Vojna na Ukrajine

Diskusie na politické témy...
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Vojna na Ukrajine

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

jackb napísal: 13 máj 2023, 23:04 Ty ukazujes, ze poznas ludi z armady. Esteze pred tymi 8 rokmi sa pisalo, aky je problem specialom kupit lyze alebo, ze si aj slovenski vojaci musia kupovat lepsie veci v army shopoch, lebo tie co fasuju, boli z tendra kde museli vyhrat tie najlacnejsie a teda uplne najhorsie. ale v roku 2023 maju tej vybavy tolko, ze ju kradnu a predavaju. Aj prezidentka fasovala ako najvyssia velitelka? Aj Lengvarsky ako velitel vojenskej nemocnice? A bachari v Sobranciach (ci kde je ta vojenska basa)? Ty si vtip.
Ty máš ešte toľko drzosti, aby si tu klamal, že vojaci tú výstroj kradnú? Ty, vieš o fungovaní ozbrojených síl SR veľké nič, ale tváriš sa tu ako odborník. To isté bolo aj v téme o COVID-19, ako to tu už niekto spomenul. Tú tému si zlikvidoval svojím trápnym vyplakávaním, a to isté robíš teraz aj tu. Si len obyčajný klamár, čo si neustále vymýšľa a potom to prezentuje ako skutočnosť. Tvoje príspevky sa nedajú brať vážne.

A ešte k tej prezidentke. Ak bude poslaná na front, tak tú vojenskú výbavu do zimných podmienok, dostane.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Ake sloveso sa pouziva na prisvojenie cudzieho majetku? Takze cinnost, pri ktorej vojaci predavaju vyfasovany majetok OSSR civilom je..
To si napisal ty sam.
V inej teme jeden klamal aj som reagoval, ze klame. Ja som daval linky na studie a oficialne data. On len pocity dakych ludi a fasisticke weby.

Teraz tu klame iny - tvrdi, ze kazdy jeden vojak NATO ma vystroj na dobytie Ruska a ze cislo z tabulky je pocet vojakov, ktori to Rusko dobyju. Tam mu aj po osem rokoch musim pisat, ze vtedy mali odbornici iny nazor na jeho plany, a ze s tymi cislami to je mierne pesimistickejsie. Ale jeho halucinacie beries vazne. Skvela praca.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Zas a znova klamstvo! To by si nebol TY, keby si neustále neklamal a nevymýšľal si svoje bludy, však že?

Žiadny vojak si z armádneho skladu nič neprisvojí. Na to, aby tú výstroj získal, potrebuje body, ktoré si najskôr musí zarobiť. Až po výmene bodov, dostane danú výstroj, ktorú si zo skladu vyberie. Je to presne ten istý spôsob, ako keby išiel do obchodu a niečo si tam kúpil za € (peniaze). Lenže v armáde sa nepoužívajú peniaze ale body. A keďže je to všetko elektronicky evidované, tak je minimalizovaná možnosť akéhokoľvek, neoprávneného prisvojenia si veci, zo skladov.

Ale to TY nikdy nepochopíš, stále si budeš vymýšľať svoje klamstvá. Dúfam, že si tie klamstvá aj neustále sám pre seba opakuješ, aby si im nakoniec uveril a stala sa z tých klamstiev pravda. Rusáci ti môžu byť dokonalým vzorom, tiež svoje klamstvá neustále opakujú, až uveria tomu, že to je pravda.
militarol
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa militarol »

Dakujem ostatnym diskutujucim, ze tomu klamarovi s potrebou vyjadrovat sa k veciam, o ktorych nema absolutne ziadne vedomosti, dali vediet co si o nom myslia. Snad mu to uz teraz dojde, ze je tu vsetkym na smiech. Ale to by som chcel vela, urcite sme my ti tupci a on jediny je tu genius :D .
jackb napísal: 14 máj 2023, 11:07 jedine co rozporujem je tvrdenie, ze KAZDA armada NATO ma vybavenie pre personal a techniku sposobile do vychodnej Europy pocas zimy. lebo to by bol nezmysel. maju ti Slovaci na letisku vybavu do puste? ved sa chodi na Golanske vysiny, chodilo sa do Afganistanu ci do Iraku. podla blbcovej logiky ju maju. my ostatni vieme, ze nie, lebo ju nepotrebuju.

