Mate radi zmrzlinu?
Mate radi zmrzlinu?
Doprajete si aj cez zimne mesiace? Ja som si prave nabral velmi dobru - francuzsku zmrzlinu. Jej zlozenim je mimo ineho aj kokos, hrozienka a portorikansky rum a tiez javorovy sirup. Musim sa priznat, ze dnes som zjedol cele 1l balenie, viem ze som to prehnal, ale co uz...
Ale najlepsiu zmrzlinu, ktoru som kedy jedol, bola na ostrove Mauritius, tam kde sa schovaval vojnovy zlocinec Gotovina. Neviem ako si to mohol dovolit, lebo taka ko zil musel minimum minut 10-15tis. dolarov mesacne.
Ale spat k zmrzline... Moja druha naoblubenejsia zmrzlina je uplne bezne predavana v supermarketov v USA, kde stoji len okolo 5 dolarov za liter - karamelova s vlaskymi orechmi a javorovym sirupom s Kanady.
Za najlacnejsiu zmrzlinu som vydal $1,50 a najdrahsiu nad $8 za jeden kopcek v cukrarni.
Aku zmrzlinu mate radi Vy a kde na Slovensku sa predava? Mozno ze ju raz skusim, ked tam budem. Menujte cukraren a druh zmrzliny.
Ale najlepsiu zmrzlinu, ktoru som kedy jedol, bola na ostrove Mauritius, tam kde sa schovaval vojnovy zlocinec Gotovina. Neviem ako si to mohol dovolit, lebo taka ko zil musel minimum minut 10-15tis. dolarov mesacne.
Ale spat k zmrzline... Moja druha naoblubenejsia zmrzlina je uplne bezne predavana v supermarketov v USA, kde stoji len okolo 5 dolarov za liter - karamelova s vlaskymi orechmi a javorovym sirupom s Kanady.
Za najlacnejsiu zmrzlinu som vydal $1,50 a najdrahsiu nad $8 za jeden kopcek v cukrarni.
Aku zmrzlinu mate radi Vy a kde na Slovensku sa predava? Mozno ze ju raz skusim, ked tam budem. Menujte cukraren a druh zmrzliny.
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no ja si zmrzlinu objednavam z Talianska original mi chodi zmrzlinar na bicykli po cely rok a vzdy o 3tej poobede mi zazvoni a nacapuje jeden kopcek zmrzliny (takej originalnej talianskej) vzdy mi da iny kopcek proste parada minule mi dal taku hroznovu v ktorej boli hrozienka z francuzska ...
ja som za zmrzlinu dal najmenej 10EUR a najviac asi nejak 50EUR za kopcek samozrejme
u nas v supermarketoch na slovensku maju vsade litrove balenia zmrzliny a teraz v zime ju dokonca mame aj na zemi vsade naokolo rozne nove prichute staci hrabnut rukou a obliznut
ja som za zmrzlinu dal najmenej 10EUR a najviac asi nejak 50EUR za kopcek samozrejme
u nas v supermarketoch na slovensku maju vsade litrove balenia zmrzliny a teraz v zime ju dokonca mame aj na zemi vsade naokolo rozne nove prichute staci hrabnut rukou a obliznut
No najlepsia zmrzlina aku som kedy jedol, bola herkatukova a to som ju jedol minuly rok v lete ked som siel na dovolenku na jeden z mesiacov Jupitera... Uz ani neviem ktory to bol, lebo stale chodim na iny... V lete je tam na tych mesiacoch velmi prijemne, odporucam zajist... Robia ju mimozemstania... Oni to tam tazia ako rudu, ale ta ruda je velmi vzacna, lebo je tazena presne zo stredu jednotlivych prstencov... Ruda sa vola herkatuk. Ti jupitercania mi ju vobec nechceli predat, ale tak nakoniec sa mi ich podarilo podplatit nasou obycajnou sytenou pomarancovou vodou za 7,50,- v Tescu... Bola uzasne lahodna a neuveritelne vlacna, lebo oni ju najskor vynesu do vesmiru kde nie je gravitacia a tam sa tak zvlacni a tak... No a mimochodom zaujimavostou je, ze oni do nej vzdy napluju ked vam ju podavaju... Ale nevadilo mi to, lebo pouzivam specialne okuliare na destrukciu mikrobov... A este co je velmi zaujimave, ze sa vobec nerozteka... My sme si ju nabalili aj na cestu domov a pokazilo sa nam v rakete kurenie, tak sme tam mali 50 stupnov v tieni... A ta lahodna zmrzlina sa neroztopila... Skoda ze taku v USA nedostat, lebo by som si ju urcite kupil...
