Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Tomasito napísal:Lord_3D, v pohode, chcel som si len overit tvoj vek, viac v suvislosti s touto temou o tebe vediet nepotrebujem :smt003
ok, imho: ja si myslim že sa tu nieje o čom baviť a mal by byť :lock: lock...

// "Pravidlo 25: O zamykaní a mazaní tém rozhodujú moderátori. Nepíšte zbytočne do témy, že túto témy by ste zamkli. Nechajte to na posúdenie moderátora." Tomasito
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

Lord 3D :
ja si zasa naopak myslim že 80% deti ktoré su vychovávane v dobrej rodine, kde sa o nich rodičia starajú a zauimajú, su stredobodom pozornosti rodičov,
je to strasne tazko hodnotit , su mnohe typy osobnosti , je este tachsie to hodnotit percentami , pretoze typ dietata ktoreho si ty opisal moze byt kludne rozmaznany fracek , naivny , ze jemu nemoze nic uskodit .... ale aj nemusi ...
btw to ked sa niekto nestyka v detstve a v dospievani s cigar.or alkohol , nemusi to znamenat ze ho to nelaka , bo zakazane ovocie chuti viac
Vravim % priemer typov sa neda zhodnotit , mozme sa bavit iba v teoretickej rovine .. myslim ze asi nazor skoro kazdeho z Vas ma nieco do seba ...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Vela detii v tejto dobe fuka pervitin a to je už horšie než je*** alkohol :(
Lord_3D
Addict
Addict

Švíík napísal:Lord 3D :je to strasne tazko hodnotit , su mnohe typy osobnosti , je este tachsie to hodnotit percentami , pretoze typ dietata ktoreho si ty opisal moze byt kludne rozmaznany fracek , naivny , ze jemu nemoze nic uskodit .... ale aj nemusi ...
btw to ked sa niekto nestyka v detstve a v dospievani s cigar.or alkohol , nemusi to znamenat ze ho to nelaka , bo zakazane ovocie chuti viac
Vravim % priemer typov sa neda zhodnotit , mozme sa bavit iba v teoretickej rovine .. myslim ze asi nazor skoro kazdeho z Vas ma nieco do seba ...
to je pravda, ale podľa mňa dosť závaži aj pristup rodičov a výchova dieťata. Ale máš pravdu percentualne to vyjadrit nejde...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

OT premazany, vyjadrujte sa k predmetu temy. Pokial niekto citi potrebu diskutovat na tematiku fajcenia, Hladat.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ja si zasa naopak myslim že 80% deti ktoré su vychovávane v dobrej rodine, kde sa o nich rodičia starajú a zauimajú, su stredobodom pozornosti rodičov, tak sa ku tomu podĺa mňa nedostanú, lebo podĺa mňa su vychovávane inak, a keď alkohol, cigy doma nevidia, nestretajú sa s tým tak ani ich to neláka...
s tym nemozem suhlasit nijak raz.je to skor naopak.ked rodicia takto vychovavaju svojho potomka a zahrnuju ho vsetkym len aby neskusal alkac a cigy tak z neho vyrastie akurat tak rozmaznany kkt ktory vyskusa alkohol len z rozmaru alebo zo zvedavosti.poznam takych ludi co im "nic nechyba" a zacali pit skor ako ja a dymia ako uholna elektraren.praveze dieta by malo byt vychovavane v duchu priatelstva a porozumenia.urcite nie tak ako som to opisal ale tiez nie nejak velmi prisne,ale ista kazen tam byt musi.
Lord_3D
Addict
Addict

pinacolada napísal:s tym nemozem suhlasit nijak raz.je to skor naopak.ked rodicia takto vychovavaju svojho potomka a zahrnuju ho vsetkym len aby neskusal alkac a cigy tak z neho vyrastie akurat tak rozmaznany kkt ktory vyskusa alkohol len z rozmaru alebo zo zvedavosti.poznam takych ludi co im "nic nechyba" a zacali pit skor ako ja a dymia ako uholna elektraren.praveze dieta by malo byt vychovavane v duchu priatelstva a porozumenia.urcite nie tak ako som to opisal ale tiez nie nejak velmi prisne,ale ista kazen tam byt musi.
nie, nie, ja to nemyslim o detoch ktorým sa rodičia snažia darčekmi a peniazmi zakryť oči...Ja hovorim o detoch ktoré su vedené k iným hodnotám, rodičia sa im venujú a starajú sa o nich. A nie o rozmaznaných "frackoch" ktorým pchaju $ pod nos len aby...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

preco piju? =====>LEBO :)
rozumna odpoved sa najst neda a asi ani neexistuje :wink:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ja som v zivote bol ozraty len raz - na stuzkovej a to len z toho dovodu ze som este dovtedy ozraty nebol.

Inak sem tam si to jedno - dve piva do tyzdna dam ale vacsinou som o kofole
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Linkman napísal:ja som v zivote bol ozraty len raz - na stuzkovej a to len z toho dovodu ze som este dovtedy ozraty nebol.

