Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
Podľa mňa sú všetky tieto náhrady steroidov reklamné nezmysly.
Point
ano, je to proste o prioritach konkretneho cloveka- ako nakoniec vsetko. Raz to urcite vyskusam, uz len preto aby som mal vlastnu skusenost. Ale ratam s tym ze do tej doby ta cena trochu opadne..
Inac mam momentalne velmi dobru skusenost s tymto produktom http://protein.sk/e-422-cre-no-max-muscle---vitalmax hlavne je za velmi dobru cenu a mam pocit ze vyrazne znizuje potreningovu unavu- odporucam.
ano, je to proste o prioritach konkretneho cloveka- ako nakoniec vsetko. Raz to urcite vyskusam, uz len preto aby som mal vlastnu skusenost. Ale ratam s tym ze do tej doby ta cena trochu opadne..
Inac mam momentalne velmi dobru skusenost s tymto produktom http://protein.sk/e-422-cre-no-max-muscle---vitalmax hlavne je za velmi dobru cenu a mam pocit ze vyrazne znizuje potreningovu unavu- odporucam.
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Čaute, môže ísť o nejakú zlú regeneráciu svalov, keď pociťujem svalovicu až druhý a potom ešte aj tretí deň po cvičení? Prípadne poznáte nejaké aminokyseliny spojené s klbovou výživou ?
Pred par rokmi som zo tri mesiace cvicil, potom som s tym prestal, lebo nebooo s kym. Dnes som sa donutil ist zacvicit a chcel by som v tom pokracovat. Zacal som klasicky prsiami, dva ci tri cviky a par serii, potom dost. S umytim mi to trvalo 50 minut, aj to som si hlave nevladal umyt a dat ruky na hlavu, takze mi len tak voda tiekla na hlavu kvoli svalovici.
Rad by som sa opytal na sposob cvicenia. Jedna teoria hovori o plane a rozlozeni, teda jeden den prsia, dalsi biceps a triceps, dalsi ramena a plecia, potom je tam brucho, este aj nohy, samozrejme aj oddych. Druha teoria hovori o tom, ze takymto planom cvici clovek len prsia 1x za tyzden, preto je lepsie cvicit komplet vsetko kazde dva alebo tri dni, trening mozno nie je taky vybusny, ale precvicujem partie castejsie a teda prsia napriklad 2 az 3x tyzdenne. Co je teda lepsie? Alebo ake kombinacie partii zvolit? Rad by som trochu pribral na vahe a spevnil sa, postavou som chudy a mam akurat tak odbehane a odbicyklovane nieco, preto nohy nemam v plane cvicit. To hlavne povazujem za prsia, biceps, triceps, ramena a plecia, to su take moje priority pre cvicenie, mozno este brucho by som pridal.
Urcite sa tu uz o tom pisale, lenze je tu toho neskutocne vela a najst rady a precitat celu temu je nad moje sily, ledva hybem dnes rukmi.
Co so stravou, co na pribratie? Kuracinu, vajicka a pred spanim tvaroh?
Dakujem bodybuilderi
Rad by som sa opytal na sposob cvicenia. Jedna teoria hovori o plane a rozlozeni, teda jeden den prsia, dalsi biceps a triceps, dalsi ramena a plecia, potom je tam brucho, este aj nohy, samozrejme aj oddych. Druha teoria hovori o tom, ze takymto planom cvici clovek len prsia 1x za tyzden, preto je lepsie cvicit komplet vsetko kazde dva alebo tri dni, trening mozno nie je taky vybusny, ale precvicujem partie castejsie a teda prsia napriklad 2 az 3x tyzdenne. Co je teda lepsie? Alebo ake kombinacie partii zvolit? Rad by som trochu pribral na vahe a spevnil sa, postavou som chudy a mam akurat tak odbehane a odbicyklovane nieco, preto nohy nemam v plane cvicit. To hlavne povazujem za prsia, biceps, triceps, ramena a plecia, to su take moje priority pre cvicenie, mozno este brucho by som pridal.
Urcite sa tu uz o tom pisale, lenze je tu toho neskutocne vela a najst rady a precitat celu temu je nad moje sily, ledva hybem dnes rukmi.
Co so stravou, co na pribratie? Kuracinu, vajicka a pred spanim tvaroh?
Dakujem bodybuilderi
test
celych poslednych cca 300stran je o tom, staci trochu pohladat, rozobera sa to tu nonstop stale dokola.
