Ak mam byt drsny a neprijemny, tak podla toho co pises, si tak zufaly, ze tebe by nevadilo chodit s akoukolvek babou, cize toto nie je argument. Hovori ti nieco friendzone?Alastor napísal: Soviet: mne by nevadilo chodiť s kamoškou, ktorú dlho poznám. Jej možno ano, no ja v tom problém nevidím. Takých prípadov je možno 50 na 50. Každý ma iný názor.
Žiadne dievča ma nechce a cítim sa sám
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Žiadne dievča ma nechce a cítim sa sám
Podľa toho, čo píšeš, tak mi pripomínaš kamaráta, ktorého som mala. Nebol to zlý chlapec, ale..preháňal to s komplimentmi, snažil sa ma zbaliť = bolo to úplne očividné, stále sa vtieral, písal, volal, otravoval, chcel chodiť von a pod. keď videl, že u mňa nemá šancu, začal mi hovoriť o jeho kamarátkach, ktoré by veľmi chcel, ale nedarí sa mu ich zbaliť, nechápe prečo, keď on je taký milý, tak sa snaží, dobrý..pokúšal sa zbaliť už skoro každú kamarátku, ale ani jedna mu nedala šancu..keď spoznal nejaké dievča, 1. snažil sa ju zbaliť, po 2. keď sa mu to nedarilo a dostal sa do friendzone, začal sa pred ňou ľutovať, začal jej rozprávať, že si nemôže nájsť ženu, ale zároveň to stále skúšal na ňu. Zo začiatku som sa mu snažila pomôcť, počúvala som ho, no počase mi to začalo už liezť na nervy..stále vyplakával, otravovalo ma to. Ten chlapec má teraz 20 rokov a stále nedržal žiadnu ženu v náručí, takže vôbec nemusíš zúfať, to zase neznamená, že so sebou nemusíš nič robiť..1. faktorom u neho je výzor..vyzerá strašne, naozaj odpudivo, takže na výzore jasné že záleží a ten kto hovorí, že nie, tak buď klame alebo on sám si nevie žiadnu peknú ženu alebo muža nájsť. Samozrejme, že prvoradé sú charakterové vlastnosti, ale výzor je tiež dôležitý..ja osobne by som nevedela chodiť s človekom, ktorý ma odpudzuje, za ktorého by som sa hanbila, a chodila s ním najradšej po kanáloch..ale samozrejme, nechcem ani žiadnu futbalovú hviezdu alebo modela, keď má v hlave veľké h.
Takže, určite sa treba o seba starať, je dôležité, aby si sa cítil ty v pohode, s tým ako vyzeráš, s tým kto vôbec si a pod. Pretože všetko, to čo si o sebe myslíš, prenášaš aj na druhých. To ako tvoja osobnosť vyžaruje na okolie. Ak si veľa o sebe namýšľam, som namyslená, tak si to o mne samozrejme budú myslieť aj ostatní, pretože sa tak správam. Ak budem naopak šedá myš, budem utiahnutá tichá osamelá, tak ku mne žiadny človek nepôjde, nebude sa chcieť so mnou zoznámiť.
Je dôležité sa neponižovať, neľutovať pred ostatnými, nerozbiť zo seba zúfalca, mať určitú zdravú dávku sebavedomosti, a ak aj máš o sebe nejaké pochybnosti, nedávať ich najavo max. pred blízkymi ľuďmi, ktorí by ti poradili ako to zmeniť, vylepšiť.
Komplimenty ženu potešia, ale všetkého veľa škodí. Takisto aj pozornosti. Nedávaj im tak veľmi najavo, že sú úžasné ženy, že lepšia od nich pre teba neexistuje..nebudeš ich zaujímať, pretože ženy sú rady, keď dokážu muža presvedčiť, že ja som tá pravá pre teba, ja som tá úžasná, ktorú hľadáš.
