Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Blastbit napísal: 26 máj 2021, 22:27 crazyjerry- vidno že si mimo vo viacerích veciach- moje pohlavie, píšem o SR a nie o celom svete, ale aj teraz co si napísal.
Jeden príklad za všetky- vtedy 19 ročná študentka a 32 ročný Marek Fašiang atraktívny herec s peniazmi. Studentka nechala svojho frajera tiež študenta, kvoli Marekovi Fašiangovi. Nakoniec to skončilo medzi bitkou Fašianga a toho chalana na ulici.
Ale okej ženy slovenky podotýkam chcu chudakov bez penazí s jedno akým vyzorom, postavením a podobne, naivita nepozná hraníc ale budiš :)
Aha, cize si nasiel jeden pripad z 5 milionov ludi na Slovensku a tym sa riadis, ze to takto funguje na vsetky zeny? A zvysne zeny, ktore pracuju, staraju sa o deti zatial co ich manzel je nezamestnany ignorujume? to uz neberieme? Ci ako?

to "moje pohlavie" som nepochopil.

Ale okej som mimo spolu s dalsimi chalanmi z fora, ale ty s terepinom v tom mate jasno ako to funguje :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

CrazyJerry- citujem tvoje slová " Odkial mas toto? si zena? " ... žena niesom mal som svoje trable s babami ale vyriešili sa.
Tie študentky ktoré chcú randiť so študentami z VS do buducnosti očakavaju ze tí chalani sa aj uplatnia za adekvátne peniaze a že budu mat nejaké postavenie kedze tu VS studuju. No určite aj mladé baby chcu aj starších chlapov 20 tnička a 30 ročný napr, žiadna výnimka to neni.
Nepísal som nikdy nikde že všetky ženy. Su aj ženy kde ona má 25 rokov a chodí s 20 ročným.
Ak si kedy vobec čital dávnejšie moje názory na Terepinov problem tak som mu písal, že chudobná žena ak chce deti primárne vyhladáva chlapa s peniazmi. Co je natom nelogické, chcel by si aby tvoja dcera má chlapa co zarobí 500 eur a ona ostane na rodicovskej za 250 eur ci kolko a by mali pocitat kazdé euro? Sak logicky najviac žien maju chlapi co maju postavenie, nehovorím o milionarovi s 30 milionmi eur na učte. Hovorím napr o lekarovi, majstrovi vo fabrike, riaditelovi, právnikovi, podnikatelovi, športovcovi co zarobí napr 2000 eur a pod.
Samozrejme je to aj o charizme, dobrým výzorom si to chlap nepokazí u ženy ak neni truhlík a má dar reči.
A radím mu nebodaj zle ked mu vravím aby si vylepšil postavu, obliekanie, oholil sa alebo upravil strnisko a uces, bol v pohode cize mal dobru náladu, aby mozno zmenil prácu, auto nemá ale to az taký pruser zatial neni, žije s matkou lebo su nato dovody.
Ako som povedal každý má nejake zivotne skusenosti aj svoje aj skusenosti známich alebo iných ludí na iných diskusiach.
Baba z Filipin bude iná ako baba zo SR a tá bude iná ako baba z Nemecka co si na seba aj sama slušne zarobí a kludne sa menia s chlapom pri detoch na materskej.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Blastbit napísal: 26 máj 2021, 22:47 CrazyJerry- citujem tvoje slová " Odkial mas toto? si zena? " ... žena niesom mal som svoje trable s babami ale vyriešili sa.
Tie študentky ktoré chcú randiť so študentami z VS do buducnosti očakavaju ze tí chalani sa aj uplatnia za adekvátne peniaze a že budu mat nejaké postavenie kedze tu VS studuju. No určite aj mladé baby chcu aj starších chlapov 20 tnička a 30 ročný napr, žiadna výnimka to neni.
Nepísal som nikdy nikde že všetky ženy. Su aj ženy kde ona má 25 rokov a chodí s 20 ročným.
Ak si kedy vobec čital dávnejšie moje názory na Terepinov problem tak som mu písal, že chudobná žena ak chce deti primárne vyhladáva chlapa s peniazmi. Co je natom nelogické, chcel by si aby tvoja dcera má chlapa co zarobí 500 eur a ona ostane na rodicovskej za 250 eur ci kolko a by mali pocitat kazdé euro? Sak logicky najviac žien maju chlapi co maju postavenie, nehovorím o milionarovi s 30 milionmi eur na učte. Hovorím napr o lekarovi, majstrovi vo fabrike, riaditelovi, právnikovi, podnikatelovi, športovcovi co zarobí napr 2000 eur a pod.
Samozrejme je to aj o charizme, dobrým výzorom si to chlap nepokazí u ženy ak neni truhlík a má dar reči.
A radím mu nebodaj zle ked mu vravím aby si vylepšil postavu, obliekanie, oholil sa alebo upravil strnisko a uces, bol v pohode cize mal dobru náladu, aby mozno zmenil prácu, auto nemá ale to az taký pruser zatial neni, žije s matkou lebo su nato dovody.
Ako som povedal každý má nejake zivotne skusenosti aj svoje aj skusenosti známich alebo iných ludí na iných diskusiach.
Baba z Filipin bude iná ako baba zo SR a tá bude iná ako baba z Nemecka co si na seba aj sama slušne zarobí a kludne sa menia s chlapom pri detoch na materskej.
Pisal si co baby chcu a co nechu.. Ako keby to bolo zakonom dane a nemenne. Tak som sa pytal ako si na to prisiel.. ze ci si baba, ze si dovolis tvrdit za vsetky zeny co chcu a co nechcu.

