je to asi na vsetkych. Skvrna by az tak neprekazala skoda len ze tychto problemov v telefone je viac. Mne sa uz asi 7 krat resetol (za 6 tyzdnou) a zvuk z integrovaneho reproduktora je strasne neprijemny a reze usi. Som chcel povodne kupit Iphone 4 vtedy ma vsetci na internete od toho odhovarali ale teraz som trochu na pochybach ci som sa rozhodol spravne
-
masterdead
SysAdmin
Re: SAMSUNG Galaxy s II problemy
A aktualizoval si vobec firmware? Mne sa to dialo este na Androide 2.3.3, teraz mam 2.3.5 a telefon nema ziadne problemy.
-
guess.whoo
Redeemer
a tie resety sa ti stavali pri nejakej cinnosti ci len si si vo vrecku vsimol, ze sa vypol?
pri pocuvani hudby (cez sluchatka aj cez integr repro) mi zrazu prestal hrat a resetol sa. Sam od seba.
v telefone mam 2.3.3 ale pise "k dispozicii nieje ziadna aktualizacia"
v telefone mam 2.3.3 ale pise "k dispozicii nieje ziadna aktualizacia"
-
masterdead
SysAdmin
Ale aktualizacie pozeraj cez Kies, nie cez telefon.
Prisiel som na to ze na galaxy s II urceny pre SK/CZ trh este tato aktualizacia nevysla
sakra telefon o 50eur drahsi ako z polska a pritom zastaraly firmware. No pekne.
sakra telefon o 50eur drahsi ako z polska a pritom zastaraly firmware. No pekne.
-
qwerty-xyz
--- zatial jediny problem tkroy som mal ze ma zo sygicu, origos co som dostal vyhadzovalo niekedy pri spusteni, slo to vyriesit uplne debilnym sposobom a to ze treba mat gps vypnute pri zapinani sygicu a vtedy to vyziada zapnutie a spusti sa hned na prvykrat thats all ....
z akej distribucii mas telefon? kde si ho kupoval?
mam tento yelefon tyzden a zatial som postrehol ruzovu skvrnu na bielom pozadi len pri pouziti blesku bez neho alebo na farebnom prostredi som tento problem nepostrehol na zaklade sitokeho spectra farieb ocividne ale skusim s tym este nafotit nejake testovacie foto moc som s tym zatial nefotil.
co sa tyka aktualizacii ak mas telefon od operatora musis si na aktualizacie pockat dlhsie az po vypusteni od operatora n rozdiel od cisteho aparatu z internetoveho obchodu ... a nie vsetky predavaju neptedane polske verzie s logom nejakeho operatora
s navigaciou som tiez nezaznamenal ziaden problem a zatial bezi velmi svizne bez resetovania alebo vypinania
jediny problem vidim vo vydrzi baterky ktora pri plnom nabyti mi pise 4 hod pri plnom vyuziti internetu - hovorime o nonstop zapnutom nete a display
uz som si objednal rozsirenu baterku 2000 namiesto standardnej 1600 ale este mi nedorazila...
co sa tyka aktualizacii ak mas telefon od operatora musis si na aktualizacie pockat dlhsie az po vypusteni od operatora n rozdiel od cisteho aparatu z internetoveho obchodu ... a nie vsetky predavaju neptedane polske verzie s logom nejakeho operatora
s navigaciou som tiez nezaznamenal ziaden problem a zatial bezi velmi svizne bez resetovania alebo vypinania
jediny problem vidim vo vydrzi baterky ktora pri plnom nabyti mi pise 4 hod pri plnom vyuziti internetu - hovorime o nonstop zapnutom nete a display
uz som si objednal rozsirenu baterku 2000 namiesto standardnej 1600 ale este mi nedorazila...
Nebudem cakat na nic. Neda sa to nejako aktualizovat? neoficialne? cez root a podobne?