A ako písal Blastbit, tak chôdza je naozaj dôležitá. Ako som povedala, všetky vonkajšie signály, ktoré vysielaš svojou osobnosťou dokážu buď prilákať alebo odlákať človeka. A preto musíš začať sám od seba. Nie je problém v ľuďoch, ale v tebe. Ale skús sa meniť postupne, postupne sa formovať, nie že za deň sa zmeníš na človeka na nepoznanie. Pretože tak rýchlo ako si sa zmenil, tak rýchlo sa môžeš aj vrátiť k tomu, čo si bol.
Veľa šťastia prajem
Takže, určite sa treba o seba starať, je dôležité, aby si sa cítil ty v pohode, s tým ako vyzeráš, s tým kto vôbec si a pod. Pretože všetko, to čo si o sebe myslíš, prenášaš aj na druhých. To ako tvoja osobnosť vyžaruje na okolie. Ak si veľa o sebe namýšľam, som namyslená, tak si to o mne samozrejme budú myslieť aj ostatní, pretože sa tak správam. Ak budem naopak šedá myš, budem utiahnutá tichá osamelá, tak ku mne žiadny človek nepôjde, nebude sa chcieť so mnou zoznámiť.
Je dôležité sa neponižovať, neľutovať pred ostatnými, nerozbiť zo seba zúfalca, mať určitú zdravú dávku sebavedomosti, a ak aj máš o sebe nejaké pochybnosti, nedávať ich najavo max. pred blízkymi ľuďmi, ktorí by ti poradili ako to zmeniť, vylepšiť.
Komplimenty ženu potešia, ale všetkého veľa škodí. Takisto aj pozornosti. Nedávaj im tak veľmi najavo, že sú úžasné ženy, že lepšia od nich pre teba neexistuje..nebudeš ich zaujímať, pretože ženy sú rady, keď dokážu muža presvedčiť, že ja som tá pravá pre teba, ja som tá úžasná, ktorú hľadáš.
A ako písal Blastbit, tak chôdza je naozaj dôležitá. Ako som povedala, všetky vonkajšie signály, ktoré vysielaš svojou osobnosťou dokážu buď prilákať alebo odlákať človeka. A preto musíš začať sám od seba. Nie je problém v ľuďoch, ale v tebe. Ale skús sa meniť postupne, postupne sa formovať, nie že za deň sa zmeníš na človeka na nepoznanie. Pretože tak rýchlo ako si sa zmenil, tak rýchlo sa môžeš aj vrátiť k tomu, čo si bol.
Veľa šťastia prajem
Vzťahy sa preceňujú. Čekni moju tému-síce je to trocha o inom, ale základný princíp platí. V krátkosti len toľko, že ak ty babu zbaliť nevieš, tak si stačí "vytvoriť osobnosť", ktorá to zvládne. Keby som bol sám sebou, dostal by som omnoho menej dievčat než s mojou barovou maskou. Vzťah z toho síce nebude, ale aspoň nebudeš sám.
-
qwerty-xyz
AKO ZBALIT ZENU .....
http://jaksbalitzenu.cz/
Prva a druha kniha, ... obe nastudovat, DOPODROBNA nastudovat, a RIADIT sa tym co tam je, popripade este napisat autorovi, DODRZIAVAT veci uvedene v knihe a si zahojeny, ....
uplne najjednoduchsia cesta pre samouka, nemas co posrat, dokonale navody, . . . .
viacero ludi ktorym som to doslova a do pismena nanutil uz maju zeny a su stastni, dokonca tak stastni ze mi seru na hlavu lebo sa venuju len svojmu milacikovi, a milacik sa venuje im, a juchuchu, a vsetci su happy, ...
prisam bohu. A to uz ked ludia z FRI precitali knihu a hned na to nabalili ze ne taku fajnu zenu, co ked som niekerym neukazal fotky tak by v zivote nepovedali ze ten chlapec si niekedy najde zenu a nie este taku super kost, tak to je co povedat . . .
http://jaksbalitzenu.cz/
Prva a druha kniha, ... obe nastudovat, DOPODROBNA nastudovat, a RIADIT sa tym co tam je, popripade este napisat autorovi, DODRZIAVAT veci uvedene v knihe a si zahojeny, ....
