Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

môj 13ročný spolužiak, spočital že keď vypije 2dcl apsintu (70%) tak bude mať pri 60kg 2promile alkoholu v krvy. :lol: a chystá sa to vypiť.
Potom trepe jak vypije 0.5 l vodky a podobné kktiny :x dosť ma také reči nasierajú. Hoci viem že to nevypije ale že ho huba nebolil...
Jaký su už 13rocný doslova dementní, že toto mu už porozume chodí
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

Lord_3D napísal:môj 13ročný spolužiak, spočital že keď vypije 2dcl apsintu (70%) tak bude mať pri 60kg 2promile alkoholu v krvy. :lol: a chystá sa to vypiť.
Potom trepe jak vypije 0.5 l vodky a podobné kktiny :x dosť ma také reči nasierajú. Hoci viem že to nevypije ale že ho huba nebolil...
Jaký su už 13rocný doslova dementní, že toto mu už porozume chodí
nech to len skusi, nebranil by som mu vobec a este by som ho aj podporil, ked si mysli, ze takymto sposobom zaposobi na kamaratov, kludne nech vypije aj cely liter. To su len silne reci pred ostatnymi a ty sa hlavne nenechaj zmanipulovat od vsetkych jemu podobnych. Podla tvojich prispevkov si myslim, ze si jeden z tych, co sa nedaju nahovorit na hocijaku somarinu a to je spravne, ved casom to kazdy pochopi :wink:
Lord_3D
Addict
Addict

pinco napísal:nech to len skusi, nebranil by som mu vobec a este by som ho aj podporil, ked si mysli, ze takymto sposobom zaposobi na kamaratov, kludne nech vypije aj cely liter. To su len silne reci pred ostatnymi a ty sa hlavne nenechaj zmanipulovat od vsetkych jemu podobnych. Podla tvojich prispevkov si myslim, ze si jeden z tych, co sa nedaju nahovorit na hocijaku somarinu a to je spravne, ved casom to kazdy pochopi :wink:
určite by som sa nenechal nahovoriť na takýto "hrdinský čin". Premňa zamňa nech ho fakt vypije liter, a nech skape. :roll: a este ho budem podporovať pi, pi, pi, pi... aby ne to nezabudol...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Lord ty nemas niekoho v rodine alkoholika ?
Lebo v tejto teme mi pripadas ako z Ligy proti alkoholu ( milion krat vyjadrujuci najtvrdsi odpor k alkoholu )
Nic v zlom samozrejme ...
Lord_3D
Addict
Addict

schw33k napísal:Lord ty nemas niekoho v rodine alkoholika ?
Lebo v tejto teme mi pripadas ako z Ligy proti alkoholu ( milion krat vyjadrujuci najtvrdsi odpor k alkoholu )
Nic v zlom samozrejme ...
nie nemám, otec nepije skoro vôbec (iba na neakej oslave si dá poharik) mama nepije, ani dedo a babka :D
Ja som vyradril dvrdý odpor ku rečiam 13ročnych deti typu dám si 2dcl vodky a v pohode. A vyjadril som sa ku tomu že 13 r. chalan nemá čo piť alkohol... :roll: či myslis si že može ?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Nie, jasne ze nie.. len som videl par tvojich tvrdych vyjadreni a o tvojom tvrdom odpore, tak ma to proste napadlo ..
That´s all :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

schw33k napísal:noze konecne nahadz uz nazvy piesni lebo sa mi to nezda ...

btw ludia nepite , ani ja uz nebudem , vcera som sa tak dozral ze som si dnes musel vypytat poldnove volno :new19:
h16- citaty "nepijem stanku..pijem iba smaky z peknej flase...pijeme bacardi a colu...bla bla dame blunta...fajcim indoory cez vodne fajky"..a rytmusove o alkohole nepametam lebo rytmusa nepocuvam....
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hmm poodľa mňa pijú hlavne s macherstva..
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja osobne som sa opil raz, doteraz mi nie je nejako prijemne nato spominat, no zase ale aspon viem co od toho cakat a inokedy to neurobim. Nejake to pivo si dam, ono ved mi aj nalezite chuti :) a 5-6 piv tyzdenne este nikoho nezabilo, no tvrde uz zasadne nepijem, maximalne pripitok.

Osobne som z Trnavy, a mozno je to len moj dojem, no napr. na futbale u nas je takychto strasnych machrov s flasou v ruke, cigou v hube a hovnom v hlave strasne vela. Jednoznacne mam pocit, ze chcu zapadnut, vyzerat dolezito ci dospelo, no tym ze nepoznaju svoju hranicu, alebo ju poznaju a vedome ju prekrocuju sa vracaju podla mna mentalne o niekolko rokov doazdu. Zase je to kazdeho osobneho vec, teda mala by byt, no ist po meste a stretnut bandu 13-14 rocnych parchantov, jak na niekoho vykrikuju ako niekomu daju na p*cu je zazitok naozaj smutny, no este smutnejsie je, ze dnes uz velmi velmi bezny. Osobne nemam nic proti tomu, ked sa partia zobere na chatu alebo niekam a tam sa opiju, ked nato maju vek, pripadne ani ten nemusi byt ved 16, 17, ci 18 rokov nie je co sa tyka psychiky podla mna uz takmer ziadny rozdiel, no hlavne nech tym nikoho neotravuju. No tieto deti si myslia, ze sa ozeru su machri, ale ked sa taki este ukazu na verejnosti, tak su este vacsi...

