mne sa sniva casto , stoho si pametam okolo 80 percent mamvam dost tazke a zive sni, tak par napisem:
Medvede >to je u mna nekonecny pribech minimalne raz za mesiac sa mi snimi sniva{podla snara to vraj znamena ze by som mal mat stastie} no snar klame

ale jeden sen s medvedom bol good isel zamnou bal som sa ked ma dobehol tak si odomna popital cigaretu no sranda>
dalej typicke psycho sni>
predstavte si ze sa objavite v horach na vysokej hladkej tyci a mate na sebe len ponosky.
j
eden sem bol dost brutalny>
sdime si s kamaratami na lavicke pri jednom obchode je to v takom zavetri, teraz pride jeden chlapik a hovori "ze nieco sa deje" a stale dookola to opakuje. zrazu len tak pribudaju okola nas ludia vsetci su vystraseny, chem odist ale ten chlapik ma nechce pustit a zistim ze maa zbran tak cusime ako rukojemnici >> stale okolo nas behaju nic netusiaci ludia. potom ide kamarat s priatelkov a spozna ma a zastavi sa , chlapik znervoznel, chceli sme mu dat vedie ze nas tu drzi . zrazu len tak zastrelil predomnou kamaratovu priatelku.....
dalsi co si pametam> slovensko malo vojnu s nejakym statom a bombardovali nas velmi zivi sen ked utekas do krytu sireny hucia a vsetko okolo lieta,
no a jeden je stych co si doteraz neviem vysvetlit odial , kde som to videl
proste sniv sa mi s 60-70 rokov 20 storocia vsetko ma taky stari nadich a ten sen sa mi sniva casto ale stale s inym pribeho jedine co je je to prostredie. je to take cudne no neviem stale to je take cudne stare, a tak blbo sa to meni.
sni ktore si mozem vykreslit podla svojho ze sa prebudim vo sne su asi najlepsie, len skoda ze dlho nevidrzia , no ono je toho viacej a niektore su moc , asi by som mal stym nieco robit..