Counter-Strike: Global Offensive

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
LukasqoO
King
King

Re: Counter-Strike: Global Offensive

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Ja
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Son-Goku »

3-4 vyhry jedna prehra a dropnem,poje**** hra :D
potrebujem ale radu menil som si nieco v nastaveni grafiky,predtym fps 299,nieco som zmenil tak to beha od 190-299 ale aj napriek tomu ze som hodnoty nastavil na zaciatok tak sa to uz nedrzi pri 299.zostava to nadalej 190-299
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

Vie mi niekto objasnit ten novy rank up system :wink: :?:
MARTINHARD
Expert
Expert

Príspevok od používateľa MARTINHARD »

EmTeK
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa EmTeK »

konecne nieco urobili stymi rankami, ja som spokojny aspon znova co grindovat.
podla mna global elite by mal byt fakt clovek co tu hru ovlada uz skoro na PRO urovni a nie ked vidim tych retardov co sa tam dostali a to ich ani nepotahali....
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ak niekto nestiha kupit CS:GO v zlave na Steam-e, tak ponukam cely Januar a Februar kopie za 5.49 Euro/ks.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Btw existuju na CS GO dake mody? Warcraft alebo zombie atd?
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Zombie je urcite warcraft netusim
Meken
King
King

Inak ako to je s cheatymi na CS GO? Uz som reportol hadam 4 hracov co mali AB alebo WH a z toho mi 2x doslo po zapnuti CS GO, ze dakujeme za report, hrac dostal ban.
Nechapem ako ked hraju cez steam origo serveri, tak lahko obidu "zabezpecenie" tie cheaty. Dnes hral uplny mantak sku*veny rusak co mal rank 1 , ledva chodil a orientoval sa po mape a mal WH, cumel do steny a este sa aj snazil prestrelovat steny , totalny okaty dement. Pytam sa ako je mozne takto CS GO lahko oje*** a neda mu to autoban. Ten report funguje ako, kto ho preveruje?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Vsetko sa da oblbnut a podla mna je to lepsie takto ako keby sa mali pri starte hry napriklad overovat vsetky subory. Reporting a overwatch su dobre sposoby ako udrziavat hru relativne "cistu" bez toho, aby zbytocne otravovali slusnych hracov. To mas takisto ako s protipiratskymi ochranami, tie pred par rokmi dospeli do stavu, ze bolo otravnejsie hrat original ako cracknutu verziu. Potom sa s tym vyrobcovia ako tak zmierili a teraz su ochrany bud menej otravne alebo sa fyzicka hra aj tak registruje v online sluzbach (uplay/steam/origin). U CS:GO zvolili podobny sposob. Pre cheatera je sice lahke zacat s cheatovanim, ale kym sa vobec dostane do competitive, tak s tym zabije velmi vela casu (potrebuje rank 3) a potom este tych 10 zapasov v competitive. Navyse tam je tiez limit asi na 4 ci 5 zapasov denne.
Meken
King
King

Takze ked ja som ho teraz reportol, ako sa to preveri? Aky je postup? .. Na publikoch je vela mantakov, takze tych reportov co mi pisali uz som dostal vela , samozrejme cheaty nemam a ban som zatial nedostal, ale aky je ten postup.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Casual hry pokiaľ viem sa neriešia ani až pri nejakých 16 reportoch.

Ranked je na tom tak že pokiaľ má za deň 6 reportov tak ide na overwatch. Čiže ak si chce byť cheater istý tak max 1 zápas denne a to vo full premade.
Meken
King
King

Ak je to tak ako hovoris, tak to veru na zaplakanie... Mozem niekde poslat demo nahravku?
Son-Goku
Darca
Darca

Meken napísal:Inak ako to je s cheatymi na CS GO? Uz som reportol hadam 4 hracov co mali AB alebo WH a z toho mi 2x doslo po zapnuti CS GO, ze dakujeme za report, hrac dostal ban.
Nechapem ako ked hraju cez steam origo serveri, tak lahko obidu "zabezpecenie" tie cheaty. Dnes hral uplny mantak sku*veny rusak co mal rank 1 , ledva chodil a orientoval sa po mape a mal WH, cumel do steny a este sa aj snazil prestrelovat steny , totalny okaty dement. Pytam sa ako je mozne takto CS GO lahko oje*** a neda mu to autoban. Ten report funguje ako, kto ho preveruje?
a to mas overwatch ze ti to pise ze?inak overwatch je blbost,strasna blbost scream dostal banana na smurfe.proste valve si povedalo ze naco budu niekoho za to platit,nechaju to na hracoch a tak potom moze dostat banan aj profi hrac.inak pri dote sa cheaty vraj detekuju hned este pocas hry.a pritom source ako source.
Meken
King
King

Ako myslis ci mam overwatch? o akom pisani pises?
Son-Goku
Darca
Darca

pisal si ze ti hodi oznamenie ked hrac ktoreho si reportol dostal banan,ja len ci si nemyslel overwatch tam ked ho odsudis a dostane vac,tak ti hodi oznamenie.
Meken
King
King

Nie normalne som hraca reportol cez hru a potom za dva dni ked som zapol CS GO , tak mi vybehlo oznamenie, kde pisali nieco v tom zmysle ze "dakujeme za nahlasenie a hrac dostal ban". Dal som len ok a zmyzlo to .
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ale ved aj v csgo mozes dostat instantne vac ban, ak ti hra detekuje cheat ...
problem je ze existuje vela platenych cheatov, ktore ti spravia "na mieru" tak ze su viazane na tvoj hwid, a su unikatne, takze ten cheat pouzivas iba ty, tym padom sa nenachadza v tej ich databaze cheatov a vac ban nedostanes, potom uz jedine overwatch. Poznam ludi co cheatuju bezne aj na ESEA a faceit, aj na "vacsich" online turnajoch, ale tam uz bezny wallhack a aimbot niesu take dolezite, skor pouzivaju rozne radar hacky, triggerboty (velmi zaujimava vec, napr. s awp drzis uhol a hned ako ti cez crosshair prejde enemy, same to vystreli .. ak to nebudes robit casto, tak je to neodhalitelne) ... cheating v pro scene je realna vec, co je dost smutne, cheaterom sa nevyhnes nikde bohuzial, myslim ze momentalny system je asi najlepsia moznost ako proti cheaterom bojovat.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

To co ti chodi ze dostali ban su iba Overwatch bany ked ich nahlasis. Dalej tak ako pise DEVZYO1G. Toto je krasny prispevok na Reddite kde vypocital zo svojich hier ze cheatera stretnes raz za 3-4 hry co len ukazuje kolko ludi tie blbosti pouziva. A to treba brat do uvahy aj to ze vela ludi Vac ani nedostalo. Proste cs:go je zamorene cheatermi a nikdy to asi ani inak nebude :)
Son-Goku
Darca
Darca

tie ich bany su pomale,niekedy mam pocit ze ich dostavaju len na zaklade overwatch.tociaci picus co si hraje cely den,ved ten by ho mal dostat hned ako to zapne.valve je pomale,kym ich nahadze do databazy,tak su na forach dalsie free cheaty.tie platene tie su uz iny hardcore.ale zaujima ma ake cheaty mozu mat na sutaziach,ved tam maju kompy od spolocnosti nie?cital som niekde ze aj nejake special upravene mapy cez workshop a podobne sracky ale na turnajoch sa to asi neda.
Napísať odpoveď