Inak sem tam si to jedno - dve piva do tyzdna dam ale vacsinou som o kofole
Fiha!! Vymierjuci druh... Respect :wink:
Lord_3D
Addict
Addict

lol dnes som šiel domov autobusom, a potom mastupil jeden kamoš a jeho spolužiaci, dvaja rano nešli do školy ale boli sa rozbiť v meste, jeden uz len autobuse sedel zo sačkom v ruke a ani nemohol vystupiť... :) no lol...(su to prvaci na strednej)
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ic3m4n »

hmm ja sa opijem ked je dvovod
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Tuto temu musela zakladat nejaka 40 rocna baba, ktora si mysli, ze za Stalina bolo uplne po*ici! A chleba za 5 korun rulezz! Nechapem co vsetci riesia o piti, hlavne niektori stari rozpravaju aki su dnesni mladi alkoholici a sami daju denne 5-6 piv len tak medzi recou. Akoze ja som v maturitnom rocniku a vzdy ked je cez vikend prilezitost tak ideme niekam nieco popit a potom niekde na disco. Nikdy sa neozieram tak aby som si nic nepamatal, proste vacsinou takych 7-8 poldecakov do nalady a hotovo. Je to len o tom ako sa kto bavi, ja napriklad neriesim ked niekto nepije, alebo si so mnou nechce dat drink, proste mfp.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Frco napísal:Tuto temu musela zakladat nejaka 40 rocna baba, ktora si mysli, ze za Stalina bolo uplne po*ici! A chleba za 5 korun rulezz! Nechapem co vsetci riesia o piti, hlavne niektori stari rozpravaju aki su dnesni mladi alkoholici a sami daju denne 5-6 piv len tak medzi recou. Akoze ja som v maturitnom rocniku a vzdy ked je cez vikend prilezitost tak ideme niekam nieco popit a potom niekde na disco. Nikdy sa neozieram tak aby som si nic nepamatal, proste vacsinou takych 7-8 poldecakov do nalady a hotovo. Je to len o tom ako sa kto bavi, ja napriklad neriesim ked niekto nepije, alebo si so mnou nechce dat drink, proste mfp.
pozri sa nemusis urazat inych uzivatelov, je to vsetko len vec nazoru . Ak niekto nema rad opijanie tak to proste nema rad ... poviem ti ze nieje najlepsi pocit ked vyjdes v piatok vecer do mesta a polovica tvojich kamosov je uz neschopna komunikovat na urovni a ta druha polovica sa este len chysta doriadit ... Ja nemam nic proti pitiu "do nalady" (aj ja si obcas dam ;)) ale ak sa niekto ozere pod obraz Bozi a tacka sa namestim tak mi to pripada ako primitivizmus a casto je to nepriemne, hlavne ak dana osoba zacne vrieskat na cele mesto "SEERUUUUS!" a dobehne ku mne :?
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ic3m4n »

miki690 napísal:pozri sa nemusis urazat inych uzivatelov, je to vsetko len vec nazoru . Ak niekto nema rad opijanie tak to proste nema rad ... poviem ti ze nieje najlepsi pocit ked vyjdes v piatok vecer do mesta a polovica tvojich kamosov je uz neschopna komunikovat na urovni a ta druha polovica sa este len chysta doriadit ... Ja nemam nic proti pitiu "do nalady" (aj ja si obcas dam ;)) ale ak sa niekto ozere pod obraz Bozi a tacka sa namestim tak mi to pripada ako primitivizmus a casto je to nepriemne, hlavne ak dana osoba zacne vrieskat na cele mesto "SEERUUUUS!" a dobehne ku mne :?
jasne ze to je len vec nazoru ale zato ze niekto je apstinent tak tu nemusi hustit do hlavy kazdemu ze je socka a ze sa oziera proste nechapem co je natom ze chcem zapit svoje problemy aj ked viem ze sa to nespravi tym ze budem pit ale aspon na chvilu mi to pomoze albo zapit svoje vitaztva proste ked sa dari tak sa dari
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

Ic3m4n - normalne je sa neozierat a len tak mimochodom, ak clovek nema 18, tak na alkohol nema narok
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

No mne jedine vadia ti, co maju tak 15 rokov a menej ked su ozrati, to je asi tak vsetko, predsa len, zda sa mi to trapne aby deviataci chodili ozrati na diskoteky :?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ozrate zeny hotova katastrofa.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Frco napísal:Tuto temu musela zakladat nejaka 40 rocna baba, ktora si mysli, ze za Stalina bolo uplne po*ici! A chleba za 5 korun rulezz! Nechapem co vsetci riesia o piti, hlavne niektori stari rozpravaju aki su dnesni mladi alkoholici a sami daju denne 5-6 piv len tak medzi recou. Akoze ja som v maturitnom rocniku a vzdy ked je cez vikend prilezitost tak ideme niekam nieco popit a potom niekde na disco. Nikdy sa neozieram tak aby som si nic nepamatal, proste vacsinou takych 7-8 poldecakov do nalady a hotovo. Je to len o tom ako sa kto bavi, ja napriklad neriesim ked niekto nepije, alebo si so mnou nechce dat drink, proste mfp.
Ehm-Je to moja znama a ma 18 pre tvoje info :wink: na forum prisla na moje pozvanie
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

no len ze dava take zadery jak keby bola neviem ako skusena. :)
Napísať odpoveď