niekto tu spominal favaka s tuc tuc ... nevadiii, aspon skor opadnu plechy
Tuning
-
Citroen C2 Super 1600
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
"Osamoteny", chudy chalanisko v zltej Cammel bunde? Heh, to si bol ty? Som ta potom videl pri stanku BMW... este som ta ukazoval babene, ktora je big Rossi fan a Maxa moc nemusi, "pozri aka pekna bunda". Kto uz by si nerypol do Rossi fanajin153 napísal:... mal som na sebe svetlozltu pretekarsku kozennu bundu Biaggi
Pokial ide o samotnu akciu, skoda dnesneho pocasia- keby tam kamos nepredvadzal svoju caru, ani by som sa nepristavil.
-
jin
VIP
Jo to som bol ja!! nabuduce na mna zakric!! alebo si na celo prilepim neonovy napis HOJKO.COMTomasito napísal:"Osamoteny", chudy chalanisko v zltej Cammel bunde? Heh, to si bol ty? Som ta potom videl pri stanku BMW... este som ta ukazoval babene, ktora je big Rossi fan a Maxa moc nemusi, "pozri aka pekna bunda". Kto uz by si nerypol do Rossi fana
Pokial ide o samotnu akciu, skoda dnesneho pocasia- keby tam kamos nepredvadzal svoju caru, ani by som sa nepristavil.
//btw... osamoteny?? to sa ti len zdalo. Na podobne akcie chodievam vzdy najradsej sam. Je to moj ehm "styl" prezerania vystav a autosalonov. Takto mam dost casu sa sustredit no co chcem a nemusim sa drzat na niekoho, kto
ma furt taha za rukav s tym, ze on chce este vidiet toto a hento... To fakt neznasam. Ine je to pri velkych tuningovych zrazoch. Tam si rozlozime partia stan a prilezitostne sa stretavame... Spolu iba nocujeme.
-
haliegro
Medium Star
ja viem, ze to nieje med lizat, ale ja sa chcem stat pofesionalom, co sa tyka striekania, ale zasa nechcem investovat desadtisice do kurzov, kde sa nic nenaucim, radsej investujem desadtisice do dielne, odsavania, zacnem na tatkovych dvoch starych skodovkach, potom jeho lade a potom sa pustim do mojho mustangu. ked sa postupne zaucim, zacala by som so striekanim vzorov (kresenie mam v krvi) a potom sa tomu podla moznosti venovat. len by som predtym, ako sa na to odhodlam chcela, zozbierat nejake tipy no a myslela som si, ze sa nieco moze najst aj tuna.mishenko napísal:haliergo tak toto vazne nerob sama, to nie je ako v not2fast ked si brian striekal svojho skyline. treba na to samozrejme dielnu na striekanie, bezprasne prostredie je veeelmi malo, treba aj teplotu, silne odvetravanie (pretoze farba pri striekani zostava aj vo vzduchu, potom napada a narobi bodky), ak nechces spravit pomaranc, tak si to daj radsej nastiekat dakomu, kto to robi pravidelne/profesionalne. ti poviem, ze ani lakernikom sa obcas nezadari a nieto este ked to robi clovek bez skusenosti.
tymto by som ta nerad podcenoval, iba sa vyjadrujem k danej otazke.
keby som mala 400 000, tak 80 dam do americkeho veterana so silnym motorom (touto fazou som uz presla) a zvysok dam do tuningu, ale hlavne do stylingu a audia. aby som upresnila, tiez som ako p4tra viac fanusikom stylingu. pravdu povediac naco ti je auto, co potiahne 250, ked tu aj tak mozes max. 130. t.j, vysantit sa mozes len ak si vyjdes na nemecku dialnicu, alebo si drahu spravis doma...ja mam zaujimavejsiu otazku. co keby ste mali 400.000? to je priemerna cena noveho auta u nas. Kupili by ste najlacnejsi model za cca 300.000 Sk a zvysok tuning, alebo silnejsiu verziu s lepsou vybavou za 400?
timo
no jin to si sa teda zas pochlapil takto rozkrikovat svoju bundu na verejnosti 
-
haliegro
Medium Star
tak na:jin153 napísal:nahod sem uz konecne nejake fotos toho tvojho fordu... dost by ma zajimal aj zvuk motoru...
http://rapidshare.de/files/19422015/MVC-395W.MPG.html
a teraz so mnou rozmyslaj, do akej farby ho mam obliect. osobne rozmyslam nad kombinaciou cervena-cierna, alebo cierna-zlta.
- Prílohy
-
- MVC-394S.JPG (43.7 KiB) 1343 zobrazení
-
- MVC-393S.JPG (48.69 KiB) 1343 zobrazení
-
- MVC-392S.JPG (36.47 KiB) 1343 zobrazení
haliegro, hmm... ten zvuk nepotrebuje komentar- hovori za seba. Nuz a pokial ide o farbu, ja by som na tvojom mieste vsadil jednoznacne na ciernu (bez akejkolvek farebnej kombinacie) a chrom (oba narazniky, bocne ramy, klucky, ram predneho grilu, ramy prednych + zadnych svetiel, vyfuk, disky,...), prip. este dokupit/nechat dorobit decentne pochromovane stupacky.
-
jin
VIP
Jednoznacne suhlasim s Tomasitom. Vsad na old American style. Kombinaciou cierna perlet a chromova doplnky nemozes nic stratit. Interier by som ladil do cervenej/bielej koze a mozno vnutri tiez chrom... (alebo zlato???)
// Ozaj ludia kamarat chce v horizonte 2 rokov urobit dost vykonneho civica (1.8 VTi) a potrebuje vypracovat nejaky plan... ja som sa nad tym trocha zamyslal a tiez som nieco zbuchal, ale rad si vypocujem aj vase navrhy!!
// Ozaj ludia kamarat chce v horizonte 2 rokov urobit dost vykonneho civica (1.8 VTi) a potrebuje vypracovat nejaky plan... ja som sa nad tym trocha zamyslal a tiez som nieco zbuchal, ale rad si vypocujem aj vase navrhy!!
-
quasimoto
Star
ked uz klasika tak cierna nie perlet ale matna...jin153 napísal:Jednoznacne suhlasim s Tomasitom. Vsad na old American style. Kombinaciou cierna perlet a chromova doplnky nemozes nic stratit. Interier by som ladil do cervenej/bielej koze a mozno vnutri tiez chrom... (alebo zlato???)
mne sa paci nieco taketo: cierna v kombinacii so zlatou http://news.autovia.sk/img/galleries/22 ... 519e78.jpg