Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Matlak napísal:ja mam 13 a vo februari ideme na lyziarsky a kamosi sa chcu opit,neviem ako vy ale ja nechapem naco im to bude dobre vy co nato?
Ale ty si určite rozumný a z nich si nevezmeš príklad, mám pravdu :?:
Máš predsa svoj rozum. :wink:
Je to len frajerina, ktorá nedopadne vždy dobre.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

artabanes napísal:švík - dobre vieš koho myslím, tak sa nemusíš silou mocou snažiť zhodiť - konkrétne mám na mysli pinacolada a...
dpc ty si jaky idiot :evil: .vobec si necital moje posty kkt :evil: .nieco vytrhnes z konextu a sa tavris ako poloboh a ja vyzeram jak ko*ot :evil: .v predchadzajucich postoch som pisal ze uz nepijem a ze to ma na ludi zly vplyv a ze ak pit tak s mierou a rozumom,ale ty si ako zvycajne nieco vytiahnes,prekrutis a ptm to tak vyzera.by si sa mal nad sebou zamysliet pripadne vyhladat psychiatra :x .
btw k tamtomu mojmu postu.ftedy som mal 14 a kamarati zacali skusat rozne pitchoviny a ja som samozrejme chcel byt tiez frajer pred ostatnymi tak som to skusal tiez.nasledne nato som si uvedomil ze tie skutky co som ftedy robil boli velke pi*ov*** ktore mi nic nedali a velmi to lutujem,ale zase na druhej strane mam o skusenost viacej do dalsieho zivota viem ze ked kamosi nabuduce budu skusat nieco tak sa k slepo nepridam a radsej budem pit kofolu dakde....

// 2 dni basa za urazanie uzivatela artabanes (pravidlo 6). Tomasito
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Matlak napísal:ja mam 13 a vo februari ideme na lyziarsky a kamosi sa chcu opit,neviem ako vy ale ja nechapem naco im to bude dobre vy co nato?
Ak chces vyskusat pi , ak nie nepi ... Nutit sa samozrejme nedas..
btw prvy krat som bol opity v 15 , zhodou okolnosti na lyziarskom
:wink:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

schw33k napísal:Ak chces vyskusat pi , ak nie nepi ... Nutit sa samozrejme nedas..
btw prvy krat som bol opity v 15 , zhodou okolnosti na lyziarskom
:wink:
v 13nepi neodporucam vobec velmi rychlo ti to "udre" a moze byt potom uz neskoro :wink: ale ako zvaz si to sam :wink:
ROZHODNE nepi z frajeriny a pod veci taki co piju lebo chcu byt "frajeri" to su trosky
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

13 ne, 13 je malo, aspon 15-16 aj to len tak s rozumom, v 13tich to bude otrava alkacom :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

vendo napísal:v 13nepi neodporucam vobec velmi rychlo ti to "udre" a moze byt potom uz neskoro :wink: ale ako zvaz si to sam :wink:
ROZHODNE nepi z frajeriny a pod veci taki co piju lebo chcu byt "frajeri" to su trosky
presne seci si myslia, ze kto nepije je slaboch a mekky a neviem co. Ale z mojej skusenosti sa v mojom okoli este nikto neobuval do niekoho ked do 5 minut nebol na srot....(teda ak nechlastal)
volakedy to tak bolo ale dnes je to uz mytus :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

v 13 nepi, skoncis potom v spravach jak ti ziaci aj s ucitelkami rozbitymi na srot :lol: :lol: :lol:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Radsej nepi .. podla mna je na to trochu skoro ... a asi tazko viete odhahnut kolko zvladnete a kolko nie a fakt by to nemuselo dopadnut dobre ... kedze alkoholu sa da naraz vypit pomerne vela (nemyslim na ex) tak sa moze stat ze zrazu sa uz nebudes kontrolovat a budes mat z toho pruser. nestoji ti zato pokazit si lyziarak ... btw ja som bol prvy krat opity v 16 a mam pocit ze zbytocne ... bola to fakt len frajerina bez zmyslu :roll:
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

mali sme uchalak to je vecierok pre prvakov ak by niekto nevedel a jeden sa tak opil ze nevladal chodit teraz budeme mat v skole po*eby vobec mu nezavidim a nechcel by som tak dopadnut
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

moham3d napísal:mali sme uchalak to je vecierok pre prvakov ak by niekto nevedel a jeden sa tak opil ze nevladal chodit teraz budeme mat v skole po*eby vobec mu nezavidim a nechcel by som tak dopadnut
Ja len nerozumiem ako moze byt niekto tak blby ze sa ozerie na skolskej akcii do nemoty ? Ved ked uz ma taku hroznu chut sa ozrat jak prasa, ako uplny primitiv thak preco nepocka kym akcia neskonci , pripadne sa ide ozrat inam ...
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