-
vonjose
Expert
Podľa mňa tvoj problém nie je ten, žeby ťa žiadna nechcela. Problém je v tebe a tvojej psychike.
Pokiaľ si budeš stále nahovárať, že ťa žiadna nechce, že si nikdy nenájdeš partnerku, že ostaneš stále sám, tak sa to s veľkou pravdepodobnosťou aj stane, nakoľko ty sám žiadnej nedovolíš do tvojho života vstúpiť.
Rozhodne by si nemal svoje šťastie stavať na niekom. S tým človekom to vôbec nemusí vyjsť a čo potom? Budeš sa do smrti trápiť? Nájdi si v prvom rade niečo čo ťa robí šťastným aj samého.
A čo sa týka výzoru...Hlavne by si sa mal páčiť sám sebe. Ak si budeš môcť ráno, keď odchádzaš z domu, povedať, že teraz vyzerám dobre (neber to ako nejaký narcizmus, vieš hádam objektívne zhodnotiť, či sa ti páči, alebo nepáči ako vyzeráš, nie?), tak to pomôže hlavne tvojej psychike a tvojmu sebavedomiu.
Čo sa týka nejakého balenia dievčat... S tým ja skúsenosti nemám, s tým ti tu poradia iní. U mňa to vždy prišlo nejak samo. Tiež nie som žiadny krásavec, ale zatiaľ vždy zbalila skôr ona mňa.
Takže hlavne hlavu hore, pracuj na sebe a výsledok sa dostaví, alebo nerob nič a ostaneš tam kde si.
Pokiaľ si budeš stále nahovárať, že ťa žiadna nechce, že si nikdy nenájdeš partnerku, že ostaneš stále sám, tak sa to s veľkou pravdepodobnosťou aj stane, nakoľko ty sám žiadnej nedovolíš do tvojho života vstúpiť.
Rozhodne by si nemal svoje šťastie stavať na niekom. S tým človekom to vôbec nemusí vyjsť a čo potom? Budeš sa do smrti trápiť? Nájdi si v prvom rade niečo čo ťa robí šťastným aj samého.
A čo sa týka výzoru...Hlavne by si sa mal páčiť sám sebe. Ak si budeš môcť ráno, keď odchádzaš z domu, povedať, že teraz vyzerám dobre (neber to ako nejaký narcizmus, vieš hádam objektívne zhodnotiť, či sa ti páči, alebo nepáči ako vyzeráš, nie?), tak to pomôže hlavne tvojej psychike a tvojmu sebavedomiu.
Čo sa týka nejakého balenia dievčat... S tým ja skúsenosti nemám, s tým ti tu poradia iní. U mňa to vždy prišlo nejak samo. Tiež nie som žiadny krásavec, ale zatiaľ vždy zbalila skôr ona mňa.
Takže hlavne hlavu hore, pracuj na sebe a výsledok sa dostaví, alebo nerob nič a ostaneš tam kde si.
letri: to s tou dotieravosťou - taký až nie som, žeby som kamoške ktorú by som chcel, vypisoval, telefonoval non-stop, pozýval von a pod. Nie som vôbec dotieravý - aspoň si myslím, no čo sa toho týka, v posledných mesiacoch som to asi trochu prehnal. Dosť často som otravoval kamarátku na chate a pár krát som ju prehovoril na skype, a je možné, že aj zato sa namňa naštvala. Ale určite jej nevyzváňam ani nič podobné. A s ľutovaním si dávam pozor. Je pravda, že sa občas sa posťažujem na svoje problémy, no snažím sa byť opatrný a len v minimálnom "množstve". Pár viet a ak sa k tomu vyjadri, čo si o danom probléme myslí, tak jej uznam za pravdu a odbočím od témy.
No čo sa týka výzoru, snažím sa meniť imidž, čo najlepšie ako to ide, tak aby to vyhovovalo každému. No s tým ako vyzerám, asi veľa nevyriešim. Ak by som mal seba posúdiť, nie som nejako extra pekný.. Záleží ako sa upravím, účes, ako sa zladím s oblečením a pod. Ja osobne by som si dal 40-50%. Takmer všetky kamošky, resp. všetky dievčatá ktoré poznám, aspoň 95% z nich sa mi priznali, že na chlapcov sú náročné.. Čiže jeden z dôvodov, prečo mi žiadna nedala šancu. Nikto mi ešte nepovedal že som škaredý, no nato sa ani pýtať nemusím, lebo s tým sa nikto neprizná, čo si o mne myslí. Ostáva mi spoliehať sa už len na moju sebavedomosť.