tak isto, ak maju Spanieli v Pyrenejach sneznice, nemaju ich na Kanaroch a v Melile. takze je ignorantske dat do suctu pesiakov pre vychodny front vsetkych spanielskych vojakov, lebo ich cast jednoducho vybavu do snehu a chladu nepotrebuje. preto ju nema. a to je cele co pisem. ze mu zeriete fanstasmogrie, ktore vymysla na moju adresu je viac vas problem ako moj.
Napisem ti to poslednykrat. Ty mas predstavu o svete na urovni 10 rocneho dietata. "Oh, oni ziju v horucave, budu vediet bojovat len v horucave, henti ziju v chlade, ti budu bojovat len v chlade" "tam je horuco, ich nakladiaky budu fungovat len v horucave". Uz si s tym ozaj na smiech kazdemu, uvedom si to.

Ukazal som ti na priklade Nemecka ake totalne hovadiny pises, doslova kazdy jeden ich vojak ma vybavu do zimy. A ostatni ti to napisali ako to je v OS SR. Kazdy jeden to ma k dispozicii. A v tej tvojej hlave je nepredstavitelne, ze krajiny NATO po 70+ rokoch ked je hlavnym potencialnym nepriatelom ZSSR/Rusko dokazu mat vystroj pre svojich vojakov na vedenie vojny v Europe.

Taktiez implikujes taku smiesnu predstavu o Rusku, ako keby väcsina zila niekde za polarnym kruhom a dobre ze nie v iglu. Nedokazes pochopit, ze ta osidlena europska cast kde su velke mesta ma +- rovnake teploty ako zvysok Europy. Uz som ti to dokazal na tom, ze v Poprade je celorocne chladnejsie ako v Moskve alebo Petrohrade :smt006 . A na zivot v Poprade clovek nepotrebuje nic specialne :D .

Taktiez si davnejsie argumentoval, ze rusi maju samozrejme vsetko najlepsie, zapadna vybava by si v zime neskrtla, ruske bavlnene natelniky su najlepsie. Ja som sa ti snazil vysvetlit, ze to absolutne nie je pravda a narozdiel od teba mam prakticke skusenosti s velkym mnozstvom oblecenia a vystroje z krajin NATO. A maju zimnu vybavu na top urovni. A hlavne ta tvoja hlava nedokaze pochopit, ze kedze uz tie veci maju vymyslene a produkuju ich, tak by v pripade konfliktu dokazali zvysit vyrobu, ak by to vobec bolo nutne. Ty zijes v alternativne realite, kde vyrobit termopradlo a vetrovku, je cosi nemozne az sci-fi.

A si velky internetovy hrdina, vypisujes mi tu hrube invektivy, zosmiesnujes ludi. Chcel by som ta vidiet ako by si tu teoriu o rozhyckanych zapadniaroch, co dezertuju vysvetloval do oci napriklad nejakemu vojakovi zo spanielskej alebo talianskej armady. Podla mna by si len ticho suchal nohami a bolo by po tvojich teoriach :smt006 . Ale je to inac bezna vec v psychologii, vola sa to projekcia, snazis sa svoje vlastne negativne vlastnosti pripisat inym. Takze je viac ako pravdepodobne, ze bez mobilu by si dezertoval akurat ty.

