Lyžovanie
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Lyžovanie
Chcel by som asi po 15 rokoch zacat lyzovat a mam doma este svoje stare lyze. Isiel aj pri lyziach ten vyvoj nejak extremne dopredu, zeby sa mi oplatilo kupit nejake lowend lyze oproti tym starym? (lyzovat v zmysle 1x tyzdnova dovolenka + 2-3 vikendy, takze nic velke)
Ja by som isiel na starych, skus ako to ide a az potom uvazoval nad novymi.
vzdy si mozes na svahu pozicat na chvilu nejake novsie a porovnat. aj ked je dost mozne pozicovna bude tiez poziciavat 15 rocne kusy 
myslim ze lyze su furt lyze, zahnute dosky na ktorych sa smykas dole svahom. existuje milion tvarov a velkosti ale posmykas sa na vsetkych. ked zistis ze ti nieco na tych starych nevyhovuje tak potom kupuj nove.
myslim ze lyze su furt lyze, zahnute dosky na ktorych sa smykas dole svahom. existuje milion tvarov a velkosti ale posmykas sa na vsetkych. ked zistis ze ti nieco na tych starych nevyhovuje tak potom kupuj nove.
za 5 korún na každom svahu si výbavu vieš požičať. Skús niečo nové a keď budeš cítiť efekt, tak si kúp. Za mňa ten progres lyže 15 rokov dozadu a dnes je úplne iné lyžovanie a komfort.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No to sa hovori o bicykloch a ja teda zas až taký rozdiel v nich tiež nevidím
.. Zoberem na vikend tie stare, jeden den skusim v nich a druhy den poziciam nejake nove, ci to bude rozdiel.
Progres pri lyziach isiel urcite dopredu. Ale ak si 15 rokov nelyzoval a tie 15 rocne lyze uz su carvingy, tak rozdiel pravdepodobne nepoznas.
Najvacsi rozdiel citit ak vyuzijes nejaky test day, kde ponukaju na pozicanie naozaj najnovsie modely, casto urcene pre pretekarov.
Najvacsi rozdiel citit ak vyuzijes nejaky test day, kde ponukaju na pozicanie naozaj najnovsie modely, casto urcene pre pretekarov.
smajlik - Nemozes predsa porovnavat 15-rocne stare, zrejme hobby lyze v sume 150 eur s najnovsimi pretekarskymi modelmi za 800 eur. To je ako keby som isiel dnes porovnavat 15-rocnu Fabiu s novym Mercedesom S580.