Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

si neviem predstavit ze ideme partia niekde piatok vecer a vsetci budeme pit kofolu, pripadne ine komercne napoje :) to by bola urcite sranda..
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

pinacolada napísal:pit ano,ale s mierou..
suhlasim, akože aj 16 ročný chalan si jedno pivko dať može, ale mne vadí to opijanie 15-16roč chalonov. Pokiaľ vypije jedno poldeco tak f poho... :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Budem mat 16 a v piatok si sem tam vypijem...Nikdy som sa vsak nenajebal ze by som nevedel kde som alebo grcal, pripadne bol agresivny...Jednoducho na naladu.Stretneme sa parta v piatok, oddychneme od skoly, rodicov a tak...Niekdo vidi zabavu v tom ze si piatok vypije a zabavi sa, niekto zas sedenim za PC do pol noci...ked si to tak zoberies tak zdravsie je mozno aj to prve :D.
Lord_3D
Addict
Addict

kukiak napísal:Budem mat 16 a v piatok si sem tam vypijem...Nikdy som sa vsak nenajebal ze by som nevedel kde som alebo grcal, pripadne bol agresivny...Jednoducho na naladu.Stretneme sa parta v piatok, oddychneme od skoly, rodicov a tak...Niekdo vidi zabavu v tom ze si piatok vypije a zabavi sa, niekto zas sedenim za PC do pol noci...ked si to tak zoberies tak zdravsie je mozno aj to prve :D.
jj, tak take "pitie" je v pohode, mne len vadi ked sa mladý opijaju do nemoty...
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Lord_3D napísal:suhlasim, akože aj 16 ročný chalan si jedno pivko dať može, ale mne vadí to opijanie 15-16roč chalonov. Pokiaľ vypije jedno poldeco tak f poho... :)
Tiez som za takuto alternativu..Mam 15...A tiez nemusim vidiet ludi takmer kazdy den rozbitych,najnma seberovnych,mladsich a o nieco starsich..Tiez ked mam chut pojdem si dat jedneho kozla a idem domov,aj ked sam..Tolko moj nazor.. :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

byty,chaty,piatky a alkohol proste patria k sebe a myslim si ze ten kto sa v piatok zabavi(v ramci normy samozrejme)je urcite normalnejsi ako ten kto v piatok sedi doma za PC 8)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

kukiak napísal:Budem mat 16 a v piatok si sem tam vypijem...Nikdy som sa vsak nenajebal ze by som nevedel kde som alebo grcal, pripadne bol agresivny...Jednoducho na naladu.Stretneme sa parta v piatok, oddychneme od skoly, rodicov a tak...Niekdo vidi zabavu v tom ze si piatok vypije a zabavi sa, niekto zas sedenim za PC do pol noci...ked si to tak zoberies tak zdravsie je mozno aj to prve :D.
Thak heh mne sa raz podarilo to nezvladnut no hehe to mi nejako rachlo v bedni , isiel som do pivnice zo suda som si anbral liter a pol vina a sme sa s bratom "scuckali" tak ze ja som si nepametal jak som tikoval a ze ma mama potom umyvala :D no trapas :P ale tha potom som si povedal ze uz si davam pozor a ked pijem tak to len tolko aby som mal lepsiu naladu a aby som bol otvorenejsi ... ked sa vypije tolko zue sa zacina motat jazyk tak je znamenie ze treba prestat pit , vyliezt na parket a tancovat kym motanie jazyka neprejde, aby sa dalo dalej rozpravat :D
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

V Nitre je takych parchantov plno a potom tu stale oxiduju razie :?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ja akurat nemam rad ked sa chlasce na verejnosti, take kosice v piatok a dominikanske namestie spolu s dvorkom pri exite, sak to je jak maly amsterdam. myslim ze pit by sa malo len v podnikoch a nikdy nie na verejnosti. ak uz tak neh sa odbehne do parku ale nie v centre mesta len tak.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

zelovoc napísal:ja akurat nemam rad ked sa chlasce na verejnosti, take kosice v piatok a dominikanske namestie spolu s dvorkom pri exite, sak to je jak maly amsterdam. myslim ze pit by sa malo len v podnikoch a nikdy nie na verejnosti. ak uz tak neh sa odbehne do parku ale nie v centre mesta len tak.
To iste gottko v piatok v Blawe :?
Lord_3D
Addict
Addict

