Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
cubix
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa cubix »

Vitusko napísal:Asi pred tyzdnom sa mi snival taky veelmi zvlastny sen... spal som u babky, tak asi ine prostredie... cize, bol normalny den, ja som sa rozpraval neviem uz s kym v babkinom dome a zrazu prisiel Rytmus z KF a nato som zistil, ze je to moj otec :lol: (dost sibnute) a islo asi o to, ze sa velmi malo vidime, tak som sa rozplakal, objal som ho, potom sa to nejako vyriesilo a dalej uz neviem (ani nechcem)... ale ja zato predsa nemozem :)
keby sa to snivalo mne tak vyskocim z okna :lol: .

Mne sa obcas stava ze sa mi cosi sniva a ked sa zobudim na chvilu neviem ci sa to stalo alebo nie ...
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

mne sa pred par mesiacmi snival strasny sen a este teraz sa ho bojim :cry: zacalo to zaujimavo- bol som gandalf :D ale potom to uz bolo horsie. taka babka ma zavolala do stareho domu ktory som uz niekde videl a ze nech si dam kavu. prisli sme do obyvacky a zrazu zamkla dvere. a v tom sa zacali odtrhavat tapety a z nich vyliezali zombici :cry: tak som bezal a vyrazil som dvere. bezal som po chodbe ktoru som tiez od niekal poznal a ked som prebiehal pri stene tak sa odlupovaly tapety a stale sami zombici. mno a ked som vysiel tak som skocil bo dom bol na nejakom vyvisenom mieste a nez som dopadol tak som si vsimol ze v zahradke pred domom je plno rozkladajucich sa tiel a nad nimi lietaju muchy... mno a ked som dopadol tak som sa zobudil :cry: :cry: :cry: hroza vobec spominat na ten sen :cry:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Mne sa nedavno snivalo o jednej babe čo ju chcem... :oops:
A potom so spolužiačkami zo školi :twisted: :oops:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Lord_3D napísal:Mne sa nedavno snivalo o jednej babe čo ju chcem... :oops:
A potom so spolužiačkami zo školi :twisted: :oops:
Mne sa o spoluziakoch niekedy sniva ale len zriedka....
Dnes sa mi napriklad snivalo ze bratrancovy padol mobil do zachoda ale cudne na tom bolo to ze mu tam padol ked na tom zachode sedel.....akokeby padal cez neho....

Dalsi sen co sa mi dneska snival bol ze som volal na cislo dakej vestici/astrologicky (bdue to mozno tym ze som v noci kukal na Markize skutocne pribehy ci co to bolo) ale hacik bol v tom ze pri tom cisle som mal napisane meno kamosa a ked to tam neikto zdvihol tak to boal ta astrologicka a ked som jej povedal datum narodenia tak sa tam zacali rehotat kamosi...fakt divne

A este a co bolo najdivnejsie tak sa mi snivalo ze idem si do obyvacky v TV bezi Jetix pricom to nikto nepozeral a oco mal na ploche tapetu Warner Bos postaviciek a v pc kopu hip-hop albumov ktore som tam ja urcite nestahoval a dalsie vtakoviny k tomu.....naozaj divne :D

Inak co si myslite ze co moze znamenat ked sa van snivaju veci o ludoch napr z vasho blizkeho okolia :?: :idea:
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

Ale nedavno som mal, take haluze, ze som sa nemohol pohnut a kamos mi stale nieco kecal a ja som ani hovorit nemohol, len jeho pocuvat. :cry: :D
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

Ja mam rovnaky problem ako vsetci len velmi malo snov si zapametam.
Posledny co si pametam bol hystoricky kde som bol vojakom proti kralovy :lol: predtym som cital totiz dobrodruznu literauru :D
UrSuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa UrSuS »

Zo snu si pamatas tolko, podla toho ci si sa zobudil REM alebo nonREM casti
-- inac snivalo sa vam o tom ze sa vam snivalo ? haluz :D
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

UrSuS napísal:Zo snu si pamatas tolko, podla toho ci si sa zobudil REM alebo nonREM casti
-- inac snivalo sa vam o tom ze sa vam snivalo ? haluz :D
tak to je ale ina haluzka ked sa sniva ze sa sniva :smt043
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Mne sa pár rokov (6, +/-) už nič neprisnilo, ale keď sa mi občas v živote vyskytne nejaký pohľad, viem, že tento pohľad som už raz videl (možno v tých snoch, o ktorých neviem), také slabšie de-ja-vu, alebo čo :o .
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

Minulu noc sa mi snivalo ako kamos vbehol do dajakeho tunela, tak sme ho isli hladat a on medzitim prebral nemrtvych z hrobov ... tak som s nim a kamoskou zacali nerovny suboj ale naraz pozeram a okolo nas kopa policajtov, co zombies pozatykali a bol klud ... este aj policajne bycikle sme dostali aby sa nam vraj rychlejsie islo z tunela ... zasa hrozna haluz :D
TheDrummeR
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa TheDrummeR »

piston napísal:Mne sa niekedy snivaju dost realne sny. Napr. sa mi snivalo ze mi kamos nieco povedal a tak som sa ho na to druhy den opytal a on ze co to hovorim a az potom som zistil ze sa mi to snivalo :lol: A dost blbe su aj take ze sa mi sniva o niecom super a ked sa zobudim tak som uplne smutny ze to neni pravda :oops: Inak rozpravate zo sna? Ja zevraj hej a dost hlasno a zevraj este aj davam rukami uplne supy do steny :shock: to mi hovoril brat a mama
No to sa stava aj mne a zevraj som bol vcera vecer v brachovej izbe a nieco som mu hovoril a ze vraj aj zobral.....takze som namesacny juchhuuuu :lol:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

