Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
johny541
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa johny541 »

Tak ako písal Gothar. Myslím, že keď si človek dá pozor, tak nie je problém jazdiť (aj včera v KE, síce len krokom, ale dá sa).

Horšie je to, že ty si môžeš dávať pozor, keď poniektorí jazdia ako blbci. Tiež som pár krát na semafóre čakal ranu zozadu, keď som videl svetlá v späťáku. Najhoršie to je asi s majiteľmi 4x4. ktorí si myslia, že sa im kvôli tomu nemôže nič stať aj keď sa budú rútiť 70 v takom počasí po meste.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Mam 4x4 a nemyslim si,ze sa nemoze nic stat.
stvorkolka je dobra tak na rozjazd do kopca,samozrejme aj na rovine a na prejazd cez nejaky zavej,kde ostatne vozy neprejdu tak lahko.
Mozes mat 4x4,lenze to pri brzdeni nijako nezavazi.
Masina ma 2 tony a myslim si,ze lahsie auto ubrzdi skor ako toto.
Akurat je vyhoda,ked vidis ako sa k Tebe blizi auto zozadu a nestiha ubrzdit,,,tak sa vies rychlo pohnut dopredu,samozrejme ak pred Tebou nic nieje.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

tacosi napísal: Zas na a6tke mam nejake michelinky ci co to tam je a maju polovicny vzor. Cesta pred hodinou z KE domov bola brutalna,hlavne od peresa k lorinciku no mal som trosku problem ubrzdit tie 2 tony z tymi pneu,ked som vosiel do tej fujavice,ktora sa nahle objavila a cez ktoru bolo vidno max 2 metre.
No, ked som siel o siedmej tamade do Kosic tak som na kopci nad Lorincikom musel zastat, tak zafuklo ze som nevedel ci sa nieco ruti z protismeru ci na mna pada auto zhora ci co sa deje... no, bolo to krute. Naspat som radsej isiel cez Sacu.

To smykanie bolo potom v noci neprijemne, nastastie som bol vacsinou jedine auto v okolo aspon sto metrov. Ale ked mi kopal uplne jemne stlaceny pedal nebolo to dvakrat prijemne. Potom pri odbocke na Hanisku pozeram, dodavka ide odbocovat, smerovka, brzdi... zastane, spiatocka, nacuva a boci. Ked som prechadzal okolo tak ho vytiahlo dobrych 5 m za krizovatku. No, mal stastie ze ho nesmyklo do protismeru ked odbacal...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Včera večer konečne posypali mesto... a dnes ráno, keď sa ten ľad topí na slnku, už posypujú aj cesty na sídlisku..... nemohli to začať robiť už vo štvrtok?

Inak vietor, sneh, viditeľnosť asi 100-150m.. a ľudia jazdia na denných ledkách!!!
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

...no a teraz si zoberte ti, co tu pravidelne vytahujete ze v rakusku sa nesvieti, ako by to vyzeralo bez povinneho denneho svietenia...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tým, čo toto vyťahujú, treba ukázať rozdiel medzi slovenskými a rakúskymi cestami. Až na Slovensku bude taká cestná a diaľničná sieť ako aspoň v Rakúsku, tiež budem súhlasiť so zrušením denného svietenia. Ale kým hlavná cesta medzi východom a západom bude obyčajná cesta I. triedy, tak denné svietenie bude mať svoje opodstatnenie.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Dva týždne dozadu som bol vo Viedni, ani navigácia mi nemusela hovoriť kedy som opustil Česko a vstúpil som do Rakúska. Hlavné cesty bez dier, minimálne o 2-3 metre širšie a povolená stovečka mimo obec. Ani sa nečudujem, tá cesta vyzerala skoro ako naša diaľnica. (obrazne povedané)
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ja som bol dnes v Česku a môžem povedať, že tie ich cesty sú oproti naším luxus. Išiel som do Otrokovíc od Skalice. A čo sa šoférov týka. Mám pocit, že sú tam oveľa tolerantnejší ako tu na Slovensku. Za celú tú dobu som stretol iba dvoch arogantných šoférov, čo išli ako pretekári. Prišiel som na Slovensko a pretekárom tu bol pomalý každý tretí šofér. Medzi Veľkými Levármi a Malackami ma obiehal debil so "SE" ŠPZ keď išlo oproti auto a ešte ma aj vytlačil na krajnicu. Takých idiotov by som najradšej :smt067 . A to som ani nebrzdil premávku, nakoľko som išiel niečo cez 90km/h. Nebol som jediný, koho takto obiehal a vytláčal ku krajnici.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