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2014, 16:28)
vonjose: ak by mi to nevyšlo, je pravda že by som sa možno trápil. Ale robiť niečo čo mňa robí šťastným.. s tým nemám problém, teda, ak by som mohol niekoho ľúbiť, vtedy by som bol najviac šťastný. Ved samozrejme. No sú veci, ktoré sa natlačiť nedajú, ktoré ovplivniť nedokážeme. Vnucovať lásku niekomu, kto by ma nemal rád, tak samozrejme taký niesom. Vraví sa, že láska je to najkrajšie v živote, lenže to musí fungovať na obidvoch stranách a to je ťažké, že ovplyvniť sa to nedá. Možno áno, ale vnucovať sa niekomu, tak to nie! No ak nejakú ľúbiš a myslíš naňu 24/7 a pritom vieš, že ju mať nikdy nebudeš, je dosť deprimujúce. Človek sa cíti ako zaseknutý, a nevie čo ďalej, pretože na túto situáciu neexistuje žiadne riešenie.
No čo sa týka výzoru, snažím sa meniť imidž, čo najlepšie ako to ide, tak aby to vyhovovalo každému. No s tým ako vyzerám, asi veľa nevyriešim. Ak by som mal seba posúdiť, nie som nejako extra pekný.. Záleží ako sa upravím, účes, ako sa zladím s oblečením a pod. Ja osobne by som si dal 40-50%. Takmer všetky kamošky, resp. všetky dievčatá ktoré poznám, aspoň 95% z nich sa mi priznali, že na chlapcov sú náročné.. Čiže jeden z dôvodov, prečo mi žiadna nedala šancu. Nikto mi ešte nepovedal že som škaredý, no nato sa ani pýtať nemusím, lebo s tým sa nikto neprizná, čo si o mne myslí. Ostáva mi spoliehať sa už len na moju sebavedomosť.
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2014, 16:28)
vonjose: ak by mi to nevyšlo, je pravda že by som sa možno trápil. Ale robiť niečo čo mňa robí šťastným.. s tým nemám problém, teda, ak by som mohol niekoho ľúbiť, vtedy by som bol najviac šťastný. Ved samozrejme. No sú veci, ktoré sa natlačiť nedajú, ktoré ovplivniť nedokážeme. Vnucovať lásku niekomu, kto by ma nemal rád, tak samozrejme taký niesom. Vraví sa, že láska je to najkrajšie v živote, lenže to musí fungovať na obidvoch stranách a to je ťažké, že ovplyvniť sa to nedá. Možno áno, ale vnucovať sa niekomu, tak to nie! No ak nejakú ľúbiš a myslíš naňu 24/7 a pritom vieš, že ju mať nikdy nebudeš, je dosť deprimujúce. Človek sa cíti ako zaseknutý, a nevie čo ďalej, pretože na túto situáciu neexistuje žiadne riešenie.
Možno keby si hodil fotku, tak 99 % by sme ti povedali pravdu, pretože nemáme dôvod ti klamať, nie sme ti ničím.
No veď nepovedala som, že si až taký ako ten môj kamarát, on bol extrém..len mi to trošku pripomenulo jeho. Ak nie si dotieravý, to je +. Ale vieš, človek si myslí, že je taký a taký a pritom okolie si to o ňom možno nemyslí. A to, že dievča povie, že sa jej nepáčiš, pretože má vysoké nároky, to nemusí byť pravda. Len sa snaží vyhovoriť, aby ťa neranila. Aspoň ja ako žena tak vnímam ten dôvod odmietnutia.