Autoeditácia príspevku po 2 min 45 sek:
jackb napísal: 14 máj 2023, 14:16 Teraz tu klame iny - tvrdi, ze kazdy jeden vojak NATO ma vystroj na dobytie Ruska a ze cislo z tabulky je pocet vojakov, ktori to Rusko dobyju. Tam mu aj po osem rokoch musim pisat, ze vtedy mali odbornici iny nazor na jeho plany, a ze s tymi cislami to je mierne pesimistickejsie. Ale jeho halucinacie beries vazne. Skvela praca.
Ano, kazdy jeden vojak v NATO je schopny viest vojnu v Europe. Klames akurat ty.
A uz vtedy som sa ti snazil vysvetlit, ze nie je expert ako expert. Lebo ja ti najdem experta na hocaku temu, ktori budu zastavat opacny nazor oproti väcsine. Typicke konfirmacne skreslenie. Najdes si taky zdroj, ktory vyhovuje prave tvojim predstavam :smt006 . Samozrejme, cas dal za pravdu mne, ukazalo sa to vsetko na Ukrajine.

Autoeditácia príspevku po 2 min 47 sek:
Noobsz DJ napísal: 14 máj 2023, 14:26 Žiadny vojak si z armádneho skladu nič neprisvojí. Na to, aby tú výstroj získal, potrebuje body, ktoré si najskôr musí zarobiť. Až po výmene bodov, dostane danú výstroj, ktorú si zo skladu vyberie. Je to presne ten istý spôsob, ako keby išiel do obchodu a niečo si tam kúpil za € (peniaze). Lenže v armáde sa nepoužívajú peniaze ale body. A keďže je to všetko elektronicky evidované, tak je minimalizovaná možnosť akéhokoľvek, neoprávneného prisvojenia si veci, zo skladov.
Je to inac sranda, lebo ja som aj v jednom prispevku priamo napisal, ze:
militarol napísal: 13 máj 2023, 22:28 Mne tak predal znamy slovenske termopradlo za par eur, mal prebytocne body na vystroj.
A on tu nasledne pise o rozkradani. On ani nedokaze pochopit zakladne suvislosti, nema absolutne prehlad o veciach. Myslim si, ze dalsia diskusia s tym klamarom je zbytocna.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

militarol napísal: 14 máj 2023, 14:42Myslim si, ze dalsia diskusia s tym klamarom je zbytocna.
to je pravda, lenze on bude zasvinovat temu svojimi pomylenymi predstavami, tak ako to spravil v inej teme
je jedno, ze mu dokazes, ze klamal, on si vytvori dalsieho slameneho panaka a toho bude donekonecna opakovat

aj by to bolo vtipne, keby to nebolo take smutne
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Hadam netreba detailne rozoberat to ze vojna medzi západnými velmocami a východnými by znamenali 3 svetovú vojnu.
Nejaký Sibir,Antarktida,Aljaška alebo Polárny kruh by neboli hlavnými bojiskami takejto vojny kde by masovo boli nasadzované 100 tisíce ludí.
Nie je ani 19 storočie v ktorých Napoleonova armáda mrzla za Moskvou a že ich Ruský kozáci na konoch šli partizánsky zabijať kopijami.
Preto si to uz v 21 storočí netreba takto predstavovať, že milionové armády si to budú rozdávať na snehovom poli niekde v mraze na Sibiri.
V podstate aj černoch zvyknutý na teplo si vie zvyknut aj na zimné počasie. Pripomenulo mi to Jamajských bobistov :lol:
Ved aj v Spanielsku je cim dalej tým viac černochov a Spanielsko na severe v Pyrenejách vedia mať zimu, v Grecku tiez vie byť zima.
Neviem ako vy ale ja ako civilista mám nohavice aj zimnu bundu do - 40°C, čiže vojaci isto majú výbavu do tuhých mrazov.
jackb
Redeemer
Redeemer

Noobsz DJ napísal: 14 máj 2023, 14:26 Žiadny vojak si z armádneho skladu nič neprisvojí. Na to, aby tú výstroj získal, potrebuje body, ktoré si najskôr musí zarobiť. Až po výmene bodov, dostane danú výstroj, ktorú si zo skladu vyberie. Je to presne ten istý spôsob, ako keby išiel do obchodu a niečo si tam kúpil za € (peniaze). Lenže v armáde sa nepoužívajú peniaze ale body. A keďže je to všetko elektronicky evidované, tak je minimalizovaná možnosť akéhokoľvek, neoprávneného prisvojenia si veci, zo skladov.
Takze vojak si kupi vystroj, ktoru momentalne nepotrebuje za internu armadnu menu a namiesto toho, aby vystroj pouzival, alebo vratil ak ju nepotrebuje ju preda mimo OS SR. A to nie je kradez. Dakujem, uz viem. Overim u dostojnika GŠ OS SR ako velmi su tieto tvrdenia pravdive a ako je taketo nieco legalne (aj ked asi tolerovane).