ZitePunkom napísal:Tiez som za takuto alternativu..Mam 15...A tiez nemusim vidiet ludi takmer kazdy den rozbitych,najnma seberovnych,mladsich a o nieco starsich..Tiez ked mam chut pojdem si dat jedneho kozla a idem domov,aj ked sam..Tolko moj nazor.. :)
toto je podľa mňa v pohode, jedno pivko, posedieť, pokecať a ist domov...
pinacolada napísal:byty,chaty,piatky a alkohol proste patria k sebe a myslim si ze ten kto sa v piatok zabavi(v ramci normy samozrejme)je urcite normalnejsi ako ten kto v piatok sedi doma za PC 8)
a kolko maš rokov ?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

15 ale opakujem este raz.chodim si v piatky vypit aby bola lepsia zabava ale nie nejak nehorazne.v zivote som nevracal a robit bordel na ulici by ste ma asi nevideli.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Neviem pina ale myslim ze aj bez alkoholu sa da zazit kopec zabavi a mnohokrat kvalitnejsej ako s alkoholom :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Sp1d3Rm4N_2 napísal:Neviem pina ale myslim ze aj bez alkoholu sa da zazit kopec zabavi a mnohokrat kvalitnejsej ako s alkoholom :)
Never tomu :) Nehovorím že sa treba spit ako prasa a potom rozprávat zážitky kto sa viac pogracal alebo čo.Ale dat si trochu do nálady to može zábave len pomoct.No ale s tebou je o tom zbytočná diskusia ked si taký zarytý abstinent.vyskúšaj uvidíš.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Sp1d3Rm4N_2 napísal:Neviem pina ale myslim ze aj bez alkoholu sa da zazit kopec zabavi a mnohokrat kvalitnejsej ako s alkoholom :)
jasne.nehovorim ze sa neda.zazil som kopec srandy aj bez.si nemyslite ze ja sa bez toho nedokazem zabavit
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

clovek co sa nevie bavit bez alkoholu zacina byt obmedzeny clovek to je fakt. To je to iste ako ked si niektori ludia nedaju kavu a cely den spia. Proste su zavisli na kave. Tak isto su aj ludia co su zavisli na tom ze sa pripiju do nalady, bez toho nepovedia ani suvislu vetu. Tomu hovorim katastrofa a nie vyhra.

P.S.: Pre tych ktorym to nedochadza, zavisli na alkohole = alkoholik. To ze sa spijate ako decka, Vam dava giganticke percento sance ze budete alkoholici a Ti co si myslia ze sa ich to netyka su hlupi. Moj blizky clovek v rodine je alkoholik, tiez sa pripijal pre zabavu a teraz je troska, totalna. Cize radsej ziadny alkohol ako riskovat. Pripitky na oslave budis, ale spijacky kazdy pjatoq su najlepsia cesta k alkoholizmu...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja s tebou uplne suhlasim uplink.ved sa to aj snazim obmedzovat.prestal som fajcit a pijem uz iba v piatky aj to nie kazdy a uz iba do naladky.skor mam obavy o mojich kamosov ktorym to celkom nedochadza :roll:
Lord_3D
Addict
Addict

uplink napísal:clovek co sa nevie bavit bez alkoholu zacina byt obmedzeny clovek to je fakt. To je to iste ako ked si niektori ludia nedaju kavu a cely den spia. Proste su zavisli na kave. Tak isto su aj ludia co su zavisli na tom ze sa pripiju do nalady, bez toho nepovedia ani suvislu vetu. Tomu hovorim katastrofa a nie vyhra.
uplne suhlasim. Keď niekto hovori spijam sa pre srandu tak sa asi inak zabaviť nevie... :roll: Inak myslim si že keď sa neopijem a zazijem srandu tak si na to aspoň ráno spomeniem :P

jeden priklad: JakaSS> jak sa oni vedia zabaviť aj bez alkoholu a opijania sa... :)
pinacolada napísal:ja s tebou uplne suhlasim uplink.ved sa to aj snazim obmedzovat.prestal som fajcit a pijem uz iba v piatky aj to nie kazdy a uz iba do naladky.skor mam obavy o mojich kamosov ktorym to celkom nedochadza :roll:
pre tvoje dobro, dufam že ti to dochádza naozaj, a že to niesu len reči... :wink:
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

neviem ja si myslim ze pilo sa aj predtym ...nemyslim si ze to ovlivnuje sucastnost...opijali sa aj v minulosti...a ja si obcas poxlascem..inak len smoke weed and eat muschrooms 8) ..heheee
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Toxikoman napísal:neviem ja si myslim ze pilo sa aj predtym ...nemyslim si ze to ovlivnuje sucastnost...opijali sa aj v minulosti...a ja si obcas poxlascem..inak len smoke weed and eat muschrooms 8) ..heheee
No pekne zacinas :?
Napísať odpoveď