Tuning

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
mishenko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

hifi patri do obyvacky :) to, ze dakto nemusi az tak audio neznamena, ze ma kazetak, mozno ma aj lepsie radio ako ty a stacia mu aj 4 normal repro ...
niekto tu spominal favaka s tuc tuc ... nevadiii, aspon skor opadnu plechy
Citroen C2 Super 1600
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Citroen C2 Super 1600 »

Idete na otvorenie sezony do Incheby 26.3.06 o 9:00
ja idem a tesim saaaaaaaaaa :D :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Citroen C2 Super 1600 napísal:Idete na otvorenie sezony do Incheby 26.3.06 o 9:00
ja idem a tesim saaaaaaaaaa :D :D
myslim ze toto ta potesilo :D :D
inak mozno sme sa tam videli... mal som na sebe svetlozltu pretekarsku kozennu bundu Biaggi
Prílohy
DSC00934.JPG
DSC00934.JPG (169.43 KiB) 1251 zobrazení
gandus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gandus »

dokelu! chcel som ist a zabudol som si dat budik.....potom ked budu nejake stretka v Blave tak piste sem oka ludia?!
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

jin153 napísal:... mal som na sebe svetlozltu pretekarsku kozennu bundu Biaggi
"Osamoteny", chudy chalanisko v zltej Cammel bunde? Heh, to si bol ty? Som ta potom videl pri stanku BMW... este som ta ukazoval babene, ktora je big Rossi fan a Maxa moc nemusi, "pozri aka pekna bunda". Kto uz by si nerypol do Rossi fana :P

Pokial ide o samotnu akciu, skoda dnesneho pocasia- keby tam kamos nepredvadzal svoju caru, ani by som sa nepristavil.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:"Osamoteny", chudy chalanisko v zltej Cammel bunde? Heh, to si bol ty? Som ta potom videl pri stanku BMW... este som ta ukazoval babene, ktora je big Rossi fan a Maxa moc nemusi, "pozri aka pekna bunda". Kto uz by si nerypol do Rossi fana :P

Pokial ide o samotnu akciu, skoda dnesneho pocasia- keby tam kamos nepredvadzal svoju caru, ani by som sa nepristavil.
Jo to som bol ja!! nabuduce na mna zakric!! alebo si na celo prilepim neonovy napis HOJKO.COM :lol:

//btw... osamoteny?? to sa ti len zdalo. Na podobne akcie chodievam vzdy najradsej sam. Je to moj ehm "styl" prezerania vystav a autosalonov. Takto mam dost casu sa sustredit no co chcem a nemusim sa drzat na niekoho, kto
ma furt taha za rukav s tym, ze on chce este vidiet toto a hento... To fakt neznasam. Ine je to pri velkych tuningovych zrazoch. Tam si rozlozime partia stan a prilezitostne sa stretavame... Spolu iba nocujeme.
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

mishenko napísal:haliergo tak toto vazne nerob sama, to nie je ako v not2fast ked si brian striekal svojho skyline. treba na to samozrejme dielnu na striekanie, bezprasne prostredie je veeelmi malo, treba aj teplotu, silne odvetravanie (pretoze farba pri striekani zostava aj vo vzduchu, potom napada a narobi bodky), ak nechces spravit pomaranc, tak si to daj radsej nastiekat dakomu, kto to robi pravidelne/profesionalne. ti poviem, ze ani lakernikom sa obcas nezadari a nieto este ked to robi clovek bez skusenosti.
tymto by som ta nerad podcenoval, iba sa vyjadrujem k danej otazke.
ja viem, ze to nieje med lizat, ale ja sa chcem stat pofesionalom, co sa tyka striekania, ale zasa nechcem investovat desadtisice do kurzov, kde sa nic nenaucim, radsej investujem desadtisice do dielne, odsavania, zacnem na tatkovych dvoch starych skodovkach, potom jeho lade a potom sa pustim do mojho mustangu. ked sa postupne zaucim, zacala by som so striekanim vzorov (kresenie mam v krvi) a potom sa tomu podla moznosti venovat. len by som predtym, ako sa na to odhodlam chcela, zozbierat nejake tipy no a myslela som si, ze sa nieco moze najst aj tuna.
ja mam zaujimavejsiu otazku. co keby ste mali 400.000? to je priemerna cena noveho auta u nas. Kupili by ste najlacnejsi model za cca 300.000 Sk a zvysok tuning, alebo silnejsiu verziu s lepsou vybavou za 400?
keby som mala 400 000, tak 80 dam do americkeho veterana so silnym motorom (touto fazou som uz presla) a zvysok dam do tuningu, ale hlavne do stylingu a audia. aby som upresnila, tiez som ako p4tra viac fanusikom stylingu. pravdu povediac naco ti je auto, co potiahne 250, ked tu aj tak mozes max. 130. t.j, vysantit sa mozes len ak si vyjdes na nemecku dialnicu, alebo si drahu spravis doma...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

