hmm, podobne typy otazok boli aj v 1985 - ale mas pravdu, ale oni chcu asi priamo tie otazky, co budu v testet0m4s3 napísal:aktualne. samozrejme ze aktulane. ci ty si robil autoskolu podla otazok z 1985teho?
Cisco CCNA
Nooo... ja tu mám otázky na 6. test 1. semestra (4chýbajú, ale inak sú aktuálne)...........len tak medzi nami aj mne by sa hodili ďalšie otázky 
- Prílohy
-
- cisco1,6.zip
- CCNA 1.sem. 6.test
- (2.04 KiB) 362 stiahnutí
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
mozem sem hodit final test 1 semester otazky samozrejme neaktualne ale aspon budete mat prehlad o com to je 
no a teraz budte mudri ..kto zvas by to spravil na viac ako 90%
na test byva standardne 90 minut 
no a teraz budte mudri ..kto zvas by to spravil na viac ako 90%
- Prílohy
-
- cisco final.rar
- (4.2 KiB) 836 stiahnutí
-
scortyak47
Medium Star
tak ti poviem, nevenujem sa takymto veciam, jedine co viem su nejake absolvovane predmety na VS, typu informatika, telematicke sluzby, informacne sys. v riadeni, nejake programovania a pod. ale tento test co si dal, tak strasne vela veci viem, a to som takyto test videl 1x v zivote. Myslim , ze s troskou pripravy teoretickej + praktckej to musi kazdy seriozny uchadzac zvladnut na 90%, to mas tak ako vodicak, minimim je 50 a maximum je 55, takze bud to vies alebo niejjj napísal:no a teraz budte mudri ..kto zvas by to spravil na viac ako 90%![]()
na test byva standardne 90 minut
-
scortyak47
Medium Star
-
t0m4s3
Admin
neviem ako je to s tymi semestrami, pretoze tie su nepovinne, to je iba dlhodoba priprava. zrejme si kazda firma co to vyucuju urci ine podmienky na prejdenie semestra. Ja hovorim o zaverecnom teste na ktorom stoji cely certifikat, t.j. ci ti ho daju alebo nie. Semestralne testy to nijak neovplyvnia, vobec tam ani nemusis chodit, staci samoucenie a ist na certifikat ..scortyak47 napísal:to sa mi akosi nezda...ale tak moze byt, nam vraveli ze 70% staci...resp. ja myslim 1.semester
Ak niekto chce, môže si stiahnuť otázky 7test 1.semestra ( sú všetky na 77,2%, ale aktuálne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
pls pridávajte ďalšie testy pre tých, ktorí ich ešte len budú robiť...
pls pridávajte ďalšie testy pre tých, ktorí ich ešte len budú robiť...
- Prílohy
-
- sem1 test6.rar
- (16.93 KiB) 385 stiahnutí