Potom trepe jak vypije 0.5 l vodky a podobné kktiny
Jaký su už 13rocný doslova dementní, že toto mu už porozume chodí
nech to len skusi, nebranil by som mu vobec a este by som ho aj podporil, ked si mysli, ze takymto sposobom zaposobi na kamaratov, kludne nech vypije aj cely liter. To su len silne reci pred ostatnymi a ty sa hlavne nenechaj zmanipulovat od vsetkych jemu podobnych. Podla tvojich prispevkov si myslim, ze si jeden z tych, co sa nedaju nahovorit na hocijaku somarinu a to je spravne, ved casom to kazdy pochopiLord_3D napísal:môj 13ročný spolužiak, spočital že keď vypije 2dcl apsintu (70%) tak bude mať pri 60kg 2promile alkoholu v krvy.a chystá sa to vypiť.
Potom trepe jak vypije 0.5 l vodky a podobné kktinydosť ma také reči nasierajú. Hoci viem že to nevypije ale že ho huba nebolil...
Jaký su už 13rocný doslova dementní, že toto mu už porozume chodí
určite by som sa nenechal nahovoriť na takýto "hrdinský čin". Premňa zamňa nech ho fakt vypije liter, a nech skape.pinco napísal:nech to len skusi, nebranil by som mu vobec a este by som ho aj podporil, ked si mysli, ze takymto sposobom zaposobi na kamaratov, kludne nech vypije aj cely liter. To su len silne reci pred ostatnymi a ty sa hlavne nenechaj zmanipulovat od vsetkych jemu podobnych. Podla tvojich prispevkov si myslim, ze si jeden z tych, co sa nedaju nahovorit na hocijaku somarinu a to je spravne, ved casom to kazdy pochopi
nie nemám, otec nepije skoro vôbec (iba na neakej oslave si dá poharik) mama nepije, ani dedo a babkaschw33k napísal:Lord ty nemas niekoho v rodine alkoholika ?
Lebo v tejto teme mi pripadas ako z Ligy proti alkoholu ( milion krat vyjadrujuci najtvrdsi odpor k alkoholu )
Nic v zlom samozrejme ...
h16- citaty "nepijem stanku..pijem iba smaky z peknej flase...pijeme bacardi a colu...bla bla dame blunta...fajcim indoory cez vodne fajky"..a rytmusove o alkohole nepametam lebo rytmusa nepocuvam....schw33k napísal:noze konecne nahadz uz nazvy piesni lebo sa mi to nezda ...
btw ludia nepite , ani ja uz nebudem , vcera som sa tak dozral ze som si dnes musel vypytat poldnove volno
AMEN ! v dobrom slova zmysleVigor napísal:...je takychto strasnych machrov s flasou v ruke, cigou v hube a hovnom v hlave strasne vela. Jednoznacne mam pocit, ze chcu zapadnut, vyzerat dolezito ci dospelo, no tym ze nepoznaju svoju hranicu, alebo ju poznaju a vedome ju prekrocuju sa vracaju podla mna mentalne o niekolko rokov doazdu. Zase je to kazdeho osobneho vec, teda mala by byt, no ist po meste a stretnut bandu 13-14 rocnych parchantov, jak na niekoho vykrikuju ako niekomu daju na p*cu je zazitok naozaj smutny, no este smutnejsie je, ze dnes uz velmi velmi bezny. Osobne nemam nic proti tomu, ked sa partia zobere na chatu alebo niekam a tam sa opiju, ked nato maju vek, pripadne ani ten nemusi byt ved 16, 17, ci 18 rokov nie je co sa tyka psychiky podla mna uz takmer ziadny rozdiel, no hlavne nech tym nikoho neotravuju. No tieto deti si myslia, ze sa ozeru su machri, ale ked sa taki este ukazu na verejnosti, tak su este vacsi...