No veď nepovedala som, že si až taký ako ten môj kamarát, on bol extrém..len mi to trošku pripomenulo jeho. Ak nie si dotieravý, to je +. Ale vieš, človek si myslí, že je taký a taký a pritom okolie si to o ňom možno nemyslí. A to, že dievča povie, že sa jej nepáčiš, pretože má vysoké nároky, to nemusí byť pravda. Len sa snaží vyhovoriť, aby ťa neranila. Aspoň ja ako žena tak vnímam ten dôvod odmietnutia.
Mať tvoje problémy.
Ver, že keby si nejakú mal, a nechala ťa, tak by si sa cítil ešte horšie a na miesto tejto témy by tu bola téma "Prečo ma nechala?".
-
vonjose
Expert
Nepochopil si ma, keby si šťastný a spokojný s tým čo máš, tak nemáš potrebu myslieť na niekoho kto ťa nechce. Podľa mňa od "lásky" očakávaš príliš veľa. Aby si nebol nakoniec sklamaný.
letri: kamošku, do ktorej som sa zalubil, a chcel som s nou chodit, mala troch frajerov (teraz štvrtý). Neviem prečo sa s nimi stále rozišla, no vraj ani jeden vzťah netrval dlhšie ako 1 rok. Jeden sa naňu vraj vykašľal, druhý ju podvádzal. Je strašne zlatá, dobrosrdečná, inač by som o ňu nemal záujem, no mám pocit, že vždy sa nalepí na toho nesprávneho. Ako.. je to jej problém, chcem len povedať, že som sa ju nenápadne snažil presvedčiť, aby somnou chodila - samozrejme nie na silu. Iba som s ňou flirtoval a snažil ju nepriamo spýtať, no ked to pochopila, tak mi vypisovala že chce byť sama, že už nikdy nebude mať chalana a pod. Proste dala najavo že nemá o mňa záujem. Ja jej už dám pokoj, len som ju chcel presvedčiť, že by som si ju vážil. Písal som jej, že by som milovanú osobu neopustil, neublížil a pod. tak som pochopil, že jej ide skôr o krásu a je zaslepená. Pravda, ma 17 rokov, čo môžem čakať od pubertiačky..
no výborne sa učí, nie je to nejaká extra krásavica, nie je vymaľovaná a je inteligentná. A stále ju zbalí ten nesprávny.. Ale ja už s tým nič neurobím.
Dám jej už pokoj, ak si zvolila takýto postup, nech ho má. Mňa tiež štve, že je to tretie dievča, ktoré som ľúbil a napriek tomu a ignoruje. A určite vedela, že som sa o ňu pokúšal. Nechám to tak a začnem odznova, lenže teraz som úplne na nule, keďže už nemám ani kamošky, s ktorými by som sa mohol zveriť, lebo ona mi bola ako rodina. Vždy sme spolu písali (občas som ju otravoval) a teraz ma ignoruje, po troch rokoch. Mrzí ma, že už nebude taká ako doteraz. Ostatním kamoškam neverím, lebo raz mi djú najavo že somnou komunikovať nechcú a niekedy mi vyčítajú, prečo sa neozvem. A len čakajú, ako ma využiť, keďže som ich parkrat pozval či už na pizzu a pod. A na druhy deň, akoby ma ani nepoznali.
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2014, 16:52)
vonjose: jaaaj už chapem
njj, to máš pravdu, a stáva sa to často v živote 
Dám jej už pokoj, ak si zvolila takýto postup, nech ho má. Mňa tiež štve, že je to tretie dievča, ktoré som ľúbil a napriek tomu a ignoruje. A určite vedela, že som sa o ňu pokúšal. Nechám to tak a začnem odznova, lenže teraz som úplne na nule, keďže už nemám ani kamošky, s ktorými by som sa mohol zveriť, lebo ona mi bola ako rodina. Vždy sme spolu písali (občas som ju otravoval) a teraz ma ignoruje, po troch rokoch. Mrzí ma, že už nebude taká ako doteraz. Ostatním kamoškam neverím, lebo raz mi djú najavo že somnou komunikovať nechcú a niekedy mi vyčítajú, prečo sa neozvem. A len čakajú, ako ma využiť, keďže som ich parkrat pozval či už na pizzu a pod. A na druhy deň, akoby ma ani nepoznali.
