Diktátor: Po sympatických trailerov som dúfam že SBC dokáže natočiť konečne niečo vtipné, ale opäť sklamal.. nesympatický film, musel som preklikávať. 3/10
Battlestar Galactica: Miniséria na motívy seriálu s 80 rokov. Po jej úspechu sa rozhodli pokračovať seriálom a ten stojí fakt za to. 9/10
Battlestar Galactica: Seriál vychádza s vyššie spomenutej minisérie. Úspešne som sa mu donedávna vyhýbal, čo teraz ľutujem keďže je to výborná chúťovka... hlavne pre ľudí čo vyrastali na Hviezdnej Bráne, Serenity a podobných kúskoch. Ide o jediný sci-fi seriál, ktorý ma dokázala prekvapiť a zároveň v niektorých momentoch aj šokovať
Battlestar Galactica: The Plan: Povinnosť pre každého kto videl seriál. Objasňuje útok na kolónie a iné okolnosti ktoré sa udiali počas seriálu. 8/10
The Killing: Nezvyčajná kriminálny na čele s dvojicou netypických vyšetrovateľov. Must see 10/10
Wallander: BBC opäť boduje. Popri Sherlockovi je to depresívny detektív Wallander. Zatiaľ sú vonku 9 90 minútových častí a už sa neviem dočkať 4 série... 10/10
Like Crazy: Dosť podpriemerný romantický film, čakal som viac.. 3/10
//Pre karmistu: The Killing skončil druhou sériou. Teraz je na nich, či to ešte otvoria a budú pokračovať iným prípadom.
A Luthera mám v poradovníku už dlhšiu dobu