Rovnako ako v tomto poste.
Ako mozes vediet, co studentky na VS ocakavaju, ze vsetky 20tnicky chcu starsich?

"Ak si kedy vobec čital dávnejšie moje názory na Terepinov problem tak som mu písal, že chudobná žena ak chce deti primárne vyhladáva chlapa s peniazmi. Co je natom nelogické, chcel by si aby tvoja dcera má chlapa co zarobí 500 eur a ona ostane na rodicovskej za 250 eur ci kolko a by mali pocitat kazdé euro?..."
To ze mozno mala dobre zarabajuceho nasilnika s ktorym sa rozviedla a teraz bude dosmrti vdacna aj za obycajneho robosa, ktory si ju bude vazit a budu zit stastne az do smrti.

"A radím mu nebodaj zle ked mu vravím aby si vylepšil postavu..."
Neradis mu zle, ale podla mna zbytocne. Terepinovi dobra postava nepomoze. Pomoze mu zmenit pohlad na svet a na zeny.

"Baba z Filipin bude iná ako baba zo SR a tá bude iná ako baba z Nemecka... "
Presne preto terepinovi tvrdim, nech sa neradi debilnymi clankami zo zahranicia a vedeckymi studiami a statistikami, ale nech chodi von a ziskava skusenosti.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Blastbit napísal: 26 máj 2021, 11:29 To je pravda im stačí mat peknu postavu, pekné do tváre a pekne oblečené = vyzývavo, tak vždy budu mat zaujem chlapov. Kludne aj 30 ti naraz sa o takú budú zaujimať a predbiehať kto je lepší. Chlap musí mať iné kvality + zabezpečenie a ideálne tiež nejaký ten výzor. Natom sa dá popracovať ale to trvá dlhodobo. A pokial toto nemá može si najst nejaku tlstu mrochtu alebo niečo podobné extrémne ale po tom zväčša chlap netuži. Kazdý chce mat peknu j*bačku pri sebe a to ženy vedia že to je tak.
Pocuvaj ma sem ty egres. Ty musis byt Terepinov brat, ktoreho nikdy nemal. Ty jediny ho to krmis bachorkami o vypracovanych telach a peniazoch, ako to zeny pozaduju ci vyhladavaju. Do temy.mu napise 10 ludi opacny nazor, potom prides ty, napises tu omacky o vypracovsnom tele a peniazoch, no Terepin prikyvne akurat tebe, ze aku mas pravu. Nieco ako ked Erik Tomas ci Erik Kalinak prikyvuje na tie omacky pocas tlacovky Fica.

