Podviedla ma - odpustit neveru?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
melonSVK
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Podviedla ma - odpustit neveru?

Príspevok od používateľa melonSVK »

Znova opakujem co som uz napisal. Neporovnavaj tieto dve situacie! Neporovnavaj kamarata a cudzieho cloveka. Nevies, ake mal milenec tvojej frajerky manzelstvo, nepoznas ich problemy, nevies, ako s manzelkou ziju. Kazdy si prechadzame vlastnymi srackami, mozno jeho manzelka po porode odmietala sex a aj napriek tomu, ze ju miluje, si musi uspokojit chtic (neviem ci je to pravda, ale nevies to ani ty). Preto si stale stojim za svojim, ze si to mal riesit inak. A na samovrazdu ani nemysli, je to len zenska, keby sa maju chlapi zabijat zakazdym, co ich nejaka sklame, tak tu ostanu akurat 4% z nas.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Prečo si sa jemu chcel pomstiť? Prečo si sa miesto neho nepomstil svojej bývalej? Ona má väčšiu vinu na celej tej veci, veď ona ho kľudne mohla odmietnuť. On možno nevedel, že vy dvaja ešte spolu chodíte, možno ona mu povedala, že s tebou to už aj tak chce ukončiť, nevieš, čiže určite väčšiu vinu má ona. Ak by ťa milovala, určite by mu odolala. Teraz sa budeš mstiť každému chlapovi, ktorý sa čo i len pozrie na tvoje budúce dievča???
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

vies co je tvoj problem podvedeny? ze si ako slovensky politici. niekto povie ze "aha, taketo svinstvo si spravil" a ten druhy miesto toho aby to priznal krici "ale aha tu, tento spravil este vacsie svinstvo". ako keby sa tym to jeho svinstvo neratalo.

ten chlap co podviedol svoju manzelku s tvojou priatelkov je svina, 100x vacsie hovado ako ty, ale absolutne to nemeni nic na tom ze ty si hovado tiez.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A ešte, čo ak práve tvoja bývalá zviedla toho ženatého?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

samozrejme ze nezviedla, lebo on sa jej pozrel do oci a vedel ze hovori pravdu. to ze mu tyzden rozpravala rozpravku o tom ako ide na stretavku, to je nieco uplne ine :)
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Mení to niečo na fakte, že vláčik vošiel do tunela? :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No a tá tvoja bývalka ťa ešte pekne spracováva. Že ťa miluje, ale bojí sa sklamania, no dobrý bullshit. Akurát sú to výhovorky, aby si to, čo spravila, mohla pred sebou ospravedlniť.

Ešte nakoniec z tohto celého incidentu bude chcieť vyjsť ako tá poškodená a ty ako najväčší vinník. Samozrejme aj ty máš na tom svoj podiel viny, ale ona teda ešte 10-krát väčší. Keď sa s tebou chcela rozísť, mohla to spraviť aj normálnym spôsobom :roll:

Vykašľal by som sa na takúto manipulatívnu pizdu...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Uz dlho som sem nepisal, ale dve veci mi nedaju.

1. Ked suka neda, pes nej€be. Toto je uplne klucove pre kazdu neveru.

2. Ked ma chlap zenu a dieta ma byt hlavne chlap a nie tr*kat mlade baby, a je uplne jedno ci su zadane alebo nie. To, ze by mal dostat chlapse dve-tri pastou po hube od autora temy je jedna vec a myslim, ze by ju bolo este treba dokoncit. Chlap, ktory ujde pred svojou zodpovednostou do inej susky "lebo sa mu ziada sexu" (alebo z akehokolvek ineho dovodu) je chudak a nie chlap. A jeho zene bude bez takeho uboziaka lepsie.
farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

Jasné, dá mu po pysku a "chudák" neschopný, podvedený má na krku trestné oznámenie :-D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

podvedeny, chlape, ty si v takom v lese, ze absolutne netusis, kadial vedie cesta z neho von. Uz zacni pouzivat tie 2 veci, ktore mas medzi nohami - hovori sa im gule, ak nejake mas, posli tu pateticku kravu niekam a zacni zit normalny zivot. Ved to je na smiech, co tu pises, a ako sa snazis obhajit ju.
farnell
Star
Star

