CrazzyJerry- vyjadrím sa ti poslednýkrát nech majú priestor aj iný na svoje nazory.Ak sa teraz nezhodneme nevadi len sa nerád dotahujem a svoj nazor nato mám uplne jasný aj na základe skúseností z roznych zdrojov (nerátam zahraničné zdroje).
No a nech si Terepin vyberie koho nazor si zoberie k srdcu, ak vôbec. Lebo su ludia ktorým len skrátka robí dobre, ked ich má kto polutovať a su aj ludia ktorý sa naopak radi odbavuju na niekom kto neni ako sú oni.
1. je to evolučne danné, kvalitnejší chlap v každom smere vyhráva u kvalitnejších báb. U menej kvalitnejších báb vyhráva stále ten kvalitný chlap ako ten menej kvalitný chlap, ale občas sa uspokoja aj s takým len aby neboli samé = nato je dalsích viacero dovodov.
2. opäť, nenapísal som všetky, jasné že aj 20 ročná študentka bude chodiť s rovesnikom, tiež som chodil s rovesničkou. No ale viem, že predtým mala o 10 rokov staršieho ako som bol ja a tiež bola študentka.
3. no aj na ženy samozrejme zmeniť pohlad, ale lepšia postava+vyzor mu nejaký ten bod ku zlepšeniu skore pridá. Ide o zlepšenie skore u žien.
4. prečo debilne članky ? ked je pravda, že baby z odlišných štatov a národností maju iné hodnoty,priority,výchovu,možnosti práce, atd.
Sak som mu písal ak mu to so slovenkami nejde tak nech skusi ukrajinku. Zije v KE, blizko ma aj Madarsko.Ked dokaze kecat s aziatkou po anglicky dokaze to po anglicky aj s madarkou.Taká ukrajinka bude rada ked vypadne zo zničenej Ukrajiny aspon do SR. Nejaku prácu si tu najde za lepšie peniaze ako tam a moze žiť s Terepinom u mamy.
Nemusia si platiť nový byt, auto ak nechce sak nemusí mať, sú aj vlaky,busy na nejaké výlety potom snou.
Co preto ešte moze urobiť, dal som mu další tip od ineho uzivatela z tohto fora ako to vyriešil za 3 mesiace svojim pristupom a uspech mal prakticky takmer okamžite. Link som tu posielal do tejto témy a nielenže sa páčil ten chalan 3.babám súčastne ale ešte aj predtým sa páčil dalším ženám.
heker- 2 baby na vztah, 3 baby úlety. + desiatky skuseností od znamich so ženami. A ukludni sa nech ti nepraskne cievka

este aj teraz Hensym napísal to co som napísal aj ja v podobnom zmysle tak to predýchaj pre tvoje dobro