Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

lord3D: tak to si radsej vypijem ako by som mal robit ko*ot na vlastnom tele typu jackass

uplink,lord3D:vy mate myslim 13 kokov obaja ze??este neviete co je to alkohol tak ma tu uz laskavo prestane poucovat.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

M142 napísal:.No ale s tebou je o tom zbytočná diskusia ked si taký zarytý abstinent.vyskúšaj uvidíš.
:lol: ked myslis :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

pinacolada: Suhlasim s uplinkom. To, ze si myslis, ze sa nadrbes v piatok a sobotu je len pre zabavu a nestanes sa alkoholikom, tak sa len myslis. Je to najlepsie cesta k tomu, aby si si dal cez tyzden po skole/robote pivo, dve, tri, styri..., dam aj pol deci, deci, dve...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:pinacolada: Suhlasim s uplinkom. To, ze si myslis, ze sa nadrbes v piatok a sobotu je len pre zabavu a nestanes sa alkoholikom, tak sa len myslis. Je to najlepsie cesta k tomu, aby si si dal cez tyzden po skole/robote pivo, dve, tri, styri..., dam aj pol deci, deci, dve...
ja tiez suhlasim s uplinkom a uz asi stvrty raz vravim ze pijem iba v piatky aj to iba vino a aj to iba velmi malo.a cez tyzden ma nikto nedonuti na ziadne poldeci a na pivo uz vobec lebo pivo mi nechuti.cigarety tak isto.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Navadzat na abstinenciu len preto, ze niekto skoncil ako alkoholik? Myslim, ze sa tu z toho robi vacsi humbuk akoby sa patrilo.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Tomasito napísal:Navadzat na abstinenciu len preto, ze niekto skoncil ako alkoholik? Myslim, ze sa tu z toho robi vacsi humbuk akoby sa patrilo.
to nie je niekto, to su obvykle otec, mama a nicia rodiny vo velkom. Mmntalne je na svk. cez 150 000 registrovaych alkoholikov a bez problemu si dovolim povedat ze alkoholikov moze byt aj do pol melona. Povedal by som ze ked su oficialne 4% naroda alkoholici ze to zacina o dacom svedcit.

2pinacolada: mam 21 rokov a s alkoholikom mam celozivotnu skusenost, ak chapes co tym myslim...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

uplink napísal:mam 21 rokov a s alkoholikom mam celozivotnu skusenost, ak chapes co tym myslim...
ja som nikdy nevedel pochopit o com to je , mozem sa hrdo pochvalit , ze som sa narodil v stastnej rodine , pochopil som to az pri mojej priatelke ktora preziva/la pravdepodobne to iste co ty..Takze Ta chapem ... a aj tvoj odpor k alkoholu
Tomasito
VIP
VIP

uplink napísal:to nie je niekto, to su obvykle otec, mama a nicia rodiny vo velkom. Mmntalne je na svk. cez 150 000 registrovaych alkoholikov a bez problemu si dovolim povedat ze alkoholikov moze byt aj do pol melona. Povedal by som ze ked su oficialne 4% naroda alkoholici ze to zacina o dacom svedcit.

2pinacolada: mam 21 rokov a s alkoholikom mam celozivotnu skusenost, ak chapes co tym myslim...
Ano, je to smutne a suhlasim, ze to o niecom svedci. Rovnako sa viem z casti vzit do koze cloveka, ktory ma s alkoholizmom vo svojom okoli negativne skusenosti, pricom tieto skusenosti mozno do velkej miery ovplyvnili aj jeho zivot. Napriek tomu si myslim, ze chronicky alkoholizmus je zalezitostou vysoko individualnou... v nasich podmienkach naviac statisticky do velkej miery ovplyvneny dobami nedavnymi, kedy bola nadmerna konzumacia alkoholu pomaly sucastou narodnej kultury, bohuzial.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