A otazka vobec nie je ci vajicka alebo kuracina alebo tvaroh.. Najprv si musis vypocitat kolko bielkovin
potrebujes, potom si zistis co kolko ma jedna davka a az potom si urobis priblizny denny rozvrh celkoveho prijmu. Proste si treba precitat par clankov, ujo Google rad poradi+ to co bolo uz popisane tu..
celych poslednych cca 300stran je o tom, staci trochu pohladat, rozobera sa to tu nonstop stale dokola.
A otazka vobec nie je ci vajicka alebo kuracina alebo tvaroh.. Najprv si musis vypocitat kolko bielkovin
potrebujes, potom si zistis co kolko ma jedna davka a az potom si urobis priblizny denny rozvrh celkoveho prijmu. Proste si treba precitat par clankov, ujo Google rad poradi+ to co bolo uz popisane tu..
test: Pre teba je lepšie FB.
Bushido: No to je určite slabá regenerácia, aj biedna strava. Aminokyseliny si to taktiež pýta.
__
Inak ja idem teraz v živote prvýkrát split (antagonistický split 3 dni + 4 deň FB) a teda, maká to tak, ako už dlho nič nie.
Vidím, že telo potrebovalo zmenu a pomohlo určite aj zvýšiť frekvenciu z 3 dní na 4.
Už som pribral cca 3 kg za dva týždne. Momentálne mám tak 104 kg. Cieľ je 112 kg.
Bushido: No to je určite slabá regenerácia, aj biedna strava. Aminokyseliny si to taktiež pýta.
__
Inak ja idem teraz v živote prvýkrát split (antagonistický split 3 dni + 4 deň FB) a teda, maká to tak, ako už dlho nič nie.
Už som pribral cca 3 kg za dva týždne. Momentálne mám tak 104 kg. Cieľ je 112 kg.
-
Point
Professional
test - uplne v skratke:
strava - na 1kg tvojej hmotnosti - 2g bielkovin, 6g sacharidov, tuku ja osobne nepocitam, ale uvadzaju az 1g na 1kg - ked mas 80 kilo/160g bielkovin, 480g sach
zdroje -
bielkoviny - maso, mliecne vyrobky, vajcia
sach - ryza, ovsene vlocky, zemiaky, cestoviny
trening - na zaciatok daj fullbody, 2-3 mesiace uvidis ako to pojde .. fullbody si uz najdi na nete nejaky, mne sa strasne pacili korte a HST
/// neskusak niekto nieco taketo? ressurect PM, spanok a regeneracia je podla mna moja najvacsia slabina, preto sa pytam
strava - na 1kg tvojej hmotnosti - 2g bielkovin, 6g sacharidov, tuku ja osobne nepocitam, ale uvadzaju az 1g na 1kg - ked mas 80 kilo/160g bielkovin, 480g sach
zdroje -
bielkoviny - maso, mliecne vyrobky, vajcia
sach - ryza, ovsene vlocky, zemiaky, cestoviny
trening - na zaciatok daj fullbody, 2-3 mesiace uvidis ako to pojde .. fullbody si uz najdi na nete nejaky, mne sa strasne pacili korte a HST
/// neskusak niekto nieco taketo? ressurect PM, spanok a regeneracia je podla mna moja najvacsia slabina, preto sa pytam
-
martinez13
Light Professional
hughito: mohol by si prosím ten tréning trošku viac rozpísať?
Od 2 týždne chcem dať kreatín a chcem dať zmenu tréningu na 2+1 splity
Rozmýšlal som takéto niečo:
PO: prsia,chrbát,trapézy
UT: biceps,triceps,ramená,nohy
STR: volno
(brucho cvičím doma)
Od 2 týždne chcem dať kreatín a chcem dať zmenu tréningu na 2+1 splity
Rozmýšlal som takéto niečo:
PO: prsia,chrbát,trapézy
UT: biceps,triceps,ramená,nohy
STR: volno
(brucho cvičím doma)
-
Anem
Star
Nie je o čom. Full body tréning. To že ti nohy netreba to všetci vyprávajú , ajja som to vyprával a teraz viem že to treba. Chceš zmohutnúť? Tak sa vyser na biceps a zameraj sa najmä na viacklbove cviky - drepy, bp, mrtvy tah a napr. zhyby. Klasické FullBody http://forum.posilovani.net/index.php?a ... topic=6411
Nohy treba cvičiť, kto necvičí nohy, nebude naberať aj na iných partiách.
martinez: To sú blbosti, daj to, čo ja.