Ale mas pravdu, toto sa museli slovenski vojaci ucit od Moskalov.

keby si nebol tak trapne hlupy, tak by si bol aj na smiech.
si len na plac, lebo mas pravdu len s tou projekciou - ty svoje lzi od piatku pripisujes mne, pritom nemas vedomosti ani len na urovni zakladnej skoly a nadalej sa do tych sraciek zahrabavas. aj by som ti vysvetlil, preco vcera konkretne bolo v Poprade chladnejsie ako v Moskve, ale dokazal si, ze si tak hlupy, ze to nespracujes, prekrutis na nieco co nenapisem a budes vykrikovat nieco tretie.

podla tvojej skolkarskej predstavy sa cela armada cvici robit jednu a tu istu vec. ziadna specializacia na cinnosti ci podnebie. vsetci to iste. podla toho co pises si predstavujes, ze mechanik tanku rovnako podvesi municiu stihacke, opravi meteoradar na letisku a este bude rovnako sikovne podavat nastroje chirurgovi. a kto vie na co vsetko nechirurgicke a nelekarske je trenovany ten chirurg v tej tvojej imaginarnej armade. okrem toho nevidis dovod delit armadu na jej zlozky: pechotu, letectvo, namornictvo (a v USA aj vesmirne sily). vsetci spolu, vsetci jeden trening, jedna vystroj, nikto nesmie byt v nicom lepsi. tieto poznatky prosim adresuj MOD, lebo do reklam stale pchaju nieco o specializacii a to je proti tvojim snom, takze to budu lzi. ved random user of internet ma pravdu.

pri Nemecku si si nasral do huby uplne kolosalne: 184K prislusnikov. kupia 150K setov a ty stale tvrdis, ze kazdy prislusnik ma set. aj ked sam sebe dokazes, ze to nie je pravda.

aj pri tej priemernej rocnej teplote si ukazal, ako ti matematika ide. tu ta ale tvoj novy najlepsi kamarat moze doucit - tvrdi, ze sa tym zivi aj ked jeden nikdy nevie. tri roky bol hlavny imunolog a virolog.

vidis, stale len klames, nevyznas sa vobec v nicom a to projektujes do mojej osoby. este ze si si napisal, aky si internetovy hrdina, ktory hovno vie ale machruje, ze ma daky spacak a to je dokaz vsetkeho.

mozes prosim tacitovat, kde som pisal, ze Moskali maju vsetko najlepsie? potom budem veselo ignorovat vsetky tie lzi, bludne predstavy a projekcie, ktorymi si sa rozhodol obtazovat ma. co je inak zaujimave, lebo pred tebou ma obtazovali ludia za to, ze nie som rusofil a ty neobtazujes ich, obtazujes mna. ale mozno ti pomoze, ked si pojdes vyvetrat hlavku do britskeho arktickeho spacaka.
beardie
Redeemer
Redeemer

presne takto isto to bolo v teme o covide, panak za panakom od hlavneho panaka :)
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

jackb napísal: 14 máj 2023, 15:34 aj pri tej priemernej rocnej teplote si ukazal, ako ti matematika ide. tu ta ale tvoj novy najlepsi kamarat moze doucit - tvrdi, ze sa tym zivi aj ked jeden nikdy nevie. tri roky bol hlavny imunolog a virolog.
Tak ale to bol aj nas premier, dokonca aj studie expertov si po veceroch cital a vzdelaval sa.
jackb napísal: 14 máj 2023, 15:34 vidis, stale len klames, nevyznas sa vobec v nicom a to projektujes do mojej osoby. este ze si si napisal, aky si internetovy hrdina, ktory hovno vie ale machruje, ze ma daky spacak a to je dokaz vsetkeho.
O com je vlastne tato diskusia?
jackb
Redeemer
Redeemer