tacosi: Ma 1765kg, nie 2 tony ;)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

brm napísal:Inak vietor, sneh, viditeľnosť asi 100-150m.. a ľudia jazdia na denných ledkách!!!
Kámo, v Bratislave stretávam aj magorov, čo jazdia bez svetiel aj v noci :-| A to nehovorím o LED, ale úplne potme!
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

sak toto, na jednej strane sporilkovia ktori jazdia bud bez svetiel alebo na parkovackach, a potom tu mas druhy extrem ktori pozapinaju kazde svetlo ktore auto ma, vsak nech ich je vidno.
uz len cakam kedy uvidim ze si svieti aj vnutornym osvetlenim pocas jazdy :-D
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Zrejme nie sme jediní, ktorých to serie :D http://auto.sme.sk/c/6737842/denne-svet ... casia.html
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Dnes doobeda, slniečko, teplúčko ... tak policajti sa postavili v ZA pri hypertescu a merali zjazd z mosta. Popravde neviem či tam je 70,80 ... ale dole to každý pustí, aby nemusel potom pridávať a došiel pekne až na križovatku. Čakal som na parkovisku asi pol hodinku. Za ten čas sa tam vystriedalo minimálne 20 áut. Jeden meral a druhý hneď kasíroval. Naraz tri autá odstavil a už sa išlo ako na bežiacom páse :) Ale na tak zbytočnom mieste ... žiadna odbočka, vychádzanie z vedľajšej ani prechod tam nie je ... mal som chuť ísť hore na most a mávať na vodičov aby spomalili. Toto bolo čisté kasírovanie ... "pomáhať a chrániť" ...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

To nie je ziadna veda, policajti tam s trojnozkou stavaju uz nejaky ten rok, ako dosli trojnozky na Slovensko. Na tej ceste smerom do BA/CA je 80km/h, ale tusim na moste je hore tabula s 50km/h.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

80tka je na Ľavobrežnej poza štadión, na moste je v oboch smeroch 50tka... radi merávajú aj opačným smerom (smer CA) tesne pred značkou 80... sme na Slovensku, treba si zvykať
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

ani trojnožku nemal ... len pištoľou pekne poľoval ... :lol: čakal som, že zavolajú ďalších policajtov aby stíhali kasírovať. No väčší frmol mali ako tie pokladníčky v TESCU :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Blizi sa koniec mesiaca a treba doplnit kvoty :D Navyse doteraz bolo celkom zima, tak sa im asi nechcelo stepovat vonku a teraz dohanaju zameskane.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Od stadiona MSK Zilina je povolena 80. Od odbocky na Terchovu je 50 (predpokladam, ze je to brane, ako od krizovatky).
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Lubenečko napísal:Dnes doobeda, slniečko, teplúčko ... tak policajti sa postavili v ZA pri hypertescu a merali zjazd z mosta. Popravde neviem či tam je 70,80 ... ale dole to každý pustí, aby nemusel potom pridávať a došiel pekne až na križovatku. Čakal som na parkovisku asi pol hodinku. Za ten čas sa tam vystriedalo minimálne 20 áut. Jeden meral a druhý hneď kasíroval. Naraz tri autá odstavil a už sa išlo ako na bežiacom páse :) Ale na tak zbytočnom mieste ... žiadna odbočka, vychádzanie z vedľajšej ani prechod tam nie je ... mal som chuť ísť hore na most a mávať na vodičov aby spomalili. Toto bolo čisté kasírovanie ... "pomáhať a chrániť" ...
Posledne som dostal takuto "kasirovacku" od bezmozga pri PD...
Dialnica, nedela pred obedom, 0 aut, pred Braniskom 80tka (nechodievam tade), vidim tabulu, vypinam tempomat, hadzem nizsi kvalt, auto spomaluje (z povodnych zavratnych 120) a za pred tunelom policajti hovorim si v hlave ved nic, mna sa to netyka ale tu bezmozog vybehne do cesty, odmava ma a hovori mi ze ma zmeral v urovni tabule 93 kmh ze to bude za 60€.
Tomu hovorim, kasirovanie :D :mrgreen:
No co, ja som optimista a pevne verim ze bezmozgom a tejto zasranej vlade sa to vsetko raz obrati a budu lutovat ked vzbureny lud bude tlct niekoho z ich radov radarom po hlave :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

93 km/h a 60€ ? sak si prekrocil o 13 km to je stale len prva taxa mimo mesto za 20€
Napísať odpoveď