1) hrudník + záda
Benchpress - těžké váhy (75-90%), málo opakování (3-5), hodně sérií (5-10) + 1 série s maximálním počtem opakování (10-15)
Bech press s jednoručkami na šikmé lavici - 4-5 sérií x 8-10 opakování
Rozpažování s jednoručkami, peck-deck nebo střihání s protisměrnými kladkami - 3-4 série x 10-12 opakování
Přítahy velké činky v předklonu - 4-5 sérií x 8-10 opakování
Shyby na hrazdě/přítahy horní kladky - 3-4 série x 8-12 opakování
Přítahy spodní kladky v sedě - 3-4 série x 8-10 opakování
(Mezi sériemi bench pressu jde dělat série shybů; částěčně se tím ušetří čas, částečně to i pomáhá zlepšením výkonnosti u tlaků.)
2) nohy + ramena
Dřepy - 5x5, 8x3, 10x2 apod. (+ 1 série s vysokým počtem opakování: 10-15)
Výpady - 4x10-12
Předkopávání a zakopávání na stroji - 3-4 supersérie (10-12 opakování)
Výpony vestoje + výpony vsedě - 3-4 supersérie
Tlaky vestoje s velkou činkou; činku spouštět na hrudník - 5x5, 6x3 apod. + 1 série s vysokým počtem opakování (lépe v sedě; buď na stroji nebo s jednoručkami)
Upažování s jednoručkami vestoje - 4x10-12
Upažování s jednoručkami v předklonu + Krčení ramen s jednoručkami - 3-4 supersérie
3) biceps + triceps (celý trénink párovaný do supersérií)
Bicepsový zdvih s velkou činkou + Tlaky vleže s úzkým úchopem - 4-5 supersérií - 6-8 opakování
Kladivový bicepsový zdvih + kliky na bradlech - 3-4 supersérie x 10-12 opakování
Bicepsový zdvih na Scottově lavici z EZ činkou + Tricepsová extenze jednou rukou za hlavou - 3-4 supersérie x 10-12 opakování
Bicepsový zdvih nadhmatem + klopení zápěstí podhmatem - 3 supersérie
+ 2-3 cviky na břicho po 3 sériích
martinez: To sú blbosti, daj to, čo ja.
1) hrudník + záda
Benchpress - těžké váhy (75-90%), málo opakování (3-5), hodně sérií (5-10) + 1 série s maximálním počtem opakování (10-15)
Bech press s jednoručkami na šikmé lavici - 4-5 sérií x 8-10 opakování
Rozpažování s jednoručkami, peck-deck nebo střihání s protisměrnými kladkami - 3-4 série x 10-12 opakování
Přítahy velké činky v předklonu - 4-5 sérií x 8-10 opakování
Shyby na hrazdě/přítahy horní kladky - 3-4 série x 8-12 opakování
Přítahy spodní kladky v sedě - 3-4 série x 8-10 opakování
(Mezi sériemi bench pressu jde dělat série shybů; částěčně se tím ušetří čas, částečně to i pomáhá zlepšením výkonnosti u tlaků.)
2) nohy + ramena
Dřepy - 5x5, 8x3, 10x2 apod. (+ 1 série s vysokým počtem opakování: 10-15)
Výpady - 4x10-12
Předkopávání a zakopávání na stroji - 3-4 supersérie (10-12 opakování)
Výpony vestoje + výpony vsedě - 3-4 supersérie
Tlaky vestoje s velkou činkou; činku spouštět na hrudník - 5x5, 6x3 apod. + 1 série s vysokým počtem opakování (lépe v sedě; buď na stroji nebo s jednoručkami)
Upažování s jednoručkami vestoje - 4x10-12
Upažování s jednoručkami v předklonu + Krčení ramen s jednoručkami - 3-4 supersérie
3) biceps + triceps (celý trénink párovaný do supersérií)
Bicepsový zdvih s velkou činkou + Tlaky vleže s úzkým úchopem - 4-5 supersérií - 6-8 opakování
Kladivový bicepsový zdvih + kliky na bradlech - 3-4 supersérie x 10-12 opakování
Bicepsový zdvih na Scottově lavici z EZ činkou + Tricepsová extenze jednou rukou za hlavou - 3-4 supersérie x 10-12 opakování
Bicepsový zdvih nadhmatem + klopení zápěstí podhmatem - 3 supersérie
+ 2-3 cviky na břicho po 3 sériích
-
martinez13
Light Professional
tak mal som dneska hrudník, chrbát a kvalitne som si pocvičil
len som akurát nerobil medzi prestávkami benchpressu tie zhyby na hrazde pretože neviem či by som vládal všetko dokopy.. teším sa na tie supersérie bicepsu a tricepsu
dikes za tréning
len som akurát nerobil medzi prestávkami benchpressu tie zhyby na hrazde pretože neviem či by som vládal všetko dokopy.. teším sa na tie supersérie bicepsu a tricepsu
dikes za tréning
-
badboy007
Star
začal som TBT, ale nechápem tomu antagonistickému cvičeniu. ako princíp trochu chápem, ale ako urobím napríklad z B-čka antagonistické??