Kolko si ty mas zien, kolko si mal vztahov? Podla mna si rovnako neuspesny ako Terepin a hladis si ego na tom, ze zeny su na peniaze a na vypracovane tela. A ked sa zena oblecie a na diskoteke niekoho zbali, tak uz je kur*a. Ale chal je macher, ze ju zbalil, ze?

Kolko si to mal zien a vztah?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

CrazzyJerry- vyjadrím sa ti poslednýkrát nech majú priestor aj iný na svoje nazory.Ak sa teraz nezhodneme nevadi len sa nerád dotahujem a svoj nazor nato mám uplne jasný aj na základe skúseností z roznych zdrojov (nerátam zahraničné zdroje).
No a nech si Terepin vyberie koho nazor si zoberie k srdcu, ak vôbec. Lebo su ludia ktorým len skrátka robí dobre, ked ich má kto polutovať a su aj ludia ktorý sa naopak radi odbavuju na niekom kto neni ako sú oni.
1. je to evolučne danné, kvalitnejší chlap v každom smere vyhráva u kvalitnejších báb. U menej kvalitnejších báb vyhráva stále ten kvalitný chlap ako ten menej kvalitný chlap, ale občas sa uspokoja aj s takým len aby neboli samé = nato je dalsích viacero dovodov.
2. opäť, nenapísal som všetky, jasné že aj 20 ročná študentka bude chodiť s rovesnikom, tiež som chodil s rovesničkou. No ale viem, že predtým mala o 10 rokov staršieho ako som bol ja a tiež bola študentka.
3. no aj na ženy samozrejme zmeniť pohlad, ale lepšia postava+vyzor mu nejaký ten bod ku zlepšeniu skore pridá. Ide o zlepšenie skore u žien.
4. prečo debilne članky ? ked je pravda, že baby z odlišných štatov a národností maju iné hodnoty,priority,výchovu,možnosti práce, atd.
Sak som mu písal ak mu to so slovenkami nejde tak nech skusi ukrajinku. Zije v KE, blizko ma aj Madarsko.Ked dokaze kecat s aziatkou po anglicky dokaze to po anglicky aj s madarkou.Taká ukrajinka bude rada ked vypadne zo zničenej Ukrajiny aspon do SR. Nejaku prácu si tu najde za lepšie peniaze ako tam a moze žiť s Terepinom u mamy.
Nemusia si platiť nový byt, auto ak nechce sak nemusí mať, sú aj vlaky,busy na nejaké výlety potom snou.
Co preto ešte moze urobiť, dal som mu další tip od ineho uzivatela z tohto fora ako to vyriešil za 3 mesiace svojim pristupom a uspech mal prakticky takmer okamžite. Link som tu posielal do tejto témy a nielenže sa páčil ten chalan 3.babám súčastne ale ešte aj predtým sa páčil dalším ženám.
heker- 2 baby na vztah, 3 baby úlety. + desiatky skuseností od znamich so ženami. A ukludni sa nech ti nepraskne cievka :)
este aj teraz Hensym napísal to co som napísal aj ja v podobnom zmysle tak to predýchaj pre tvoje dobro :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Terepin už netrep o tých peniazoch. Ja som s aktuálnou cez 5 rokov a keď som s ňou začal, bol som ešte študent, nemal som prakticky ani brigády a mal som len čo to našetrené + mi prispievali naši. Ona už pracovala, bola po škole, je o pár rokov staršia odo mňa. Niekoľko mesiacov dokonca ona mňa pozývala kade tade na kávu alebo na obed, rovnako som nejaký čas prespával u nej, keďže som mimo intráku býval samozrejme ešte u našich. Logicky teda aj všetky moje známosti a pokusy pred tým boli keď som bol študent bez príjmu (vtedy ale samozrejme rovnako aj tie baby).

AK máš cez 30 a zarábaš 400 eur tak by si mal fakt niekde spraviť hrubú čiaru a niečo zmeniť, ak máš ale normálny plat, tak tému peniaze prosím už konečne ukonči, lebo to opakovanie ako poškriabaná platňa tu nič nevyrieši. Hej, zlatokopky sú všade, mladé baby s pomýlenými prioritami sú všade, to je jedna veľká pravda, nič to ale nemení na tom že po svete a po slovensku chodia tony normálnych dievčat a žien.