mne sa skoro kazdu noc sniva ako prestupujem do Manchestru United.ja zijem pre futbal a take mam aj sny. Najkrajsi sen co som mal bol ten ked som dal vitazny gol za manchester united. Inak o prestupe sa sniva uz aj mamke a jej sa casto sny vyplnia tak drzte palce :D
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

mne sa sniva casto , stoho si pametam okolo 80 percent mamvam dost tazke a zive sni, tak par napisem:
Medvede >to je u mna nekonecny pribech minimalne raz za mesiac sa mi snimi sniva{podla snara to vraj znamena ze by som mal mat stastie} no snar klame :( ale jeden sen s medvedom bol good isel zamnou bal som sa ked ma dobehol tak si odomna popital cigaretu no sranda>

dalej typicke psycho sni>
predstavte si ze sa objavite v horach na vysokej hladkej tyci a mate na sebe len ponosky.
j
eden sem bol dost brutalny>
sdime si s kamaratami na lavicke pri jednom obchode je to v takom zavetri, teraz pride jeden chlapik a hovori "ze nieco sa deje" a stale dookola to opakuje. zrazu len tak pribudaju okola nas ludia vsetci su vystraseny, chem odist ale ten chlapik ma nechce pustit a zistim ze maa zbran tak cusime ako rukojemnici >> stale okolo nas behaju nic netusiaci ludia. potom ide kamarat s priatelkov a spozna ma a zastavi sa , chlapik znervoznel, chceli sme mu dat vedie ze nas tu drzi . zrazu len tak zastrelil predomnou kamaratovu priatelku..... :(

dalsi co si pametam> slovensko malo vojnu s nejakym statom a bombardovali nas velmi zivi sen ked utekas do krytu sireny hucia a vsetko okolo lieta,

no a jeden je stych co si doteraz neviem vysvetlit odial , kde som to videl
proste sniv sa mi s 60-70 rokov 20 storocia vsetko ma taky stari nadich a ten sen sa mi sniva casto ale stale s inym pribeho jedine co je je to prostredie. je to take cudne no neviem stale to je take cudne stare, a tak blbo sa to meni.

sni ktore si mozem vykreslit podla svojho ze sa prebudim vo sne su asi najlepsie, len skoda ze dlho nevidrzia , no ono je toho viacej a niektore su moc , asi by som mal stym nieco robit..
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Raz som mal strasidelny sen o tom, jak som si sam amputoval (rozumej odrezal) pindulaka aj s gulami s tym ze ho dam zasa namiesto. Lenze som ho bud stratil alebo mi ho niekto ukradol (to uz presne neviem) tak som mal strasny strach. Som sa o 4. rano zobudil vystraseni jak take howado.

Naozaj neviem preco sa mi take strasne sny snivaju. V zivote som nemal normalny sen :(
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

no mne sa snivaju rozne sny a uz si ich vobe nepametam a sny sa mi zatial nesplinili...to vse :)
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pt89 »

sex,hudba a futbal co lepsie moze byt :wink:
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

tak smozrejme mokre uz ani nie :lol: :lol: ale aj to niekedy ked sa mi sniva o mojej laske .. vsak ? :roll: no tak najhorsi sen bol asi vtedy ked ma zabili alebo som ja zabil vtedy som zoskocil z neakeho mosta a citil som ako padam a padam a potom ked som mal dopadnut tak som sa strhol . no a inac ja mam niekedy cudne obdobia niekedy sa mi nic nesniva ze tma a druhy raz ze obcas v strede spanku ale to do rana zabudam 8)
Yo-Yo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Yo-Yo »

Na mna sny dost vplyvaju...byvam aj namesacna.
Niektore sny si pamatam velmi dobre, a haluz je , ked si vo sne uvedomim, ze sa mi to uz raz snivalo a tak viem ako sa to skonci alebo to mozem ovplyvnit.
Sen na ktory si najviac pamatam sa mi snival pred niekolkymi rokmi..a viem ze bol tak strasne smutnya zanechal vo mne take silne pocity, ze som sa rano zobudila a rozplakala som sa :(
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

posledne sa mi snivalo o tom ze som cestoval vlakom a odisli mu brzdy, chcel som vyskocit za jazdy ale zdalo sa mi to prihluple, myslim, ze tam bola so mnou aj niaka osoba, nieco som jej povedal ale ona vyskocila uz davno, nakoniec sa niakym sposobom vlak zastavil, a jasom vystupil :-)
a najblaznivejsi sen: mal som ist do skoly ale nenasiel som si slipy ani gate, tak som sa na to vysral a isiel do skoly bez nich :lol:
alebo sa mi zviklo snivavat ze sedim nahy cez hodinu v skolskej lavici a vsetci sa na mne uyebavaju :-)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

velmi mam rad situacie ked zasmavam a napriklad mam pocit ze idem spadnut z postele ... je to uplna pecka a hned by som si to chcel zopakovat ale nejde to :D ... no a v poslednom case mam take stavy pri zaspavani ze ked pozeram nejaky film teda posledne to bolo pri panovi prstenov ze ako som sledoval ten boj a rozmyslal som o tych kopijach a zaspaval som tak som mal pocit ze drzim kopiju v ruke a ze som uprostred boja s nimi a uz mi len vystrelila ruka dopredu , otvoril som oci a ten fayny pocit bol prec ... to iste sa mi stalo aj pri nejakom klipe kde typci robili breakdance a ja som mal pocit ze idem robit salto 8)

dost mi vadi ak mam krasny romanticky sen ktory je velmi realny a na druhy den sa nemozem spametat z toho ze to dievca s ktorou som pozoroval nocnu oblohu vobec neexistuje, je to dost blby pocit :cry:
Napísať odpoveď