Stale o tom, ze som pred 8 rokmi citoval "doktorku vojny", ktora studovala v Londyne a bola v teame, ktory radi(l) armadam, ako sa zlepsit. Na jesen 2014 povedala, ze vacsina armad NATO je tom zle a konvecne by ho Rusko porazilo. Uzivatela sa to dotlklo tak, ze si to pamata a vyskrekuje, aky som rusofil, ked som to napisal a propraganda a neviem co.

Dalej uzivatel trva na tom, ze Europa je homogenny priestor, v ktorom je vsade identicka klima, identicka vegetacie, identicke rieky a nie je potrebny specializovany trening na tieto podmienky. (Teda okrem flexenia aky ma spacak, to uz existuje aj polarny kruh a Briti [10 za turnus, MOD, 2018] tam cvicia). No a nedeli armadu na jej zlozky podla prostredia - pozemne sily, letectvo a namornictvo. Vsetko jedno. Vsetci su podla neho civceni na jediny ucel - porazit Rusko, v ktorom nie je zima. Problemy Napoleona ci nacistov asi boli len rozpravky a pokus Moskalov nechat vymrznut ukrajinskych civilov bol len daky trik, lebo vraj v europskej casti Ruska nie je taka zima, aby o nej malo zmysel hovorit.

Tak tolko par vetami :)
beardie
Redeemer
Redeemer

retkvic napísal: 14 máj 2023, 16:12O com je vlastne tato diskusia?
jackb ma problem akceptovat, ze aj neseverske krajiny NATO maju zimnu vybavu pre dostatocne mnozstvo svojich vojakov

potom nastalo obvykle zanesenie temy irelevantnym balastom
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 14 máj 2023, 16:42 jackb ma problem akceptovat, ze aj neseverske krajiny NATO maju zimnu vybavu pre dostatocne mnozstvo svojich vojakov
keby to bola pravda aspon z druheho hmlisteho brehu. jak ten Koňacenko - pravdy sa od teba ani nahodou nedockame.

militarol vypisujes, ze zimnu vybavu na podmieky severovychodnej Europy ma KAZDY prislusnik je armad. vojenska hudba, armadni kartografi, ponorkari, armadni psychologovia, prisnusnici generalnych stabov. KAZDY z nich ci je z Portuagalska, Grecka alebo Ciernej Hory ma vystroj a VYCVIK na pozemny utok na Rusko pocas zimy. ja som tak drzy, ze mu v tom oponujem.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Tak mu chod prosim oponovat do PM a jeho tiez poprosim nech ti tam odpisuje. Tie vase zvasty sa mi fakt nechce citat a su uplne mimo tejto temy. Za kladne vybavenie dakujem.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Na co reagujete na jackb? Co chcete, aby znicil tuto temu ako tu o covide? Treba ho ignorovat.
militarol
Light Expert
Light Expert

jackb napísal: 14 máj 2023, 15:34 Takze vojak si kupi vystroj, ktoru momentalne nepotrebuje za internu armadnu menu a namiesto toho, aby vystroj pouzival, alebo vratil ak ju nepotrebuje ju preda mimo OS SR. A to nie je kradez. Dakujem, uz viem. Overim u dostojnika GŠ OS SR ako velmi su tieto tvrdenia pravdive a ako je taketo nieco legalne (aj ked asi tolerovane).

