Co sa vam snivalo?
Co sa vam snivalo?
tak ake sny sa vam v noci snivaju? aky najblaznivejsi sen sa vam kedy snival? aky najkrajsi? aky najhorsi? plnia sa vase sny? toto moze byt fajn debata
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
p4ra
Redeemer
Mam problem, ze si svoje sny velakrat nepamatam.
Z tych eroticky ladenych nie je vela, sem-tam nejaky, ale nic moc. Naposledy som mal ale jeden, asi predvcerom. Strasne krasny. S mojou kolegynou z prace (nie priamo z rovnakeho departmentu), ale proste z jednou od nas. Je neskutocne krasna zena, asi najkrajsia zo vsetkych, co tu pracuju. Sen: Boli sme spolu v restauracii na obede z prace. Vysli sme odtial prvi. Kedze robime kazdy v inej budove, tak mi dala bozk (len na lico) s tym, ze ked uz sa neuvidime dnes. Potom mi pisala SMSky a pod.. A potom som sa zobudil.
Ako boli tam aj nejake detaily, ale bol to jeden z najkrajsich snov.
Kua, asi som chory, abo co, ked uz taketo sny mam.
-
Dead_Warrior
Professional
Hmmm snival sa vam niekedy daky sen 2x? napr ze sam vam snival v Septembri a o rok vo february sa vam snival zasa taky isty? mne sa to uz stalo 2x. Ze sa mi snival 2x ten isty sen
Je to normalne? a btw snivalo sa vam dakedy daco take ze vidite iba urcitu cast dakeho priestoru a o par mesiacov nato sa ocitnete v takom priestore
ale detail je v tom ze ste nevedeli kam pojdete..Lebo mne sa to uz snivalo daco taketo 3x. Prvy krat sa mi snivalo ze som videl koberec,zabradlie a obraz na dakej stene..o par mesiacov nato sa ocitnem na lodi na ktorej bol taky isty koberec,zabradlie obraz ale detail je v tom ze som nevdiel ako ta ldo z vnutra vyzerala..Druhy krat som videl schody+zabradlie+policky s vecami co boli pri nich a potom opat o par mesiacov nato som sa ocitol v jednej chate v Slovenskom Raji kde som zazrel tie schody+veci zo sna...(tak isto som nevidel tu chatu z vnutra pred tym ako sa mi to snivalo)...a Treti krat sa mi snivalo daco take ze som zasa videl schody
ale tento krat to bolo v Aquaparku(strecha Auparku) a videl som tam svoju rodinu +personal+tobogany
a ked potom kuknem raz kameru na streche Auparku resp Aquaparku tak tam vidim tie veci zo sna
Co si o tom myslite? Lebo ja uz neviem co si mam o tom mysliet
-
piston
Medium Star
Mne sa niekedy snivaju dost realne sny. Napr. sa mi snivalo ze mi kamos nieco povedal a tak som sa ho na to druhy den opytal a on ze co to hovorim a az potom som zistil ze sa mi to snivalo
A dost blbe su aj take ze sa mi sniva o niecom super a ked sa zobudim tak som uplne smutny ze to neni pravda
Inak rozpravate zo sna? Ja zevraj hej a dost hlasno a zevraj este aj davam rukami uplne supy do steny
to mi hovoril brat a mama
-
Dead_Warrior
Professional
Andy a co s tym ma podvedomie? hmmm vies co ja nemam rad ze ked sa mi sniva ze sedim na stolicke trebars alebo lezim na posteli a zrazu kao keby som spadol(vtedy sa tak strhnem az sa zobudim
)
piston Hmmm snivalo sa ti ze vyskocili von oknom na ktorom bola sietka 3psi ktore boli spojene jednym voditkom? a ty si ich hladal v kratkom rukave,nohaviciah v zime ked vonku snezilo a bolo 2m snehu?
piston Hmmm snivalo sa ti ze vyskocili von oknom na ktorom bola sietka 3psi ktore boli spojene jednym voditkom? a ty si ich hladal v kratkom rukave,nohaviciah v zime ked vonku snezilo a bolo 2m snehu?
Ja som to už tiež zažil, keď som letel v lietadle a pri nohe som mal take nejake lanko a bol som isty že presne ten pohlad som už zažil a z najväčšou pravdepodobnosťou to bolo vo sne.Dead_Warrior napísal:snivalo sa vam dakedy daco take ze vidite iba urcitu cast dakeho priestoru a o par mesiacov nato sa ocitnete v takom priestore?