nesúhlasím s tým čo tu napr. uplink tvrdí o tom, že keď si v piatok sadnem s kamáratmi na pol deci or etc, tak sa zo mňa stane alkoholik. nestane!!! celé to je o určení si prijorít -- v živote, v rodine...ak niekto postaví alkohol na 1. miesto pred svoju rodinu, deti, povinnosti... je pre mňa slaboch. mne alkohol nechýba. ak nechcem tak si nepripijem na zdravie ani s najlepším priateľom. podobne to je aj s kávou. mám ju rád, ale vydržím bez nej - bez abstinenčných príznakov :wink:
v tom sa z uplinkom zhodujem, že nechápem ľudí čo si musia vypiť, aby sa zabavili, ale nech je. to je ich problém. skôr alebo neskôr sa to prejaví.
a tiež viem čo to je alkohol v rodine. ale na to riešenie nemám. niekedy to je ako hádzať hrach o stenu. niekedy dohováranie zaberie, ale má krátkodobý účinok :(
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Hovorite tu o tom ako keby bol kazdy druhy clovek alkoholit, je pravda ze vela rodin je znicenych alkoholom, ale to tu nevyriesite ani s tym nic neurobite. Neznasam deti co vidim v piatok v meste nadrbane ako svine, co nevedia co so sebou. Ale nevidim v tom ziadny problem, ked s kamosmi skocime na chatu a vipijeme par poharikov vina, alebo si nieco dame na nejakej akcii. Co je na tom take zle? robite z alkoholu to, co nieje. Nevravim ze sa ozieram alebo kazdy tyzdem chlastam, chcem len povedat, ze podla mna je uplne v pohode raz za mesiac si niekde vyrazit a vypit, si. :wink: Samozrejme sa viem zabavit aj bez alkoholu... ale aj tak:) treba aj vypalit cerva niekedy:)
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Niektori tu ozaj pisete, akoby sa mal z kazdeho kto si obcas vypije stat alkoholik. Na tuto temu sa neda pozerat ciernobielo.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

pinacolada napísal:lord3D: tak to si radsej vypijem ako by som mal robit kok**** na vlastnom tele typu jackass
ale oni si ničia zdravie oveľa menej ako alkoholom :roll:

imho: myslis si že keď máš 15 rokov tak si "dospelý" a možeš piť ? to že piješ teraz je len "mladickou nerozvážnosťou" alebo frajerinou... imho
Podľa mňa pitie u 15roč. chalanou nie je nič dospelé ale len hlúposť, a tým dokazuju že su ešte deti (toľko moj názor)
ešte jedna vec: túto zimu ideme na lyžiarak a moji je***** spolužiaci už od teraz plánuju ako tam budú piť... :evil: 13roč kkti a už sa "chystajú chlastať", normálne žlč vo mne vrie keď počujem také keci, na silu sa snažia byť dospelými alebo len na sebe uputať pozornosť lebo si ich doma nik nevšima... :roll: samozrejme viem že tam nič piť nebudú, ale len tie reči ma serú... :roll:

pina: samozrejme to neber v zlom čo som pisal, je to len moj skromný názor :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

neviem akoto povedat,ale proste zijem v takej spolocnosti kde alkohol u 15 rocnych nie je nejak vynimocne.proste vsetci z mojich rovesnikov piju pravidelne alebo aspon zriedka.poznam ludi ktory teraz maju 20 a vraveli mi ze piju od 15tich aj moj otec mi povedal ze prvy krat pil v 15 a mama povedala ze na ich lyziaraku ked mala 15 sa tiez pilo.tak by som povedal ze to nie je nijak nezvycajne...len lord3d z toho robi neviem co.ale aj tak sa regulujem na uplne minimum
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no ja si myslim, ze pociatok pitia/fajcenia deti je v zlej vyuke v skolach/rodine, oni jednoducho nevedia/neveria/nezaujimaju sa o to, ake je to skodlive a ako ich to zabija. ja osobne som sa v 18tke dva krat poriadne ozral, a konecna, teraz maximalne pohar cerveneho denne, a aj to zdaleka nie kazdy den - pretoze to je liek :D a alkohol je aj strasne drahy, som si kupil napriklad 100g super kvalitneho zeleneho caju za 130 korun a to mi staci tak na 50 dni kazdodenneho popijania.

a okrem alkoholu je este strasna droga cigarety - tiez zabija to, drahe je to, smrdi to - inteligentny clovek nefajci, blbec fajci.