Ale mas pravdu, toto sa museli slovenski vojaci ucit od Moskalov.
Sorry, ale ten koncept si vyzaduje na pochopenie aspon nejaku inteligenciu. A to som si myslel, ze v ozbrojenych silach je vsetko blbuvzdorne, ale s takym blbcom ako si ty neratali. Chod si tie svoje hluposti overit u dostojnika :lol: .

jackb napísal: 14 máj 2023, 15:34 aj by som ti vysvetlil, preco vcera konkretne bolo v Poprade chladnejsie ako v Moskve, ale dokazal si, ze si tak hlupy, ze to nespracujes, prekrutis na nieco co nenapisem a budes vykrikovat nieco tretie.
Blablablabla, celorocna priemerna teplota v Poprade je nizsia ako v Moskve. Uz netrapos viac.
jackb napísal: 14 máj 2023, 15:34 podla tvojej skolkarskej predstavy sa cela armada cvici robit jednu a tu istu vec. ziadna specializacia na cinnosti ci podnebie. vsetci to iste. podla toho co pises si predstavujes, ze mechanik tanku rovnako podvesi municiu stihacke, opravi meteoradar na letisku a este bude rovnako sikovne podavat nastroje chirurgovi. a kto vie na co vsetko nechirurgicke a nelekarske je trenovany ten chirurg v tej tvojej imaginarnej armade. okrem toho nevidis dovod delit armadu na jej zlozky: pechotu, letectvo, namornictvo (a v USA aj vesmirne sily). vsetci spolu, vsetci jeden trening, jedna vystroj, nikto nesmie byt v nicom lepsi. tieto poznatky prosim adresuj MOD, lebo do reklam stale pchaju nieco o specializacii a to je proti tvojim snom, takze to budu lzi. ved random user of internet ma pravdu.
Ty to mas v hlave riadne popletene. Co to ty tu splietas o chirurgoch a neviem co. Ak ma armada milion vojakov, tak ako celok ma milion vojakov. A tento celok milion vojakov dokaze viest vojnu aj v Rusku, v pripade NATO statov.
jackb napísal: 14 máj 2023, 15:34 nevidis dovod delit armadu na jej zlozky: pechotu, letectvo, namornictvo (a v USA aj vesmirne sily)
Ach, opät si ma pobavil svojou nevzdelanostou. Ze armada sa deli na letecto, namornictvo atd. :lol: . Nemas nastudovane ani zakladne pojmy. Ozbrojene sily sa delia na armadu, letectvo a ine, ty chytracik :D
jackb napísal: 14 máj 2023, 15:34 pri Nemecku si si nasral do huby uplne kolosalne: 184K prislusnikov. kupia 150K setov a ty stale tvrdis, ze kazdy prislusnik ma set. aj ked sam sebe dokazes, ze to nie je pravda.
Aaaano, Nemci si len tak priebezne v jednej objednavke objednaju 150 tisic kusov oblecenia pre 180 tisic vojakov, tak v tvojej hlavicke to znamena, ze ich ozbrojene sily teda nemaju dost oblecenia, ich armada je nesposobila posobit v teplotach beznych v Nemecku alebo Slovensku, resp. Rusku :D . Nedokazes si predstavit, ze tie veci sa kupuju priebezne a doplnaju sa. Predstav si, ze aj pred tou objednavkou nebehali nahi a maju stotisice obleceni uz teraz :smt006
jackb napísal: 14 máj 2023, 16:52 keby to bola pravda aspon z druheho hmlisteho brehu. jak ten Koňacenko - pravdy sa od teba ani nahodou nedockame.

militarol vypisujes, ze zimnu vybavu na podmieky severovychodnej Europy ma KAZDY prislusnik je armad. vojenska hudba, armadni kartografi, ponorkari, armadni psychologovia, prisnusnici generalnych stabov. KAZDY z nich ci je z Portuagalska, Grecka alebo Ciernej Hory ma vystroj a VYCVIK na pozemny utok na Rusko pocas zimy. ja som tak drzy, ze mu v tom oponujem.
Ty si to predstavuje ako 10 rocny chlapec. Ze ich nazenu s palicami asi niekde na nejake pole a budu sa bit. Ved ked ma niekto vycvik ako ponorkar, tak pocas vojny bude predsa sluzit na ponorke a potapat ruske lode. A predstav si, rovnako to funguje v Rusku :D . A ten ponorkar bude mat vsetko potrebnu vybavu a vycvik, aby mohol viest celorocne vojnu s Ruskom a plnit si svoju ulohu na ponorke.