Na margo tých "400 eur" a aj na margo predchádzajúceho príspevku nado mnou od CrazyJerry - áno, ak už neriešiš randenie so študentkami a hľadáš si vážnejšiu známosť vo vyzretejšom veku, tak je úplne prirodzené, rozumné a pochopiteľné, že si žena skôr vyberie niekoho, kto bude vedieť zabezpečiť rodinu v prípade materskej, zdravotných problémov a podobne. To chlap so 400-500 eurami niekde v meste asi nedokáže, a pomaly už ani na samote na vidieku. Toto je fakt, a je to podľa mňa úplne OK. Terepin si ale mylne myslí, že sú len dva typy chlapov: chlap čo zarába do 500 eur, a potom milionár s najnovším mercedesom. On si myslí, že neexistuje nič v strede a že ženy tiež ten stred nepoznajú. Existuje a poznajú. Mám v okolí strašne veľa mojich rovesníkov (od 20 do dajme tomu 35 rokov), mladé páry, mladé rodiny, aj večne mladí záletníci a pod. NIKTORÁ z nich nerieši peniaze ak ten chlap nie je vyslovene chudák. Má normálnú robotu a normálny plat, neriešia to a zrejme na to ani nepríde téma.

Neviem teda koľko Terepin zarába, ale ak má taký laxný prístup k práci ako k ženám a je to naozaj veľmi málo, tak to problém byť môže. Ak je to normálny slovenský príjem, tak to problém nikdy nebol, nie je a nebude.
heker
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 26 máj 2021, 22:27 Jeden príklad za všetky- vtedy 19 ročná študentka a 32 ročný Marek Fašiang atraktívny herec s peniazmi. Studentka nechala svojho frajera tiež študenta, kvoli Marekovi Fašiangovi. Nakoniec to skončilo medzi bitkou Fašianga a toho chalana na ulici.
Ale okej ženy slovenky podotýkam chcu chudakov bez penazí s jedno akým vyzorom, postavením a podobne, naivita nepozná hraníc ale budiš :)
Bozanka a Martin Jakubec. Zdena Studenkova a Kostka. Katarina Knechtova a ten superstarista z detskeho domova ci odkial. Dominika Cibulkova a to bradate cudo. Peter Sagan a Katarina Smolkova ako ucastnicka miss. Zuzana Vackova a Brano Deak. Lucie Bila a xxx mladsich muzov od nej. Hana Gregorova a daky skolak. Madonna a xxx mladsich chlapov. A mohol by som pokracovat, len som ich uviedol z hlavy co ma napadli. Chcel som aj Daru Rolins napisat, len s Rytmusom by to nebolo az tak ok uviest.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Óóó, nejaká random 19 ročná sliepka odkopla frajera a začala si s dabérom Harryho Pottera. Óó, všetky ženy na svete sú majetné štetky!!!!! ................nenastavujme prosím zrkadlo všetkým ženám a všetkým slovenkám na základe jednej ku*vy. :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

heker- no sak ked si ma cital tak si sa musel docitat ze kludne moze chodit aj 25 ročná s 20 ročným.
Bozanka-Jakubec tých nepoznám, Studentkova-Kostka(herečka+hudobný skladatel),Knechtová ktorá bola dlho sama+ten chalan- okrej suhlasim chcel skusit staršiu a ona mladšieho, Cibulková-Navara (športovkyna+podnikatel),Vackova-Deak som nevedel ze niekedy spolu chodili ale obaja herci, Lucie Bila- áno xy iných chlapov zväčša z jej brandže a jeden kulturista-autoklampiar,Hana Gregorova a mužský zlatokop lebo ju osral o prachy. Dara Rolins + Rytmus obaja z hudobnej brandže = v konečnom dosledku ze vrana k vrane sadá aspon zväčša.
Hensym- všetky? tak to potom aj lezbičky ze? :). To bol ale príklad kde študentka chcela chlapa ktorý má niečo za sebou a takých je dosť.
heker
Redeemer
Redeemer

Prehliadol som odpoved na otazku, ze kolko si mal vztahov a zien? Tu som to pisal - post2379668.html#p2379668

