Bolestivý rozchod po 3 rokoch

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Bolestivý rozchod po 3 rokoch

Príspevok od používateľa cORP. »

boxovaci mech ma :D teda mala ked sme spolu zacinali normalne v izbe zaveseny ,len uz ho dala prec ,mozno jej podvedome chyba :)
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Tak, a sme zase tam kde sme nechceli byť. Včera sme sa stretli na chate, rozprávali...Večer som nemohol spať, rano som vstal, napísal jej list. Vylial jej svoje srdce. Ona odpísala, že mám na ňu zabudnúť, že je to začarovaný kruh...Cítim sa veľmi zle...
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Tak nad tým ani nepremýšlaj,až taká troska si snád neni.No to bola dosť chyba že ste sa stretli na tej chate:/
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Na lásku treba dvoch.
Čo by si ty robil keby sa o teba nejaká furt zaujímala, ale ty by si ju nechcel ? A hentak by ťa otravovala ?

Na svete je príliš veľa žien aby si sa zaujímal len o jednu. Že bola niečim unikátna ? No a čo.
Ženy neuvažujú logikou ale pocitmi. To si pamätaj.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

jimmy_xp napísal:Nikdy som neveril, že tu raz napíšem.
naco si jej isiel na fb? toto iste robil aj kamarat a popalil sa tak isto ako ty,to, ze tvoja ziarlivost nebola dovodom rozchodu si myslis len ty, ja som na tom bol tiez nejak podobne, ziarlil som a myslel som, ze to je v norme - nebolo. Dalsia chyba bola, povedat jej aby obmedzovala s niekym kontakt. Je/bola tvoja priatelka ale ty nemas pravo hovorit jej s kym sa ma a nema stykat. A na koniec, ked jasne vidis, ze si jej daval vsetko a ona sa casom zacala nudit, tak tu mas aj odpoved. Kazdopadne verim, ze sa z toho dostanes. Ani prva a ani posledna. Existuje vela zien, ktore si ta budu viacej vazit, tak nezufaj.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

jimmy_xp napísal:Tak, a sme zase tam kde sme nechceli byť. Včera sme sa stretli na chate, rozprávali...Večer som nemohol spať, rano som vstal, napísal jej list. Vylial jej svoje srdce. Ona odpísala, že mám na ňu zabudnúť, že je to začarovaný kruh, a keď som sa pýtal ďalej, zistil som, že ma zablokovala už aj na FB... Cítim sa veľmi zle a zvažujem najhoršiu možnosť ukončenia tohoto trápenia...
//edit: Tu je list...
taku splet sraciek som uz dlho necital, mi ztoho normalne prislo zle, chod najst svoju dostojnost, ty urazka muzskeho pokolenia
jimmy_xp
King
King

Drž pi*u Coldrain, ty ukážka ideálneho mužského pokolenia...Zabudol som, že ty si sa mal vždy dobre a netrpel si ničím takým...
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

ColdRain napísal: taku splet sraciek som uz dlho necital, mi ztoho normalne prislo zle, chod najst svoju dostojnost, ty urazka muzskeho pokolenia
Sa nehanbíš ? :sneaky: Čo takto trošku úcty s zúfalému človeku? Aké by ti to bolo keby si bol na dne ako on a niekto ti toto napísal.. jimmy to už nikam nevedie.. zabudni na ňu :(
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

jimmy_xp napísal:Drž pi*u Coldrain, ty ukážka ideálneho mužského pokolenia...Zabudol som, že ty si sa mal vždy dobre a netrpel si ničím takým...
precitaj si to po sebe este raz a pozeraj akeho si zo seba spravil debila, keby si sa skusil ponizit este viac musel by si si zacat hlbit jamu, lebo uz nizsie sa klesnut fakt neda, co si myslis, ze ju ziskas na to, ze si chudak? lebo si zo seba spravil krala chudakov, man up !
a rozchodom si presiel kazdy, ale taky paskvil je teda urcite vynimocny

//autoeditácia príspevku (24 Sep 2011, 13:18)
edit: nehanbim, truchlil uz dost dlho, je v pohode si ozraty zanadavat a raz za cas zaspominat, ale urcite mu nepomoze ked mu kazdy povie ake je to smutne a ako im je to luto a bude okolo neho behat po spickach

//autoeditácia príspevku (25 Sep 2011, 15:25)
edte2: jimmy som rad, ze sme sa nakoniec pochopili, expresivna formulacia bola v tomto pripade nutna myslim, piece :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

jimmy_xp: Baví Ťa týrať sa žejo?
Uvedom si jednu vec - si jej ukradnutý. Pokiaľ by do Teba švacol nákladiak, tak by sa nad tým ani nepozastavila.
Má zmysel sa trápiť kvôli takej osobe? Viem si predstaviť, že Tebe to aktuálne zmysel dáva, no vezmi si fakty. Máš v hlave bordel a si emocionálne labilný - len vďaka tomu Ti to dáva zmysel. No z dlhodobého hľadiska je šanca mať s ňou vzťah asi taká, ako mať vzťah s triceratopsom...
HitmanM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HitmanM »

jimmy taky jak ty su kazdy den v spravach ako skacu pod vlaky a z budov
cssco
Star
Star

Bolestivý rozchod po 3 rokoch

Príspevok od používateľa cssco »

6 stran reci starej matere. Neviem co cakas ze ti tu nekto poradi. Bol si s nou 3 roky tak co sa cudujes. Jedine co ti pomoze je cas.
jimmy_xp
King
King

Hitman - sklamem ťa, ja taký nebudem...
Cssco - pravdu máš, tu už niet čo radiť, čas to všetko vyrieši Poprípade nová známosť :)
Jin - to isté, máš pravdu, nebaví ma sa trápiť, ale ja som taký somár, že pre jednú somarinu ktorú nezmením sa dokážem trápiť mesiace...najhoršie na tom je to, že k tomu sa balia aj iné problémy a ono sa to znásobuje. Ale nebyť Coldraina, tak sa asi nespamätám tak skoro. Hoc to napísal tak nešetrne, ale mal čistú pravdu.
Čiže, rád by som už túto tému uzavrel :)
Filen
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Filen »

Ja by som k tomu napísal iba toľko že čím skôr sa na to vykašleš tym skor z toho budeš vonku aj ked to bude možno trvať veľmi dlho aspoň u mňa to tak bolo. Držím ti palce ... drž sa
Napísať odpoveď