Myslim si, ze si sa tu uz vyfarbil viac ako dost. V podstate kazdy jeden uzivatel, ktory tu zareagoval, ta ma za klamara a blbca. Ale v tvojej hlave su vsetci hlupi, len ty si lietadlo. Skus sa nad tym zamysliet.
jackb
Redeemer
Redeemer

heker napísal: 14 máj 2023, 17:09 Na co reagujete na jackb? Co chcete, aby znicil tuto temu ako tu o covide? Treba ho ignorovat.
Dobre vidis kto tuto temu nici - ten kto nevie o armade nic.
Bad.boy napísal: 14 máj 2023, 17:03 Tak mu chod prosim oponovat do PM a jeho tiez poprosim nech ti tam odpisuje. Tie vase zvasty sa mi fakt nechce citat a su uplne mimo tejto temy. Za kladne vybavenie dakujem.
rano som ziadal vedenie, nech odokmne temu USA vs Rusko, v ktorej ho pred 8 rokmi vsetci vysmiali. lebo tu je to OT a on ma stale cituje a obtazuje svojimi vymyslami.

militarol, hlupy si len a len ty a mne podsuvas nieco o neprezivani v zime a nahych Nemcoch. stale sa strapnujes pri tej premiernej teplote, lebo si uplne sprosty. nehovoriac o detinskom slovickareni. a neda si povedat, ze ak je milion prislusnikov ozbrojenych sil, tak desiatky tisic z nich nepotrebuju vybavu na boj v zime, lebo sa budu na boji zucastnovat tak, ze im to nebude potrebne. preto nepotrebuju ozbrojene sily ziadnej krajiny vystrojit a vycvicit KAZDEHO svojho prislusnika na podmienky zimy v Rusku. vycvicia a vystroja len tych, ktorych potrebuje. a to ty uz aspon od piatku odmietas.
beardie
Redeemer
Redeemer

militarol napísal: 14 máj 2023, 17:24Ved ked ma niekto vycvik ako ponorkar, tak pocas vojny bude predsa sluzit na ponorke a potapat ruske lode. A predstav si, rovnako to funguje v Rusku
podľa rôznych zakulisnych info z Ruska žiaľ ani toto už nie je pravda, keďže viackrát nahnali zasobovacov, mechanikov a obsluhu zariadení na frontu

Autoeditácia príspevku po 1 min 34 sek:
jackb napísal: 14 máj 2023, 17:44 Dobre vidis kto tuto temu nici - ten kto nevie o armade nic.
o tej armáde, ktorej súčasťou je námorníctvo? :)
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

jackb napísal: 14 máj 2023, 16:52 militarol vypisujes, ze zimnu vybavu na podmieky severovychodnej Europy ma KAZDY prislusnik je armad. vojenska hudba, armadni kartografi, ponorkari, armadni psychologovia, prisnusnici generalnych stabov. KAZDY z nich ci je z Portuagalska, Grecka alebo Ciernej Hory ma vystroj a VYCVIK na pozemny utok na Rusko pocas zimy. ja som tak drzy, ze mu v tom oponujem.
Diskusia dost zvlastna. Urcite kazda armada ma zimnu vystroj a oblecenie do zimy, aj ta Grecka a Spanielska, kedze tam maju hornatejsie uzemie nez je na Slovensku a vieme dobre ake su zimy v horach, urcite su tam v horach drsnejsie zimne podminky nez na vecsine Slovenska, to ze je tam teplejsie v lete je tiez fakt. To ci maju zimnu vystroj by som sa obaval skor v Rusku, kedze vsetko tam funguje dost na oko, na propagdandisticke ucely. Tiez je zbytocne sa bavit o nejakom tahu na Moskvu, ked v dohladnej dobe ziadny nehrozi, ak vobec, vice versa.
militarol
Light Expert
Light Expert

jackb napísal: 14 máj 2023, 17:44 Dobre vidis kto tuto temu nici - ten kto nevie o armade nic.
rano som ziadal vedenie, nech odokmne temu USA vs Rusko, v ktorej ho pred 8 rokmi vsetci vysmiali. lebo tu je to OT a on ma stale cituje a obtazuje svojimi vymyslami.

