TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na kolko kol si predstavujete Ligu? ktora coskoro pride B)

3
12
11%
10
34
31%
20
18
16%
30
27
25%
5
19
17%

Celkom hlasov: 110

t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Hojko to tiez moc preziva. Doporucujem sa viac sustredit na jazdu a menej na nadavanie na seba po jazde :-) Mna uz to vcera prestalo bavit, pretoze inteligentny clovek si zobere ponaucenie uz po prvom raze. Radsej trenujte DTM inak nas zase SuDo rozseka :-))
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

t0m4s3 napísal:Hojko to tiez moc preziva. Doporucujem sa viac sustredit na jazdu a menej na nadavanie na seba po jazde :-) Mna uz to vcera prestalo bavit, pretoze inteligentny clovek si zobere ponaucenie uz po prvom raze. Radsej trenujte DTM inak nas zase SuDo rozseka :-))
asi tak ... proste sa dohodnime ze kazdy bude jazdit najlepsie ako vie s ohladom na ostanych a bez ziadnych postrannych umyslov ... a nic sa komentovat nebude ... po zrazke to uz aj tak ziadny vyznam nema ...
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

presne tak.Btw dnes som trenoval tie trate na DTM asi 3hodiny.Traste sa 8) :lol:
saj
Addict
Addict

Sajmon napísal:presne tak.Btw dnes som trenoval tie trate na DTM asi 3hodiny.Traste sa 8) :lol:
kto chce moze byt na teamSpeaku
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

ak sa ma niekto pokusi predbehnut v O'Rouge v Spa tak ho osobne pridem nakopat do guli!! V tej zatacke sa nepredbieha, ta zatacka sa VYCHUTNAVA :-D
saj
Addict
Addict

dnes to bolo asi najlepsie co sme doteraz hrali az na hojka.Stale do mna bezdvovodne pi*uje.Nemal som na to nervz som sa radsej odpojil.Hojko cakam na vysvetlenie
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vypadnite zo siete niekto, chcem zahrat aj ja, je tam plno stale. :)
saj
Addict
Addict

p4ra napísal:Vypadnite zo siete niekto, chcem zahrat aj ja, je tam plno stale. :)
ja koncim tak ma nahrad 8)
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

p4ra napísal:Vypadnite zo siete niekto, chcem zahrat aj ja, je tam plno stale. :)
ved si prepni na trial premium licenciu ktora plati 2 hodiny. napojis sa potom aj do plnej siete. a ked skoncia 2 hodiny si to zapnes znovu alebo nehas vypnute
gwixt
Addict
Addict

ono myslim ze staci ked si v sieti s tym co zaklada server ... nemusis byt so vsetkymi

tak nech sa spravi viac sieti a ten kto zaklada server bude v kazdej a ostatni len v jednej z nich
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

21:35 nas tam nebolo ani 10, takze nechapem kde je problem...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak ako pise t0m4s3, v O'Rouge sa neobieha, to plati najma pre Sajmona. Pre vysvatlenie prilozim "screenshot" na ktorom je vysvetlene o co ide. Siel som si poobede svoju stopu, ktora je oznacena cervenou farbou, avsak za mnou siel Sajmon, ktoreho stopu som oznacil modrou farbou. Co cert nechcel, napadlo ho, ze ma v tejto zatacke obehne a to sa aj stalo, ale obehol ma tak, ze si to o mna oprel ako o stenu a ja som skoncil s rozflakanym autom, on si to odniesol len s polovicnou penalizaciou (ktora nic neznamena) a tak si v klude dojazdil preteky.
Prílohy
toca.JPG
toca.JPG (14.57 KiB) 907 zobrazení
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

to je nejake pravidlo ze sa tam nesmie predbiehat???
btw: nice screen z hry :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Hovorime o sieti hojkocom/hojkocom? Lebo tam mi to neslo a vkuse hlasilo, ze je plno.
saj
Addict
Addict