Kostka bol o polovicu mladsi od Studenkovej. Navara nebol podnikatel, ale pracoval na ministerstve podohospodarstva. Viacmenej ides argumentaciu ako Terepin a teda, ze si vyberies len co sa ti hodi. Tym co som pisal som nenarazal na povolania, ale na to, ze starsia uspesna (financne zabezpecena) zena a mladsi chlap (s rapidne nizsim prijmom).
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

heker- no vidieť že si prehliadol, kedže som to písal CrazzyJerrymu pod jeho prispevok a tam som sa ti vyjadril. Aspon vidiet ako citas moje odpovede a potom si tu vylievaš nervičky. Pre pokoj tvojej duše takto na noc- 2 vztahy niekolkoročné a medzitým 3 nezáväzné ulety.
Ja som len Terepinovi otvoril oči aby nebol v tom ze ked je chudák s malým platom a možno s biednym vyzorom ze si najde nejaku perfektnu babu podla jeho predstáv. Stým sa dá co to robit aby zvýšil svoju hodnotu u žien a pritahoval ich prirodzene. Miesto toho tu donho niektorí zabrdate, o nejakom dračikovi, on vám povie ze nič také nepísal a stále dookola ze niečo o nejakom dračikovi ako keby to je predmet jeho problemu omg. Ku zlatokopkám som sa vyjadroval, k babám ktoré nechcu len trieť biedu som sa tiež vyjadroval, ženy v zahraničí a odlišnosti od sloveniek tak isto som sa vyjadroval.A nie všetky slovenky niesu šlapky ani zlatokopky ja svoju mamu ani segru za ne nepokladám ani lezbicky nie ani kamarátky ktoré poznám x rokov a podobne.
Okej Navara bol na ministerstve ale tam nezarabal 500 euro ani nevyzeral ako truhlik so 160 kilami, ked zaujal Cibulkovu.
heker
Redeemer
Redeemer

Citam temu, ale o tvojich vztahoch som sa nedocitla. Jedna vec je Terepinovi otvorit oci a druha vec je huckat ho na hluposti o tom ako zeny vyhladavaju uspesnych muzov, muzov a muzov s vysportovanou postavou. Ved napokon Terepin nevie dostat na kavu ani skaredu zenu, ktoru nikto nechce a to preto, ze to bud robi cez internetovu zoznamku alebo nechce zaplatit za kavu. Ked si este pomyslim na jeho idealizovanie zeny, ze aku on hlada, ako ma vyzerat a co za hudbu ma pocuvat, tak je to u neho strata casu.

Moj kamarat nevyzera ako Navara, skor uplny opak. Maly, tucny, neucesane vlasy, castokrat karpiny v ociach. A vies co? Babam sa paci jeho uvolneny styl, ze si dokaze spravit srandu aj zo seba, zabavia sa s nim, pokecaju si s nim. Nepotrebuju, aby mal vysportovane telo alebo milion na ucte. Ved na rande ho vacsinou doviezol oco, kamarat alebo autobus. Myslis, ze to tie baby zaujimalo ako dosiel? Nezaujimalo, pretoze sa s nim zabavili pri kofole, pri kafe, pri pive.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

heker- mohol si sa docitat len o mojich neuspechoch v mojich temach z roku 2012-2013, svoje vztahy som tu nerozoberal nebol dovod.
To len aby vedel ze to tak chodí v SR. No ale ja som mu napísal že z evolučneho hladiska to tak skrátka je. Okej moze si zenská najst smetiara v KE, za chlapa len aby nebola sama. No akonáhle ju osloví chlap ktorý má nejaku postavu a nemusi byt extra svalnatý stací aj priemerna postava a má aj iné dolezité atributy ktoré dáva najavo tak tá ženská pojde skrátka za ním. Sak preco je tolko nevery v SR a rozpadov manzelstiev? Ake su nato dovody? Niekedy je to aj o sladkej naivnej nevedomosti. K zoznamkam som tiez písal svoje, castokrát fake-stiahnuté fotky zahraničných zien dobrý príklad- My Dates. Všetko sa aj tak rieši osobne vonku nie cez písanie. A ohladom hudby som mu tiez písal ak on pocuva napr Rock a ona Pop tak naco sa bavit o hudbe ked ich to rozdeluje. Treba sa baviť o tom co ich spája. Uz mi viac rozumieš ci ako ti to mám este napísať?
Ja neviem ani aké tie baby boli stým tvojim kamarátom a co snimi potom mal. Este som aj písal ze aj vysoký chudý chalan moj kamarát mal 6 vztahov a cca 20 žien v posteli.
Edit- no este jedna vec sak Terepin tu uvádzal svoje fyzické miery- 176 cm a cez 90 kg sak to nemá zlu postavu. Prv som si myslel ze má výraznu nadváhu ked zacal písať o sebe a o cvicení. Tu je to okej.
heker
Redeemer
Redeemer