militarol, hlupy si len a len ty a mne podsuvas nieco o neprezivani v zime a nahych Nemcoch. stale sa strapnujes pri tej premiernej teplote, lebo si uplne sprosty. nehovoriac o detinskom slovickareni. a neda si povedat, ze ak je milion prislusnikov ozbrojenych sil, tak desiatky tisic z nich nepotrebuju vybavu na boj v zime, lebo sa budu na boji zucastnovat tak, ze im to nebude potrebne. preto nepotrebuju ozbrojene sily ziadnej krajiny vystrojit a vycvicit KAZDEHO svojho prislusnika na podmienky zimy v Rusku. vycvicia a vystroja len tych, ktorych potrebuje. a to ty uz aspon od piatku odmietas.
Ale ved ty si tvrdil, ze NATO prehraje proti Rusku, lebo je tam zima a nemaju na to oblecenie. A potrebne oblecenie na vojnu v Europe/Rusku maju vraj len specialne jednotky. A taktiez europania potrebuju specialny vycvik na vojnu v uplne specifickej klime Ruska, kde vobec v miestach kde je väcsina obyvatelov nie je takmer totozne ako inde v Europe, resp. aj u nas.

Uz neviem ako ti to napisat. Ak maju ozbrojene sily napriklad USA 1,4 miliona vojakov, tak ako celok mozu viest vojnu v Rusku. Absolutne nechapem co tym chces povedat, ze napriklad niekto v ponorke nebude mat spacak do -20C. A co akoze? To aby mohol vystrelovat tomahawky na ciele v Rusku potrebuje byt v ponorke obleceny v zimnom komplete? Alebo niekto na lietadlovej lodi co bude pripevnovat bomby na lietadla? Aka je tvoja pointa? Ci podla teba je vojak len ten s puskou v zakope so spacakom? Ozbrojene sily funguju ako celok. A ako celok dokazu posobit proti Rusku. Koniec.
jackb
Redeemer
Redeemer

militarol napísal: 13 máj 2023, 13:28 To, ze v USA, Taliansku, Nemecku, Francuzsku, USA nemaju v na skladoch oblecenie do zimy, tak to je uz len taka ceresnicka na torte. Neboj sa, maju ich dost. Dokonca ich ma kazdy vojak.
Ja som sice nikdy nenapisal, ze tie ozbrojene sily nemaju v skladoch oblecenie do zimy - to je tvoja loz, ale tu tvrdis, ze ho maju pre kazdeho. Dnes uz tvrdis, ze nemaju pre kazdeho, lebo nepotrebuju. Co ja tvrdim od piatku a ty vymyslas o mojom rusosexualizme.
militarol napísal: 13 máj 2023, 15:51 Od termopradla, cez spacaky, rukavice a bivi bagy atd. bezne robia cvicenia v Norsku a inde.
A ja cely cas reagujem, ze isto nie vsetci, ze ti, ktori maju obsluhovat radar na Diego Garcia ho nepotrebuju, preto im ho ani nekupia a neposlu v tom cvicit do Norska. A to je opat sprska urazok.

On si postava armadu (ozbrojene sily) milionov slamenych panakov a sam ich potom poraza. Keby vydrzal bez vtahovania mna do jeho utkvelych predstav, bol by to velky prinos pre tuto temu, lebo mna nebavi od piatku celit celym stranam jeho vymyslov, z ktorych ma obvinuje.

Pritom treti den pisem prakticky to, co zhrnul do zatial posledneho postu.

Ja sa chcem opat vysmievat moskalskej propagande a tomu ake blbosti tu od nej prevzala ina skupina uzivatelov a opat nemaju ani za mak pravdy. :cry:
Napísať odpoveď