miki690 napísal:Ja len nerozumiem ako moze byt niekto tak blby ze sa ozerie na skolskej akcii do nemoty ? Ved ked uz ma taku hroznu chut sa ozrat jak prasa, ako uplny primitiv thak preco nepocka kym akcia neskonci , pripadne sa ide ozrat inam ...
ja ani neviem ako sa tak mohol opit ze vraj vypil malo a este pri jeho proporciach vyska197cm a vaha 97Kg nechapem
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

to mate tak, v spoločnosti sa každý hanbí povedať že nie, stačilo - a niekto si aj potrebuje dodať odvahu pre niečím dôležitým - príklad - išiel som odniesť veľmi dôležitý (pre moju budúcnosť) list do prezidentskej kancelárie v BA - predtým som sa s kamarátom kvalitne "spoločensky unavil" a potom som tam išiel :) ale dopadlo to našťastie dobre - ale odvtedy (4 roky) dom to už z alkoholom nikdy neprehnal - ale je pravda že som mal 17 a spadal som do kategórie "pod zákonom"
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

ale matlak, vieš že igor a spol. su kkti (oni su moji spolužiaci) a myslis že tam bude niečo piť ? pochybujem. A aj keby, oplati sa ti to ? čo je na to super keď si dáš poldeco ? budeš mať akurat poriadny pruser keď ti na to pridu učitelia...Neboj sa ja tam piť nebudem tak budeme dvaja triezvy :lol:
eritrocit napísal:Ale ty si určite rozumný a z nich si nevezmeš príklad, mám pravdu :?:
Máš predsa svoj rozum. :wink:
Je to len frajerina, ktorá nedopadne vždy dobre.
to iste mi môj (aj matlakov) spolužiak hovoril, že jak tam bude piť, a koľko toho donesie...
1, mam vlastný rozum
2, 13 rokov je hrozne málo
3, keď na to pridu tak z toho bude pruser
4, nieje žiadne hrdinstvo piť v 13, je to naopek poriadna blbosť... :roll:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Holubar napísal:13 ne, 13 je malo, aspon 15-16 aj to len tak s rozumom, v 13tich to bude otrava alkacom :)
asi tak pockajte ak sa tam niekto opije (v tomto veku bude total na sracky alebo hned zaspi...) a potom ste vlastne iba 2-3 chalani a kopec bab :D mozete si zahrat flasu :wink: a ine hry :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:asi tak pockajte ak sa tam niekto opije (v tomto veku bude total na sracky alebo hned zaspi...) a potom ste vlastne iba 2-3 chalani a kopec bab :D mozete si zahrat flasu :wink: a ine hry :)
skor by som povedal ze bude total na sracky ... horsie je ze ked na to pridu ucitelia tha to bude nenormalny pruser, lebo su fakt madi. Pozri spoluziak sa opil na skolskom vylete a triedna si to na 1000000% vsimla kedze sme ho 2 niesli a cestou otikoval schody , no kedze sme mali uz 17 rokov thak z toho nebolo nic ... len taky maly poje*** na druhy den ale inac v poho ...
Drieno
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Drieno »

ja som prvy krat bol ozraty v 15...ale to nie nejak moc len tak ze som si nepametal co sme pili...ale inak f poho...
Matlak
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matlak »

Lord_3D napísal:to iste mi môj (aj matlakov) spolužiak hovoril, že jak tam bude piť, a koľko toho donesie...
1, mam vlastný rozum
2, 13 rokov je hrozne málo
3, keď na to pridu tak z toho bude pruser
4, nieje žiadne hrdinstvo piť v 13, je to naopek poriadna blbosť... :roll:
No to hej igor je debil a dano s nim a tote jeho mixy poldeco vodky a liter vody a natalia jak krava s nimi
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Matlak napísal:No to hej igor je debil a dano s nim a tote jeho mixy poldeco vodky a liter vody a natalia jak krava s nimi
si toto rozoberajte cez ICQ, informacna hodnota tvojho prispevku rovna nule kedze asi nik okrem vas nevie o com tocis si to uvedom. :roll:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

len by ma zaujmalo aky clovek ma to svedomie predat alkohol 13rocnym ludom :roll:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

pinacolada napísal:len by ma zaujmalo aky clovek ma to svedomie predat alkohol 13rocnym ludom :roll:
Taky ktory chce za kazdu cenu predat a je mu to jedno komu to preda...
Napísať odpoveď