-
Dead_Warrior
Professional
-
The Merlin
Expert
Hej, dnes sa mi akurat snivalo, ze som zabil kamosa - normalne som mu zlomil vaz. A ked som sa zobudil, bol som z toho taky vysraty, ze som nevedel ci som to nahodou fakt neurobil, tak som mu pre istotu zavolal. Ale potom som si postupne zacal spominat na dalsie casti snu- na pokracovanie, ze som sa potom este v sne dakde zobudil, a ze v skutocnosti som ho nezabil, ale ze som sa zdrogoval a pobil som sa s nejakym dievcatom miesto toho... Proste zamotane jak svina, ulpne zvlastny pocit...
-
Dead_Warrior
Professional
ja si svoje sny bud absolutne nepamatam, alebo viem vsetko do detailov, ale najcastejsie je to prve!
ale raz sa mi snivalo,ze ked som vystupil z vytahu a isiel do skoly tak pri dverach lezalo 100,-
rano som sa zobudil a vravel si ze urcite, taky blbec niesom, take stastie nemam...de javi(alebo ako sa to pise) a naozaj tam tich 100,- lezalo!! doteraz tomu nerozumiem!!
ale raz sa mi snivalo,ze ked som vystupil z vytahu a isiel do skoly tak pri dverach lezalo 100,-
rano som sa zobudil a vravel si ze urcite, taky blbec niesom, take stastie nemam...de javi(alebo ako sa to pise) a naozaj tam tich 100,- lezalo!! doteraz tomu nerozumiem!!
Moj najblaznivejsi sen bol so sudruhom Stalinom. Ja neviem ako, neviem preco, neviem kvoli comu, my sme si proste tykali. Proste sme boli kamosi jak hovado
Ale zabite ma, ja neviem o com sme sa bavili... 
Najhorsi sen bol o neakom medvedovi. Nepadli sme si do oka, tak ma chcel proste spapat
... kktina ako kibel gitu, ale co narobim 
Najhorsi sen bol o neakom medvedovi. Nepadli sme si do oka, tak ma chcel proste spapat
-
dair
Guru wannabe
Aj mne sa snivaju brutalne adventury az take realne ze posledne ked som sa prebral tak som rozdychaval na posteli asi 5 minut to co sa mi stalo...
Totizto planujem nejaku cestu teraz a dobra je kazda koruna a teda sa mi snivalo ze ked som dosiel domov bol moj komp prec. Kedze tu mam na poschodi "punkerov" tak prva vec ma napadla im rozkopnut dvere... jasne ze som nic nenasiel tak v uplnej bezmocnosti som sedel na posteli a rozmyslal co teraz... v tom som sa zobudil a zistil co sa deje. Fakt som nechapal
A este milujem ze mam fakt tak realne sny ze napr ked raz (neviem preco) ma katapultovali do vzduchu tak som si presne prezil ten super pocit, ved viete ked tak naraz vyletite a sa tak zhlboka musite nadychnut
Btw poznam dievca co sa mu sniva kazdu noc a vsetko si uplne pameta. Ona si dokonca pameta aj veci ako co sa s nou dialo od nejakeho 1-2 roka zivota. A to si fakt nevymyslam. (exgirlfriend takze som si s nou nieco prezil...)
Totizto planujem nejaku cestu teraz a dobra je kazda koruna a teda sa mi snivalo ze ked som dosiel domov bol moj komp prec. Kedze tu mam na poschodi "punkerov" tak prva vec ma napadla im rozkopnut dvere... jasne ze som nic nenasiel tak v uplnej bezmocnosti som sedel na posteli a rozmyslal co teraz... v tom som sa zobudil a zistil co sa deje. Fakt som nechapal
A este milujem ze mam fakt tak realne sny ze napr ked raz (neviem preco) ma katapultovali do vzduchu tak som si presne prezil ten super pocit, ved viete ked tak naraz vyletite a sa tak zhlboka musite nadychnut
Btw poznam dievca co sa mu sniva kazdu noc a vsetko si uplne pameta. Ona si dokonca pameta aj veci ako co sa s nou dialo od nejakeho 1-2 roka zivota. A to si fakt nevymyslam. (exgirlfriend takze som si s nou nieco prezil...)