Teraz ti rozumiem. Len nerozumiem radam, ktore mu tu posledny tyzden ci dva prezentujes, ze zeny su na peniaze a uspesnych, vysportovanych. Preco je nevera? Neviem, zrejme zlyhanie komunikacie, stereotyp, hadky, problemy v posteli, svokra, no a napokon zakazane ovocie v cudzej osobe. Myslis, ze v priemernych alebo chudobnych rodinach nevera nie je? Inak pisal si asi 2 strany dozadu, ze uspesni muzi maju viac deti - nesuhlasim, vid. ciganske osady, Orava, kopa dedin krizom-krazom na Slovensku, ale aj Afrika, Brazilia, India a tak podobne.

Autoeditácia príspevku po 1 min 11 sek:
Tu mas 10 dovodov nevery, posledny bod su peniaze. Takze mas tam aj 9 inych dovodov - https://sarm.pluska.sk/sex-a-vztahy/des ... -nej-vedie

Ak by bola zena normalna, tak Terpina nie ze podvedie, ale ho na tretom rande kopne do zadku a to preto, ze je zgrlos. Aj ked neviem preco by s nim isla az trikrat! To mi pripomenulo stary vtip:
-Pani, tie deti su dvojicky?
-Co blaznite, maly ma 2 a vacsi 5 rokov!
-Aha, nechcelo sa mi verit, ze vas niekto je..l 2x!
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja mu píšem o tom, že ked teraz nemá uspechy s babami ze si z neho robia aj srandu, ze musí na sebe nieco zmeniť. A ze velké uspechy maju tí uspešnejsí a vyšportovaný a že nic tým nepokazí. Nejaku dobu to trvá ja som bol kedysi tiez kadejaký a teraz som, uz inde. A posielal som mu tu aj iné rady a link, kedze casto tu cital len o nejakom dračikovi a rušnovodicovi nejake video co mu tu väčšina z vás neustále vyčíta a to je nepodstatná p*čovina v jeho probleme.
Nevera je aj kvoli finančným zalezitostiam v rodinách + to čo si aj menoval. Sak práve najviac v tých chudobných rodinách tá nevera je.
To teda neviem ci som písal ze uspešní ludia maju viac detí, skor asi to ze maju lepsie moznosti sa o deti postarat.
Cigani to je jasné, chudobná Orava kde je ledva zohnat prácu za aký taký plat, ale kolké Oraváčky odišli do BA alebo do Rakuska a pod len aby zmenili svoj zivot k lepsiemu. No a v zahraničí tie schopnejsie baby tiez cestuju do krajin kde sa zije lepsie a je vyššia zivotná uroven.
Neviem ci je žgrloš, ked prvé rande sa dá aj zadarmo zariadit a to som mu tiez písal.
Niekto mu tu radil sak kludne nech dá 50 eur na nejaku babu ze aspon si pokecá. Do p*či a pritom stačí ist kdesi do prirody, po meste prejsť, pozrieť oblubené miesta, ist na bajk napríklad to je vsetko zadarmo.
mato236
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mato236 »

Mna by fakt hrozne zaujimalo to:"velke uspechy maju ti uspesnejsi a vysportovani"...ked si spomeniem na svojich znamych a kamosov, tak najviac bab mali paradoxne ti,o ktorych by to clovek nepovedal. A vies preco ? Pretoze mali nieco v sebe. Nieco co tie baby pritahovalo, charizmu, iskru, volaj to ako chces. Dali pocitit babe, ze je pre nich vynimocna, vedeli ako sa k nej spravat, vedeli ju rozosmiat...
Nemas peniaze na veceru ? Super, pozvi ju k sebe a uhraj to na to, ze TY SAM ! jej tu veceru navaris, lebo ju mas rad a zalezi ti na nej...nemas peniaze na taxik a nemas autom ? Super, urobte si romanticku prechadzku po meste.