-
Nymphested
Zablokovaný
-
scortyak47
Medium Star
-
psycho
Medium Star
no vidis retsko keby si si spravil zachadzku na planetu za plutom o ktorej vieme iba mi ktorych boh miluje a dal nam demokraciu tak by si videl co je najlepsia zmrzlina v nasej relaite. Je tam ale velmi draho takze som sa dlho nezdral, iba daky mesiac lebo vesmirna stanica na tyzden tam stoji od 250000 vesmirnychamerickych dolarov mesacne (vies to su tie ktore mame iba ja prezitent dzordz a tina turner) Maju tam tu najlepsi zmrzlinu. Original ju robia pri soche slobody a vozia ju sem na pesicalne procedury o ktorych teraz nemozem rozpravat. Uricte sa tam zastav 
Re: Mate radi zmrzlinu?
LES: Ty sa radsej na Slovensko nevracaj, lebo ked a stretne niekto z fóra Hojko, tak to asi neprezijes ty dilinko.Les napísal:Aku zmrzlinu mate radi Vy a kde na Slovensku sa predava? Mozno ze ju raz skusim, ked tam budem. Menujte cukraren a druh zmrzliny.
Ludia čo to nevidíte, ten kretén sa už asi nemá s čím chváliť, tak nám tu teraz bude vypisovať, ake drahé zmrzliny jedol, je to na plač, LES, uvedom SAAAA.
-
mastermind
VIP
Zacina ma naozaj iritovat ake temy tu vznikaju. les bud taky dobry a uvedom si ze nikoho nezaujima aku drahu zmrzlinu si jedol. staci povedat ze bola dobra, pripadne mozes povedat aku mala prichut.
jedna z veci kt. z duse nenavidim je to, ak niekto rozprava o tom, co vsetko ma, a najma kolko ho to stalo. Samozrejme, ze sa to da akceptovat ak je to reakcia na otazku alebo ak to diskusia vyzaduje. Ale aby to cele bolo o tom kto kolko ma....
jedna z veci kt. z duse nenavidim je to, ak niekto rozprava o tom, co vsetko ma, a najma kolko ho to stalo. Samozrejme, ze sa to da akceptovat ak je to reakcia na otazku alebo ak to diskusia vyzaduje. Ale aby to cele bolo o tom kto kolko ma....
Vedel som, ze bude takato reakcia... Zmrzlinu UZ nemam, lebo som ju zjedol. Moznoze som naivny clovek, ale ja som naozaj dufal, ze mi tu na Slovensku volakto doporuci nejaku zmrzlinu a ked by som prechadzal cez to mesto, tak by som si ju tam aj dal. Neviem ako by som sa vychvaloval cenou zmrzliny, lebo v mojom meste jedna porcia stoji 10sk, tak to je priblizne tolko, ako keby som za nu v USA zaplatil $2 s porovnanim s platmi. Takze aj vy jete tzv. dvojdolarovu zmrzlinu, takze aj vy sa tu mozte "vychvalovat". Po mojom prispevku o zmrzlinach na Slovensku som chcel zalozit dalsiu temu, ze ci by mi volakto poradil, kde sa da objednat najlepsie bryndzove halusky, lebo je to jedlo c.1 ked som v SR. Neviem preco volakoho by mala iritovat financna situacia nejakej druhej osoby, kedze o takychto veciach sa pise aj na Slovensku skoro kazdy den v magazinoch napr. ako byvaly prezident SR Kovac kazdy den obeduje v istej bratislavskej restauracii a o majetkoch politikov uz ani nehovorim...mastermind napísal:Zacina ma naozaj iritovat ake temy tu vznikaju. les bud taky dobry a uvedom si ze nikoho nezaujima aku drahu zmrzlinu si jedol. staci povedat ze bola dobra, pripadne mozes povedat aku mala prichut.
Aj ja som na tom asi tak, ako ty, ale musim konstatovat, ze 3 slovenske kopceky zmrzliny sa rovnaju jednemu americkemu, co sa tyka hmotnosti. Na druhej strane vsak jeden kopcek stoji v USA aj $1,70. Poznas ma, bez kritiky by som to len tak lahko nenechal...hojko napísal:Les: Nie je dolezit aku drahu zmrzlinu si jedol, ale kolko si jej zjedolJa nemam problem tych 5-6 kopcekov v sladkom kornutku
P.S. Nieze tu teraz vypukne zmrzlinova vojna medzi USA a SR