Mate radi zmrzlinu?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Mate radi zmrzlinu?

Ano mam ju rad
156
93%
Nie, nemam ju rad
11
7%

Celkom hlasov: 167

Les
King
King
Používateľov profilový obrázok

Mate radi zmrzlinu?

Príspevok od používateľa Les »

Doprajete si aj cez zimne mesiace? Ja som si prave nabral velmi dobru - francuzsku zmrzlinu. Jej zlozenim je mimo ineho aj kokos, hrozienka a portorikansky rum a tiez javorovy sirup. Musim sa priznat, ze dnes som zjedol cele 1l balenie, viem ze som to prehnal, ale co uz...
Ale najlepsiu zmrzlinu, ktoru som kedy jedol, bola na ostrove Mauritius, tam kde sa schovaval vojnovy zlocinec Gotovina. Neviem ako si to mohol dovolit, lebo taka ko zil musel minimum minut 10-15tis. dolarov mesacne.
Ale spat k zmrzline... Moja druha naoblubenejsia zmrzlina je uplne bezne predavana v supermarketov v USA, kde stoji len okolo 5 dolarov za liter - karamelova s vlaskymi orechmi a javorovym sirupom s Kanady.
Za najlacnejsiu zmrzlinu som vydal $1,50 a najdrahsiu nad $8 za jeden kopcek v cukrarni.

Aku zmrzlinu mate radi Vy a kde na Slovensku sa predava? Mozno ze ju raz skusim, ked tam budem. Menujte cukraren a druh zmrzliny.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

zmrzka? cez zimu ani ne,... ale cez leto jop 8) a ete ked sa topi na nejakej peknej slecne,... kur*a, stop snom
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

ako vravi Traktorista hlavne v lete to ju dlavim furt

cez zimu sa tazko zhana ta capovana :)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

no ja si zmrzlinu objednavam z Talianska original mi chodi zmrzlinar na bicykli po cely rok a vzdy o 3tej poobede mi zazvoni a nacapuje jeden kopcek zmrzliny (takej originalnej talianskej) vzdy mi da iny kopcek proste parada minule mi dal taku hroznovu v ktorej boli hrozienka z francuzska ...
ja som za zmrzlinu dal najmenej 10EUR a najviac asi nejak 50EUR za kopcek samozrejme ;-)
u nas v supermarketoch na slovensku maju vsade litrove balenia zmrzliny a teraz v zime ju dokonca mame aj na zemi vsade naokolo rozne nove prichute staci hrabnut rukou a obliznut :hehe:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

zerem zmrzlinu aj v zime ale nie tak casto ako v lete :mrgreen:
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

No najlepsia zmrzlina aku som kedy jedol, bola herkatukova a to som ju jedol minuly rok v lete ked som siel na dovolenku na jeden z mesiacov Jupitera... Uz ani neviem ktory to bol, lebo stale chodim na iny... V lete je tam na tych mesiacoch velmi prijemne, odporucam zajist... Robia ju mimozemstania... Oni to tam tazia ako rudu, ale ta ruda je velmi vzacna, lebo je tazena presne zo stredu jednotlivych prstencov... Ruda sa vola herkatuk. Ti jupitercania mi ju vobec nechceli predat, ale tak nakoniec sa mi ich podarilo podplatit nasou obycajnou sytenou pomarancovou vodou za 7,50,- v Tescu... Bola uzasne lahodna a neuveritelne vlacna, lebo oni ju najskor vynesu do vesmiru kde nie je gravitacia a tam sa tak zvlacni a tak... No a mimochodom zaujimavostou je, ze oni do nej vzdy napluju ked vam ju podavaju... Ale nevadilo mi to, lebo pouzivam specialne okuliare na destrukciu mikrobov... A este co je velmi zaujimave, ze sa vobec nerozteka... My sme si ju nabalili aj na cestu domov a pokazilo sa nam v rakete kurenie, tak sme tam mali 50 stupnov v tieni... A ta lahodna zmrzlina sa neroztopila... Skoda ze taku v USA nedostat, lebo by som si ju urcite kupil...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Obelix: Nepisal to nahodou Les??? :D
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

hm, najviac asi davam straciattelu.. je to naj zmrzka.
ked idem na chatu do nasej dedinky Lošonec.. zastavim sa v Modre a vykupim im tam dost zmrzky.. mnam.
no ale hlavne v lete, v zime ani nie.
pamatate si ako jedol zmrzku Coudy zo " Step by Step " : )))) to je haluss
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

hojko napísal:Obelix: Nepisal to nahodou Les??? :D
ee on je nejake shity americke ;-))) ked uz zrmzlinu ta origo neeee ? :D nebudem predsa setrit na zmrzline :D
scortyak47
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scortyak47 »

cez zimu velmi nie, ale uz ma to minule tahalo ale potom som si to rozmylel, lebo minule som si dal a nedopadlo to dobre z mojim krkom :? Ale inak zmrzlinu mam velmi rad :P
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

no vidis retsko keby si si spravil zachadzku na planetu za plutom o ktorej vieme iba mi ktorych boh miluje a dal nam demokraciu tak by si videl co je najlepsia zmrzlina v nasej relaite. Je tam ale velmi draho takze som sa dlho nezdral, iba daky mesiac lebo vesmirna stanica na tyzden tam stoji od 250000 vesmirnychamerickych dolarov mesacne (vies to su tie ktore mame iba ja prezitent dzordz a tina turner) Maju tam tu najlepsi zmrzlinu. Original ju robia pri soche slobody a vozia ju sem na pesicalne procedury o ktorych teraz nemozem rozpravat. Uricte sa tam zastav :wink:
hezo
Darca
Darca

Re: Mate radi zmrzlinu?

