Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

t0m4s3 napísal:a to sa tu ani nespomenulo, ze v dnesnej dobe je moderne ficat na roznych lahkych drogach (v horsich pripadoch tazkych)
to jo, ale myslis že od takeho mladeho veku jak alkohol ? ? (samozrejme sa nepočitaju cigani čo fetujú Toluen v Sečovciach)
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Lord_3D napísal:to jo, ale myslis že od takeho mladeho veku jak alkohol ? ? (samozrejme sa nepočitaju cigani čo fetujú Toluen v Sečovciach)
V dnesnej dobe nie je problem stretnut 15-rocne decko s jointom v hube...
Lord_3D
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:V dnesnej dobe nie je problem stretnut 15-rocne decko s jointom v hube...
tak taketo niečo som nestretol :? ale myslis ze aj tvrde drogy ?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Lord_3D napísal:tak taketo niečo som nestretol :? ale myslis ze aj tvrde drogy ?
Chodis vela von? :) Alebo zijes v meste anjelov? :)
Lord_3D
Addict
Addict

p4ra napísal:Chodis vela von? :) Alebo zijes v meste anjelov? :)
tak ja byvam v meste kde zije 5000ludi :) a v Michalovciach kde chodim do školy za bieleho dňa nafetovanych 14ročnych chalanov nestretam..
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

t0m4s3 napísal:a to sa tu ani nespomenulo, ze v dnesnej dobe je moderne ficat na roznych lahkych drogach (v horsich pripadoch tazkych)
Tac-tac ... Neviem co to prislo za modu, ale staci ist po zotmeni do mesta 15 - 16 zasrani balia jointa pred tebou. No proste zasnem. Zasnem nad touto "new generation" co to vyrasta.
Killer12
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Killer12 »

1: Su mlady a hlupy
2: Chcu zapadnut-zaclenit sa
3: Napodobnuju to co robia starsi preto ze chcu vyzerat starsie
4: Myslia si ze su tym zaujimavejsi!! :?
Lord_3D
Addict
Addict

Killer12 napísal:1: Su mlady a hlupy
2: Chcu zapadnut-zaclenit sa
3: Napodobnuju to co robia starsi preto ze chcu vyzerat starsie
4: Myslia si ze su tym zaujimavejsi!! :?
presne tak, uplne suhlasim, ale tym len dokážu že su hlúpi...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Lord_3D napísal:tak ja byvam v meste kde zije 5000ludi :) a v Michalovciach kde chodim do školy za bieleho dňa nafetovanych 14ročnych chalanov nestretam..
HEHE Michalovce mesto anielov ... to znie dobre :D ... ale v MI je strasne vela pajzlov, kam chodia mladi slopat... a taktiez strasne vela mladych huli ... poznam nejakych 15 rocnych co sa ma pytali ze ci nahodov neviem zohnat ... tak som sa im snazil dohovorit ... no nevem ci pomohlo
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

kinjeril:dufam, ze netvrdis, ze volakedy sa nepilo. Pred nejakym casom som bol v uzkom kontakte s ludmi, ktory svoju mladost prezivali v 60tych rokoch a ver mi, ze boli taki isti ako my,akurat, ze nepoznali drogy. Padali stavky, kto viac vychlasta, hralo sa vzdy o flasu palenky, myslelo sa iba na sex a alkohol...a teraz su z nich zodpovedni oteckovia a deduskovia...Ver mi, nevymyslam si :)

uplink:avatar je oko belgickeho sampiona na dlhe trate z roku 2004, bradavicove obrastenie oka je typicke pre rasu Hermes

Nesuhlasim s nazorom, ze ludia co spolu chlastaju sa nedokazu porozpravat triezvi, viem zo skusenosti, ze je to hlupost.

Lord3D:vravim, ze je omnoho lepsie ist s tou partou von a dat si nejake pivo alebo vino ako sediet doma triezvy, zatial co oni sa zabavaju a to len preto, ze ostro odmietam alkohol. Pokial to nie su ludia, co piju len preto, aby vypili vela, tak sa to urcite nejako sklbit da...V opacnom pripade sa abstinenti dostavaju do uplnej izolacie a po case zistia, ze ich jedini kamarati su dalsi abstinenti, co tiez travia vecery na pokec.sk...Nie dakujem, radsej si dam um s kofolou
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Holubar napísal:kinjeril:dufam, ze netvrdis, ze volakedy sa nepilo. Pred nejakym casom som bol v uzkom kontakte s ludmi, ktori svoju mladost prezivali v 60tych rokoch a ver mi, ze boli taki isti ako my,akurat, ze nepoznali drogy. Padali stavky, kto viac vychlasta, hralo sa vzdy o flasu palenky, myslelo sa iba na sex a alkohol...a teraz su z nich zodpovedni oteckovia a deduskovia...Ver mi, nevymyslam si :)
Jaaaj, ja sa nehadam, ale isto to neboli 15 - 16 rocne deti. :) Pilo sa, co by nie, aj ked asi viac menej v duchu rebelstva. Teraz je to asi o inom, ze ano. Takymi stavkami som presiel aj ja, priznam sa. Ved co, nebudem zo seba hrat svateho. Takze ano - ako my - ale my nemame 16, ze? :)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