Neviem kto to tu pisal, no v 13 rokoch pisat ako o 3-4 roky bude cisty abstinent...nehovorim, moze sa stat, no moze sa stat aj pravy opak, ale tak ci tak, nemusis to sem pisat na kazdu stranky z tych asi 24 co tu uz su :) ( no offense).
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Vigor napísal:u nas je takychto strasnych machrov s flasou v ruke, cigou v hube a hovnom v hlave strasne vela.
:lol: :lol: :lol: si pekne vystihol. V BTW vsade je takych dost :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Vigor napísal:...je takychto strasnych machrov s flasou v ruke, cigou v hube a hovnom v hlave strasne vela. Jednoznacne mam pocit, ze chcu zapadnut, vyzerat dolezito ci dospelo, no tym ze nepoznaju svoju hranicu, alebo ju poznaju a vedome ju prekrocuju sa vracaju podla mna mentalne o niekolko rokov doazdu. Zase je to kazdeho osobneho vec, teda mala by byt, no ist po meste a stretnut bandu 13-14 rocnych parchantov, jak na niekoho vykrikuju ako niekomu daju na p*cu je zazitok naozaj smutny, no este smutnejsie je, ze dnes uz velmi velmi bezny. Osobne nemam nic proti tomu, ked sa partia zobere na chatu alebo niekam a tam sa opiju, ked nato maju vek, pripadne ani ten nemusi byt ved 16, 17, ci 18 rokov nie je co sa tyka psychiky podla mna uz takmer ziadny rozdiel, no hlavne nech tym nikoho neotravuju. No tieto deti si myslia, ze sa ozeru su machri, ale ked sa taki este ukazu na verejnosti, tak su este vacsi...
AMEN ! v dobrom slova zmysle ;) uplne sa stotoznujem z tymto nazorom a lepsie by som to sam nenapisal ... a ako uz povedal dawo, takych machrom je vsade vela :roll:
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

Príspevok od používateľa deblasco »

Martelli napísal:Mám takú otázku na vás všetkých, mohli ste si ju prečítať v predmete správy. Prečo všetci mladí stále len slopú? Si pamätám, že tak pred pár rokmi to také ešte nebolo. A som si myslela, že to robia len chalani, ale teraz pijú aj baby a mám taký pocit, že len preto, aby sa zapáčili chalanom, lebo sa im chcú vyrovnať a zamachrovať, že aj oni môžu a veľa znesú :smt078
imho je to hrube zovseobecnenie... mozno ty sa pohybujes v takej skupine ludi, ja vsak poznam ludi ktori sa venuju sportu, turistike a xy zaujimavejsich cinnostiam ako chlastu a podobne...
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

deblasco napísal:imho je to hrube zovseobecnenie... mozno ty sa pohybujes v takej skupine ludi, ja vsak poznam ludi ktori sa venuju sportu, turistike a xy zaujimavejsich cinnostiam ako chlastu a podobne...
noo a ja poznam takych ludi ktorí sportuju a semtam si daju aby bola nalada... nie vzdy znamena ze ked si clovek vypije ze je ozran... dakedy sa to da prehnat, ale ni vzdy... ja si napriklad rad vypijem tak raz za tyzden popripade cez vikend aj 2x cize o mne niekto moze povedat ze som alkoholik ale je to len o tom ze clovek sa skutocne uvolni a pokial si vypijem s kamaratmi s ktorími sa citim velmi dobre tak preco nie ???
aa k dievcatam.. myslim si, alebo mam take skusenosti ze ked sa dievcatu paci chlapec a nevie ako mu to ma povedat tak si vypije a potom mu nejako da vediet ( asi viete ako, vsak ??? )
tak to je asi vsio :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

spesko napísal:noo a ja poznam takych ludi ktorí sportuju a semtam si daju aby bola nalada... nie vzdy znamena ze ked si clovek vypije ze je ozran... dakedy sa to da prehnat, ale ni vzdy... ja si napriklad rad vypijem tak raz za tyzden popripade cez vikend aj 2x cize o mne niekto moze povedat ze som alkoholik ale je to len o tom ze clovek sa skutocne uvolni a pokial si vypijem s kamaratmi s ktorími sa citim velmi dobre tak preco nie ???
aa k dievcatam.. myslim si, alebo mam take skusenosti ze ked sa dievcatu paci chlapec a nevie ako mu to ma povedat tak si vypije a potom mu nejako da vediet ( asi viete ako, vsak ??? )
cisty suhlas 8)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