haliegro napísal:keby som mala 400 000, tak 80 dam do americkeho veterana so silnym motorom (touto fazou som uz presla) a zvysok dam do tuningu...
nahod sem uz konecne nejake fotos toho tvojho fordu... dost by ma zajimal aj zvuk motoru... :twisted:
haliegro
Medium Star
Medium Star

jin153 napísal: nahod sem uz konecne nejake fotos toho tvojho fordu... dost by ma zajimal aj zvuk motoru... :twisted:
vsetko bude, len vyckaj casu jak hus klasu. za tyzden, ci dva som naspatv holandsku, potom ti ho nafotim, aj nahram (hoci este neviem, ako ho nahram, ale to poriesim neskor) :smt119
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

haliegro napísal:vsetko bude, len vyckaj casu jak hus klasu. za tyzden, ci dva som naspatv holandsku, potom ti ho nafotim, aj nahram (hoci este neviem, ako ho nahram, ale to poriesim neskor) :smt119
diiiiiki moc tak ja si teda pockaaaaaam :coffee:
kuchin
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

timo

Príspevok od používateľa kuchin »

no jin to si sa teda zas pochlapil takto rozkrikovat svoju bundu na verejnosti :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

scarpo napísal:vizualny tuning sa mi nepaci, urcite nevyzera dobre skodovka 100 s drevenym kridlom vzadu a modrym podsvietenim na podvozku :)
No treba zasa odlisovat tuzing od tunningu :hehe:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: timo

kuchin napísal:no jin to si sa teda zas pochlapil takto rozkrikovat svoju bundu na verejnosti :lol:
sak v pohode... ja som sa len snazil zvyraznit :lol:
haliegro
Medium Star
Medium Star

jin153 napísal:nahod sem uz konecne nejake fotos toho tvojho fordu... dost by ma zajimal aj zvuk motoru... :twisted:
tak na: :mnaminky: :smt047

http://rapidshare.de/files/19422015/MVC-395W.MPG.html

a teraz so mnou rozmyslaj, do akej farby ho mam obliect. osobne rozmyslam nad kombinaciou cervena-cierna, alebo cierna-zlta.
Prílohy
MVC-394S.JPG
MVC-394S.JPG (43.7 KiB) 1340 zobrazení
MVC-393S.JPG
MVC-393S.JPG (48.69 KiB) 1340 zobrazení
MVC-392S.JPG
MVC-392S.JPG (36.47 KiB) 1340 zobrazení
haliegro
Medium Star
Medium Star

a este par fotiek... do editu mi to nechcelo pridat, preto novy prispevok
Prílohy
MVC-398S.JPG
MVC-398S.JPG (46.13 KiB) 1332 zobrazení
MVC-397S.JPG
MVC-397S.JPG (72.9 KiB) 1332 zobrazení
MVC-396S.JPG
MVC-396S.JPG (57.83 KiB) 1332 zobrazení
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

nadhera ten zvuk, neviem necital som celu temu mozno si to uz spominala, za kolko mas na tom 100vku?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

haliegro, hmm... ten zvuk nepotrebuje komentar- hovori za seba. Nuz a pokial ide o farbu, ja by som na tvojom mieste vsadil jednoznacne na ciernu (bez akejkolvek farebnej kombinacie) a chrom (oba narazniky, bocne ramy, klucky, ram predneho grilu, ramy prednych + zadnych svetiel, vyfuk, disky,...), prip. este dokupit/nechat dorobit decentne pochromovane stupacky.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Jednoznacne suhlasim s Tomasitom. Vsad na old American style. Kombinaciou cierna perlet a chromova doplnky nemozes nic stratit. Interier by som ladil do cervenej/bielej koze a mozno vnutri tiez chrom... (alebo zlato???)

// Ozaj ludia kamarat chce v horizonte 2 rokov urobit dost vykonneho civica (1.8 VTi) a potrebuje vypracovat nejaky plan... ja som sa nad tym trocha zamyslal a tiez som nieco zbuchal, ale rad si vypocujem aj vase navrhy!!
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

jin153 napísal:Jednoznacne suhlasim s Tomasitom. Vsad na old American style. Kombinaciou cierna perlet a chromova doplnky nemozes nic stratit. Interier by som ladil do cervenej/bielej koze a mozno vnutri tiez chrom... (alebo zlato???)
ked uz klasika tak cierna nie perlet ale matna...
mne sa paci nieco taketo: cierna v kombinacii so zlatou http://news.autovia.sk/img/galleries/22 ... 519e78.jpg
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Alebo este presne: Cierna, zlate detaily na karoserii a zlato-cierny interier.
Ozaj haligero ake presne upravy si urobila na motore :?:
Napísať odpoveď