Alebo nech začne používať tú guľu na krku čo má na ňom aby mu doň nepršalo....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Konecne! Na zaciatku temy tu viaceri boli schopni odpustit posmyknutie a podobne, ze som sa az cudoval, ci som na hojku. Nastastie sa to zvrhlo na stary dobry reality check.

podvedeny: opustit, odpustit - v tomto poradi, mozes mi verit, mam v tomto smere bolestne skusenosti

a hlavne nerob p*coviny... ine je robit druhym skodu za ucelom vlastneho prospechu (co je nemoralne ale aspon pochopitelne) ako skodit len za ucelom vlastnej citovej ulavy (ak sa fakt nevies povzniest na svoje pocity tak si na ho*no chlap)
farnell
Star
Star

Naopak. Stále si myslím,ze odpustiť a zostať sa dá... Lenže celé sa to zvrhlo iným smerom...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

farnell napísal:Jasné, dá mu po pysku a "chudák" neschopný, podvedený má na krku trestné oznámenie :-D
To uz je vec nazoru. Niekedy plati ze "old way is the good way", davno nebolo nic neobvykle, ze si dali chlapi po hube. Samozrejme nechavam na podvedenom.
farnell
Star
Star

Žiadna 3.14ča nestojí za ďaľšie problémy....
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Fuha, po velmi dlhom case dojdem na hojko si opat "zalistovat" nejake nove temy a vidim temu v ktorej sa zhodnem s hughitom...ten svet uz asi naozaj konci. :lol:
Ja normalne neverim vlastnym ociam ze je tu tolko ludi ktori tvrdia ze je zle, ze ta uboha zenska sa dozvedela pravdu o jej muzovi, a ze miesto dalsich mozno kludne aj 20tich rokov spolocneho zivota kedy by ju (pozor spekulacia) neustale podvadzal a nakoniec by to lutovala podstatne viac, ze miesto toho ma sancu zacat odznova s niekym novym a ma sancu na normalny zivot.
Ano, jeho dovody k tomu boli maximalne ubohe, a trapne, lebo to nespravil kvoli tomu aby sa ona dozvedela pravdu, ale hlavne kvoli takejto detinskej pomste chlapovi ktory ho ani nemusi zaujimat kedze on nebol sucastou jej vztahu, ale nic nemeni na fakte ze v konecnom dosledku to pomohlo veci, a ona samotna mu bola vdacna.
A tym co tu zastavaju postup "nestarat sa do toho, je to ich vec" tak no je to vas pristup, niekto iny proste ked vidi niekde nepravo tak to riesi a chce pomoct (toto nieje ten pripad kedze tam slo o pomstu).
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

niekto vidi nepravo vo vsetkom. co ti dava moc posudzovat co je pravo a co nepravo?
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

jednoducho vysvetlene v 4:20
Kazdy vie ako to je, a kto nie, tak raz snad na to pride, povedane to uz bolo milion krat, v roznych formach, po cele generacie..
Prílohy
awxw8j4_700b_v1.jpg
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

aacid napísal:niekto vidi nepravo vo vsetkom. co ti dava moc posudzovat co je pravo a co nepravo?
Wtf? To snad vie posudit kazdy dusevne zdravy clovek...Ci ked pojdes okolo tmavej ulicky a uvidis ze tam niekto dobodava niekoho ineho tak nezavolas policiu ale pojdes dalej lebo ty "nemas moc" posudit ci je to spravne alebo nie? Pravdaze to robit nemusis, ako som pisal, rozni ludia sa k takym veciam postavia rozne, ale ak nevies ci je to nepravo alebo nie tak mam pre teba zle spravy. :smt017
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

Ty si uviedol ako príklad úmyselný závažný trestný čin, ktorého znaky sú jasné uvedené v tresnom zákone a tým je jasné, že ide o nepravo, či už z hľadiska právneho, ale aj ľudského... To čo si robia partneri vo vzťahu, je medzi nimi a čo je právo a nepravo je na nich... Nik nevie, čo si navzájom oni robia a prečo...Napokon je to každého vec v tomto smere .. Môj názor je, že ak Ti niekto lezie do kapusty, tak si to vybav s tým, čo sa ho to týka (partner, prípadne ten, čo sa ti doň stará) a nestaraj sa do vzťahu iným ! ....
Napísať odpoveď