American vymysli novu helikopteru, a za tazke miliony ju predava, rus vymysli novy tank a za tazke miliony ho predava, my vymyslime hovno a cudujeme sa ze to hovno od nas nikto nekupi, a kvíkame ze chceme peniaze na vyskum. tak takto sa nebačuje.
otazky do publika: co je prinosnejsie ? Prist na to preco nema muz menzes (co vie kazdy kto cital biologiu) alebo prist na to ako vyrobit bombu o velkosti metra kubickeho, ktora zrovna so zemou 100 km kruh? Kto by nahodou nevedel, tak za to prve dostanete 3 tituly pred menom, tri za menom, velky pupok a mozete ist robit reklamu do TV. to druhe z vas spravi svetovu velmoc .... a hura, konecne nieco produktivne, kto pride na to ako na tu bombu namontovat elektricke kable aby to robilo elektriku pokial mozno v neobmedzenom mnozstve neobmedzene dlho, sa stane aj najbohatsou a najuznavanejsou krajinou. hold, my to nebudeme .... ako vzdy.
Az niekto pride s fuznou elektrarnou, liekom na aids, rakovinu a spol, to bude borec, samozrejme, nasi debilni slovaci budi prisprostasto tlieskat a zavidiet, preco? no lebo my budeme radsej okradat tento stat a ciciat peniaze na hovadiny, namiesto toho aby sa do niecoho serioznejsieho slo.
Jediny raz som zazil ako sa pytaju peniaze na vyskum, a v zivote by som na to neprispel ani euro, a ruky nohy by som dolamal tomu kto by to povolil.
pretoze sa ukazalo ze z prvotne jednorazovej investicie, ktora by vysla na par stovak eur, chcela skola vytrieskat niekolko tisic eur, lebo niektory ucitel si zmyslel ze by chcel novy pocitac, a ze by trebalo este to a to a hento, a z rozpoctu dajme tomu 50 000 eur, by slo na tu podstatnu vec 500 eur a ostatok by siel na ROZMARY ucitelov, ktori sa snazili vytrieskat peniaze na "vyskum" ..... takto sa vyskum nerobi, vyskum sa robi tak ze clovek d otoho da kusok seba, svoje napady myslienky, a robi to preto lebo chce nieco dosiahnut, nie preto aby vycickal peniaze a tvaril sa ze popri tom nieco vymysla, a o danu vec aj tak nikto nema zaujem. a kto toto zazije na vlastnej koži, tak si o tychto vedcoch spravi velmi rychlo svoj nazor, a bohuzial opodstatneny.....
a prosim vas, pokracujte v teme a nenavazajte sa do mna, lebo ked tu raz zacnem vypisovat zahranicne uspechy tak mi nebude vediet oponovat nikto.
Lebo zatialco tuna sme sli na nemcov s motykami, a lopatami v krojoch s IQ 50 (najmudrejsi dedincan) za hranicami vymysleli atomovu bombu, ci s pomocou nemcov alebo bez nej je jedno, ide o to ze zatial co my sme boli daleko za opicami, oni boli daleko pred nami. a nasa vychodna strana tak isto, bo nebyt rusov, tak sme stale ako na dedine, a nebyt rusov, tak nas hlavny vojensky arzenal je vybavenie na pole miestneho rolnickeho druzstva. . . .