Ma to serie, padaju mi aplikacie, telefon sa pravidelne restartuje a nehovorim este o milionoch dalsich nedostatkou...
Ak sa neda aktualizovat neoficialne, tak mi nezostane asi nic ine ako ho predat a kupit iphone
Ma to serie, padaju mi aplikacie, telefon sa pravidelne restartuje a nehovorim este o milionoch dalsich nedostatkou...
Ak sa neda aktualizovat neoficialne, tak mi nezostane asi nic ine ako ho predat a kupit iphone
tak ruzova skvrna sa potvrdila na bielom pozadi alebo jasnych svetlych farbach...
pri foteni sirokeho farebneho spektra sa absolutne straca a tak to az tak nevadi, pokial neplanujete fotit cistu bielu stenu
skus si este raz precitat moj prispevok - aktualizovat sa to da
aktualizacia aparatu z netoveho obchodu je oficialna to nie su ziadne pofiderne aktualizacie, ale idu priamo od vyvojarov a nemusia prejst najprv operatormi kedze je ten aparat "cisty"
ak nechces cakat tak si kupuj telefon z netoveho obchodu a nie od operatora
rootnuti si ho mozes to ti nikdo nemoze zakazat, stracas tym vsak vsetky zaruky v pripade nejakeho poskodenia telefonu ktore zjavne mas
pri foteni sirokeho farebneho spektra sa absolutne straca a tak to az tak nevadi, pokial neplanujete fotit cistu bielu stenu
skus si este raz precitat moj prispevok - aktualizovat sa to da
aktualizacia aparatu z netoveho obchodu je oficialna to nie su ziadne pofiderne aktualizacie, ale idu priamo od vyvojarov a nemusia prejst najprv operatormi kedze je ten aparat "cisty"
ak nechces cakat tak si kupuj telefon z netoveho obchodu a nie od operatora
rootnuti si ho mozes to ti nikdo nemoze zakazat, stracas tym vsak vsetky zaruky v pripade nejakeho poskodenia telefonu ktore zjavne mas
-
Fabo
Hardcore addict
Re: Re: SAMSUNG Galaxy s II problemy
Záruka sa ti ale vráti keď tam nahraješ pôvodnú ROMku.Polo-X napísal: rootnuti si ho mozes to ti nikdo nemoze zakazat, stracas tym vsak vsetky zaruky v pripade nejakeho poskodenia telefonu ktore zjavne mas
samozrejme ak nic nepose..es pri rootovani inych verzii... ak to robi niekdo kdo to vie tak to byva bez problemov...
ja som sa vcera na developerskom fore dozvedel ze problem vydrze baterky na sg2 moze prave verzia androidu 2.3.3. a pri rootnuti na 2.3.5 sa vydrz baterky naozaj viditelne zvysii... takze ja sa chystam to vyskusat
ja som sa vcera na developerskom fore dozvedel ze problem vydrze baterky na sg2 moze prave verzia androidu 2.3.3. a pri rootnuti na 2.3.5 sa vydrz baterky naozaj viditelne zvysii... takze ja sa chystam to vyskusat
-
qwerty-xyz
mno a oficialna verzia nevyjde niekedy ? .... v blizkej dobe? ja mam 2.3.3 ku a som happy, happy nie som akurat v tom ze folia ktoru na mobile mam je zle nalepena (vlastna praca, a stratene nervy) a citlivost odozvy cez foliu je proste a jednoducho nizsia ... a kto si to nevsimol ma bud zlu foliu alebo nie je pozorny....
oficialna verzia coho? 2.3.3 je oficial android na sg2
-
qwerty-xyz
zebyyyy UPDATE ??? na HTC cku si stlacil taku kolonku samo si to vyhladalo aktualizaciu, aktualizovalo sa na novsie, resetlo sa, a slo to lepsie, ...
))
Inak pozoruje niekto zmensenie citlivosti displeja pri nalepeni folie? mam taku hrubsiu, lacnu za 2 ecka, a je to citit, ....