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2014, 16:52)
vonjose: jaaaj už chapem
-
vonjose
Expert
lukas9206: viem a súhlasím, bolo by to horšie, no mohol by som aspoň povedať - mal som aspoň nejake dievča
a tak som sa nedostal ani na prvy level
ak to mam humorne povedat
viem, že môj problém je typický, bežný tínedžerský, v živote málo dôležitý problém, no predsa niekoho niečo trápi, a snaži sa polepšiť, ponaučiť z chýb
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2014, 17:04)
vonjose: no to som trochu prehnal, ja som ju nepresviedcal, naozaj. ja som sa len nenápadne pokúšal pýtať, či by somnou nechodila. Trochu som to v texte prehnal. Možno si budete myslieť že si veľa veci vymýšľam, ale nie. V texte som sa zle vyjadril. Sorry
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2014, 17:06)
už asi začinam zveličovať, končím s tym, ale aj tak diki moc za prípadne komentáre, aj tak, cením si to
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2014, 17:04)
vonjose: no to som trochu prehnal, ja som ju nepresviedcal, naozaj. ja som sa len nenápadne pokúšal pýtať, či by somnou nechodila. Trochu som to v texte prehnal. Možno si budete myslieť že si veľa veci vymýšľam, ale nie. V texte som sa zle vyjadril. Sorry
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2014, 17:06)
už asi začinam zveličovať, končím s tym, ale aj tak diki moc za prípadne komentáre, aj tak, cením si to
Máš 19, podľa mňa to neni nič neobvyklé. Skôr by si sa mal venovať iným veciam čo ťa bavia. A ani nebudeš vedieť ako a dievča príde samo. Napíš až keď budeš mať 25 rokov a stále žiadnu dievčinu, potom by to už problém mohol byť.
no sú aj take prípady, kedy v 25 nemaju dievča, no ja budem asi ďalší
pri mojom šťastí.. jedine, že to prijde samo
Tak to budú asi nejaký asociáli. Ja osobne nepoznám nikoho, kto by nemal aspoň krátky vzťah z nejakou ženou. Nemal by si na to zbytočne tlačiť, lebo môžeš byť prekvapený čo vzťah obnaša.
A čo vztah obnáša? povieš nám to Lukáš? 
určite by si z toho nemal robiť takú hlavu a v žiadnom prípade nemyslieť na samovraždu
snaž sa myslieť pozitívne a užívaj si to že si sám, slobodný, aj keď je to dlhá doba a chýba ti už vzťah tak si len treba povedať že to raz príde takmer samo, stačí len stále nadvazovať nové kontakty a ak sa ti nejaká bude páčiť treba to dať najavo ale v žiadnom prípade nesmieš tlačiť na pílu!! ak sa jej 3x spýtaš či s tebou nepojde von a ona ťa stále odmieta to znamená že nemá záujem tak sa nato musíš vykašľať a hľadať ďalej... ohľadom stužkovej: stačí aby ste sa dohodli že nebudete mať partnerov a je po probléme
ak plánuješ ísť na výšku tak možno tam nájdeš priateľku... stále je veľa možností, držím palce 
Vážne to chceš vedieť?Blastbit napísal:A čo vztah obnáša? povieš nám to Lukáš?
Lukáš - Ja viem ako mne funguje vztah, mna zaujma tvoj pohlad na obnášanie vo vztahu 
Luci_JA: ja na to asi nemam šťastie. A ani "skills" pre vzťahy a nie to ešte zbaliť dievča. Ja skôr nemám problém pritiahnuť kamaratku možno ako sestru a udržať si ju len ako kamošku. Pričom kamošky, takpovediac rozmaznavam - že im občas zalichotim, pomôžem, poraadím a pod. To mi nevadí, dievčata si vážim, no ak by som chcel vážnejší vzťah, tak to už nedokážem, a ked, tak mi nedajú šancu. Nechám to tak, tak ako vravíš
Aj tak nič premýšľaním nevyriešim a ani nasilu.