imho je to hrube zovseobecnenie... mozno ty sa pohybujes v takej skupine ludi, ja vsak poznam ludi ktori sa venuju sportu, turistike a xy zaujimavejsich cinnostiam ako chlastu a podobne...Martelli napísal:Mám takú otázku na vás všetkých, mohli ste si ju prečítať v predmete správy. Prečo všetci mladí stále len slopú? Si pamätám, že tak pred pár rokmi to také ešte nebolo. A som si myslela, že to robia len chalani, ale teraz pijú aj baby a mám taký pocit, že len preto, aby sa zapáčili chalanom, lebo sa im chcú vyrovnať a zamachrovať, že aj oni môžu a veľa znesú
noo a ja poznam takych ludi ktorí sportuju a semtam si daju aby bola nalada... nie vzdy znamena ze ked si clovek vypije ze je ozran... dakedy sa to da prehnat, ale ni vzdy... ja si napriklad rad vypijem tak raz za tyzden popripade cez vikend aj 2x cize o mne niekto moze povedat ze som alkoholik ale je to len o tom ze clovek sa skutocne uvolni a pokial si vypijem s kamaratmi s ktorími sa citim velmi dobre tak preco nie ???deblasco napísal:imho je to hrube zovseobecnenie... mozno ty sa pohybujes v takej skupine ludi, ja vsak poznam ludi ktori sa venuju sportu, turistike a xy zaujimavejsich cinnostiam ako chlastu a podobne...
cisty suhlasspesko napísal:noo a ja poznam takych ludi ktorí sportuju a semtam si daju aby bola nalada... nie vzdy znamena ze ked si clovek vypije ze je ozran... dakedy sa to da prehnat, ale ni vzdy... ja si napriklad rad vypijem tak raz za tyzden popripade cez vikend aj 2x cize o mne niekto moze povedat ze som alkoholik ale je to len o tom ze clovek sa skutocne uvolni a pokial si vypijem s kamaratmi s ktorími sa citim velmi dobre tak preco nie ???
aa k dievcatam.. myslim si, alebo mam take skusenosti ze ked sa dievcatu paci chlapec a nevie ako mu to ma povedat tak si vypije a potom mu nejako da vediet ( asi viete ako, vsak ??? )
tak to je asi vsio
heh nj presne vystihol si moje slova.. ale su tu aj vacsinou zakomplexovany nic akoze proti vam ale ze proste nemaju alkohol odsudzuju veci ktore sami nevyskusali a odsudzuju to preto lebo to aj druhy odsudzuju alkohol.. presne najlepsie si nekde sadnut alebo ist na chatu a tam si primerane vypit a nech je dobra naladaspesko napísal:noo a ja poznam takych ludi ktorí sportuju a semtam si daju aby bola nalada... nie vzdy znamena ze ked si clovek vypije ze je ozran... dakedy sa to da prehnat, ale ni vzdy... ja si napriklad rad vypijem tak raz za tyzden popripade cez vikend aj 2x cize o mne niekto moze povedat ze som alkoholik ale je to len o tom ze clovek sa skutocne uvolni a pokial si vypijem s kamaratmi s ktorími sa citim velmi dobre tak preco nie ???
aa k dievcatam.. myslim si, alebo mam take skusenosti ze ked sa dievcatu paci chlapec a nevie ako mu to ma povedat tak si vypije a potom mu nejako da vediet ( asi viete ako, vsak ??? )
tak to je asi vsio
jj to urcite, ale ako sa uz 500x spominalo...13r na chlast a chaty je maloMurphY napísal:heh nj presne vystihol si moje slova.. ale su tu aj vacsinou zakomplexovany nic akoze proti vam ale ze proste nemaju alkohol odsudzuju veci ktore sami nevyskusali a odsudzuju to preto lebo to aj druhy odsudzuju alkohol.. presne najlepsie si nekde sadnut alebo ist na chatu a tam si primerane vypit a nech je dobra nalada
mas pravdu..robia to ja babay..a je to podla mna dost nechutne..ked sa baba, ktora bola kedysi uplne nromalna kazdy vikend opije len preto aby svojim "zaabavnym" chovanim uchvatila nejakeho chlapa, ktory je aj tak velmi povrchny..Martelli napísal:Mám takú otázku na vás všetkých, mohli ste si ju prečítať v predmete správy. Prečo všetci mladí stále len slopú? Si pamätám, že tak pred pár rokmi to také ešte nebolo. A som si myslela, že to robia len chalani, ale teraz pijú aj baby a mám taký pocit, že len preto, aby sa zapáčili chalanom, lebo sa im chcú vyrovnať a zamachrovať, že aj oni môžu a veľa znesú
Bože, teraz ani nevieš akú pravdu si povedala... Mám kamošku a také správanie vidím už mesiac a pol... Pomaly a isto sa z nej stáva...Kwetinka napísal:mas pravdu..robia to ja babay..a je to podla mna dost nechutne..ked sa baba, ktora bola kedysi uplne nromalna kazdy vikend opije len preto aby svojim "zaabavnym" chovanim uchvatila nejakeho chlapa, ktory je aj tak velmi povrchny..