to jo, ale myslis že od takeho mladeho veku jak alkohol ? ? (samozrejme sa nepočitaju cigani čo fetujú Toluen v Sečovciach)t0m4s3 napísal:a to sa tu ani nespomenulo, ze v dnesnej dobe je moderne ficat na roznych lahkych drogach (v horsich pripadoch tazkych)
Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?
Tac-tac ... Neviem co to prislo za modu, ale staci ist po zotmeni do mesta 15 - 16 zasrani balia jointa pred tebou. No proste zasnem. Zasnem nad touto "new generation" co to vyrasta.t0m4s3 napísal:a to sa tu ani nespomenulo, ze v dnesnej dobe je moderne ficat na roznych lahkych drogach (v horsich pripadoch tazkych)
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
HEHE Michalovce mesto anielov ... to znie dobreLord_3D napísal:tak ja byvam v meste kde zije 5000ludia v Michalovciach kde chodim do školy za bieleho dňa nafetovanych 14ročnych chalanov nestretam..
-
Holubar
Darca
kinjeril:dufam, ze netvrdis, ze volakedy sa nepilo. Pred nejakym casom som bol v uzkom kontakte s ludmi, ktory svoju mladost prezivali v 60tych rokoch a ver mi, ze boli taki isti ako my,akurat, ze nepoznali drogy. Padali stavky, kto viac vychlasta, hralo sa vzdy o flasu palenky, myslelo sa iba na sex a alkohol...a teraz su z nich zodpovedni oteckovia a deduskovia...Ver mi, nevymyslam si 
uplink:avatar je oko belgickeho sampiona na dlhe trate z roku 2004, bradavicove obrastenie oka je typicke pre rasu Hermes
Nesuhlasim s nazorom, ze ludia co spolu chlastaju sa nedokazu porozpravat triezvi, viem zo skusenosti, ze je to hlupost.
Lord3D:vravim, ze je omnoho lepsie ist s tou partou von a dat si nejake pivo alebo vino ako sediet doma triezvy, zatial co oni sa zabavaju a to len preto, ze ostro odmietam alkohol. Pokial to nie su ludia, co piju len preto, aby vypili vela, tak sa to urcite nejako sklbit da...V opacnom pripade sa abstinenti dostavaju do uplnej izolacie a po case zistia, ze ich jedini kamarati su dalsi abstinenti, co tiez travia vecery na pokec.sk...Nie dakujem, radsej si dam um s kofolou
uplink:avatar je oko belgickeho sampiona na dlhe trate z roku 2004, bradavicove obrastenie oka je typicke pre rasu Hermes
Nesuhlasim s nazorom, ze ludia co spolu chlastaju sa nedokazu porozpravat triezvi, viem zo skusenosti, ze je to hlupost.
Lord3D:vravim, ze je omnoho lepsie ist s tou partou von a dat si nejake pivo alebo vino ako sediet doma triezvy, zatial co oni sa zabavaju a to len preto, ze ostro odmietam alkohol. Pokial to nie su ludia, co piju len preto, aby vypili vela, tak sa to urcite nejako sklbit da...V opacnom pripade sa abstinenti dostavaju do uplnej izolacie a po case zistia, ze ich jedini kamarati su dalsi abstinenti, co tiez travia vecery na pokec.sk...Nie dakujem, radsej si dam um s kofolou
Jaaaj, ja sa nehadam, ale isto to neboli 15 - 16 rocne deti.Holubar napísal:kinjeril:dufam, ze netvrdis, ze volakedy sa nepilo. Pred nejakym casom som bol v uzkom kontakte s ludmi, ktori svoju mladost prezivali v 60tych rokoch a ver mi, ze boli taki isti ako my,akurat, ze nepoznali drogy. Padali stavky, kto viac vychlasta, hralo sa vzdy o flasu palenky, myslelo sa iba na sex a alkohol...a teraz su z nich zodpovedni oteckovia a deduskovia...Ver mi, nevymyslam si![]()
-
mastermind
VIP
neodmietam striktne alkohol ale to co sa deje v dnesnej spolocnosti, nie je uplne normalne. alkohol by mal v sebe niest urcite tabu, no vo vseobecnosti je alkohol vnimany ako bezna sucast zivota. Uz to je zly postoj a moze za to, ze deti nejdu na bicykel ale do krcmy a podobne. Ruku na srdce, ked ste boli mali, a rodicia mali nejaku oslavu, bol tam alkohol? dieta ked vnima alkohol ako nieco co je bezne pri oslave, pripadne vecer k TV, vytvara adekvatne asociacie.
Cital som o tom jeden velmi zaujimavy clanok. Ked sa mi ho podari najst urcite sem prasknem link.
Cital som o tom jeden velmi zaujimavy clanok. Ked sa mi ho podari najst urcite sem prasknem link.
-
pinacolada
Guru wannabe
zdielam..ked som bol lamer tak v poho sme sa spili na frak alebo aj zhulili na salat aj v strede mesta...ale teraz uz nemozem...psychicky blok...ale jak vidim jak sa ozrani spravaju ked maju v zilach...teraz ked chlastat tak poriadne ale iby na chate/byte/stanovacke....ale tak zahulit aj hocide...potom je svet krajsiTraktorista napísal:hm, ja ked si xcem viac vypit, tak jedine na byte/dome/chate,...
v meste sa rozhodne nerozbijam, v meste jedine drinky a pivo, mozno nieco tvrdsie, ale rozhodne nie sa rozbit do nemoty,...
a nenavidim pajzle, ked si ist sadnut, tak nejaky hudobny podnik, cajovna, kaviaren, cukraren) a ked na disco, tak vtedy sa da nieco do nalady, ale budem sa opakovat ked poviem ze v meste sa nikdy nerozbijam, a nelubi ked sa v meste ludia rozbiju, pretoze tym padom priamo a aj nepriamo obtazuju nas triezvych, a ked si to uvedomite, vacsinou sa takto rozbiju len tie deti, ti starsi si pitie nehavaju na sukromie s partiou, tak to ma byt,...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
to mas pravdu, ked pride 20 rocny clovek rano do krcmy, donesie zo sebou partiu stredoskolakov, daju si po pive, posle ich prec, len preto aby si mohol dat s kamaratom 7 slivovic... ano, to nieje normalne. ked nebolo ani 12 hodin na obed a on sa uz kymacal lebo to akosi prehnal...mastermind napísal:neodmietam striktne alkohol ale to co sa deje v dnesnej spolocnosti, nie je uplne normalne. alkohol by mal v sebe niest urcite tabu, no vo vseobecnosti je alkohol vnimany ako bezna sucast zivota. Uz to je zly postoj a moze za to, ze deti nejdu na bicykel ale do krcmy a podobne. Ruku na srdce, ked ste boli mali, a rodicia mali nejaku oslavu, bol tam alkohol? dieta ked vnima alkohol ako nieco co je bezne pri oslave, pripadne vecer k TV, vytvara adekvatne asociacie.
-
mastermind
VIP