TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
asi tak ... proste sa dohodnime ze kazdy bude jazdit najlepsie ako vie s ohladom na ostanych a bez ziadnych postrannych umyslov ... a nic sa komentovat nebude ... po zrazke to uz aj tak ziadny vyznam nema ...t0m4s3 napísal:Hojko to tiez moc preziva. Doporucujem sa viac sustredit na jazdu a menej na nadavanie na seba po jazdeMna uz to vcera prestalo bavit, pretoze inteligentny clovek si zobere ponaucenie uz po prvom raze. Radsej trenujte DTM inak nas zase SuDo rozseka
)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak ako pise t0m4s3, v O'Rouge sa neobieha, to plati najma pre Sajmona. Pre vysvatlenie prilozim "screenshot" na ktorom je vysvetlene o co ide. Siel som si poobede svoju stopu, ktora je oznacena cervenou farbou, avsak za mnou siel Sajmon, ktoreho stopu som oznacil modrou farbou. Co cert nechcel, napadlo ho, ze ma v tejto zatacke obehne a to sa aj stalo, ale obehol ma tak, ze si to o mna oprel ako o stenu a ja som skoncil s rozflakanym autom, on si to odniesol len s polovicnou penalizaciou (ktora nic neznamena) a tak si v klude dojazdil preteky.
- Prílohy
-
- toca.JPG (14.57 KiB) 913 zobrazení
hojko: keby sa ozaj nieco take stalo,tak by som sa ospravedlnil na 100%.A pamataj,ak sa prihodi nieco podobne tak to nie je ze som to spravil naschval.A este jedna vec,sice neviem ze k takemu niecomu doslo,ale v poriadku,mozno sa to stalo,ale vcera som jazdil tak cisto, ze cistejsie sa nedalo.Ti moze potvrdit kazdy jeden.Mal som akurat jednu kolziu s Gwixt-om.Ktoreho som odfajcil nechcene v zakrute ale som bovedal sorry a bolo to vyriesene.Nic menej,nic viac coho by som si bol vedomý.A nemam rad tie tvoje reci na chat-e,este pred tym,nez zacneme zavod.( napriklad: Sajmon neodfajci ma hned na zaciatku )
pethosk: nie
p4ra: ano hovorime o tej sieti.ved tak ako vravel t0m4s3,okolo 21"30 sme tam boli asi 8. takze si sa napojit musel v pohode.Ved len okolo 20"30 sme boli asi ak 11. a nikto nehovoril,ze sa sem nemohol dostat
all: dnes o 18-00 ?? alebo dame skor ?? bude sa hrat prvy vazny turnaj na body ?? t0m4s3 zaklada ??
pethosk: nie
p4ra: ano hovorime o tej sieti.ved tak ako vravel t0m4s3,okolo 21"30 sme tam boli asi 8. takze si sa napojit musel v pohode.Ved len okolo 20"30 sme boli asi ak 11. a nikto nehovoril,ze sa sem nemohol dostat
all: dnes o 18-00 ?? alebo dame skor ?? bude sa hrat prvy vazny turnaj na body ?? t0m4s3 zaklada ??
Neviem či niektorí nevedia čítať ale odcitujem sa:

...samozrejme po tých 2 hodinách ako vám licencia vyprší, si tam to TRIAL môžete napísať znovu a zase 2 hodiny byť pripojený...a takto stále dokola koľko potrebujete.Ak sa vám nejde pripojiť na sieť pretože je plná, kliknite na "Preferences", tam na "Ener License Code" a do toho políčka napíšte "TRIAL". Budete na 2 hodiny môcť byť pripojený aj keď je sieť plná. Smile
Sieť do Hamachi:
Názov: hojkocom
Heslo: hojkocom
skusal si aj hojkocom2 ?? obmedzenie na pocet ludi v sieti je 16 basic uctov .. nezda sa mi ze by nas tam bolo az tak vela prihlasenych .... (hmm ani som nevedel ze Hamachi ma aj nejake premium accounty ... asi som zaspal dobu ... ^^)p4ra napísal:Hovorime o sieti hojkocom/hojkocom? Lebo tam mi to neslo a vkuse hlasilo, ze je plno.
btw vcera to uz boli celkom pekne zavody .... ani som moc krat nebol vyradeny (aj ked Tomaseho cuvanie na starte ma dost pobavilo
problemom su stale lagy ... ked to zacne lagovat tak je to proste na rit (super je v jednej sekunde 100m pred vami a nasledne na vasej kapote ....
btw ten Su-Do je fakt dobry .. nielenze je rychly ale jazdi aj bez vacsich chyb .... smrtiaca kombinacia
bez urazky ale o tom pravidle ze sa tam nesmie predbiehat (v orouge ci kde) by som si rad dakde precital
budem musiet kuknut google. mozno to nie je slusne ale ze by to bolo zakazane... da sa to chapat ako agresivna jazda.
a inak ten ping co sa tam ukazuje (ked si dam network a chcem sa pripojit)
tak tie udaje o pingu su riadne skreslene, pretoze minule mi ukazovalo ping okolo 50 a mal som slusne lagy. a potom o par hodin neskor ukazovalo ping 150 a hral som bez lagu. pocet aut bol rovnaky v oboch pripadoch.
a inak ten ping co sa tam ukazuje (ked si dam network a chcem sa pripojit)
tak tie udaje o pingu su riadne skreslene, pretoze minule mi ukazovalo ping okolo 50 a mal som slusne lagy. a potom o par hodin neskor ukazovalo ping 150 a hral som bez lagu. pocet aut bol rovnaky v oboch pripadoch.