Príspevok od používateľa hezo »

Les napísal:Aku zmrzlinu mate radi Vy a kde na Slovensku sa predava? Mozno ze ju raz skusim, ked tam budem. Menujte cukraren a druh zmrzliny.
LES: Ty sa radsej na Slovensko nevracaj, lebo ked a stretne niekto z fóra Hojko, tak to asi neprezijes ty dilinko.

Ludia čo to nevidíte, ten kretén sa už asi nemá s čím chváliť, tak nám tu teraz bude vypisovať, ake drahé zmrzliny jedol, je to na plač, LES, uvedom SAAAA. :roll:
Seymour
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Seymour »

nemam ju velmi rad, ale najlepsiu zmrzlinu som mal v Grecku... 8€... sice to nebola taka ta kopcekova, ale pohar (alebo skor vedro?hmm...). :)
Janky
Star
Star

Príspevok od používateľa Janky »

Mam velmi rad zrmzlinu a je mi jedno v akom rocnom obdobi.Hlavne to musi byt punc a tiramisu....... 8)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Zacina ma naozaj iritovat ake temy tu vznikaju. les bud taky dobry a uvedom si ze nikoho nezaujima aku drahu zmrzlinu si jedol. staci povedat ze bola dobra, pripadne mozes povedat aku mala prichut.
jedna z veci kt. z duse nenavidim je to, ak niekto rozprava o tom, co vsetko ma, a najma kolko ho to stalo. Samozrejme, ze sa to da akceptovat ak je to reakcia na otazku alebo ak to diskusia vyzaduje. Ale aby to cele bolo o tom kto kolko ma....
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Les: Nie je dolezit aku drahu zmrzlinu si jedol, ale kolko si jej zjedol ;) Ja nemam problem tych 5-6 kopcekov v sladkom kornutku :)
Les
King
King

mastermind napísal:Zacina ma naozaj iritovat ake temy tu vznikaju. les bud taky dobry a uvedom si ze nikoho nezaujima aku drahu zmrzlinu si jedol. staci povedat ze bola dobra, pripadne mozes povedat aku mala prichut.
jedna z veci kt. z duse nenavidim je to, ak niekto rozprava o tom, co vsetko ma, a najma kolko ho to stalo. Samozrejme, ze sa to da akceptovat ak je to reakcia na otazku alebo ak to diskusia vyzaduje. Ale aby to cele bolo o tom kto kolko ma....
Vedel som, ze bude takato reakcia... Zmrzlinu UZ nemam, lebo som ju zjedol. Moznoze som naivny clovek, ale ja som naozaj dufal, ze mi tu na Slovensku volakto doporuci nejaku zmrzlinu a ked by som prechadzal cez to mesto, tak by som si ju tam aj dal. Neviem ako by som sa vychvaloval cenou zmrzliny, lebo v mojom meste jedna porcia stoji 10sk, tak to je priblizne tolko, ako keby som za nu v USA zaplatil $2 s porovnanim s platmi. Takze aj vy jete tzv. dvojdolarovu zmrzlinu, takze aj vy sa tu mozte "vychvalovat". Po mojom prispevku o zmrzlinach na Slovensku som chcel zalozit dalsiu temu, ze ci by mi volakto poradil, kde sa da objednat najlepsie bryndzove halusky, lebo je to jedlo c.1 ked som v SR. Neviem preco volakoho by mala iritovat financna situacia nejakej druhej osoby, kedze o takychto veciach sa pise aj na Slovensku skoro kazdy den v magazinoch napr. ako byvaly prezident SR Kovac kazdy den obeduje v istej bratislavskej restauracii a o majetkoch politikov uz ani nehovorim...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

ja kupujem 3-litrovu asi kazdy 2-3 den inak vanilkovu. Les vrele odporucam.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

lol, aki zmrzlinozruti su tu vsetci....3l,2l......ja mam za leto asi 10kopcekov :lol:
Les
King
King

hojko napísal:Les: Nie je dolezit aku drahu zmrzlinu si jedol, ale kolko si jej zjedol ;) Ja nemam problem tych 5-6 kopcekov v sladkom kornutku :)
Aj ja som na tom asi tak, ako ty, ale musim konstatovat, ze 3 slovenske kopceky zmrzliny sa rovnaju jednemu americkemu, co sa tyka hmotnosti. Na druhej strane vsak jeden kopcek stoji v USA aj $1,70. Poznas ma, bez kritiky by som to len tak lahko nenechal... :)

P.S. Nieze tu teraz vypukne zmrzlinova vojna medzi USA a SR :)
Napísať odpoveď