neodmietam striktne alkohol ale to co sa deje v dnesnej spolocnosti, nie je uplne normalne. alkohol by mal v sebe niest urcite tabu, no vo vseobecnosti je alkohol vnimany ako bezna sucast zivota. Uz to je zly postoj a moze za to, ze deti nejdu na bicykel ale do krcmy a podobne. Ruku na srdce, ked ste boli mali, a rodicia mali nejaku oslavu, bol tam alkohol? dieta ked vnima alkohol ako nieco co je bezne pri oslave, pripadne vecer k TV, vytvara adekvatne asociacie.
Cital som o tom jeden velmi zaujimavy clanok. Ked sa mi ho podari najst urcite sem prasknem link.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Traktorista napísal:hm, ja ked si xcem viac vypit, tak jedine na byte/dome/chate,...
v meste sa rozhodne nerozbijam, v meste jedine drinky a pivo, mozno nieco tvrdsie, ale rozhodne nie sa rozbit do nemoty,...
a nenavidim pajzle, ked si ist sadnut, tak nejaky hudobny podnik, cajovna, kaviaren, cukraren :o) a ked na disco, tak vtedy sa da nieco do nalady, ale budem sa opakovat ked poviem ze v meste sa nikdy nerozbijam, a nelubi ked sa v meste ludia rozbiju, pretoze tym padom priamo a aj nepriamo obtazuju nas triezvych, a ked si to uvedomite, vacsinou sa takto rozbiju len tie deti, ti starsi si pitie nehavaju na sukromie s partiou, tak to ma byt,...
zdielam..ked som bol lamer tak v poho sme sa spili na frak alebo aj zhulili na salat aj v strede mesta...ale teraz uz nemozem...psychicky blok...ale jak vidim jak sa ozrani spravaju ked maju v zilach...teraz ked chlastat tak poriadne ale iby na chate/byte/stanovacke....ale tak zahulit aj hocide...potom je svet krajsi
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

kinjeril:jasne,sorry,zle som cital...Vsetko v ramci dospelosti.
Lord_3D
Addict
Addict

Holubar napísal:kinjeril:jasne,sorry,zle som cital...Vsetko v ramci dospelosti.
uz to vyzeralo tak ako keby si schvaľoval pitie 15rocnych chalanov... :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Holubar napísal:Vsetko v ramci dospelosti.
to ratas aj 3mesiace pred 18tkou? :lol:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mastermind napísal:neodmietam striktne alkohol ale to co sa deje v dnesnej spolocnosti, nie je uplne normalne. alkohol by mal v sebe niest urcite tabu, no vo vseobecnosti je alkohol vnimany ako bezna sucast zivota. Uz to je zly postoj a moze za to, ze deti nejdu na bicykel ale do krcmy a podobne. Ruku na srdce, ked ste boli mali, a rodicia mali nejaku oslavu, bol tam alkohol? dieta ked vnima alkohol ako nieco co je bezne pri oslave, pripadne vecer k TV, vytvara adekvatne asociacie.
Cital som o tom jeden velmi zaujimavy clanok. Ked sa mi ho podari najst urcite sem prasknem link.
to mas pravdu, ked pride 20 rocny clovek rano do krcmy, donesie zo sebou partiu stredoskolakov, daju si po pive, posle ich prec, len preto aby si mohol dat s kamaratom 7 slivovic... ano, to nieje normalne. ked nebolo ani 12 hodin na obed a on sa uz kymacal lebo to akosi prehnal... :shock: ach ti dnesny ludia, a on ma byt vzorom pre tych nast rocnych.ojajaja. prezyvaju ho obcas ako "velky moderator" respektive castejsie len "velky".nepoznas ho len tak nahodou? vraj raz chce byt velky programator. urcite ho poznas. aj ked ho niekedy nespoznavas.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

holubar tu načrtol, že si bol sadnúť aj so staršími. to sa sem tam stane aj mne. a sú medzi nimi aj takýto: prišiel 14-15 ročný do IV. cenovej a celá krčma sa na neho otočí a vraví: "hej mladý, ale cukráreň je oproti!"
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

OT: jaaaj zelovoc. holt aj majster tesar sa utne. ked sme uz pri tom kymacani, vcera mala tvoja trajektoria tvar sinusoidy :) si sa dako kymacal ked som ta stretol a siel si balit 16ky do monopostu :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mastermind napísal:OT: jaaaj zelovoc. holt aj majster tesar sa utne. ked sme uz pri tom kymacani, vcera mala tvoja trajektoria tvar sinusoidy :) si sa dako kymacal ked som ta stretol a siel si balit 16ky do monopostu :D
ta vies musel som ist otestovat novy oblek :D otestoval som :)
Napísať odpoveď