Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
kukiak
Addict
Budem mat 16 a v piatok si sem tam vypijem...Nikdy som sa vsak nenajebal ze by som nevedel kde som alebo grcal, pripadne bol agresivny...Jednoducho na naladu.Stretneme sa parta v piatok, oddychneme od skoly, rodicov a tak...Niekdo vidi zabavu v tom ze si piatok vypije a zabavi sa, niekto zas sedenim za PC do pol noci...ked si to tak zoberies tak zdravsie je mozno aj to prve
.
jj, tak take "pitie" je v pohode, mne len vadi ked sa mladý opijaju do nemoty...kukiak napísal:Budem mat 16 a v piatok si sem tam vypijem...Nikdy som sa vsak nenajebal ze by som nevedel kde som alebo grcal, pripadne bol agresivny...Jednoducho na naladu.Stretneme sa parta v piatok, oddychneme od skoly, rodicov a tak...Niekdo vidi zabavu v tom ze si piatok vypije a zabavi sa, niekto zas sedenim za PC do pol noci...ked si to tak zoberies tak zdravsie je mozno aj to prve.
-
Začiatok Konca
Professional
Tiez som za takuto alternativu..Mam 15...A tiez nemusim vidiet ludi takmer kazdy den rozbitych,najnma seberovnych,mladsich a o nieco starsich..Tiez ked mam chut pojdem si dat jedneho kozla a idem domov,aj ked sam..Tolko moj nazor..Lord_3D napísal:suhlasim, akože aj 16 ročný chalan si jedno pivko dať može, ale mne vadí to opijanie 15-16roč chalonov. Pokiaľ vypije jedno poldeco tak f poho...
-
pinacolada
Guru wannabe
-
miki690
Medium Professional
Thak heh mne sa raz podarilo to nezvladnut no hehe to mi nejako rachlo v bedni , isiel som do pivnice zo suda som si anbral liter a pol vina a sme sa s bratom "scuckali" tak ze ja som si nepametal jak som tikoval a ze ma mama potom umyvalakukiak napísal:Budem mat 16 a v piatok si sem tam vypijem...Nikdy som sa vsak nenajebal ze by som nevedel kde som alebo grcal, pripadne bol agresivny...Jednoducho na naladu.Stretneme sa parta v piatok, oddychneme od skoly, rodicov a tak...Niekdo vidi zabavu v tom ze si piatok vypije a zabavi sa, niekto zas sedenim za PC do pol noci...ked si to tak zoberies tak zdravsie je mozno aj to prve.
-
jin
VIP
To iste gottko v piatok v Blawezelovoc napísal:ja akurat nemam rad ked sa chlasce na verejnosti, take kosice v piatok a dominikanske namestie spolu s dvorkom pri exite, sak to je jak maly amsterdam. myslim ze pit by sa malo len v podnikoch a nikdy nie na verejnosti. ak uz tak neh sa odbehne do parku ale nie v centre mesta len tak.
toto je podľa mňa v pohode, jedno pivko, posedieť, pokecať a ist domov...ZitePunkom napísal:Tiez som za takuto alternativu..Mam 15...A tiez nemusim vidiet ludi takmer kazdy den rozbitych,najnma seberovnych,mladsich a o nieco starsich..Tiez ked mam chut pojdem si dat jedneho kozla a idem domov,aj ked sam..Tolko moj nazor..
a kolko maš rokov ?pinacolada napísal:byty,chaty,piatky a alkohol proste patria k sebe a myslim si ze ten kto sa v piatok zabavi(v ramci normy samozrejme)je urcite normalnejsi ako ten kto v piatok sedi doma za PC
-
pinacolada
Guru wannabe
Never tomuSp1d3Rm4N_2 napísal:Neviem pina ale myslim ze aj bez alkoholu sa da zazit kopec zabavi a mnohokrat kvalitnejsej ako s alkoholom
-
pinacolada
Guru wannabe
-
uplink
VIP
clovek co sa nevie bavit bez alkoholu zacina byt obmedzeny clovek to je fakt. To je to iste ako ked si niektori ludia nedaju kavu a cely den spia. Proste su zavisli na kave. Tak isto su aj ludia co su zavisli na tom ze sa pripiju do nalady, bez toho nepovedia ani suvislu vetu. Tomu hovorim katastrofa a nie vyhra.
P.S.: Pre tych ktorym to nedochadza, zavisli na alkohole = alkoholik. To ze sa spijate ako decka, Vam dava giganticke percento sance ze budete alkoholici a Ti co si myslia ze sa ich to netyka su hlupi. Moj blizky clovek v rodine je alkoholik, tiez sa pripijal pre zabavu a teraz je troska, totalna. Cize radsej ziadny alkohol ako riskovat. Pripitky na oslave budis, ale spijacky kazdy pjatoq su najlepsia cesta k alkoholizmu...
P.S.: Pre tych ktorym to nedochadza, zavisli na alkohole = alkoholik. To ze sa spijate ako decka, Vam dava giganticke percento sance ze budete alkoholici a Ti co si myslia ze sa ich to netyka su hlupi. Moj blizky clovek v rodine je alkoholik, tiez sa pripijal pre zabavu a teraz je troska, totalna. Cize radsej ziadny alkohol ako riskovat. Pripitky na oslave budis, ale spijacky kazdy pjatoq su najlepsia cesta k alkoholizmu...
-
pinacolada
Guru wannabe
uplne suhlasim. Keď niekto hovori spijam sa pre srandu tak sa asi inak zabaviť nevie...uplink napísal:clovek co sa nevie bavit bez alkoholu zacina byt obmedzeny clovek to je fakt. To je to iste ako ked si niektori ludia nedaju kavu a cely den spia. Proste su zavisli na kave. Tak isto su aj ludia co su zavisli na tom ze sa pripiju do nalady, bez toho nepovedia ani suvislu vetu. Tomu hovorim katastrofa a nie vyhra.
jeden priklad: JakaSS> jak sa oni vedia zabaviť aj bez alkoholu a opijania sa...
pre tvoje dobro, dufam že ti to dochádza naozaj, a že to niesu len reči...pinacolada napísal:ja s tebou uplne suhlasim uplink.ved sa to aj snazim obmedzovat.prestal som fajcit a pijem uz iba v piatky aj to nie kazdy a uz iba do naladky.skor mam obavy o mojich kamosov ktorym to celkom nedochadza