hojko: keby sa ozaj nieco take stalo,tak by som sa ospravedlnil na 100%.A pamataj,ak sa prihodi nieco podobne tak to nie je ze som to spravil naschval.A este jedna vec,sice neviem ze k takemu niecomu doslo,ale v poriadku,mozno sa to stalo,ale vcera som jazdil tak cisto, ze cistejsie sa nedalo.Ti moze potvrdit kazdy jeden.Mal som akurat jednu kolziu s Gwixt-om.Ktoreho som odfajcil nechcene v zakrute ale som bovedal sorry a bolo to vyriesene.Nic menej,nic viac coho by som si bol vedomý.A nemam rad tie tvoje reci na chat-e,este pred tym,nez zacneme zavod.( napriklad: Sajmon neodfajci ma hned na zaciatku )
pethosk: nie
p4ra: ano hovorime o tej sieti.ved tak ako vravel t0m4s3,okolo 21"30 sme tam boli asi 8. takze si sa napojit musel v pohode.Ved len okolo 20"30 sme boli asi ak 11. a nikto nehovoril,ze sa sem nemohol dostat
all: dnes o 18-00 ?? alebo dame skor ?? bude sa hrat prvy vazny turnaj na body ?? t0m4s3 zaklada ??
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

alebo ,ked je plno tak napis na hamachi spravu a vytvori sa druha hra . 8)
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Neviem či niektorí nevedia čítať ale odcitujem sa:
Ak sa vám nejde pripojiť na sieť pretože je plná, kliknite na "Preferences", tam na "Ener License Code" a do toho políčka napíšte "TRIAL". Budete na 2 hodiny môcť byť pripojený aj keď je sieť plná. Smile

Sieť do Hamachi:
Názov: hojkocom
Heslo: hojkocom
...samozrejme po tých 2 hodinách ako vám licencia vyprší, si tam to TRIAL môžete napísať znovu a zase 2 hodiny byť pripojený...a takto stále dokola koľko potrebujete. :wink:
gwixt
Addict
Addict

p4ra napísal:Hovorime o sieti hojkocom/hojkocom? Lebo tam mi to neslo a vkuse hlasilo, ze je plno.
skusal si aj hojkocom2 ?? obmedzenie na pocet ludi v sieti je 16 basic uctov .. nezda sa mi ze by nas tam bolo az tak vela prihlasenych .... (hmm ani som nevedel ze Hamachi ma aj nejake premium accounty ... asi som zaspal dobu ... ^^)

btw vcera to uz boli celkom pekne zavody .... ani som moc krat nebol vyradeny (aj ked Tomaseho cuvanie na starte ma dost pobavilo :lol: ) ... ono to casom bude hadam len lepsie

problemom su stale lagy ... ked to zacne lagovat tak je to proste na rit (super je v jednej sekunde 100m pred vami a nasledne na vasej kapote .... :? ) ... tymto by som sa chcel dopredu ospravedlnit vsetkym ktorym sposobim nejaky problem ... na 80% su za tym lagy :wink:

btw ten Su-Do je fakt dobry .. nielenze je rychly ale jazdi aj bez vacsich chyb .... smrtiaca kombinacia :)
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

qwixt musim pochvalit ten nas fcerajsi suboj vo formule ford az do poslednej zakruty a cisty :P parada
rozdiel v ciely bol 0.09 sec
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

bez urazky ale o tom pravidle ze sa tam nesmie predbiehat (v orouge ci kde) by som si rad dakde precital :) budem musiet kuknut google. mozno to nie je slusne ale ze by to bolo zakazane... da sa to chapat ako agresivna jazda.
a inak ten ping co sa tam ukazuje (ked si dam network a chcem sa pripojit)
tak tie udaje o pingu su riadne skreslene, pretoze minule mi ukazovalo ping okolo 50 a mal som slusne lagy. a potom o par hodin neskor ukazovalo ping 150 a hral som bez lagu. pocet aut bol rovnaky v oboch pripadoch.
Napísať odpoveď