Ked som chcel usetrit, pozval som dievca na prechadzku po prirode a do termosky som vzal caj, oblubene hrnceky z policky a sedeli sme pod nocnou oblohou a vyslo ma to 0,00€... len preto lebo som chcel a nehladat dovody, preco sa to neda.

Terepin skoda reci..myslis si ze vztahy a laska zacina chladnou kalkulaciou, bohuzial pre teba a nastastie pre vsetkych ostatnych...to tak naozaj nie je. Vztahy su omnoho viac ako bankove ucty a sixpack, ale to ty nevidis
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

maťo - podla tvojej logiky sú potom športovci doživotný panicovia, lebo maju peniaze,vyšportovanu postavu,maju osobnosť,charizmu a iskru.
Okej kamosi si zrejme našli aspon priemerné baby so všetkým co k tomu patrí.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Sorry BlastBit, ale ty proste vobec nezijes v realite.
nijak nepopieram ze existuje percento populacie ktore sa riadi iba materialnymi potrebami ale to percento je fakt male.
ak ty mas ine skusenosti, mozno zijes v zlej spolocnosti, mozno su okolo teba sami taki ludia co riesia iba to materialno.
ale bezne to tak ozaj nefunguje. ludia sa nedavaju dokopy lebo si porovnali zivotopis, zhodli sa ze si navzajom vyhovuju, podpisali zmluvu o partnerstve a vybavene.

Terepin tu mal super otazku, nieco v style "preco by pragraticky rozmyslajuca studentka chcela chudobneho studenta"... samozrejme ze nechcela, lenze vacsina zien (aj muzov) nerozmysla pragmaticky. proste tak to neni.

ved si to over, chod na ulicu, oslov prvych 10 zien co uvidis a opytaj sa ich na to. opytaj sa ich ci partnera vyberaju na zaklade toho ake ma auto alebo aky je bohaty alebo na zaklade sympatii a emocii...

vy ste uz totalne vymleti z instagramu a tinderu a badoo a podobne. proste ked si odsudeny na neosobny styk, tak samozrejme ze ti neostava nic ine ako destilovat osobu na list vyhod a nevyhod, ale to neni realita, aspon nie realita vacsiny populacie.
ale samozrejme potom sa sem pride terepin vyplakavat na forum ze si nevie najst priatelku, 50 ludi sa mu to tu snazi vysvetlit, poradit mu a on spravi co? samozrejme si vyberie toho jedneho rovnako zmyslajuceho ako je on aby sa mohli navzajom tlapkat po ramene aky je svet zly a ignorovat tych 50 ludi co im hovoria opak.
heker
Redeemer
Redeemer

Blasbit - Uz skatulkujes zbytocne. Vsetci vedia ako to bolo myslene, len ty si si vybral co sa ti hodilo.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Blastbit napísal: 27 máj 2021, 9:58 maťo - podla tvojej logiky sú potom športovci doživotný panicovia, lebo maju peniaze,vyšportovanu postavu,maju osobnosť,charizmu a iskru.
Okej kamosi si zrejme našli aspon priemerné baby so všetkým co k tomu patrí.
uplne hlupo prekrucas to co ti tu pisu iny. nikto nepise ze mat peniaze ci vysportovanu postavu neni na prospech, samozrejme ze je. cvic ked mozes, budes vypadat lepsie.
ale mozes byt milionar a mozes vypadat ako brad pitt, pokial si negativisticky trulko tak jediny kto s tebou bude chciet byt bude prave nejaka zlatokopka ktora pretrpi tvoju osobnost aj to ze jej nie si sympaticky kvoli tomu komfortu a peniazom. no a samozrejme taka aj okamzite opusti akonahle niekoho "vyhodnejsieho".
Napísať odpoveď