spesko napísal:noo a ja poznam takych ludi ktorí sportuju a semtam si daju aby bola nalada... nie vzdy znamena ze ked si clovek vypije ze je ozran... dakedy sa to da prehnat, ale ni vzdy... ja si napriklad rad vypijem tak raz za tyzden popripade cez vikend aj 2x cize o mne niekto moze povedat ze som alkoholik ale je to len o tom ze clovek sa skutocne uvolni a pokial si vypijem s kamaratmi s ktorími sa citim velmi dobre tak preco nie ???
heh nj presne vystihol si moje slova.. ale su tu aj vacsinou zakomplexovany nic akoze proti vam ale ze proste nemaju alkohol odsudzuju veci ktore sami nevyskusali a odsudzuju to preto lebo to aj druhy odsudzuju alkohol.. presne najlepsie si nekde sadnut alebo ist na chatu a tam si primerane vypit a nech je dobra nalada
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

MurphY napísal:heh nj presne vystihol si moje slova.. ale su tu aj vacsinou zakomplexovany nic akoze proti vam ale ze proste nemaju alkohol odsudzuju veci ktore sami nevyskusali a odsudzuju to preto lebo to aj druhy odsudzuju alkohol.. presne najlepsie si nekde sadnut alebo ist na chatu a tam si primerane vypit a nech je dobra nalada
jj to urcite, ale ako sa uz 500x spominalo...13r na chlast a chaty je malo :)..od tych 15-16 je to podla mna pohoda...
ShanDo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ShanDo »

16,17,18 nie je v psychike ziadny rozdiel? vsak prave v tychto rokoch a teda najme 17/18 kedy sa v skole vyucuje napriklad filozofia podla mna znacne formuje svetonazor a a mozno aj na rozne fragmenty zivota,alebo literatura a ak si clovek precita len jeden vojnovy roman alebo povojnovy tak ho to oplvyvni.(alebo hociake ine dielo z daneho obdobia) medzi 16 a 18 je dost velky rozdiel, teda ak to zgeneralizujeme, samozrejme sa vyskytuju aj individualny jedinci, ktori su na inom stupni vyvoja ako zvysok.(ci uz vo vyssom alebo nizsom)
Ked sa pozriem na Slovensko tak sa ani velmi necudujem, ze s prilevom viac liberalneho chapania zivota a odklonenia sa od konzervativnych noriem sa mnohi mladi ludia "ozieraju". Vsak na kazdej oslave ci stretnuti alebo len takom posedeni sa nieco vypije, niekedy viac, niekedy menej, a vsetky deti to vidia. Postupne sa to pre ne stava viac familiarne.
Samozrejme sa potom vsetci cuduju ze co je to mladez... myslim ze je to znacne farizejsky pristup, treba si uvedomit ze 2 rocne dieta nevie o alkohole nic. Pristup aky k nemu ziska vytvara spolocnost.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Predvcerom sa mi byvali spoluziak zasa chvalil, ze ako sa boli rozbit a potom naulici robili bordel.. Samozrejme, ze 10x nafuknute, ze by tomu ani 10rocny chlapec neuveril a este si o sebe myslel, ze aky skvely nezavisly rapersky zivot vedie.. :? Ked zaspominam 2-3 roky do zadu, boli sme mrte dobry kamosi a teraz je z neho obyc. troska :cry:
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

Martelli napísal:Mám takú otázku na vás všetkých, mohli ste si ju prečítať v predmete správy. Prečo všetci mladí stále len slopú? Si pamätám, že tak pred pár rokmi to také ešte nebolo. A som si myslela, že to robia len chalani, ale teraz pijú aj baby a mám taký pocit, že len preto, aby sa zapáčili chalanom, lebo sa im chcú vyrovnať a zamachrovať, že aj oni môžu a veľa znesú :smt078
mas pravdu..robia to ja babay..a je to podla mna dost nechutne..ked sa baba, ktora bola kedysi uplne nromalna kazdy vikend opije len preto aby svojim "zaabavnym" chovanim uchvatila nejakeho chlapa, ktory je aj tak velmi povrchny..
//mastermind: prave kvoli ludom ako ty som tuto planetu nezatratil uplne
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Kwetinka napísal:mas pravdu..robia to ja babay..a je to podla mna dost nechutne..ked sa baba, ktora bola kedysi uplne nromalna kazdy vikend opije len preto aby svojim "zaabavnym" chovanim uchvatila nejakeho chlapa, ktory je aj tak velmi povrchny..
Bože, teraz ani nevieš akú pravdu si povedala... Mám kamošku a také správanie vidím už mesiac a pol... Pomaly a isto sa z nej stáva... :( A to som ju mal rád, ako nikoho
Napísať odpoveď