ja si raz za cas dam nejaku tu travu, ale to tiez, ak to nie je moc casto, nie je to skodlive, aj cokolada je skodlivejsia - a to tiez len vtedy ked ma niekto pozve :D

takze, pociatky to ma v tom ze rodicia sa o svoje deti nezaujimaju, ze male deti (10 - 17) dostavaju od rodicov peniaze len tak, zanic, len preto ze si vypytaju, a potom si tie peniaze nevedia vazit. a tiez v tom co som spominal na zaciatku. - dieta co pije, jeho rodica treba razne prevychovat
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

artabanes napísal:cigarety - tiez zabija to, drahe je to, smrdi to - inteligentny clovek nefajci, blbec fajci.
nefajciar nikdy nemoze sudit fajciara , lebo proste nevie co je to fajcit, a inteligencia cloveka merana podla toho ci fajci = absolutna sprostost co si napisal btw :roll: nesuhlasim s tvojimi nazormi, asi s vacsinou tvojich nazorov :) (ako ked si napisal , ze Jackass pozeraju iba psychicky naruseni ludia , ci profesor ktory si vypije , je taky ako keby sledoval deti v sprche -- proste LOL )
Ber si to tak , rodicia sa mozu snazit ako chcu , mozu priucat a priucat to svoje potomstvo , mozu zaracha davat jeden za druhym ,dostane sa aj tak dieta do zlej partie , potom alkoholu nezabrani ani boh, a rodicia su neni v tom okamihu na vine ..iba on sam
Lord_3D
Addict
Addict

Švíík napísal:Ber si to tak , rodicia sa mozu snazit ako chcu , mozu priucat a priucat to svoje potomstvo , mozu zaracha davat jeden za druhym ,dostane sa aj tak dieta do zlej partie , potom alkoholu nezabrani ani boh, a rodicia su neni v tom okamihu na vine ..iba on sam
ja si zasa naopak myslim že 80% deti ktoré su vychovávane v dobrej rodine, kde sa o nich rodičia starajú a zauimajú, su stredobodom pozornosti rodičov, tak sa ku tomu podĺa mňa nedostanú, lebo podĺa mňa su vychovávane inak, a keď alkohol, cigy doma nevidia, nestretajú sa s tým tak ani ich to neláka...ani sa nemusia dostať do takej partie, poznám veľa rovesníkov ktorí su vychovávany s láskou a pozornosťou rodičov, a ne takého veci ani nemyslia, a poznám naopak presne také prípady na tu máš 100sk a vypadni vonku... :shock: bohužiaľ je to tak a inak to asi nebude...
artabanes napísal: .....a alkohol je aj strasne drahy, som si kupil napriklad 100g super kvalitneho zeleneho caju za 130 korun a to mi staci tak na 50 dni kazdodenneho popijania.
súhlasim... je to zdravšie a menej navykové... :P
Tomasito
VIP
VIP

Lord_3D, kolko mas rokov? Mas uz aspon 18?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Tomasito napísal:Lord_3D, kolko mas rokov? Mas uz aspon 18?
Ako to uz napisal. Ma 13. Cize spravte si usudok ci vas 13r chalan, bude poucovat o alkohole, ked ho v zivote nepil. Na jednej strane ma pravdu, na druhej to hrozne prehana :). Inac z jeho prispevkov vobec nevyznieznieva ze by mal 13..ja ked som to nevedel tipoval som tak 18+..
Lord_3D
Addict
Addict

áno mam 13rokov, ale ja tu prezentujem len svoj názorm a o ničom vás nechcem presviedčat alebo poučovať, len si proste myslim že je lepšie nepiť v 15. Samozrejme vám môj nazor može byť ukradnutý a na 99% aj je. ale ja mam svoj pohľad na alkohol uz od teraz a nechystám sa ho zmeniť, a taký ko*ot niesom aby som sa nechal zlákať partiou.

tomasito: neboj alkohol som chutnal, a nieje to nič chutné :P

kukiak: ked je podla teba správne piť v 15rokoch tak prosim...

ale aby ste vedeli proti alkoholu fakt nič nemam ale nech ho piju dospelí (+ 18rokov :)) ktorým je alkohol určený a nie deti.... :roll:
Tomasito
VIP
VIP

Lord_3D, v pohode, chcel som si len overit tvoj vek- viac v suvislosti s touto temou o tebe vediet nepotrebujem :smt003
Lord_3D napísal:ale aby ste vedeli proti alkoholu fakt nič nemam ale nech ho piju dospelí (+ 18rokov :)) ktorým je alkohol určený a nie deti.... :roll:
S tymto sa neda nesuhlasit.
Napísať odpoveď