B-drep, bench na poz. naklonenej, zhyby, predne tlaky na ramena, francuzke tlaky, vypony
http://forum.sportujeme.sk/viewtopic.php?f=16&t=2262
B-drep, bench na poz. naklonenej, zhyby, predne tlaky na ramena, francuzke tlaky, vypony
http://forum.sportujeme.sk/viewtopic.php?f=16&t=2262
Point
podla mna je ten Resurrect P.M. dost o nicom, su to len vitaminy a trosicku aminacov a len kvoli tomu
ze mu robi reklamu Ronnie tak je na tom ta sialena cena. Vyskusaj, ale ja by som do toho nesiel..
podla mna je ten Resurrect P.M. dost o nicom, su to len vitaminy a trosicku aminacov a len kvoli tomu
ze mu robi reklamu Ronnie tak je na tom ta sialena cena. Vyskusaj, ale ja by som do toho nesiel..
Zravim,
Tento trénink idem už 4 mesiace a už to teda chce riadnu zmenu.
Našli by sa dáke typy čo nasadiť?
Viem, že zrejme hlúpa otázka, ale nejako si neviem rady.
Kujem.
Tento trénink idem už 4 mesiace a už to teda chce riadnu zmenu.
Našli by sa dáke typy čo nasadiť?
Viem, že zrejme hlúpa otázka, ale nejako si neviem rady.
Kujem.
Čaute borci... aký máte názor na http://www.stillmass.eu/l-leucin/ ? nie je to šmejd za takú cenu?
Teningen
je to iba jedna z esencialnych aminokyselin, cakat sa neda od toho nic, aminace musia byt komplexne aby telo vedelo tvorit svaly.
je to iba jedna z esencialnych aminokyselin, cakat sa neda od toho nic, aminace musia byt komplexne aby telo vedelo tvorit svaly.
takže zbytočne to kupovať?
a čo toto napríklad? http://www.stillmass.eu/creatin-monohyd ... onizovany/....
a čo toto napríklad? http://www.stillmass.eu/creatin-monohyd ... onizovany/....
-
Hellboy248
Guru wannabe
nemal niekto Whey Mass Gain vanilku alebo inu prichut? zaujimalo by ma ako to chuti, ci sa da pit alebo je to sracka ako gainer od kompavy
Hellboy248
1/hlavne je to blbost, nakolko je to iba gainer, ktory ma ledva 20percent bielkovin, takze jedine co z toho moze narast je brucho..
2/ci je to chutne alebo nie ti iba tazko niekto povie, nakolko kazdy sme iny a co chuti mne nemusi tebe a opacne. Kup si ochutnaj a uvidis..
Teningen
proste obycajny kreatin, co ma byt s nim?
1/hlavne je to blbost, nakolko je to iba gainer, ktory ma ledva 20percent bielkovin, takze jedine co z toho moze narast je brucho..
2/ci je to chutne alebo nie ti iba tazko niekto povie, nakolko kazdy sme iny a co chuti mne nemusi tebe a opacne. Kup si ochutnaj a uvidis..
Teningen
proste obycajny kreatin, co ma byt s nim?
-
Anem
Star
Pokial je napr. ektomorf resp. má problém nabratia tak sa mu brucho určite neurobí...gogo956 napísal: 1/hlavne je to blbost, nakolko je to iba gainer, ktory ma ledva 20percent bielkovin, takze jedine co z toho moze narast je brucho..